kızlar bugüğn ilk günüm işte.. berbat hissediyorum((
ben toplu kullandım canım süt iznim yoköğlen gidip gördüm yarım saat...
Kim bakıyor canım bebeğine.....
ben meyve ile başladım. 1 hafta 10 gün öyle devam ettim..sonra akşama pirinç unu maması yapptım..bugün ilk kez sebze çorbası yapıcam bakalım sevecekmi minğimmbirde şu kuralı unutmayalım..Neyi nezaman nerde yiyeceğine biz nekadar yiyeceğine bebek karar verecekmiş..Herkese selam Arkadaşlar şimdi dr. geldik oğlumu kontrole gitmiştik. Dr. herşeyin iyi olduğunu söyledi tek sıkıntımız gazımız onun içinde zinco ya düzenli devam etmemizi söyledi. Artık ek gıdalara başlamamızı da söyledi bana yardımcı olun arkadaşlar ilk olarak neyle ve nasıl başlamalıyım günde kaç defa ölçüsü ne kadar olacak. (meyvaların suyu-püresi-çorba ve yoğurt) verebilirsin dedi.
bazı insanlara kıyamet koparıyo..bazen marketteki kasiyere bile çığlıklar atabiliyo..Adı zıplayan bebek zaten ..ilk başlar her yabancı yüze ağlıyodu ama şimdi azaldı canım...yağmurlu ve kasvetli bir istanbul sabahından günaydınnn herkese
işyerindeyim havadan sanırım nasıl uyku bastırdı anlatamam çalışan annelere stressiz bir gün diliyorum.kızlar son zamanlarda mert acayip huysuz herkesi yabancılamaya başladı kalabalık sevmiyo istemiyor geçen akşam eşimle yemeğe gittik merti de götürelim dedik ilk kez ailece akşam yemeği yiyelim dışarda diye restoran inledi ağlamasından doğru dürüst yemek yemeden kalktık apar topar napıcaz böyle bilmiyorum.Nasıl alışacak kalabalığa eve geldik hiç bişey yok keyfi yerine geldi.Sizin bebişlerde durumlar nasıl
canım benim alışacaksın üzme kendini..Şanslısınki annen bakıyo ne güzel..kızlar bugüğn ilk günüm işte.. berbat hissediyorum((
ALerjisi nelere var tespit edebildinizmi..ZOr bu alerji işi kontrol ve gözlem gerektiriyo devamlı...Burun tıkanıklığına kadir tuğcu bi damla söylemişti..kullanan herkes memnun..YAttığı yatağına damlatıyosun..cold mix diye bi damla..biz klimayla ısınıcaz ve tıkanıklık çok olacak bu ilacı araştırıcam ...aklında bulunsun canım..Herkese hayırlı cumalar .....Doktor kontrolumuz vardı bu hafta ek gıdaya geçirmedi..Kızımın allerji durumu var..Burnu tıkanıyor hırıltısı çoğalıyor yutmakta zorlanıyor...Bu sebeple olabilir.Haftaya kontrole gidicez.Dogdugundan bu yana allerjisiyle ugraşıyoruz..Ev ortamı, sıcaklık, nem, duşu, burun temizliği, tuzlu suyu sıkıyoruz burnuna, denize dahi soktuk...Kalıcak sanırım bizimle allerji...Kızımın tek huzursuzluğu bu yatınca öksürüyor bogazları gıcık yapıyor sanırım...Bol sıvı veriyoruz...
annem bakıyor canım allahtan içim çok rahat..ama çok özledimmm bıdığımı
ben meyve ile başladım. 1 hafta 10 gün öyle devam ettim..sonra akşama pirinç unu maması yapptım..bugün ilk kez sebze çorbası yapıcam bakalım sevecekmi minğimmbirde şu kuralı unutmayalım..Neyi nezaman nerde yiyeceğine biz nekadar yiyeceğine bebek karar verecekmiş..
bazı insanlara kıyamet koparıyo..bazen marketteki kasiyere bile çığlıklar atabiliyo..Adı zıplayan bebek zaten ..ilk başlar her yabancı yüze ağlıyodu ama şimdi azaldı canım...
canım benim alışacaksın üzme kendini..Şanslısınki annen bakıyo ne güzel..
ALerjisi nelere var tespit edebildinizmi..ZOr bu alerji işi kontrol ve gözlem gerektiriyo devamlı...Burun tıkanıklığına kadir tuğcu bi damla söylemişti..kullanan herkes memnun..YAttığı yatağına damlatıyosun..cold mix diye bi damla..biz klimayla ısınıcaz ve tıkanıklık çok olacak bu ilacı araştırıcam ...aklında bulunsun canım..
ben meyve ile başladım. 1 hafta 10 gün öyle devam ettim..sonra akşama pirinç unu maması yapptım..bugün ilk kez sebze çorbası yapıcam bakalım sevecekmi minğimmbirde şu kuralı unutmayalım..Neyi nezaman nerde yiyeceğine biz nekadar yiyeceğine bebek karar verecekmiş..
bazı insanlara kıyamet koparıyo..bazen marketteki kasiyere bile çığlıklar atabiliyo..Adı zıplayan bebek zaten ..ilk başlar her yabancı yüze ağlıyodu ama şimdi azaldı canım...
canım benim alışacaksın üzme kendini..Şanslısınki annen bakıyo ne güzel..
ALerjisi nelere var tespit edebildinizmi..ZOr bu alerji işi kontrol ve gözlem gerektiriyo devamlı...Burun tıkanıklığına kadir tuğcu bi damla söylemişti..kullanan herkes memnun..YAttığı yatağına damlatıyosun..cold mix diye bi damla..biz klimayla ısınıcaz ve tıkanıklık çok olacak bu ilacı araştırıcam ...aklında bulunsun canım..
meraba kızlar..8 günlük memleket turundan sonra tekrar evimizdeyiz,,anneanne,babaanne ve dedelere torunlarını sevdirmeye götürdüm,gittiğimiz yerlerde ilk başta mızmızlandı ama sonraları alıştı hamdolsun..
kızım kalabalığı sevsin istiyorum ama, sürekli beni ve babasını gördüğü için biraz sıkıntı çekiyoruz başka yerlerde..
eşim bizi bırakıp geri dönmüştü,tabi meryem zişan bir hafta göremedi babasını,,dün bizi almaya geldiğinde ayy yavrum babasına önce dikkatli dikkatli baktı öyle özlemiş ki sonra da resmen kahkaha ile gülücükler saçtı ya..
Allah hçbir çocuğu ayırmasın anne babasından...
ben toplu kullandım canım süt iznim yoköğlen gidip gördüm yarım saat...
bende toplu kullanmak çok istedim ama izin alamadım.şimdi pazartesileri işe gelmiyorum
Bu süt izni kaç ay kızlar ????
bebişler 1 yaşına gelene kadar.ama topluyu nasıl hesaplıyorlar bilmiyorum
yağmurlu ve kasvetli bir istanbul sabahından günaydınnn herkese
işyerindeyim havadan sanırım nasıl uyku bastırdı anlatamam çalışan annelere stressiz bir gün diliyorum.kızlar son zamanlarda mert acayip huysuz herkesi yabancılamaya başladı kalabalık sevmiyo istemiyor geçen akşam eşimle yemeğe gittik merti de götürelim dedik ilk kez ailece akşam yemeği yiyelim dışarda diye restoran inledi ağlamasından doğru dürüst yemek yemeden kalktık apar topar napıcaz böyle bilmiyorum.Nasıl alışacak kalabalığa eve geldik hiç bişey yok keyfi yerine geldi.Sizin bebişlerde durumlar nasıl
merhaba senn bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama benm bebeğim 5 aylık ve farklı kimseler gördüğüzaman aynı sennki gibi ağlamaya başlıyor.benbizimkinn kimseyi görmediğinden kaynaklandığını düşünüyorum tabi bu benm elimde değil bende bilmiyorum ne yapacağımı.bu böcükler niye böyle yapıyorlar ya..?
cnm senin söylediğin devlet memurları için özel sektörde gün de 1,5 saat malesefarkadaşlar süt izni ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1,5 saat. birde öğretmen olanlar için nöbet yok 1 yaşına kadar. ben bu yıl nöbet tutmuyorum:)
yağmurlu ve kasvetli bir istanbul sabahından günaydınnn herkese
merhaba senn bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama benm bebeğim 5 aylık ve farklı kimseler gördüğüzaman aynı sennki gibi ağlamaya başlıyor.benbizimkinn kimseyi görmediğinden kaynaklandığını düşünüyorum tabi bu benm elimde değil bende bilmiyorum ne yapacağımı.bu böcükler niye böyle yapıyorlar ya..?
benim oğlumda beş aylık ben neden olduğunu çözemedim aslında dediğin gibi olabilir bizimkide akşama kadar anneanneyle ama akşamları falan mutlaka değişiklik olsun diye dışarı çıkarırdık sanırım aklı ermeye başladıkça rahatsız oluyor inş.en kısa zamanda alışırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?