Kizlarr dun sunnetimizi olduk cok sukur iyide gecti.hepinize tek tek iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim Allah sizede ogluslarinizin sunnetini damatligini,prensesleri olanlar icin gelinligini Gostersin ins:)
Merak eden arkadaslar ne kadar erken olursa bu sunnet isi okadar iyi donmeye bile baslamadan yptirmak lazimmis keske yaptirabilseysik. Lokal anesteziyle uyusturup 15 dk sonra kucagima verdiler bize kizmisti aci cekmekten cok onu yalniz biraktigimiz icin kizgin kizgin agliyordu ciktiginda hmen odamiza inip emzirdim ve hmen uyudu yrim saat uykudan sonra drumuz kontrol etti calpol,pedifen,paranox fitil,silverdin krem yazdi ve evimize geldik evde biraz huzursuzdu ilk cisini fln yaparken aci cekti biraz.kremini surubunu verdik bi ara cok aglayinca fitili vermk zorunda kaldik o rahatlatti iyice. Bi numara buyuk bez bagliyorum rahat etsin diye. Dun yattiginda normalde geceleri hep yuzustu yattigi icin rahat edememesinden dolayi sik uyandi emzirdim hmn uyudu.sabah 6da kalkti bgn hicbisy olmamis gibi neseliydi cok sukur simdi tekrar uyudu umarim uyandigindada neseli olur. Baska akliniza takilan bisy olursa sorun arkadaslar bn cok merak ediyordum kimsede ayrintili anlatmadi.
canım afiyet olsun
marketten filan mı aldın yoksa eczaneden mi
Kizlarr dun sunnetimizi olduk cok sukur iyide gecti.hepinize tek tek iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim Allah sizede ogluslarinizin sunnetini damatligini,prensesleri olanlar icin gelinligini Gostersin ins:)
Merak eden arkadaslar ne kadar erken olursa bu sunnet isi okadar iyi donmeye bile baslamadan yptirmak lazimmis keske yaptirabilseysik. Lokal anesteziyle uyusturup 15 dk sonra kucagima verdiler bize kizmisti aci cekmekten cok onu yalniz biraktigimiz icin kizgin kizgin agliyordu ciktiginda hmen odamiza inip emzirdim ve hmen uyudu yrim saat uykudan sonra drumuz kontrol etti calpol,pedifen,paranox fitil,silverdin krem yazdi ve evimize geldik evde biraz huzursuzdu ilk cisini fln yaparken aci cekti biraz.kremini surubunu verdik bi ara cok aglayinca fitili vermk zorunda kaldik o rahatlatti iyice. Bi numara buyuk bez bagliyorum rahat etsin diye. Dun yattiginda normalde geceleri hep yuzustu yattigi icin rahat edememesinden dolayi sik uyandi emzirdim hmn uyudu.sabah 6da kalkti bgn hicbisy olmamis gibi neseliydi cok sukur simdi tekrar uyudu umarim uyandigindada neseli olur. Baska akliniza takilan bisy olursa sorun arkadaslar bn cok merak ediyordum kimsede ayrintili anlatmadi.
slm kızlar. toprak 5,5 aylık oldu. artık göğsümü ya yalnız uykuluyken ya da 5-6 saat aç kalırsa emmiyor. karnı gündüz doymadığı için gece 2 saatte bir kalkıyor. yani uyanma sıklığı önceki aylara göre arttı.kesin 3 kez uyanıyoruz da bazen 4-5 hatta 6 oluyor... sütüm azalmasın diye sağıp gece uyurken biberonla veriyordum ama artık gündüz de biberonla vereceğim.sizde de böyle bir durum var mı?... doktor kilo alımı iyi ek gıdaya başlamayın dedi.benim de bütün hayallerim yıkıldı. çünkü ek gıda ile karnı doyacağı için uyurum sanıyordum... ayrıca size ek bilgi, başta göğsümü ilk reddetmeye başladığında saçım dökülmesin diye demir ilacı kullanıyordum sonra bıraktım ama sanırım o ara soğudu. doktor da eşimi arayıp eşiniz depresyondaysa da bebek emmek istemeye bilir demiş. ama ben kendimi çok iyi hissediyorum maşallah
Çok sevindim yaramasına..baharnazın ilgisini çekecektir eminim..Kabızlığa büyükler dayanamıyo minikler ne yapsın..kabızlık çeken anneler 3-4 gündür kızıma meyve öğününde taze incir veriyorum ve kakasını günde 2ye çıkardı normalde 3 günde 1 yapıyordu.ben faydasını gördüm keşke önceden verseymişim incirin mevsimide geçiyor
rasgül sünneti atlatmışsın ..evlilik yıldönümün kutlu olsun...Bide kizlar bugn evlilik yildonumumz 3yil oldu evleneli,birdr bgn oglusum tam 5 aylik oldu:) calisan anneler Allah size sabir versin yazdiklarinizi okudukca bnm icim sizliyo.iyiki hamis kalinca isten ayrilmisim nasil geri donerdim bilmiyorum ve oglum biraz buyuyene kdrda calismayi dusunmuyorum artik. Biraz maddi sikinti cekicez ama artik ins Allah yardim eder
Ben kızımı hergün bahçeye çıkarıyodum ama şimdi çıksakta az duruyoruz..Pusetinin yağmurluğu rüzgarı keser çıkılır ama çok soğuksa çıkmam..kızlar size iki sorum var...
birincisi ; artık havalar buz gibi bebelerimizi hergün sokağa çıkarmaya devammı edicez yoksa evemi tıkılcaklar istanbulda hava hem soğuk hem rüzgarlı kış geldi kapıya iyicene artık pusetle çok rahat gezdiremiyorum hasta olcak diye korkuyorum...
ikinci sorum evde kalorifer yanıyo ama genede ben kollu badi üstüne penye bir kat daha onun üstünede yelek yada hırka giydiriyorum altınada penye ayaklı ve üstüne yün pantolon tarzı bişi giydiriyorum anca ısınıyo sanki eli ayağı... uyurken hırkayı çıkar giydir yapıyorum..sizler nası giydiriyosunuz...
sorular bu kadar bu gecede benim kuzum uyutmadı anasını nöbetçilik yaptım sabahı buldum hayırlısı...
ben kendi sütümle denedim tutmadı:)))günlük süt alıp eniycem uht olmayan..Geçmiş olsun canım Allah evlenmesinide göstersin inşallah. Arkadaşlar dün oğluma ilk defa Aptamil sütlü irmikli meyveli mamasını verdim çok sevdi. Korkarak verdim midesini rahatsız edermi diye çok şükür bişey olmadı. Size bi sorum olacak Aptamil kaşık maması veren arkadaşlar kutunun üzerinde 4-36 ay arası bebekler için 130ml suya 6 yemek kaşığı mama yazıyor benim oğlum 5 aylık acaba kaç kaşık mamayla hazırlayacağım bu kutunun üzerindeki ölçü ya 36 aylık bebekler içinse? Birde evde yoğurt hazırlayan arkadaşlar nasıl hazırlıyorsunuz hangi sütle ilk defa yapacağım için tedirginim iyiki sizler varsınız birbirimize sorup bilgi ediniyoruz...
azrada geceleri çok huzursuz uyuyo..sabahta erken kalkıyo..çoğumuzda aynı sorun var.bu bi dönem galiba..selam arkadaşlar,
fırsat bulup giremiyorum hiç... aslında çok özledim sizleri ve paylaşımları..
benim bebişin gece uyku düzeni bu ara iyice şaştı.. neredeyse 2 saatte bir kalkmakta.. gündü uykusu da değişmekte..
tabi bu da bana gün boyu süren yorgunluk olarak dönmekte..
biz hala anne sütüne devam ediyoruz dr.kontrolünde devam dedi..
tek derdim uyku.. Allah hastalık vermesin de bu da geçecek bir süreç herhalde..
sizler iyisinizdir umarım.. geçmişe bakayım birazcık..
canım ben ek gıdaya yeni geçtim..ki sütüm yetiyo karnı tok biliyorum..yatarken tok tutan pirinç unu mamasını bir umut verdim ama yinede uyandı çok kez..buara diş olayındanmıdır nedir hepimiz bu sıkıntıları ççekiyoruz..slm kızlar. toprak 5,5 aylık oldu. artık göğsümü ya yalnız uykuluyken ya da 5-6 saat aç kalırsa emmiyor. karnı gündüz doymadığı için gece 2 saatte bir kalkıyor. yani uyanma sıklığı önceki aylara göre arttı.kesin 3 kez uyanıyoruz da bazen 4-5 hatta 6 oluyor... sütüm azalmasın diye sağıp gece uyurken biberonla veriyordum ama artık gündüz de biberonla vereceğim.sizde de böyle bir durum var mı?... doktor kilo alımı iyi ek gıdaya başlamayın dedi.benim de bütün hayallerim yıkıldı. çünkü ek gıda ile karnı doyacağı için uyurum sanıyordum... ayrıca size ek bilgi, başta göğsümü ilk reddetmeye başladığında saçım dökülmesin diye demir ilacı kullanıyordum sonra bıraktım ama sanırım o ara soğudu. doktor da eşimi arayıp eşiniz depresyondaysa da bebek emmek istemeye bilir demiş. ama ben kendimi çok iyi hissediyorum maşallah
biz de süngerden yaptık canm ,çok teşekkürlerBende süngerden yaptırıcam..Çok iyi düşünmüşsün canım güle güle kullanın..
amin hepimizinkilere nasip etsin Mevlamcanciğer maşallah Rabbim hayırlı ömür nasip etsin.benm oğlumda 3 g. önce girdi.büyüdüklerini görmek muhteşem bişey.
arkadaşım verdiğin bilgi için teşekkür ederim.2 gün önce bende eczaneden imnu kahveden
aldım.eczacım sütle tavsiye etti denedim çokk güzel sanırım faydasını
görmeye başladım.....
slm kızlar. toprak 5,5 aylık oldu. artık göğsümü ya yalnız uykuluyken ya da 5-6 saat aç kalırsa emmiyor. karnı gündüz doymadığı için gece 2 saatte bir kalkıyor. yani uyanma sıklığı önceki aylara göre arttı.kesin 3 kez uyanıyoruz da bazen 4-5 hatta 6 oluyor... sütüm azalmasın diye sağıp gece uyurken biberonla veriyordum ama artık gündüz de biberonla vereceğim.sizde de böyle bir durum var mı?... doktor kilo alımı iyi ek gıdaya başlamayın dedi.benim de bütün hayallerim yıkıldı. çünkü ek gıda ile karnı doyacağı için uyurum sanıyordum... ayrıca size ek bilgi, başta göğsümü ilk reddetmeye başladığında saçım dökülmesin diye demir ilacı kullanıyordum sonra bıraktım ama sanırım o ara soğudu. doktor da eşimi arayıp eşiniz depresyondaysa da bebek emmek istemeye bilir demiş. ama ben kendimi çok iyi hissediyorum maşallah
Canım,çocuğun doymadığını bile bile doktor öyle dediği için aç bırakma.Sağdığında içiyorsa güzel;ama yetmiyorsa Devam sütlerinden yoğurt yap;yada mama takviyesi.Ben bu konuda bir film izlemiştim;kimsenin moralini bozmayayım,ama herkes kendi çocuğundan sorumlu;5,5 aylık olmuş zaten; ek gıdaya geç başlayan arkadaşlarım da memnun değil durumdan,geç alışıyormuşlar o zaman.Dün domates suyu içirdim ben kızıma;dondurucuya da kışın çorba yapmak için koydum epey.Yavaşa yavaş başlıyorum ;biz 5 aya yeni girdik...
baharnaz aşımızı bugün olduk bir sıkıntı yok şimdilik inşallah olmazdadarısı başınıza kızlar
canım geçmiş olsun... bizimde 7 kasımda inş sıkıntısız geçer...
bu şehit haberleri çok canımı yaktı kızlar... bugün hiç keyfim yok...
herkese merhabalar.. merhaba rapu...
merhaba canım..çok keyifsiizm çokallah kahretsin bu terorü
şark görevini yapan bir polis eşi olarak artık bıktım korkuyla eşimi işe yollamaktan.. eve girene kadar korkuyla beklemekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?