Başakşehirdeyim burda öyle bir kış oluyorki kar ve kar manzaları müthiş şehir merkezinde kış bu kadar hissedilmiyordu, kar burda daha fazla kalıyor buranın iklimi farklı buraya geçen kış taşındık ve tam kış burası merkeze göre soğuk oluyor yazında güzel bir havası var.
ben biraz uyyaım iyi sohbetler
ben sonbahar çocuğuyum...kışı severim ama karda işe gelip gitmekk çookk zor işyerleri soğuk..karda yolda yürümek zor ayakalrımız kayıyo düşme ihtimalimiz % 80 kar gözümüze giriyor elelrimiz titriyor..allahım yaww özlemişim kışı :)) camı açıp karı izlerken çay ve sigara çok güzeldi..ama çay sigara yok artık sanırım bu kış mandalina ve sahlep içerek izliycemm inş...
canım kızımda normal istedim çok sancı çektim rahim açılmadı gece 3te dr aradıla hemen amaliyata alındım ee bundada tabikide sezeryan olacak ohh o sancıyı çekmiyecem berbat bişeyyturkocum sezeryanmi olcan ? burda öyle kesinlikle bi lüxun yok cok mecburi olmadikca sezeryan yapmiyorlar benim bir arkadasim kizini tersden dogum etti yani bebegin ilk kafasi degil ayaklari geldi yinede sezeryan etmediler dogumu cooooook zor gecmisti eyvahedigeldismile
Ben marmaristeyim burda kışlar bahar havasında geçiyo çok şükürr ama annemler sivasta onlar için üzülüyorumm soğuktan kıştan nefret etmiştim çok şüküür Allah gönlüme göre verdii..
Benim eşim çookk evhamlı bir baba olucakk.Ortamda bi çocuk olsa gözü hep onun üzerindedir her yaptığına çok tehlikeli derr artık bizim ev bebekten sonra nasıl hal alır bilemem heryeri koruyucularla doldururr:))
ben sonbahar çocuğuyum...kışı severim ama karda işe gelip gitmekk çookk zor işyerleri soğuk..karda yolda yürümek zor ayakalrımız kayıyo düşme ihtimalimiz % 80 kar gözümüze giriyor elelrimiz titriyor..allahım yaww özlemişim kışı :)) camı açıp karı izlerken çay ve sigara çok güzeldi..ama çay sigara yok artık sanırım bu kış mandalina ve sahlep içerek izliycemm inş...
arkadaş yemeğe gidip gelene kadar kaç sayfa ilerlemiş..oku oku bitmedi...şu kıllanma sorununu ben yaşamıyorum henüz...umarım yaşamam...dondurma benim de canım istiyor...ki normalde hayatta aramam...
ZONOX bulantıların nasıl şimdi...kıs benimki azaldı 2 gündür....Allah'ım herşey yolundadır umarım....bulantı olmayınca da böyle evhamlanıyorum...manyak mıyım neyim yaaaaaaaaaa:1shok:
arkadaş yemeğe gidip gelene kadar kaç sayfa ilerlemiş..oku oku bitmedi...şu kıllanma sorununu ben yaşamıyorum henüz...umarım yaşamam...dondurma benim de canım istiyor...ki normalde hayatta aramam...
ZONOX bulantıların nasıl şimdi...kıs benimki azaldı 2 gündür....Allah'ım herşey yolundadır umarım....bulantı olmayınca da böyle evhamlanıyorum...manyak mıyım neyim yaaaaaaaaaa:1shok:
yok canım elham yapma sevin yaa bende önce buray a pek giremiyordum kafam kaldırmıyordu hep halsizlik uyama istegi oluyordu sohbetlerinizi okuyamazdım 2gündür iyi çenem açıldı ee evide kaldırdım indirdim dün düzelmeyemi başladım ne aklinialirimsmileCADIARZUama bulantılarım var geçmedi
canım benim bulantım aynı şiddetle devam ediyor. ama dün annemlerde çok güzel yedim.
bu arada folik atis içiosan sabah içme. akşam yatarken iç. ben 2 gündür folik asiti yatarken içiorum mide bulantım ve yanmam azda olsa hafifledi. bulantıdan ziyade yanmam ve öğürmem azaldı gibikaydirigubbakcemile2[/QUOTü
ha tamam zonoxcum...yaw dün içmedim ben folik asit...içmek istemiyorum arada kaçırıyorum o yüzden...yanlış mı yapıyorum....bilmiyorumkismile
ay öyle mi diyosun turkocum...amin amin...inş iyiyimdir...iyiyizdir...şimdi benim 10.hafta bitiyor ya...ondandır rahatlamaya başlamam değil mi turkocum?şutarafagitti
canım benim bulantım aynı şiddetle devam ediyor. ama dün annemlerde çok güzel yedim.
bu arada folik atis içiosan sabah içme. akşam yatarken iç. ben 2 gündür folik asiti yatarken içiorum mide bulantım ve yanmam azda olsa hafifledi. bulantıdan ziyade yanmam ve öğürmem azaldı gibikaydirigubbakcemile2[/QUOTü
ha tamam zonoxcum...yaw dün içmedim ben folik asit...içmek istemiyorum arada kaçırıyorum o yüzden...yanlış mı yapıyorum....bilmiyorumkismile
canım iç çok önemli. ama içtğin saatin önemi yok nasıl olsa. gün içinde içme derim. akşam yatarken iç. valla ben 2 gündür iyiyim şükür. ben foliğe bağlıorumboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?