:))) bilmemmii turkocuumm Allah bozmasıınn bir ömür inşallahhh..bakalım bebek olunca yardımcı olcakmı onda hiçzannetmiyoruumm rahatına pek düşkündür benimki annesi hiç ezmeden büyütmüşş :))
Kızlar sizce eşleriniz nasıl baba oluurr biraz bunu konuşalımm???
:))) bilmemmii turkocuumm Allah bozmasıınn bir ömür inşallahhh..bakalım bebek olunca yardımcı olcakmı onda hiçzannetmiyoruumm rahatına pek düşkündür benimki annesi hiç ezmeden büyütmüşş :))
Kızlar sizce eşleriniz nasıl baba oluurr biraz bunu konuşalımm???
kızlar akşam haberlerde tam dinliyemedim..bu yıl son 1000 yılın en soğuk kışımı olacakmış duydunuzmu doğrumu bu..
kızlar akşam haberlerde tam dinliyemedim..bu yıl son 1000 yılın en soğuk kışımı olacakmış duydunuzmu doğrumu bu..
çılgınkız teşekkürler cevap için canım
lalehan besin takviyesiyle normale dönmüyormu canım günlük D vitaminli şeyleri bolca tüketsen
duydum valla duymaz olaydımmm boshayallersmilebenim dogum 4 mayıs ama sezeryan oldugum için nisan anneside olabilirim havanın soguk olmasını istemiyorum kızım 19 mayıs bayramında dogmuştu havalar çok güzeldi kış olunca bebegin banyosu falan daha zor oluyor aman üşürmü aman ssoguk alırmı içerinin sıcaklıgı iyimi inşallah çok soguga denk gelmez bebişim birde amaliyatlı olacam üşütmemem lazım
Subaru kimbiir erkenden belli ederler kendilerini bebişler.
Soğuk olayına gelince evet bu kış biraz daha sert geçicekmiş yani eksilerde fazla kalıcaz Kar yağarsa oda çabuk erimiycekmiş bakalım nolcak. Kaç yıldır yumuşak yaşıyoruz kışı ne kadar sert olabilirki. Zaten evde olucaz diycektim ama çalışanlarımız var Allah onlara kolaylık versin.
evet çılgınım alıyorum vitamincanım ultrason ses dalgası..bebeğe zararı yok..en fazla biraz rahatsız edebilir.
hiç merak etme.
yaa yapma güzelim oyle agır işler..ya bişi olursa..çok pişman olursun..
bırak kocişini düzelir o nasılsa
bende de oluyor kızlar arada..
keşke benim de istese. ki dondurmayı cok severim..bööe durumundayım yaw
:roflol::roflol::roflol::roflol:
amanin tüyler haa..aman napayım sebebi güzel:)))
lalehanım alıyor musun vitamin şimdi? nasılsın? herşey yolunda mı?
allah kalbimize göre versin hayırlısından inaşllahvalla benim eşim 2 erkek kardeş. annresi çok rahat yetiştirmiş. çok dağınıktı eşim ilk evlendiğimde. ben de inanılmaz düzenli ve titizimdir. ayıptır söylemesi. dolabını düzenliyodum eşimin. sabah işe giderken 1 kazak alıcam die tüm dolabı birbirine katıodu. çok kavga ettim. ama biraz düzeldi. yediğini bırakır giderdi olduğu yerde. artık onuda yapmıyo benim bi cinim tutarsa onu yerim biliosempatiksalakcinni
bebeğimizi çok istiyo. erkek olursa bana vermez kendi emzirir bakarkaydirigubbakcemile3
kız olursa emzirmez ama bakar die düşünüyorum.
onuniçin inşallah oğlumuz olur. çok istiyo benim kocam. benim için kız erkek farketmio. bari onun dediği olsunda bebekle daha çok ilgilensinkaydirigubbakcemile3
benimkide kızna çok düşkün ama bu defa hayırlısıyla erkek olur inşallah dedi ama hayrılısı diyor bence erkekse benim üstüme daha çok düşecek şu cinsiyeti belli olsaydı yataga gelirdi ozaman :)))) şaka şahka yataga zaten kuzu kuzu gelir ama erkek istediğini hissediyorum
bence eşim iyi ve ilgili bi baba olur. çünkü abisi çok ilgisiz bi baba. sürekli abisini kınar. "ben olsam oğlumu alır şöle yaparım böle yaparım" der inşallhhhhhhhhhhhhh:lepi:
valla hiçte öyle olmaz benden söylemesi o degil eşinin eline bırakmak gözünden bile sakınırsın kimseye güvenmezsin ouyumadan sen uyuyamazsın hep aklın bebeşinde olur kimselerin bakması seni tatmin etmez kucagına alınca anlıyacaksın bak tecrübe konuşuyor turko söylemişti dersinbenimki cok sessiz bi baba olur bence geceleri esime birakcam gündüzleri ben bakcam kaydirigubbakcemile3
ayy benimki 10 haftayı geçti birkaç güne kadar dr gidecem inşallah gözükür bir pipi görür gelirim hayırlısıylakaydirigubbakcemile3kızkardeşim 10 haftalıkken dr gördü ve söyledi direk erkek dedi...benimki sadece öyle bir his ..inş..görür dedim..bişey göreceği kesin ama cevap verebilirmi bilemiyorum bakalım hayırlısı inş.
bebek bakımı kışın zordur canım öyle kahve içmeye benzemez haa söylümmeyvahedigeldismileben yaz çocuğu olmama rağmen kışı severim. bol bol kar yağsınnnnnnnnnnnn. evde eşimle salondan karı izlemeyi ve kahve içmeyi çok seviyorumkaydirigubbakcemile3 evde sıcasık oluo. doğalgaz parasıda cepleri yakıokaydirigubbakcemile3
benim eşim nasıl baba olur bilemiyorum..şimdiden bişey söylemek benim için yanlış olur..eşim bana çok düşkün ama bebek konusunda bişey diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?