2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben bir defa o yolu geçtim maşşlahh benimki kızımıza çok düşkün allah azıtmasın babasının gülü demezmi 10tane çıkıyor agzından sanki herkes bir yana kızı bir yana merak etme baba olunca daha sen istemeden o yapar bende eşimden ummazdım kızımıza bukadar düşkün olacagını kıza düşkünlüğünü görünce 2.bbegide istedim oda istedi aahh birde annesinin kıymetini bilse neyse buaralar iş stresi var işlkeri ters gitmş alttan alıyorum seslenmeden gidip yatıyorum tartışmıyorum

benimki cok sessiz bi baba olur bence geceleri esime birakcam gündüzleri ben bakcam kaydirigubbakcemile3

kızkardeşim 10 haftalıkken dr gördü ve söyledi direk erkek dedi...benimki sadece öyle bir his ..inş..görür dedim..bişey göreceği kesin ama cevap verebilirmi bilemiyorum bakalım hayırlısı inş.

kızlar akşam haberlerde tam dinliyemedim..bu yıl son 1000 yılın en soğuk kışımı olacakmış duydunuzmu doğrumu bu..

ben yaz çocuğu olmama rağmen kışı severim. bol bol kar yağsınnnnnnnnnnnn. evde eşimle salondan karı izlemeyi ve kahve içmeyi çok seviyorumkaydirigubbakcemile3 evde sıcasık oluo. doğalgaz parasıda cepleri yakıokaydirigubbakcemile3

kızlar akşam haberlerde tam dinliyemedim..bu yıl son 1000 yılın en soğuk kışımı olacakmış duydunuzmu doğrumu bu..

türkiyeyi bilememde burasi hep soguk geciyor zaten yazida nerdeyse kis gibi gecti,kislarida kar,dan soguktan zor cikiliyor disari

çılgınkız teşekkürler cevap için canım

lalehan besin takviyesiyle normale dönmüyormu canım günlük D vitaminli şeyleri bolca tüketsen

2 aylık ilaç takviyesi yeterli gelmemiş..tahlil sonuçlarına göre
yıne devam ediyorum kullanmaya
4 ay önce düşük yapmıştım..kulladığım troid ilacı dozu yükseltildi
o ilçalr kemiklere zarar vermiş
ve troid ilacını şimdi yıne kullanmak zorundayım
kullandığım sürece yıne devam ediyor maalesef
d vitamini için balıkyağı çok iimiş
şimdi kullanmak istiyorum dr. sormam gerek
tadını beğenmiyorum ...nasıl içe.em bilmiyorum
bol bol güneşleniyorum
inş. gelecek ay tahliller ii çıkar
en azından tsh ii çıkmasına sevindim
aksi halde ilaç dozu çoğaltılacaktı..
bu da kalsiyum eksikliğine sebeb oluyor
sağlıcakla bebk dünyay gelsin bn 9 ay katlanırım artık
zaten bnm çok fazla bebk doğurma lüksüm yok
bu 1 tane bile zor olacak sanrım

benim eşim nasıl baba olur bilemiyorum..şimdiden bişey söylemek benim için yanlış olur..eşim bana çok düşkün ama bebek konusunda bişey diyemem

duydum valla duymaz olaydımmm boshayallersmilebenim dogum 4 mayıs ama sezeryan oldugum için nisan anneside olabilirim havanın soguk olmasını istemiyorum kızım 19 mayıs bayramında dogmuştu havalar çok güzeldi kış olunca bebegin banyosu falan daha zor oluyor aman üşürmü aman ssoguk alırmı içerinin sıcaklıgı iyimi inşallah çok soguga denk gelmez bebişim birde amaliyatlı olacam üşütmemem lazım

biz hayırlısıyla kışı evde geçiricez nasılsa kızlar:) pek gezemicez.
benim eşim kesin çok tatlı, ilgili bir baba olacak..
sadece uykusuna çok düşkündür..geceleri uyuyamayacağı için mızırdanır :))))
yalnız bizim ev su anda dağınık sayesinde..artık nasıl olur sonra bilemem

Subaru kimbiir erkenden belli ederler kendilerini bebişler.

Soğuk olayına gelince evet bu kış biraz daha sert geçicekmiş yani eksilerde fazla kalıcaz Kar yağarsa oda çabuk erimiycekmiş bakalım nolcak. Kaç yıldır yumuşak yaşıyoruz kışı ne kadar sert olabilirki. Zaten evde olucaz diycektim ama çalışanlarımız var Allah onlara kolaylık versin.

kızlar folik asiti sabah kahvaltıdan sonra içiodum. beni çok rahatsız ediomuş dün anladım. annemlerdeyken foliği içmeyi unuttum çok rahattım. artık gece yatarken içicem

canlar bir de lütfen ayağınıza PATİK giymeyi unutmayın.soğuklar gelio. üşütmeyin sakınnnnnnnnnnnakannehir

turkocum sezeryanmi olcan ? burda öyle kesinlikle bi lüxun yok cok mecburi olmadikca sezeryan yapmiyorlar benim bir arkadasim kizini tersden dogum etti yani bebegin ilk kafasi degil ayaklari geldi yinede sezeryan etmediler dogumu cooooook zor gecmisti eyvahedigeldismile

baharnaz sen istanbulda nerdesin?

ben kışın kar yağmasını istiyorum ama eşim arabayla gidio işe. ve işyeri çook uzak. onun eve gelmesini beklerken dokuz doğuruyorum. artık bu sene gerçekten doğururum

lalehan öyle söyleme canım.Balık yağınıda bebişin için içmelisin öyle düşün. İnşallah herşey yolunda gider bebişini sağlıkla kucağına alırsın. Allahım sana sağlık versin inşallah 2.cide nasip eder. Umutsuz olunmazki.

Başakşehirdeyim burda öyle bir kış oluyorki kar ve kar manzaları müthiş şehir merkezinde kış bu kadar hissedilmiyordu, kar burda daha fazla kalıyor buranın iklimi farklı buraya geçen kış taşındık ve tam kış burası merkeze göre soğuk oluyor yazında güzel bir havası var.

evet çılgınım alıyorum vitamin
almak zorundayım
almadığım gün kaslarımda eklemlerimde şiddetli ağrılar oluyor
zaten o dolgun bacakalr gitti yerine cılız bişey kaldı
bebek sağlıklı olsunda bn herşeye razıyım
sen de kendin dikkat et bu dönemler önmli
kolay kolay gelmedi bu cadıcıklar

allah kalbimize göre versin hayırlısından inaşllah
benimki cok sessiz bi baba olur bence geceleri esime birakcam gündüzleri ben bakcam kaydirigubbakcemile3
valla hiçte öyle olmaz benden söylemesi o degil eşinin eline bırakmak gözünden bile sakınırsın kimseye güvenmezsin ouyumadan sen uyuyamazsın hep aklın bebeşinde olur kimselerin bakması seni tatmin etmez kucagına alınca anlıyacaksın bak tecrübe konuşuyor turko söylemişti dersin
kızkardeşim 10 haftalıkken dr gördü ve söyledi direk erkek dedi...benimki sadece öyle bir his ..inş..görür dedim..bişey göreceği kesin ama cevap verebilirmi bilemiyorum bakalım hayırlısı inş.
ayy benimki 10 haftayı geçti birkaç güne kadar dr gidecem inşallah gözükür bir pipi görür gelirim hayırlısıylakaydirigubbakcemile3
bebek bakımı kışın zordur canım öyle kahve içmeye benzemez haa söylümmeyvahedigeldismile
benim eşim nasıl baba olur bilemiyorum..şimdiden bişey söylemek benim için yanlış olur..eşim bana çok düşkün ama bebek konusunda bişey diyemem

ee sana düşkünse bebegee daha düşkün olur bence

bu arada ne becerikliyim hem kızı ayagımda sallıyorum uyutuyorum hem size yazı yetiştiriyorum kızım yatagında uyurdu görümcemin kızıda burda oldugu için onda gördü illede annecim salla diyor yastıgını getiriyor kıyamıyorum şimdi uyudu

Ben marmaristeyim burda kışlar bahar havasında geçiyo çok şükürr ama annemler sivasta onlar için üzülüyorumm soğuktan kıştan nefret etmiştim çok şüküür Allah gönlüme göre verdii..

Benim eşim çookk evhamlı bir baba olucakk.Ortamda bi çocuk olsa gözü hep onun üzerindedir her yaptığına çok tehlikeli derr artık bizim ev bebekten sonra nasıl hal alır bilemem heryeri koruyucularla doldururr:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…