2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayy kızlarr ben bugün çok gıcıgımm ne düşündüm alttan reklam çıkıyor ya baştan çıkarıcı parfümler falan alayımda kendimede odayada çok sıkım bizimkide kokuya gelsin yoksa benim tenezül edecegim yok baştan çıkarmak sorun degilde gurur beni tutuyor ama parfüm aracılık yapar hıı kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

şaka bir yanada benim eşim yatarken parfüm sıkmamı hiç istemez sevmez dogal kokun daha güzel der hep yoksa kendide çok güzel farfümler alır ama yatarken sıktırmaz bana durrrrsempatiksalakcinniyastıgına parfüm sıkımda yatamasın yanıma kaçsın dermişim :)))

ben ıspanak yemeği yedim.. yoğurtlu.. ne zamandır ilk kez miğdem havada olmadan bitirdim yemeğimi..

kızlar öğle yemeğinde ne yediniz ?

ben daha bişey yemedimm süt yoğurt çok yemiyorum diye yayla çorbası yapmıştım onu ısıtıp yerim galibaa..ben aburcubur çok yiyorum biraz acıksam meyveyle bastırıyorumm düzenli öğle yemeğim yokkk..

ciessera daha hiç ıspanak yemediimm çookk severim hele yoğurtluu bu akşam alışverişe çıkıcamm inş. manavda vardır alırıımm

Son düzenleme:
SUBARU allah hayrını versnnnnnnnnn yedirdin dondurmayı bana şimdi donmaya başladım bir üşüdüm ki sormayınneyvahedigeldismile

tamam kaşarlı pide istedim..zaten başka ne varki yiyebileceğim ....fiks menü :sabah ekmek arası peynir..yada kaşarlı tost..öğle patattes haşlama...aralarda mandalina çok nadir muz...akşam 5 gibi yine tost ..eve gidince en zoru bu işte eve gidince yemek yapamıyorum patates haşlıycam gene ...yatarken 1 bardak su ve ilaçları içerim..birgün böyle geçiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…