2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

başakşehir karşıda değil miİ? ben karşıda doğdum ama hiç bilmem orayı :)
bizim burdada karda arabaların yolda kalmasını izlemek çok zevkli olu. kazasız tabiki :)

ben sonbahar çocuğuyum...kışı severim ama karda işe gelip gitmekk çookk zor işyerleri soğuk..karda yolda yürümek zor ayakalrımız kayıyo düşme ihtimalimiz % 80 kar gözümüze giriyor elelrimiz titriyor..allahım yaww özlemişim kışı :)) camı açıp karı izlerken çay ve sigara çok güzeldi..ama çay sigara yok artık sanırım bu kış mandalina ve sahlep içerek izliycemm inş...

turko,hepimiz mayısta doğum yapıcaz hayırlısı ile.

ben mayıs 8. eylüle kadar 5 ay boyunca bebeğimiz büyümüş olucak. onun için bizim işimiz biraz daha kolay olucak gibi gelio. karda kıyamette doğursak daha fena kız

ben caydan hala vazgecemedim canim ya kahvaltida illaki cay olucak bilmiyorumkismile ama cok acik iciyorum

Hayırlı günler kızlar..
Ne güzel muhabbet etmişsiniz,erken gelemedim kaçırdım,kendimi toplardım belki...bilmiyorumkismile
Neyse ugrarım arada...

Soğuk olayına gelince evet bu kış biraz daha sert geçicekmiş yani eksilerde fazla kalıcaz Kar yağarsa oda çabuk erimiycekmiş bakalım nolcak. Kaç yıldır yumuşak yaşıyoruz kışı ne kadar sert olabilirki. Zaten evde olucaz diycektim ama çalışanlarımız var Allah onlara kolaylık versin.[/QUOTE]
ben çalışmıyorum ama bebin kontrollleri var karın büyüyecek attıgınız her adıma dikkat etmelisiniz medem buz olacak allah esirgesin
canım kızımda normal istedim çok sancı çektim rahim açılmadı gece 3te dr aradıla hemen amaliyata alındım ee bundada tabikide sezeryan olacak ohh o sancıyı çekmiyecem berbat bişeyy

valla ozaman işin var bebegin yaptıgı her ters harekette sen azar yersin şu çocuga baksan neden dikkatli olmuyorsun falan diye anlattıgın tip babalar bu konuda annelerin üstüne çok gelir çokta rastladım buna bizimkide öyle az bişey yese çocuk görmesem baksana eline çabuk sil hemen mudahale eder pimpirikli:mymeka:

arkadaş yemeğe gidip gelene kadar kaç sayfa ilerlemiş..oku oku bitmedi...şu kıllanma sorununu ben yaşamıyorum henüz...umarım yaşamam...dondurma benim de canım istiyor...ki normalde hayatta aramam...
ZONOX bulantıların nasıl şimdi...kıs benimki azaldı 2 gündür.... Allah'ım herşey yolundadır umarım....bulantı olmayınca da böyle evhamlanıyorum...manyak mıyım neyim yaaaaaaaaaa:1shok:

sen özle bakalım okarınla yürüyemezsen okarda buzda görürsün özlemeyi oturup kahve içmek gibi degil canım

:roflol::roflol:

yok canım elham yapma sevin yaa bende önce buray a pek giremiyordum kafam kaldırmıyordu hep halsizlik uyama istegi oluyordu sohbetlerinizi okuyamazdım 2gündür iyi çenem açıldı ee evide kaldırdım indirdim dün düzelmeyemi başladım ne aklinialirimsmileCADIARZUama bulantılarım var geçmedi

canım benim bulantım aynı şiddetle devam ediyor. ama dün annemlerde çok güzel yedim.

bu arada folik atis içiosan sabah içme. akşam yatarken iç. ben 2 gündür folik asiti yatarken içiorum mide bulantım ve yanmam azda olsa hafifledi. bulantıdan ziyade yanmam ve öğürmem azaldı gibikaydirigubbakcemile2

ay öyle mi diyosun turkocum...amin amin...inş iyiyimdir...iyiyizdir...şimdi benim 10.hafta bitiyor ya...ondandır rahatlamaya başlamam değil mi turkocum?şutarafagitti

ay öyle mi diyosun turkocum...amin amin...inş iyiyimdir...iyiyizdir...şimdi benim 10.hafta bitiyor ya...ondandır rahatlamaya başlamam değil mi turkocum?şutarafagitti

ewet canım ondandırr banada baksan çenesiz oldum demekki biraz düzeldimm

:hulya:kızlar ben kızımda çok güzel örgüler ögrendim kızıma ne elbiseler yapıyorum hazır gibi süslemeleri falan süper oluyor çeşit çeşit giydirirdim kızımına yelegi falan çok gzel ve süslü yapıyorum biraz daha kendime geilirsem cinsiyeti belli oldugunda başlıcam cinsiyete göre yaparım çok zevkli oluyor evde oturan arkadaşlar kışın bir yerede çıkamıcaz belli valla çok eylenceli oluyor onu bebegi giydirecegini düşündükçe birde zevkle işleniyor ki ben örgü yapmaya bayılıyorum :hulya::hulya:bu arada yaşım 27 elim çabuktu bakın 2. çocugu getiriyorum tedaviyle tutyor ama olsun kaydirigubbakcemile:))

AAA yok canım ne yürümesi ..aman karnımda ne varki en fazla 5 aylık olcezzz :)ben yürümeyide severim..malum çalışıyorum zaten ister istemez yürüyecem :))

blue_sky, ea_stc, Fdilek48, moonlight2010, seifunu, SUBARU, zonox hayırdır sustunuz bögürüyonuzmu yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…