kızım bugün ilk kez emekledi...ama tersine gidiyo çok komik:))) 1-2 haftaya yönünüde öğrenir inşallah:)))
baharnazbenimde gecelerim çok zor geçiyo hep yanımda ve meme ağzında,gündüz desen mızmız çok yoruldum ve tek başımayım ..ev yemek azra..eşime diyorum 2. bebek diyenin üstüne atlarımvalla:)) 6 ayda isyan bayrağı açtım ya:))) azra doğduğundan beri geçirdiğim en zor dönemdeyim...
rasgül sünnetiniz rahat geçer inşallah..
Günaydın Arkadaşlar Hayırlı Haftalar hepimize kızlar grip oldum çok kötüyüm oğluma geçer diyede korkuyorum acaba emzirmesemmi???
maşallah azraya komikler yadarısı başımıza artık
ya iki gün raporluydum haftasonu bir de sabah nasıl zor ayrıldım kuzumdan o da tepiniyo resmen beni görünce offf....
Kizlarr yarin Kaan sünnet olacak cok heyecanliyim nolur bizim icin dua ediin :)
Evet canım ya büyüdükçe ayrılmak daha zor geliyor anlıyorlar artık bazen içime sıkıntı düşüyor ya beni çok sevmezse diye çünkü akşama kadar anneannesiyyle kalıyor akşamlarıda uyuyor çok fazla vakit geçiremiyoruz. Arkadaşımın oğlu var anneannesine anne diyor onu gördükçe içim kötü oluyor.
geçmiş olsun canım benimde bildiğim kadarıyla emzirmeyi bırakmaman lazım.Anne sütü bebeği hastalıklardan koruyo çünkü..Günaydın Arkadaşlar Hayırlı Haftalar hepimize kızlar grip oldum çok kötüyüm oğluma geçer diyede korkuyorum acaba emzirmesemmi???
Darısı başınızaa ..çok güzel büyümelerini izlemek ...maşallah azraya komikler yadarısı başımıza artık
ya iki gün raporluydum haftasonu bir de sabah nasıl zor ayrıldım kuzumdan o da tepiniyo resmen beni görünce offf....
baharnazbenimde gecelerim çok zor geçiyo hep yanımda ve meme ağzında,gündüz desen mızmız çok yoruldum ve tek başımayım ..ev yemek azra..eşime diyorum 2. bebek diyenin üstüne atlarımvalla:)) 6 ayda isyan bayrağı açtım ya:))) azra doğduğundan beri geçirdiğim en zor dönemdeyim...
rasgül sünnetiniz rahat geçer inşallah..
kızım bugün ilk kez emekledi...ama tersine gidiyo çok komik:))) 1-2 haftaya yönünüde öğrenir inşallah:)))
Günaydın Arkadaşlar Hayırlı Haftalar hepimize kızlar grip oldum çok kötüyüm oğluma geçer diyede korkuyorum acaba emzirmesemmi???
Evet canım ya büyüdükçe ayrılmak daha zor geliyor anlıyorlar artık bazen içime sıkıntı düşüyor ya beni çok sevmezse diye çünkü akşama kadar anneannesiyyle kalıyor akşamlarıda uyuyor çok fazla vakit geçiremiyoruz. Arkadaşımın oğlu var anneannesine anne diyor onu gördükçe içim kötü oluyor.
meraba herkese bugün meleğim 5. ayına girdi..biliyo musunuz arkadaşlar ben kızıma oyun minderi yaptım..almaya gerek duymamıştım,yazın zaten odalara ana kucağı ile yanımda götürüyordum,malum havalar iyice soğudu götüremiyorm artık,e bir iki ay için de almak istemedim açıkcası..aceleye geldiğinden evdeki malzemelerle ,dedesi ve anneannesinin de katkılarıyla bi oyun minderi yaptık...
maşallah canım emeğine sağlık. keyifle oynasın kuzun içinde..
ben doktorumuzu arayıp sormuştum hasta olduğumda..maske takıp emzirebileceğimi söyledi...sende emzirebilirsin benceGünaydın Arkadaşlar Hayırlı Haftalar hepimize kızlar grip oldum çok kötüyüm oğluma geçer diyede korkuyorum acaba emzirmesemmi???
merhaba kızlar
kızım bugün dönmeyi başardıkolu altta kalıyor ama olsun
Kizlarr yarin Kaan sünnet olacak cok heyecanliyim nolur bizim icin dua ediin :)
Maaşallah canım bizde artık dönüyoruz. Çok yaramazlar artık.
Geçmiş olsun şimdiden kaan'a. dualarımız sizinle bir an önce atlatın hayırlısıyla.
canım emzir mutlaka benim ozaman hiç emzirmemem gerekirdi geçirmediğim enfeksiyon kalmadı maalesef
Bende süngerden yaptırıcam..Çok iyi düşünmüşsün canım güle güle kullanın..meraba herkese bugün meleğim 5. ayına girdi..biliyo musunuz arkadaşlar ben kızıma oyun minderi yaptım..almaya gerek duymamıştım,yazın zaten odalara ana kucağı ile yanımda götürüyordum,malum havalar iyice soğudu götüremiyorm artık,e bir iki ay için de almak istemedim açıkcası..aceleye geldiğinden evdeki malzemelerle ,dedesi ve anneannesinin de katkılarıyla bi oyun minderi yaptık...
Yüzüstü ve sırt üstü yatmayı özledim..Yatağımada iyice alıştı beşiğine konduğu an uyanıyoo ....aynen..yan yatmaktan belim tutuldu inan..
maşallah kızına.çok hareketli olcak annesi çok aceleci :) ayrıca ilk önce geriye gittiklerini duymuştum tatlım. hatta yürüteçle yürüyenlerde önce geriye gider.şaşkınlıktan olsa gerekbenimkinde daha emekleme belirtisi yok ama ellerinden tutup kaldırdığımda çok sağlam basıyor yere.ağzını açıo bide böle kuş gibi basarken :)) aferin istio..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?