2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim oğlanın burbu akıyo ne zamandır... şimdi uyuyo ama burnu foşur foşur sesler çıkarıyo, rahat nefes alamıyo... bi çözüm bilen var mı... okyanus suyu ile yapıyom ara ara... aspiratörle çektirmeye çalışıyom ama yetmiyo pek...

slm güzel annecikler uzun zamandır yazmıyordum kızım ve bende ek gıdaya geçtik sabahları 1 yumurta sarısı 120 ml mama 2 kaşık muhallebi 1 çay kaşığı kadarda pekmez yiyoruz öğlen sadece 150 ml mama 2 saat sonra muhallebi biraz mızırdanınca tekrar mama sonra günün sebze çorbaları ndan yapıyorum oda en fazla 6 çay kaşığı kadar alıyor ve sonra tekrar uyku maması bu arada 3 gündür öğlen uykusuna yatıyor meleğim 2 saat kesintisiz uyuyor önceden 10 dklık uykuları vardır 3 gündür böyleyiz bakalım ne olacak ayrıca poposunu ittirerek yürüyor sizdede oluyormu sırt üstü koysam 5 dk bakmasam oyun minderinin dışında kıyı köşe bir yerde elleriyle oynarken buluyorum :)))) ve pepe hastasıyız trt çocuktaki pepeyi izliyor birde lulimiz var tabi onlar başladığında gözünü bile ayırmıyorr keyfine pek düzkün işimiz var valla çok ses çıkartıyorr ilgilenmezsen ses tonuda yükseliyor vb birçok şey tabi kısaca şu günlerde yaşadıklarımızı yazıyım istedim :)))

Günaydın Arkadaşlar Yoğurt yapmaktan bahsedilmiş ya benim içime sinmeyen bi konu var bebek mamasından süt yapıyorlarmış ya normalde mamaların üzerinde yapımından 1 saat geçince bebeğinize vermeyiniz yazıyor yoğurt yapımındada nerdeyse 8-9 saat bekliyor sizce sağlıksız olmuyormu benim aklıma takılıyor bu konu:44:

Gunaydin kizlarr ben geldim turkiyeden izinim cok guzel gecti sukur bebisim hastalanmadi pasamizi sunnet ettirdik iltihaplanma hafiften baslamis bitiklik varmis büyük bir yukten sanki kurtuldum.Hala dikisler duruyo bu sabah bir kisminin bezine dusmus kalani duruyo nerdese 1 hafta oldu.Ilk gecemiz superdi hic aglamadi sabaha kadar uyudu anestezinin etkisi gectikten sonra haliyle aglamalar oldu ama gecemiz superdi beni eme eme sabahi ettik hic korktugum gibi gecmedi.Tum erkek analarina tavsiyem yaptirin bebekken.
Ek gidalar konusunda SIKINTIM aynen devam kasik mamasi yiyince ne beni nede biberon mamasini icmek istemiyor eger vermessem beni ve biberon mamasi ile gayet mutlu ne yapcami sasirdim vitamin surubu aldim hem istah aciyormus hemde bagisikligi destekliyormus multi vitamin hemde gelisimine cok faydalimis eczaci bir arkadasim var siddetle tavsiye atti ablam kullan ileride bana cok dua edicen dedi 2 gundur veriyorum istah konusunda simdilik gelisme yok belki ileride olabilir.

Bu arada hepinizi cok ozledim tum akrabalarim ailem hepinizi tanidi ne anlatsam kk dan kizlar söyle yapdi böyle yapti diye tecrubelerimizi anlatiyorum annem size hasta oldu artik kk la yatar kalkar olduk

Simgeselcim bana aptamilden mesaj da geldi; devam sütüyle yoğurt yapabilirsiniz diye.

Geçmiş olsun.Ben de okyanus suyu kullanıyorum.

Cok gecmid olsun cnm Allahtan oglusuna gecmemis. Sumnetin sıkıntisı ilk gun oldu ama garanti olsum die 2 gun yaninda ol bnce bgn 1 hafta oldu bizim bir numara buyuk bez kullanmayi bile biraktik kucukler ya hemen iyilesiyo ilk gunler yuzustu donmesini engellemeye calistik 3 gundur gln yuzustu yatiyo

sağol canım 3 gün alsam yeter sanırım

Rapu seni çok özledik. Ulaş ne yapmış? annen çok iyi bakıyodur ona aneanne gibisi varmı. iyi işler canım kolay gelsin.

canım tabiki özlersin ama herşey onlar için... zamanla alışırsın tatlım

öyle tatlım ne yapalım..

Rapu seni çok özledik. Ulaş ne yapmış? annen çok iyi bakıyodur ona aneanne gibisi varmı. iyi işler canım kolay gelsin.

canımm bende sizleri çok özledim.ulaş iimiş ama biraz az uyuyormuş.sanırım arıyor beni..

merhaba kızlar
bende ilk defa bugün oğluma çorba verdim.geri çıkarmadan yedi maşallah.ne çabuk büyüyorlar.
kızlar bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz.kendi kendine uyuyan bebiş var mı?ben öğretmek istiyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum.çok yorucu olacak çünkü.

Niye cesaret edemiyorsunki? Keşke kendi kendine uyusalar benimki kucağımda uyuyor evin içinde dolaşarak artık kiloları ağırlaşıyor zor oluyor kucakta. Benimki devamlı kucakta olmak istiyor uyumasada yatırınca ağlıyor sizinki nasıl??

fdilek çok geçmiş olsun canım yaaa artık çokk dikkst etmemiz lazım ama kaşla göz arası yapıyolar yapacaklarını allah bebeklerimizi korusun
geçmişolsun canım...Sünnetinide çoğu anne yaptırdı anlatırlar tecrübelerini..Kız annesi olmamıza rağmen ben bile öğrendim herşeyi:))
geçmiş olsun cnm... ben de düşürdüm bi kere, çok ağladı kuzummm
sağol canım..Allah kazlaardan korusun miniklerimizi..
Ne çabuk büyüyolar değilmi..Tv ye uzun süre bırakma canım..Ben hiç izletmeme taraftarıydım.Ama mama yerken sıkılınca açıyorum ve dalınca yiyo..Teoriyle pratik tutmuyo yani...Bizde baby first kanalı var onu açıyorum..Nesneler çok yavaş hareket ediyo ve müzikler var dinlendirici..Normal kanallar çok uygun değil gibi..
merhaba canımm ..ALlah kavuştıursun tekrar iyi değişiklik olmuş senin için..Ben iştah açıcılara karşıyım ya..Bebeğim nekadar isterse okadar veriyorum..Teklif var ısrar yok :))
iş yerindeki ilk günüm ve oğlumu çoook özledimmm
Canım yaaa kıyamam sana..Alışıcan canım benim...Hem annen bakıyo o konuda şanslısın..
Benim yanına yatıyorum memede uyuyo..Çok uykusu geldiyse kucağımda kafasını boynuma gömüp uyuyo..tek başına eminim uyumaz çok fazla memeci..Bana 2 gün önce mesaj geldi..uykusu çok geldiğinde beşiğine koyun pışpış yapın uyusun diyodyu..Ama sonuç almamız bazen aylar sürebilirmiş...

Canım hoşgeldin sünnetinizide yaptırmışsınız geçmiş olsun Allah evlenmesinide göstersin bizde özledik seni paylaşımlarını

Kızım bugün 0,5 yaşına girdii:)))) Hediye olarak babası mama sandalyesi aldı..Çok sevdi miniğimm...Kendi kendine masada oyun kuruyoo ..yemeğini rahat yiyo...Baya bi rahatlattı beni..

Yoğurt konusunda çok kararsız kaldım simgesel.Sütüm az olduğu için kendi sütümden mayalayamıyorum;yüzde yüz güvenilir değildir ama aptamil bebek maması üzerinde en çok çalışan marka.Yani devam sütüyle yapmak ;en azından bikaç ay daha bana en mantıklısı geldi.
Kızımın kendi kendine uyuması çok nadir bizdede.Çok yorgun olursa;özellikler dışarı gezmelerinden sonra uyuyakalıyor.Diğer zamanlarda ağlayarak uykusu geldiğini anlatıyor.Çok huysuzlaşıyor.Beşiğinde sallayarak uyutuyorum.Eşim onu kedi yavrularına benzetiyor,acıkınca ayrı,uykusu gelince ayrı miyavlıyor-muş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…