2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım;buranın en güzel yanı bu paylaşımlar zaten.Önce çay kaşığının ucuyla denedim;herhangi bir sorun yaşamadık şükür.kayınvalidemler domates yetiştiriyor; hormonsuz kış gelmeden en azından suyunu içsin istiyorum.

bizimde doktorumuz sebze çorbasına domatesi dahil etti ilk baştan beri bende önce tedirgin oldum ama şimdi koyuyorum bişeyde olmadı çok şükür. ben artık bezelye kabak ta koymaya başladım.

elifteke ve misela cevaplarınız için teşekkürler. ayrıca günde anne sütünden kaç cc alması lazım ben bilmiyorum da?

Yardımcı olabildiysem:) kaç cc aldığını ölçmedim ben hiç,zaten çalıştığım için mama alıyor gündüzleri.günde 600 ml kadar mama alıyor;200 ml de benim sütümden alıyordur ortalama;günde 3 kere ancak emzirebiliyorum;

şark görevini yapan bir polis eşi olarak artık bıktım korkuyla eşimi işe yollamaktan.. eve girene kadar korkuyla beklemekten...

ne kadar var görevinizin bitmesine? allaha emanet olun canım.çok zor..çok.

elifteke ve misela cevaplarınız için teşekkürler. ayrıca günde anne sütünden kaç cc alması lazım ben bilmiyorum da?

canım ben cuma günü doktora gidicem soracaklarımın arasında var bu.
kızlar doktora sorulacak sorularınız var ise yazın.cevaplarını yazarım burdan size.

dilek where are you :)

kızlar doktora sorulacak sorularınız var ise yazın.cevaplarını yazarım burdan size.

:

Rapunzeln;sorarmısın doktora;kalça ultrasonu gereklimidir bebekler için,5.ayda geç kalınmış olurmu gerekliyse.Bu konuda tereddütte kaldım.Bir de mamasını kaynatarak hazırlıyorum da;ille hazır suyla mı hazırlamalıyım;musluk suyu kireçli olduğu için çekiniyorum.Sağol :))

dilek where are you :)

merhaba canım yaa dün hiç keyfim yoktu bu şehit olaylarından girmedim hiç..bıktık artık şehit haberlerinden(5-10 bakıyolar artık insanlar alıştı sayıyı arttırıyolar..istatistik yapar gibi konuşulur oldu bu canlar yeter artık((

Tsk ederiz cnm.Darisi basiniza sizde atlatirsiniz ins :) hepimize nasip Etsin Allah damatligini gelinligini gormeyi kuzucuklarimizin :)) Bizde arastirmistik ama burda o yontemi uygulayan yok galiba.Bizde mecbur dikisli yaptirmak zorunda kaldik secenek olmayinca

duncann resimdeki kızının varya o saçlarınıı yerimmmm yerr..tatlı cadııı..geçmiş olsun aşınız..geceyi inş. rahat geçirmişsinizdir...

Tesekkur ederiz cnm, insallah:)

Hande ya ben goremedim senin msjini ya nerde ki bende okusam goremedim ben.Hic bilmiyorum sunnet dersini geri itmeyi fln bak cok korktum simdi ya...( sizinki dikisli mi oldu peki??

günaydın herkese

hiç keyfim yok dünden beri gece rüyama bile girdi şehitler.Allah rahmet eylesin.

şark görevini yapan bir polis eşi olarak artık bıktım korkuyla eşimi işe yollamaktan.. eve girene kadar korkuyla beklemekten...

cnm sizinde Allah yardımcınız olsun nerde görev yapıyor eşin.Ufff o kadar kötüyüm ki dün haberleri okudukça iş yerinde ağladım

biz de süngerden yaptık canm ,çok teşekkürler

amin hepimizinkilere nasip etsin Mevlam

çok geçmiş olsun,inşallah biran önce iyileşir oğluşun

Cok sagol cnm,insallah iyilesir hemencik:)

Tskler Baharnaz...sunnet kulotlari cok buyuk ama 1 numarasi bile byuk geldi sadece onunu kessem dedim o kismida buyuk oldu.biz silverdin kullandik 2 kez fitil verdim bnde.bgn icin dr krem kullanmayin kurusun artik ara ara bezi acip havalandirin dedi simdi direk beze temas ediyo bamyasi:)) icim tuhaf oluyo ya ne kadar zamanda iyilesti sizin nelere dikkat ettin dikisli miydi sizinde ne zmn atti dikisler bi an once iiylessin istiyorum bnde artik.cok soru sormusum ama :)

rasgül oğlun sünnet olmuş geçmiş olsun cnm

Tsk ederiz cnm

Günaydın arkadaşlar sünnet olan bebeklerimize geçmiş olsun Allah evlenmelerinide göstersin inşallah. Çalışan arkadaşlarımızada hayırlı işler. Şehitlerimizede Allah rahmet eylesin yakınlarınada Allah sabır versin.

Günaydın herkese; zor bir akşam ve zor bir geceden sonra işteyim.Dün iş çıkışı eve gidince kızım uyuyordu.Yarım saat içinde uyandı.Kendi odama götürdüm,bizim yatakta oynamayı çok seviyor;altını değiştireyim de oynayalım biraz dedim.Ama daha bezini açmadan baktım ki,atletinin omuzundan aşağısı ıslak;bez kaymış;çişi oraya kadar çıkmış.ne kadardır öyle uyuyor bilemedim.Ya o kadar üzüldümki;ama kayınvalideme birşey diyemedim tabi.Sonrası ise sinir harbi;saat 4 de uyanan bebek;en son saat 2 de yemiş mamasını;gece yarısına kadar ne yediyse çıkardı; zor uyuttum;gece deçok huzursuzlandı.Kayınvalidem bir de diyorki;çok da dikkat ediyorum;üşüttü herhalde midesini;nasıl oldu acaba !!Çocuğu evin içinde kınalıyapıncak gibi göğüs bağır açık dolandırıyor üstüne;bide şaşırıyor hasta olunca.Valla bazıları haksızlık yapıyorum gibi düşünebilir.Ama uyarılarıma da kulak asmıyor.Öyle değişik bir kadın.

Canım çok geçmiş olsun .Gerçekten çok kötü çalışmak ya benimde aklım hep evde kalıyor. Ne kadar kendi annem baksada hiç bi bebeğin kendi annesi gibi olmaz ama mecburuz seni dinlememesi çok kötü belki aklından ben tecrübeliyim o ne anlar diye geçiriyordur. Ben bile annemle bazen karşı karşıya geliyorum senin gelmen normal canım ama yanlışlarını söylemek gerek çünkü o bebek senin canın..

cnm ya zor bir durum gercekten cok iyi anliyorum seni insan bazen kendi annesine bile kiziyor ama onunla acikca konusulabiliyor ama kayinvalidevolunca biraz daha degisiyo isler...Aslinda boyle seylere onlarin bizden daha cok dikkat etmeleri lazimm deneyimliler sonucta...cok kafana takma dicem de bebislerimiz soz konusu,insallah hersey zamnla yoluna girer

canım çok geçmiş olsun çok zor kıyamam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…