2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugüğn ilk günüm işte.. berbat hissediyorum((

Canım alllah yardımcın olsun...Mecburen dayanıyoruz..kızımı bırakıp iş egeldiğimden dolayı mı nedir hep içim dolu...

Ben hafta içi 1 gün izinliyim süt iznimi topladım 1 güne....4.ayının içindeyken başladım işe...2 ay oldu..

ben meyve ile başladım. 1 hafta 10 gün öyle devam ettim..sonra akşama pirinç unu maması yapptım..bugün ilk kez sebze çorbası yapıcam bakalım sevecekmi minğimmbirde şu kuralı unutmayalım..Neyi nezaman nerde yiyeceğine biz nekadar yiyeceğine bebek karar verecekmiş..
bazı insanlara kıyamet koparıyo..bazen marketteki kasiyere bile çığlıklar atabiliyo..Adı zıplayan bebek zaten ..ilk başlar her yabancı yüze ağlıyodu ama şimdi azaldı canım...
kızlar bugüğn ilk günüm işte.. berbat hissediyorum((
canım benim alışacaksın üzme kendini..Şanslısınki annen bakıyo ne güzel..
ALerjisi nelere var tespit edebildinizmi..ZOr bu alerji işi kontrol ve gözlem gerektiriyo devamlı...Burun tıkanıklığına kadir tuğcu bi damla söylemişti..kullanan herkes memnun..YAttığı yatağına damlatıyosun..cold mix diye bi damla..biz klimayla ısınıcaz ve tıkanıklık çok olacak bu ilacı araştırıcam ...aklında bulunsun canım..

annem bakıyor canım allahtan içim çok rahat..ama çok özledimmm bıdığımı

çok iyi anlıyorum canım seni..Benimde annem ve k.validem bakıyor yer değiştiriyorlar işleir oldugunda..Yinede aklım evde bazen öyle bir his oluyorki bebeğim benden uzaklaşıyor sanki akşama kadar onlarla çalışan anne olmak çok zor neler neler düşünüyorsun...Akşamları 9 gibi uyumak istiyor uyumasın diye ugraşıyorum :))) Ama düzeni bozulmasın diye ses etmiyorum..Hafta sonları vakit geçiriyoruz.Ama kızımın geleceği için mecburum..

Dilecim canım alerjisinin nelere oldugunu bebek oldugu için testle tespit etmek zor ama evdeki neme,sıcaga,deterjana,duş almamaya oldugunu anlıyoruz takiplerimizle..Bu aralar havalar sogudu diye 2 günde bire çıkarttık duş olayını birde evde temizlik yapmıştım hemen azmış zaten ben anlıyorum azınca sık hapşırıyor sık öksürüyor hırıltısı oluyor.Şuanda zatiden oral damla kullanıyoruz..Halıları felan kaldırdım...Tıkanmasın diye yan yatıyorum yanlardan destekli oda sıcaklıgı 20-21 olucak benim kızın.....Alerjili bebekler ıcagı sevmezmiş zaten benim kide öyle serinliğe bayılır demekki bu yüzdenmiş diyoruz bizde..Her ay 1 defa azıyor anlıyoruz..

meraba kızlar..8 günlük memleket turundan sonra tekrar evimizdeyiz,,anneanne,babaanne ve dedelere torunlarını sevdirmeye götürdüm,gittiğimiz yerlerde ilk başta mızmızlandı ama sonraları alıştı hamdolsun..
kızım kalabalığı sevsin istiyorum ama, sürekli beni ve babasını gördüğü için biraz sıkıntı çekiyoruz başka yerlerde..
eşim bizi bırakıp geri dönmüştü,tabi meryem zişan bir hafta göremedi babasını,,dün bizi almaya geldiğinde ayy yavrum babasına önce dikkatli dikkatli baktı öyle özlemiş ki sonra da resmen kahkaha ile gülücükler saçtı ya..
Allah hçbir çocuğu ayırmasın anne babasından...

Buarada dilekçim çok haklısın beni en çok yoranda o oluyor kontrol ve gözlem kısmı...Bazen diyorum bana ne oluyor psıkolojım bozuldu...Devamlı takipdeyim...Odasını devamlı havalandırıyorum.Elinde burun aparatı sprey sık burnunu temizle...

Benim kızım babanne,anneannelere ve dedelere alışkın....Ama babasına aşık bir kız...Babası gelsin işten eve yanına usulca egilsin babacım desin hemen gülücük saçıyor...
Amin canım...

arkadaşlar süt izni ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1,5 saat. birde öğretmen olanlar için nöbet yok 1 yaşına kadar. ben bu yıl nöbet tutmuyorum:)

Bu süt izni kaç ay kızlar ????

altıncı aydan sonra 24 güne denk geliyor kızlar. oda eğer cumartesileri çalışmıyorsanız bir ay bir hafta daha doğum izninize ekleniyor. ama bunu her kurum kabul edermi bilmiyorum.ben bir hafta sona işe başlıyorum süt iznimi cuma günleri kullanmayı tercih ettim..

Günaydınnnnn
herkese mutlu huzurlu hafta sonları

arkadaşlar süt izni ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1,5 saat. birde öğretmen olanlar için nöbet yok 1 yaşına kadar. ben bu yıl nöbet tutmuyorum:)
cnm senin söylediğin devlet memurları için özel sektörde gün de 1,5 saat malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…