ben daha bişey yemedimm süt yoğurt çok yemiyorum diye yayla çorbası yapmıştım onu ısıtıp yerim galibaa..ben aburcubur çok yiyorum biraz acıksam meyveyle bastırıyorumm düzenli öğle yemeğim yokkk..
ciessera daha hiç ıspanak yemediimm çookk severim hele yoğurtluu bu akşam alışverişe çıkıcamm inş. manavda vardır alırıımm
AFİYET OLSUN..işyerindeyim dışardan yemek söyliycem ama karar veremedim ne söylesem acaba ?
bence eşinden iste....isteyemezsen msj at :))
Kızlarrrrrrrrrrrr...ben dolma yedim öğlen..salata bir de....bir de çorba...şimdide börek yiyorum...peynirli su böreği....Allah'ım çok şükür sana...ne güzel bişey yemek....Çok özlemiştim yaaaaaaaaaaaa.....:teytey::lepi:
selam kızlar...bende uzun zamandır hamile kalmayı istiyordumm şükür.bebeğim karnımdaa..benimde son satım 28 temmuz....inşallah kucağımıza almak nasip olur...
şimdilik hoşçakalın ....
nursena hoşgeldiinnn aramızda 1 gün var..
kızlarr facebook varsa şu bebeğe uyumasına bi bakın çookk tatlıı yerim senniiii erkek sankii..Ya ben hep erkek isterdiimm şöyle babasına benzesiinn aşık olduğum adamdan 1 tane daha dünyada olsuunnn ama hamile olunca o isteğim azaldıı tek aklımdaki sağlıklı olsuunn
tıklayın bakalım açılacakmıı
Giriş Yap | Facebook
Paylasımların için teşekkürler cnm....
Bu arada biri az önce lahmacun mu dedi.................akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?