Bende süngerden yaptırıcam..Çok iyi düşünmüşsün canım güle güle kullanın..
Yüzüstü ve sırt üstü yatmayı özledim..Yatağımada iyice alıştı beşiğine konduğu an uyanıyoo ....
Kızımda çok hareketli rapu..Geçen marketteki kasiyer zıplayan kız geldi diyo :)) Arkadaşın yürütecini denedim çok sevdi azra geriye attı ilerleyince bayıldı..Ben çıkardım içinden bacakları ağırır diye...
Bebekler yüzüstü çok durunca çabuk emeklermiş..Benimki yüzüstü döndüğünden beri çırpınıyodu elleri ayakları..Birde dün şok oldum..Bezini değişirken dönmesin diye belini tuttum ve destek alınca yarıdan fazla kalktı kendisi..
Maşallah ulaş beyimize sağlam basması çok önemli bazı bebekler hamur gibi oluyo ..doğrumu bilmiyorum ama sağlam basınca kemikleri güçlü gibi hissediyorum :))
bitmiyor günnnn bıdığımı özledim....
Benim eşimde korkuyo uyku anında bişey olur diye..Her sabah laf yiyorum iyice yatağa alıştı diye:)) Zaten kış geldi benim sıcağımla daha güzel uyur :))Ama şöyle bi durum var gece beslenmelerini bıraktırmak gerekiyo bir zaman sonra..Bu durumda bizim bebekler zor bırakır...bende yanımda yatırıyorum sıklıkla ama annem kızıo..üç tane büyüttüm hiçbirinizi yanıma yatırmadım dio :S sen yanına yatırdıkça o gitmek istemez senin kokunu ister dio..memede yanıbaşında ben olsam bende gitmem yatağıma sabaha kadar emer dururum dio..ama napim ya..herşeye rağmen çok seviorum oğlumla yatmayı..bidaha asla bugünü yaşaymacığz asla bebekleğine dönemeyeceğiz..tadını çıkarmak lasım..
bende erken yürüyeceğini düşünüorum..dayısına benzior ulaş..oda böyle hiç emeklemeden falan direk yürümüştü dokuzuncu ayında..ayy yürüdüğü gün hüngür şakır ağlarım muhtemelen.
Azra sebze çorbasını hiç sevmiyo..Siz nasıl yapıyosunuz??Tadına baktım zaten iğrenç tuz yok diye..Tuz katıyomusunuz kızlar ???
Birde kemik suyu yapıyosunuz ama kadir tuğcunun bi yorumunu okumuştum..Kemik suyu lezzet verir et yediği gibi demirini proteinini karşılamaz diyodu..
Benim eşimde korkuyo uyku anında bişey olur diye..Her sabah laf yiyorum iyice yatağa alıştı diye:)) Zaten kış geldi benim sıcağımla daha güzel uyur :))Ama şöyle bi durum var gece beslenmelerini bıraktırmak gerekiyo bir zaman sonra..Bu durumda bizim bebekler zor bırakır...
9 aylıkmı yüürümüş kardeşinn ayy ne tatlı olur yaa minicik bişey yürüyo ortalarda..emekleyen bebek geç yürürmüş derler hep..Ben her yeni olayında hem duygulanıyorum hem benle olan bağımlılı azalıyo diye bi acayip oluyorum..Ek gıda olayında bile ağzındaki süt kokusu gidicek diye düşünüyorum :S:S
Azra sebze çorbasını hiç sevmiyo..Siz nasıl yapıyosunuz??Tadına baktım zaten iğrenç tuz yok diye..Tuz katıyomusunuz kızlar ???
Birde kemik suyu yapıyosunuz ama kadir tuğcunun bi yorumunu okumuştum..Kemik suyu lezzet verir et yediği gibi demirini proteinini karşılamaz diyodu..
benim oğlum sebze çorbasını çok severek içiyo. heüz kaşığa tam alışamasa da biraz içeri biraz dışarı yiyoruz ama. patates havuç maydanoz ve pirinç sabit olmak üzere yanına kabak bezelye domates gibi sebzeler ekliyorum yarım bardak suyla ağzı kapalı şekilde. pişince süzgeçten geçirip az zeytinyağı az pekmez ekliyorum. biraz daha tutuyorum ocakta. hafif şekerli bi tadı oluyo doktorumuz önerdi pekmezi sebzelerle sanırım daha faydalı oluyor.
bende yanımda yatırıyorum sıklıkla ama annem kızıo..üç tane büyüttüm hiçbirinizi yanıma yatırmadım dio :S sen yanına yatırdıkça o gitmek istemez senin kokunu ister dio..memede yanıbaşında ben olsam bende gitmem yatağıma sabaha kadar emer dururum dio..ama napim ya..herşeye rağmen çok seviorum oğlumla yatmayı..bidaha asla bugünü yaşaymacığz asla bebekleğine dönemeyeceğiz..tadını çıkarmak lasım..
bende erken yürüyeceğini düşünüorum..dayısına benzior ulaş..oda böyle hiç emeklemeden falan direk yürümüştü dokuzuncu ayında..ayy yürüdüğü gün hüngür şakır ağlarım muhtemelen.
kıyamma sana..haftaya bugün birlikte sayacağız saatleri..süt işini nasıl yapıorsun??
Bide kizlar bugn evlilik yildonumumz 3yil oldu evleneli,birdr bgn oglusum tam 5 aylik oldu:) calisan anneler Allah size sabir versin yazdiklarinizi okudukca bnm icim sizliyo.iyiki hamis kalinca isten ayrilmisim nasil geri donerdim bilmiyorum ve oglum biraz buyuyene kdrda calismayi dusunmuyorum artik. Biraz maddi sikinti cekicez ama artik ins Allah yardim eder
nice senelere canım... oğluşunu sünnet ettirmişin geçmiş olsun bu arada... hemencik iyileşir inşallah üzmez annesini
canım süt iznimi toplu kullandım ben... oda yok anlayacağın... akşam 7 gibi evde oluyorum biraz uyutmamaya çalışıyorumkıi seveyim diye.. çok zor bişey ya..insan kendini hep yarım hissediyor...
Bide kizlar bugn evlilik yildonumumz 3yil oldu evleneli,birdr bgn oglusum tam 5 aylik oldu:) calisan anneler Allah size sabir versin yazdiklarinizi okudukca bnm icim sizliyo.iyiki hamis kalinca isten ayrilmisim nasil geri donerdim bilmiyorum ve oglum biraz buyuyene kdrda calismayi dusunmuyorum artik. Biraz maddi sikinti cekicez ama artik ins Allah yardim eder
kızlar size iki sorum var...
birincisi ; artık havalar buz gibi bebelerimizi hergün sokağa çıkarmaya devammı edicez yoksa evemi tıkılcaklar istanbulda hava hem soğuk hem rüzgarlı kış geldi kapıya iyicene artık pusetle çok rahat gezdiremiyorum hasta olcak diye korkuyorum...
ikinci sorum evde kalorifer yanıyo ama genede ben kollu badi üstüne penye bir kat daha onun üstünede yelek yada hırka giydiriyorum altınada penye ayaklı ve üstüne yün pantolon tarzı bişi giydiriyorum anca ısınıyo sanki eli ayağı... uyurken hırkayı çıkar giydir yapıyorum..sizler nası giydiriyosunuz...
sorular bu kadar bu gecede benim kuzum uyutmadı anasını nöbetçilik yaptım sabahı buldum hayırlısı...
kızlar size iki sorum var...
birincisi ; artık havalar buz gibi bebelerimizi hergün sokağa çıkarmaya devammı edicez yoksa evemi tıkılcaklar istanbulda hava hem soğuk hem rüzgarlı kış geldi kapıya iyicene artık pusetle çok rahat gezdiremiyorum hasta olcak diye korkuyorum...
ikinci sorum evde kalorifer yanıyo ama genede ben kollu badi üstüne penye bir kat daha onun üstünede yelek yada hırka giydiriyorum altınada penye ayaklı ve üstüne yün pantolon tarzı bişi giydiriyorum anca ısınıyo sanki eli ayağı... uyurken hırkayı çıkar giydir yapıyorum..sizler nası giydiriyosunuz...
sorular bu kadar bu gecede benim kuzum uyutmadı anasını nöbetçilik yaptım sabahı buldum hayırlısı...
canım allah kolaylık versin çok zor saatlerin çok uzunmuş
canım geçmiş olsun küçük erkeğinenice senelere canım çok zor ama arkadaşları okuyunca benim saatlerim az yinede. ben evliliğimin 4. ayında hamile olduğumu öğrendim ve ne yazıkki ücretsiz izin alma şansım olmadı buna da şükür gerçi allah veriyor her şeyin kolaylığını
Kizlarr dun sunnetimizi olduk cok sukur iyide gecti.hepinize tek tek iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim Allah sizede ogluslarinizin sunnetini damatligini,prensesleri olanlar icin gelinligini Gostersin ins:)
Merak eden arkadaslar ne kadar erken olursa bu sunnet isi okadar iyi donmeye bile baslamadan yptirmak lazimmis keske yaptirabilseysik. Lokal anesteziyle uyusturup 15 dk sonra kucagima verdiler bize kizmisti aci cekmekten cok onu yalniz biraktigimiz icin kizgin kizgin agliyordu ciktiginda hmen odamiza inip emzirdim ve hmen uyudu yrim saat uykudan sonra drumuz kontrol etti calpol,pedifen,paranox fitil,silverdin krem yazdi ve evimize geldik evde biraz huzursuzdu ilk cisini fln yaparken aci cekti biraz.kremini surubunu verdik bi ara cok aglayinca fitili vermk zorunda kaldik o rahatlatti iyice. Bi numara buyuk bez bagliyorum rahat etsin diye. Dun yattiginda normalde geceleri hep yuzustu yattigi icin rahat edememesinden dolayi sik uyandi emzirdim hmn uyudu.sabah 6da kalkti bgn hicbisy olmamis gibi neseliydi cok sukur simdi tekrar uyudu umarim uyandigindada neseli olur. Baska akliniza takilan bisy olursa sorun arkadaslar bn cok merak ediyordum kimsede ayrintili anlatmadi.
Kizlarr dun sunnetimizi olduk cok sukur iyide gecti.hepinize tek tek iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim Allah sizede ogluslarinizin sunnetini damatligini,prensesleri olanlar icin gelinligini Gostersin ins:)
Merak eden arkadaslar ne kadar erken olursa bu sunnet isi okadar iyi donmeye bile baslamadan yptirmak lazimmis keske yaptirabilseysik. Lokal anesteziyle uyusturup 15 dk sonra kucagima verdiler bize kizmisti aci cekmekten cok onu yalniz biraktigimiz icin kizgin kizgin agliyordu ciktiginda hmen odamiza inip emzirdim ve hmen uyudu yrim saat uykudan sonra drumuz kontrol etti calpol,pedifen,paranox fitil,silverdin krem yazdi ve evimize geldik evde biraz huzursuzdu ilk cisini fln yaparken aci cekti biraz.kremini surubunu verdik bi ara cok aglayinca fitili vermk zorunda kaldik o rahatlatti iyice. Bi numara buyuk bez bagliyorum rahat etsin diye. Dun yattiginda normalde geceleri hep yuzustu yattigi icin rahat edememesinden dolayi sik uyandi emzirdim hmn uyudu.sabah 6da kalkti bgn hicbisy olmamis gibi neseliydi cok sukur simdi tekrar uyudu umarim uyandigindada neseli olur. Baska akliniza takilan bisy olursa sorun arkadaslar bn cok merak ediyordum kimsede ayrintili anlatmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?