Misela işine karışmak istemem fakat domates suyunu en son verin diyorlar çünkü alerji yapan yiyecekler arasında yer alıyormuş. Artık iyi gözlemle bebeğini vücudunda kırmızılık felan çıkmasın dikkat et canım
elifteke ve misela cevaplarınız için teşekkürler. ayrıca günde anne sütünden kaç cc alması lazım ben bilmiyorum da?
şark görevini yapan bir polis eşi olarak artık bıktım korkuyla eşimi işe yollamaktan.. eve girene kadar korkuyla beklemekten...
elifteke ve misela cevaplarınız için teşekkürler. ayrıca günde anne sütünden kaç cc alması lazım ben bilmiyorum da?
kızlar doktora sorulacak sorularınız var ise yazın.cevaplarını yazarım burdan size.
:
dilek where are you :)
canım çok geçmiş olsun atlattınız ne güzel. Allah damatlığınıda görmeyi nasip etsin.
bizde yaptırmayı düşünüyoruz bu aralar. ama babası dikişli yapılmasını istemiyor clamp yöntemi sanırım öyle bişey varmış onu araştırıp duruyor. siz nasıl yaptınız doktorunuz bu konuda yönlendirdi mi sizi.
Geçmiş olsun canım Allah evlenmesinide göstersin inşallah. Arkadaşlar dün oğluma ilk defa Aptamil sütlü irmikli meyveli mamasını verdim çok sevdi. Korkarak verdim midesini rahatsız edermi diye çok şükür bişey olmadı. Size bi sorum olacak Aptamil kaşık maması veren arkadaşlar kutunun üzerinde 4-36 ay arası bebekler için 130ml suya 6 yemek kaşığı mama yazıyor benim oğlum 5 aylık acaba kaç kaşık mamayla hazırlayacağım bu kutunun üzerindeki ölçü ya 36 aylık bebekler içinse? Birde evde yoğurt hazırlayan arkadaşlar nasıl hazırlıyorsunuz hangi sütle ilk defa yapacağım için tedirginim iyiki sizler varsınız birbirimize sorup bilgi ediniyoruz...
canım geçmiş olsun..ben çok ayrıntılı mesaj yazmıştım sünnetle ilgili heralde gözünden kaçmış.. sünnet derisini geri ittirmeyi unutma.. aman yapışırsa çok canını yakıyolar bebeğin.. bizimki biraz yapışmıştı doktor açtı ...
GEÇMİŞLER OLSUN.ALLAH DAMATLIĞINIDA GÖSTERSİN..
rasgül sünneti atlatmışsın ..evlilik yıldönümün kutlu olsun...
şark görevini yapan bir polis eşi olarak artık bıktım korkuyla eşimi işe yollamaktan.. eve girene kadar korkuyla beklemekten...
biz de süngerden yaptık canm ,çok teşekkürler
amin hepimizinkilere nasip etsin Mevlam
çok geçmiş olsun,inşallah biran önce iyileşir oğluşun
selam
rasgül hayırlı olsun Allah damatlığınıda göstersin. ben sünnet külotlarından temin etmiştim onlardan kullandım teramicin kremi dolven şurup ve ilk 2 günde saatli fitil vermiştim, İnşallah çabuk iyişelir bizimki uzun sürmüştü.
rasgül oğlun sünnet olmuş geçmiş olsun cnm
Günaydın herkese; zor bir akşam ve zor bir geceden sonra işteyim.Dün iş çıkışı eve gidince kızım uyuyordu.Yarım saat içinde uyandı.Kendi odama götürdüm,bizim yatakta oynamayı çok seviyor;altını değiştireyim de oynayalım biraz dedim.Ama daha bezini açmadan baktım ki,atletinin omuzundan aşağısı ıslak;bez kaymış;çişi oraya kadar çıkmış.ne kadardır öyle uyuyor bilemedim.Ya o kadar üzüldümki;ama kayınvalideme birşey diyemedim tabi.Sonrası ise sinir harbi;saat 4 de uyanan bebek;en son saat 2 de yemiş mamasını;gece yarısına kadar ne yediyse çıkardı; zor uyuttum;gece deçok huzursuzlandı.Kayınvalidem bir de diyorki;çok da dikkat ediyorum;üşüttü herhalde midesini;nasıl oldu acaba !!Çocuğu evin içinde kınalıyapıncak gibi göğüs bağır açık dolandırıyor üstüne;bide şaşırıyor hasta olunca.Valla bazıları haksızlık yapıyorum gibi düşünebilir.Ama uyarılarıma da kulak asmıyor.Öyle değişik bir kadın.
Günaydın herkese; zor bir akşam ve zor bir geceden sonra işteyim.Dün iş çıkışı eve gidince kızım uyuyordu.Yarım saat içinde uyandı.Kendi odama götürdüm,bizim yatakta oynamayı çok seviyor;altını değiştireyim de oynayalım biraz dedim.Ama daha bezini açmadan baktım ki,atletinin omuzundan aşağısı ıslak;bez kaymış;çişi oraya kadar çıkmış.ne kadardır öyle uyuyor bilemedim.Ya o kadar üzüldümki;ama kayınvalideme birşey diyemedim tabi.Sonrası ise sinir harbi;saat 4 de uyanan bebek;en son saat 2 de yemiş mamasını;gece yarısına kadar ne yediyse çıkardı; zor uyuttum;gece deçok huzursuzlandı.Kayınvalidem bir de diyorki;çok da dikkat ediyorum;üşüttü herhalde midesini;nasıl oldu acaba !!Çocuğu evin içinde kınalıyapıncak gibi göğüs bağır açık dolandırıyor üstüne;bide şaşırıyor hasta olunca.Valla bazıları haksızlık yapıyorum gibi düşünebilir.Ama uyarılarıma da kulak asmıyor.Öyle değişik bir kadın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?