Günaydın herkese; zor bir akşam ve zor bir geceden sonra işteyim.Dün iş çıkışı eve gidince kızım uyuyordu.Yarım saat içinde uyandı.Kendi odama götürdüm,bizim yatakta oynamayı çok seviyor;altını değiştireyim de oynayalım biraz dedim.Ama daha bezini açmadan baktım ki,atletinin omuzundan aşağısı ıslak;bez kaymış;çişi oraya kadar çıkmış.ne kadardır öyle uyuyor bilemedim.Ya o kadar üzüldümki;ama kayınvalideme birşey diyemedim tabi.Sonrası ise sinir harbi;saat 4 de uyanan bebek;en son saat 2 de yemiş mamasını;gece yarısına kadar ne yediyse çıkardı; zor uyuttum;gece deçok huzursuzlandı.Kayınvalidem bir de diyorki;çok da dikkat ediyorum;üşüttü herhalde midesini;nasıl oldu acaba !!Çocuğu evin içinde kınalıyapıncak gibi göğüs bağır açık dolandırıyor üstüne;bide şaşırıyor hasta olunca.Valla bazıları haksızlık yapıyorum gibi düşünebilir.Ama uyarılarıma da kulak asmıyor.Öyle değişik bir kadın.
Hande ya ben goremedim senin msjini ya nerde ki bende okusam goremedim ben.Hic bilmiyorum sunnet dersini geri itmeyi fln bak cok korktum simdi ya...( sizinki dikisli mi oldu peki??
dikişli ama dikiş aldırmadık kendiliğinden attı dikişleri..eski usul deildi yani...
bize doktor sölemişti geriye çekin die ama biz o kadar çekileceğini bilemedik.. gerekli olsa sizede söylerdi heralde..
sünnet derisini elinle tutup geriye doğru itiyosun ucunu çıkarmak için.. bayaa itiliyo.. mesajımı bulamadım canım ya.. şaşılacak kadar çabuk iyileşiyorlar..bizimki 2 günde tamamen bitmişti..
biz 2,5 aylıkken yaptırmıştık. 3 ay geçti. doktor daha yeni diyor bize deriyi geri ittirin diye. bir de her ay kontrole götürüyoruz. sanırım tekrar sünnet olması gerekecekbizimki de çok çabuk iyileşmişti, hiç dert etme arkadaşım.
biz geri ittirdiğimizde tamamen gidiyor..sizinki yapıştı mı? gitmiyor mu?
derisi bir sıvı üretiyor, başta zor oldu ama artık itince rahat geri gidiyor. yalnız sanırım sorun şu normalde yani itilmediğinde ucunun açıkta durmaması...ucunun deriye gömülmemesi lazım. bizimki gömülüyor ancak itince ucu çıkıyor. sizinki nasıl?normalde açıkta mı?
gömülmesi normal canım bizimkide gömülüyor.. altını açtıkça geri itiyorum ben.. doktor normal dedi...
Bizimde dikisler aticakmis bizde aldirmicaz. 3 gun oldu hala kirmizi bizim dr krem surmeyin. Bezi acin kurutun daha cabuk iilesir dedi aciyoruz ara ara siz nasil yapmistiniz bazi yerlerde ilik suya oturtun yazio.dr bize deriyi itmemizi soylemedi ki itecek deri yok ki bide ucu da disarda gomulu degil dikis attiktan sonra mi gomuluyo acaba???Siz kac aylikken yaptirmistiniz sunneti?dikişli ama dikiş aldırmadık kendiliğinden attı dikişleri..eski usul deildi yani...
bize doktor sölemişti geriye çekin die ama biz o kadar çekileceğini bilemedik.. gerekli olsa sizede söylerdi heralde..
sünnet derisini elinle tutup geriye doğru itiyosun ucunu çıkarmak için.. bayaa itiliyo.. mesajımı bulamadım canım ya.. şaşılacak kadar çabuk iyileşiyorlar..bizimki 2 günde tamamen bitmişti..
Sizi zmanlama daha iyi olmus simdi dondugu icin zorlaniyoruz biz. Zor bi durum ya dikkat etmek lazim bnde kontrole gittigimizde sorayim itilecek mi die:) huzursuz oluyorum altini actigimda kipkirmizibiz 2,5 aylıkken yaptırmıştık. 3 ay geçti. doktor daha yeni diyor bize deriyi geri ittirin diye. bir de her ay kontrole götürüyoruz. sanırım tekrar sünnet olması gerekecekbizimki de çok çabuk iyileşmişti, hiç dert etme arkadaşım.
selam
rasgül biizmki geç iyileşti hemen yileşti diyenlerin durumunu bilmiyorum canım kremi 1 haftaya yakın kullandık her kremde derisini geriye ittitrerek hatta külotunu bezini değiştirirkende aynı işlem yaptık yani orayı oynattık biraz
dikişler kendiiğinden düşüyor 20 günü bulmuştu temiz tutmaya ve ıslak bulundurmamay kakasını bulaştırmamaya dikkat ettim canım 4 gün sonra ilk banyosunu sonrada 1 yada 2 gün arayla banyosunu yaptırdık.şimdi çocuk drumuz gördü derini içine gömülüyor ucu dedim drda normal dedi hatta çok temiz yapılmış sünnet dedi. ben her alt değiştirdiğimde derisini oynatıyorum yani içinden çıkarıyorum
gömülmesi normal canım bizimkide gömülüyor.. altını açtıkça geri itiyorum ben.. doktor normal dedi...
Selam arkadaşlar,
Maşallah oğluşların sünnetleri yapılıyor, koca adam oluyorlar. Damat oluşlarını da keyifle görün yaşayın inşallah.
Yoğurt yapımını da konuşmuşsunuz, ben de anne sütüyle yapayım istiyordum ama doktorumuz 'fantezi' olarak yorumladı bu çabayı, o yüzden tavsiye ettiği üzere günlük sütle yapıyorum yoğurdu. Mama ile de yapayım dedim ama o kadar sıvı ki içime sinmedi.
selam kızlar nasılsınız... biz de 6.ayın sonunda yapıcaz inş sünnetini... kızlar bizim oğlan daha dönmüyo, sizinkiler ne durumda... derstekli oturuyoz sadece...
selam kızlar nasılsınız... biz de 6.ayın sonunda yapıcaz inş sünnetini... kızlar bizim oğlan daha dönmüyo, sizinkiler ne durumda... derstekli oturuyoz sadece...
benim kızım 4,5 aylıkken döndü..Oturmayı hiç sevmiyo benim kızım..
Dönünce tehlikeli oluyo yaa...Hiç kanepeye koymuyodum..Bugün komşumda kanepedeydi bende yanındaydım sehpaya su almaya uzandım kızım yere düştü(((Dünya başıma yıkıldı sanki kızım ağladı ben ağladım..Kolunun üzerine düştü hamd olsun kafası değmedi ama çok korktu..Allah yaşatmasın birdaha ama ben hiç sakin olamıyorum o anlarda ....Sonra ağlarken burnundan leke geldi hemen dr.a götürdük bişey çıkmadı....Allah bebeklerimiz korusun..
benim kızım 4,5 aylıkken döndü..Oturmayı hiç sevmiyo benim kızım..
Dönünce tehlikeli oluyo yaa...Hiç kanepeye koymuyodum..Bugün komşumda kanepedeydi bende yanındaydım sehpaya su almaya uzandım kızım yere düştü(((Dünya başıma yıkıldı sanki kızım ağladı ben ağladım..Kolunun üzerine düştü hamd olsun kafası değmedi ama çok korktu..Allah yaşatmasın birdaha ama ben hiç sakin olamıyorum o anlarda ....Sonra ağlarken burnundan leke geldi hemen dr.a götürdük bişey çıkmadı....Allah bebeklerimiz korusun..
günaydın kızlar
bende şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.çok üzgünüm Allahım ailelerine sabır ihsan eylesin.
bu sünnet işi ne zormuş anlattıklarınıza bakılırsa.bu sitenn çok faydası oluyor ben hiç duymamıştım dahada araştırmadım hiç.bizde bayram dönüşü yaptıracaz oğluşuma.Allah yardımcımız olsun hepimizin.
dilek geçmiş olsun canm kerem ilk dondüğünde düşmüştü çok korkmuştum elim ayağım titremişti ya çok zor Allahım korusun miniklerimizi
kızlar bu kabızlık ek gıdaya geçince mi oluyor bende artık başlayacam ilerde alşmaz diye.
sizler nasıl başladınız.benm araştırmama göre sebzeden başlamak daha iyi oluyormuş meyveye daha sonra geçiliyormuş.ilk başta br çay kaşığı şeklinde başlanıyormuş alerji olup olmadığını anlamak için.
Bide kızlr siz hangi sebzeleri veriyorsunuz?
biraz araştırdım ama sonuçta tecrübe etmek daha farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?