2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

baharnazbenimde gecelerim çok zor geçiyo hep yanımda ve meme ağzında,gündüz desen mızmız çok yoruldum ve tek başımayım ..ev yemek azra..eşime diyorum 2. bebek diyenin üstüne atlarımvalla:)) 6 ayda isyan bayrağı açtım ya:))) azra doğduğundan beri geçirdiğim en zor dönemdeyim...

rasgül sünnetiniz rahat geçer inşallah..

kızım bugün ilk kez emekledi...ama tersine gidiyo çok komik:))) 1-2 haftaya yönünüde öğrenir inşallah:)))

kızım bugün ilk kez emekledi...ama tersine gidiyo çok komik:))) 1-2 haftaya yönünüde öğrenir inşallah:)))

maşallah azraya komikler ya darısı başımıza artık
ya iki gün raporluydum haftasonu bir de sabah nasıl zor ayrıldım kuzumdan o da tepiniyo resmen beni görünce offf....

Günaydın Arkadaşlar Hayırlı Haftalar hepimize kızlar grip oldum çok kötüyüm oğluma geçer diyede korkuyorum acaba emzirmesemmi???

Bende 2. çocuğu hemen düşün diyenlere çok kızıyorum daha ilk bebeklerimiz büyümedi insanlara kolay geliyor

Günaydın Arkadaşlar Hayırlı Haftalar hepimize kızlar grip oldum çok kötüyüm oğluma geçer diyede korkuyorum acaba emzirmesemmi???

günaydın geçmiş olsun canım maske tak bence ama emzirmeyle geçmiyor diye biliyorum bir doktora sor istersen emerse daha dirençli olur

ya iki gün raporluydum haftasonu bir de sabah nasıl zor ayrıldım kuzumdan o da tepiniyo resmen beni görünce offf....

Evet canım ya büyüdükçe ayrılmak daha zor geliyor anlıyorlar artık bazen içime sıkıntı düşüyor ya beni çok sevmezse diye çünkü akşama kadar anneannesiyyle kalıyor akşamlarıda uyuyor çok fazla vakit geçiremiyoruz. Arkadaşımın oğlu var anneannesine anne diyor onu gördükçe içim kötü oluyor.

canım benim saatlerim çok değil öğlen eve gidiyorum sonra 2 buçukda tekrar evdeyim ama yinede az geliyor anlıyorum seni. benim arkadaşımın da öyleydi annesine ismiyle sesleniyodu ananesine anne diyordu

geçmiş olsun canım benimde bildiğim kadarıyla emzirmeyi bırakmaman lazım.Anne sütü bebeği hastalıklardan koruyo çünkü..
Darısı başınızaa ..çok güzel büyümelerini izlemek ...
Bebeğin anlıyo tabi ama hergün giderken aynı cümleyi kur bence..Anlamıyolar zannetseksekte anlıyolar..Gelicem bebeğim uyu yemeğini ye beni bekle gibi falan...

meraba herkese bugün meleğim 5. ayına girdi..biliyo musunuz arkadaşlar ben kızıma oyun minderi yaptım..almaya gerek duymamıştım,yazın zaten odalara ana kucağı ile yanımda götürüyordum,malum havalar iyice soğudu götüremiyorm artık,e bir iki ay için de almak istemedim açıkcası..aceleye geldiğinden evdeki malzemelerle ,dedesi ve anneannesinin de katkılarıyla bi oyun minderi yaptık...

aynen..yan yatmaktan belim tutuldu inan..

maşallah kızına.çok hareketli olcak annesi çok aceleci :) ayrıca ilk önce geriye gittiklerini duymuştum tatlım. hatta yürüteçle yürüyenlerde önce geriye gider.şaşkınlıktan olsa gerek benimkinde daha emekleme belirtisi yok ama ellerinden tutup kaldırdığımda çok sağlam basıyor yere.ağzını açıo bide böle kuş gibi basarken :)) aferin istio..

emzir canım geçmez.sanda geçmiş olsun çok.

malesefki bende bundan çok korkuyorum benim bildiğim tüm anneanne ile büyüyen bebekler böyle yapıo..

maşallah canım emeğine sağlık. keyifle oynasın kuzun içinde.

rasgül allah damatlığını göstersin canım..ağrısız sızısız geçer inş..biz bahara yaptırcaz inş..

ben doktorumuzu arayıp sormuştum hasta olduğumda..maske takıp emzirebileceğimi söyledi...sende emzirebilirsin bence

sanırım çalışan annelerin çoğunda aynı korkular var...benimde oğluma babaannesi bakıyor ve onu benden çok sevmesinden korkuyorum...bütün gün birlikteler benden çok onunla vakit geçiriyor..babaannesini görünce nasıl gülücükler atıyor... o babaannesine güldükçe ben üzülmesemde içim bir tuhaf oluyor...

merhaba kızlar

kızım bugün dönmeyi başardı kolu altta kalıyor ama olsun

Maaşallah canım bizde artık dönüyoruz. Çok yaramazlar artık.

Kizlarr yarin Kaan sünnet olacak cok heyecanliyim nolur bizim icin dua ediin :)

Geçmiş olsun şimdiden kaan'a. dualarımız sizinle bir an önce atlatın hayırlısıyla.

canım emzir mutlaka benim ozaman hiç emzirmemem gerekirdi geçirmediğim enfeksiyon kalmadı maalesef

Canım insan tedirgin oluyor söz konusu bebekler olunca....

Bende süngerden yaptırıcam..Çok iyi düşünmüşsün canım güle güle kullanın..
Yüzüstü ve sırt üstü yatmayı özledim..Yatağımada iyice alıştı beşiğine konduğu an uyanıyoo ....
Kızımda çok hareketli rapu..Geçen marketteki kasiyer zıplayan kız geldi diyo :)) Arkadaşın yürütecini denedim çok sevdi azra geriye attı ilerleyince bayıldı..Ben çıkardım içinden bacakları ağırır diye...
Bebekler yüzüstü çok durunca çabuk emeklermiş..Benimki yüzüstü döndüğünden beri çırpınıyodu elleri ayakları..Birde dün şok oldum..Bezini değişirken dönmesin diye belini tuttum ve destek alınca yarıdan fazla kalktı kendisi..
Maşallah ulaş beyimize sağlam basması çok önemli bazı bebekler hamur gibi oluyo ..doğrumu bilmiyorum ama sağlam basınca kemikleri güçlü gibi hissediyorum :))

kızlar ek gıda verenlere bişi sorcam kemik suyuna çorba yapan var mı? çok faydalıymış... yapan varsa bi tarif verebilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…