2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın

dün dr daydık, kabızlık sancısı çok zor birşeymiş lavman yaptık, dupholoc şurubuna başladık birde krem verdi
inşallah şurup düzene koyar
kullana varmı bu şurubu?

günaydın

dün dr daydık, kabızlık sancısı çok zor birşeymiş lavman yaptık, dupholoc şurubuna başladık birde krem verdi
kullana varmı bu şurubu?

çok geçmiş olsun cnm bende doğumdan sonra olmuştum çok iyi bilirim sancısını banada dr.duphalac vermişti çok iyi geliyor ama miktarını iyi ayarlamak gerekli yoksa ishal yapıyor.

günaydın

kullana varmı bu şurubu?

günaydın
seni çok iyi anlıyorum gerçekten çok zor bende de var en başından beri.ilk dupholoc şurubunu kullanmıştım bende.benimki ilerlediği için sanırım fayda etmedi.farrklı bişey kullanıyorum şimdi.inş ilerlemeden geçer.ben hala iyileşemedim çok geçmiş olsun

Azrayı devamlı sevmeye gelen komşumun kızında bağırsak paraziti var galiba..yanımda poposu kaşınıyodu bi ara tedavisini oldu ama geçmemiş demekki...Neyapayı kızlar yaa azraya bulaşır diye çok korkuyorum.ç.Arkadaşıma söylesem kırılır diye korkuyorum ama bebeğim söz konusu..Bulaşması çokmu kolay bu hastalıkların ya ((

Aynı tabak bardak kullanırsa,tuvalette birde öperse bulaşır diye biliyorum .çok zayıflatıyor çocukları bizde ilaç kullanmıştık daha önce oğluma.

günaydın

kullana varmı bu şurubu?

bizde kabızlık sorunu yaşıyoruz uzun zamandır o şurubu denedik ama bizde pek faydası olmamıştı çok ta kullanmak istememiştim zaten. sonra sebze çorbasına başlayınca içindeki zeytinyağından belki biraz düzelmeye başladı bizim. iki günde bir yapıyo çoğunlukla artık.

zhr, arzuayten, mükeyyif, dilek saolun kızlar
dr dupholoctan 5 ml ölçü ver dedi ama ben 1 tatlı kaşığı olarak veriyorum İnşallah düzene girer
bugün yine sancıları devam etti yavrumun
çorbasına koyduğum zeytinyağıda çok fayda etmiyor bakalım şu birkaç gün geçsin.

Baharnaz bebene noldu canım geçmişi okumadım... kabız durumundan dolayımı canım sıkıntın.. Allah kolaylık versin peki fitil veriyomu doktor baharnaz gerçi sürekli fitillede yapamaz tuvaletini inşallah en kısa zamanda düzelir cnm...

benim kızım da 4,5 aylık oldu ama henüz dönme olayını biz yaşamadık sizi tebrik ediyorum darısı bize,normalde dönmeye başlaması mı gerekiyodu

sağol canım her bebek farklıdır ama geçen hafta kontrole gittiğimizde doktor dar yerlerde kenarlarda sakın bırakma dönebilir artık dedi bir kaç haftadır çok rahat sağa sola dönüyordu bugünde yüzüstü döndü

canım geçmiş olsun bana hamileyken vermişdi doktor işe yarıyor en kısa zamanda iyileşir inşallah bebişin. bizde de kabızlık oluyordu bir iki kez fitil verdim doktor her mamasına 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koy dedi ama ben pek etkisini görmedim ve bıraktım. sanki kendi kendine birden düzeldi ama rezene de iyi geliyor kanaatimce

maşallahh bebeneee büyüyolar valla

sağol canım büyüyorlar gözümüzün önünde ayaklarıyla konuşuyor ölüyoruz ona gülmekten allah korusun hepsini

hımm.çocukken ikiüç defa olmuştuk bizde.ablamla aramızda 1.5 yaş..ya o ya ben getirdik her defasındada..hemencecik bulaşırdı.o yüzden dikatli ol.öptürmemeye çalış canım.birde ellerini yıkat her geldiğinde mutlaka onada kırılmaz annesi.hadi tatlım ellerimizi yıkayalım falan..sonuçta azraya geçerse allah korusun sen daha beter üzülürsün. yalnız bende şeyi merak ettim anne sütü alan bebeklere geçebilirmiki bu parazitler??

merhaba kızlar

kızım bugün dönmeyi başardı kolu altta kalıyor ama olsun

hadi gözünüz aydın :)) koluda alır yukarı yakında.

baharnaz canım kaç günde bir kaka yapıyor enes? birde kakası sertmi? kan ilacını veriyormusun yani demiri? demirde kabız yapıyor..bizi yaptı çok fena..ikiüç gecedir doğru dürüst uyumuyor..karnı ağrıyor bugün öğrendim birde her gün mutlaka armut yada kavun verilmelimiş kabızlığı olan bebeklere.bakalım işe yarauacakmı..

mukeyif hoş geldin canım..

ilenia kısss naber izmirdemisin halenn

bizim de sürekli kaka problemimiz oluyor. önceden hemen 4 gün geçti mi fitil veriyordum ama şimdi anladım ki oğlumun düzeni böyle. bazen her gün yapıyor bazen 4 gün yapmıyor.

Aynı tabak bardak kullanırsa,tuvalette birde öperse bulaşır diye biliyorum .çok zayıflatıyor çocukları bizde ilaç kullanmıştık daha önce oğluma.
artık dikkat edicem sağol canım..
merhaba kızlar

kızım bugün dönmeyi başardı kolu altta kalıyor ama olsun
maşallah bebeğine..1 hafta içinde onuda çözer..benimki şimdi sırt üstü imkansız durmuyo..Bebek arabasında yüzüstü dönemediğinden hiç sevmiyo arabayı yaa...
Off yaa uzman tvden dinledim..Hijyene dikkat edilmezse tam bi kısır döngü parazit yumurtaları evde bile bulunurmuş..Ama çok şükürki anne sütü alan bebeklerde bağırsak parazitleri barınamazmış..Ama şuan zaten diş çıkarma döneminde ve bünye ozaman zayıf düşüyomuş yinede korkuyo insan.
Dediğin gibi kırmadan annesine söyliycem artık..

SELAM
duncan evet canım Enes ciddi kabızlık çekiyor lavman yapılacak kadar durumda ve şurup kullanıyoruz

gilraen saol çorbasına mutlaka zeytinyağ koyuyorum hatta tavuk suyuna yapıp yağ koyduğum bile oluyor ( kemik suyunada birkaç kez yapmıştım )
tatlı kaşığı sıvıyağ içirdiğim bile oluyor ama çözmedi
rapunzeln sadece anne sütünde 7. gün yaptığı oluyordu ama katı değildi sebze çorbası ve meyve püresine geçtiğimden beri
kuru ve sıkıntılı son gün soluğu drda aldık sancıları felaketti dün gece 1,5 saate bir kalktı ama içi boşalmıştı sanırım bu kezde diş sıkıntıları başladı gündüzde mızmızdı az önce uyudu bu gecemiz nasıl geçicek bakalım diş ne kadar sürede çıkıyor?

ıyı geceler kızlar sızlerden bır rıcada buunacaktım

burada hamıle sehıt esı bır arkasım var ve ocakta dogum yapacak sızlerden onun ıcın erkek bebklerınınzın kuculmus kıyafetlerını ısteyecektım emınım nasıl bır duygu ıcınde oldugunu anlıyorsunuzdur cunku sızde bır annesınız bende ıkıncı bebgımı dogurucam allahın ıznı ıle elımden gelenı yapmaya calısıyorum onun ıcın cok zor bı durum bebgı ıcın bısey alamamak sımdıden duyarlılıgınız ıcın cok cok tsk ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…