2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

pazarda var manavlaraa gelmiştir muhtemelen.. bende bayılıyorum.. umarım bulursun sende, bebişine şifa olur

Kızlarrrrrrrrrrrr...ben dolma yedim öğlen..salata bir de....bir de çorba...şimdide börek yiyorum...peynirli su böreği....Allah'ım çok şükür sana...ne güzel bişey yemek....Çok özlemiştim yaaaaaaaaaaaa.....:teytey::lepi:

AFİYET OLSUN..işyerindeyim dışardan yemek söyliycem ama karar veremedim ne söylesem acaba ?

offffffffff ben söyleyemiorum artık dışardan.şu toxoplasma denen illetten yasak dışardan yemembilmiyorumkismile

bence eşinden iste....isteyemezsen msj at :))

eşim işi bırakıp alıp getiremez gece ongibi geliyor osaate kalırmı ki geç geliyor eşim osaate kadar fırın yakacaklarını zannetmiyorum oraya gittiginde fırından çıkarıp veriyorlar müşterilere biriktirmek yoktur sıcakkken müthiş oluyor zaten

şimdi gözümüz degecek bögürerek kaçacaksın haaaa.....şaka şaka maşallah darısı başımıza afiyet olsun canım yarasın bebişee

selam kızlar...bende uzun zamandır hamile kalmayı istiyordumm şükür.bebeğim karnımdaa..benimde son satım 28 temmuz....inşallah kucağımıza almak nasip olur...
şimdilik hoşçakalın ....

selam kızlar...bende uzun zamandır hamile kalmayı istiyordumm şükür.bebeğim karnımdaa..benimde son satım 28 temmuz....inşallah kucağımıza almak nasip olur...
şimdilik hoşçakalın ....

gözün aydın canım ozaman allah kucagınada almayı nasip etsin sen benimle aynısın benimde son sat 28 temmuz

nursena hoşgeldiinnn aramızda 1 gün var..
kızlarr facebook varsa şu bebeğe uyumasına bi bakın çookk tatlıı yerim senniiii erkek sankii..Ya ben hep erkek isterdiimm şöyle babasına benzesiinn aşık olduğum adamdan 1 tane daha dünyada olsuunnn ama hamile olunca o isteğim azaldıı tek aklımdaki sağlıklı olsuunn
tıklayın bakalım açılacakmıı

Giriş Yap | Facebook

Son düzenleme:
selam kızlar....ıns herkes superdır...
ayyyy ben n cok uyuyorum ya daha yenı uyandım....uykuyuda hıc sevmezdım.....

nasılda şeker yatıyor öyle maşallahh

Bir radyoloji doktorunun tavsiyeleri;
SAĞLIĞINIZLA İLGİLİ ÖNEMLİ TAVSİYELER
*Telefona SOL kulağınızla cevap verin.
*Günde 2(iki) kere kahve içmeyin.
*SOĞUK su ile hap almayın.
*19 'dan sonra YEMEK yemeyin.
*Tükettiğiniz YAĞLI gıdaların miktarını azaltın.
*Sabahları daha çok, akşamları ise daha az SU için.???????
*Cep telefonu BATARYA'ları ile mesafenizi uzak tutun.
*UZUN süre kulaklık takmayın.
*Gece 10 sabah 06, en ideal uyuma saatleridir
*Uyku öncesi İLAÇ aldıktan sonra hemen uzanmayın.
*Şarjınız SON çizgiye indiğinde,yani çok çok az bir şarz seviyesinde iken telefona cevap vermeyin, zira yaydığı radyasyon 1000 kat fazladır.

Kam...uya açık yerlerde ve tüm kamu kurumlarının tuvaletlerinde ekonomik olduğu için sıvı sabunlar kullanılmakta. Elinizdeki açık yaralara temas ettiğinde %100 cilt kanseri riski taşıdığını ve Ankara Onkoloji Hastanesi'ne yapılan başvurularda son 4 yılda 'Cilt Kanseri' hastalarının sayısının %94 arttığını biliyor musunuz? Özellikle İsveç'ten alınan 'Sterisol' isimli dezenfektan içerikli sıvı sabun bu riski en çok taşıyanlardan. 'Sterol' adıyla pazarlanan bu sıvı dezenfektan sabuna dikkat edin. Umuma açık yerlerdeki sıvı sabunların hiçbir türünü asla kullanmayınız. Lütfen 1 dakikanızı ayırıp bu maili listenizdeki herkese gönderiniz. Sağlıklı toplum olmak elimizde.
S.SAÇAN
Ege Üniversitesi
Nükleer Bilimler Enst.
35100,Bornova IZMIR / TURKIYE

Paylasımların için teşekkürler cnm....

Bu arada biri az önce lahmacun mu dedi.................akannehir

nursen hoşgeldin. sağlıcakla al bebişini kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…