inşallah canım gösteririmallah gönlüne göre versin inş...e kızımız olursa ördüğün şeylerin örneklerinden bizede gösterirsin artık :)))
yok karnım acıktı ne yesem diye düşünüyorum....bu arada eşimden dondurma istedim bakalım akşama bulabilecekmi ?
valla ozaman işin var bebegin yaptıgı her ters harekette sen azar yersin şu çocuga baksan neden dikkatli olmuyorsun falan diye anlattıgın tip babalar bu konuda annelerin üstüne çok gelir çokta rastladım buna bizimkide öyle az bişey yese çocuk görmesem baksana eline çabuk sil hemen mudahale eder pimpirikli:mymeka:
Azarmıı ben onun çocuğu değilim azarlamayaa hiçbizaman hiçbişekilde hakkı yookkk kötükedihüso.bu zamana kadar kızcağı şeyler yaptıysamda otür olay yaşamadık sakindir kocam benim çocuk olunca olurda yaparsa hayatının hatasını yapar huyumu bilir atarım çocuğu üzerine al bak bakalım diye hehehehe :))))
yaa bebişi güvenemezsin ki eşine atamazsın valla okadar ki kıymetli olur gör bak
Buarada turkocum örgü işini hiiçç bilmem ama annem ip almış bile başlıycak ben hiç beceremem o tür işleri özenirim ama yapamam.Buarada biyandan temizlik yapıyorum ondan hemen yazamıyorum :))
Kızlar benim son 1 saattir müthiş derecede sol kasığım ağrıyor sol arka kalçama vuruyor ağrısı bu nedir sizce korkuyorum(((
ayağındaki çorabın pamuklumu
ayağındaki çorabın pamuklumu
Kızlar benim son 1 saattir müthiş derecede sol kasığım ağrıyor sol arka kalçama vuruyor ağrısı bu nedir sizce korkuyorum(((
e ama olurmu hiç kalın çorapsız..benim ayağımda bot var içine ince çorap giymişim ..ayakalrım üşüdü yarın kalın çorap giyicem....aaaaaa tabii yaaa ayakalrım üşüdü kasıkalrım ağrıyor tühhhh bende neden diyodum
allah iyiliğini versin emi:))) bende sana cvp yazmışım karıştı iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?