2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

allah gönlüne göre versin inş...e kızımız olursa ördüğün şeylerin örneklerinden bizede gösterirsin artık :)))

yok karnım acıktı ne yesem diye düşünüyorum....bu arada eşimden dondurma istedim bakalım akşama bulabilecekmi ?

benim ayaklarım hiç ısınmıyor arkadaşlar ya.. sabahtan beri elektrikli sobanın karşısındayım, ayaklarım hala buz gibi, inanamıyorum ya.. tahlillerimde herşey normal çıkmıştı oysa.. bu arada hast. yapılan testlerde iki gün sonra sonucunu aldığımız hangi testti, biliyormusunuz?

Kızlar benim son 1 saattir müthiş derecede sol kasığım ağrıyor sol arka kalçama vuruyor ağrısı bu nedir sizce korkuyorum (((

allah gönlüne göre versin inş...e kızımız olursa ördüğün şeylerin örneklerinden bizede gösterirsin artık :)))
inşallah canım gösteririm
yok karnım acıktı ne yesem diye düşünüyorum....bu arada eşimden dondurma istedim bakalım akşama bulabilecekmi ?

kız günlerdir buzlukta dondurma duruyor açmadık aklıma bile gelmiyordu bugün aklıma soktun canım çekti diye diye bende çıkarımda yim bari:CüvCüv:

Azarmıı ben onun çocuğu değilim azarlamayaa hiçbizaman hiçbişekilde hakkı yookkk kötükedihüso.bu zamana kadar kızcağı şeyler yaptıysamda otür olay yaşamadık sakindir kocam benim çocuk olunca olurda yaparsa hayatının hatasını yapar huyumu bilir atarım çocuğu üzerine al bak bakalım diye hehehehe :))))

Buarada turkocum örgü işini hiiçç bilmem ama annem ip almış bile başlıycak ben hiç beceremem o tür işleri özenirim ama yapamam.Buarada biyandan temizlik yapıyorum ondan hemen yazamıyorum :))

kız dondurmayı yicem ama gribim dahada beter olacam durduk yere soktun aklımasempatiksalakcinni

valla bende kızımda ögrendim çok zevkli oluyor rengarenk örgüler yaptım kızıma emek verincede giydirmesi dahada zevkli oluyor haa

Kızlar benim son 1 saattir müthiş derecede sol kasığım ağrıyor sol arka kalçama vuruyor ağrısı bu nedir sizce korkuyorum (((

benimde çok şiddetli ağrılarım oluyordu kasıklarımda, kum döküyormuşum, biraz istirahat et hafiflemezse dr. a görünmende fayda var..

e ama olurmu hiç kalın çorapsız..benim ayağımda bot var içine ince çorap giymişim ..ayakalrım üşüdü yarın kalın çorap giyicem....aaaaaa tabii yaaa ayakalrım üşüdü kasıkalrım ağrıyor tühhhh bende neden diyodum

canım ewet üşütme ondanda agrır ama bebiştende olabilir kasık agrısı rahim büyüyor ya bazen bendede oluyor agrı ama çok endişelenmiyorumm ee 2.. bebek olmasının faydaları ilkinden tecrebe edindim herşeye hemen endişe etmiyorum biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…