iş yerindeki ilk günüm ve oğlumu çoook özledimmm
Kızım bugün 0,5 yaşına girdii:)))) Hediye olarak babası mama sandalyesi aldı..Çok sevdi miniğimm...Kendi kendine masada oyun kuruyoo ..yemeğini rahat yiyo...Baya bi rahatlattı beni..
geçmişolsun canım...Sünnetinide çoğu anne yaptırdı anlatırlar tecrübelerini..Kız annesi olmamıza rağmen ben bile öğrendim herşeyi:))
sağol canım..Allah kazlaardan korusun miniklerimizi..
Ne çabuk büyüyolar değilmi..Tv ye uzun süre bırakma canım..Ben hiç izletmeme taraftarıydım.Ama mama yerken sıkılınca açıyorum ve dalınca yiyo..Teoriyle pratik tutmuyo yani...Bizde baby first kanalı var onu açıyorum..Nesneler çok yavaş hareket ediyo ve müzikler var dinlendirici..Normal kanallar çok uygun değil gibi..
merhaba canımm ..ALlah kavuştıursun tekrar iyi değişiklik olmuş senin için..Ben iştah açıcılara karşıyım ya..Bebeğim nekadar isterse okadar veriyorum..Teklif var ısrar yok :))
Canım yaaa kıyamam sana..Alışıcan canım benim...Hem annen bakıyo o konuda şanslısın..
Benim yanına yatıyorum memede uyuyo..Çok uykusu geldiyse kucağımda kafasını boynuma gömüp uyuyo..tek başına eminim uyumaz çok fazla memeci..Bana 2 gün önce mesaj geldi..uykusu çok geldiğinde beşiğine koyun pışpış yapın uyusun diyodyu..Ama sonuç almamız bazen aylar sürebilirmiş...
Kızım bugün 0,5 yaşına girdii:)))) Hediye olarak babası mama sandalyesi aldı..Çok sevdi miniğimm...Kendi kendine masada oyun kuruyoo ..yemeğini rahat yiyo...Baya bi rahatlattı beni..
Çok zor oluyor seni çok iyi anlıyorum ben işe başlayalı nerdeyse 2 ay olacak alışamadım daha biraz büyüdükleri zaman daha zor olacak
canım aynı sorun bizde başgösterdi dün.. değişik bişey yemediği halde dün bir yanağı kızardı nokta nokta oldu 1 saat sonra geçti.. bu sabahta aynısı.. ek gıda veriyoruz ama hepsini en az iki haqftadır yiyodu zaten.. neye alerji oldu anlamadım.. kendini yoldu bide kaşırkensonra kendiliğinden geçiyor... bugün itibari ile tüm ek gıdayı kestik süt ve mama vericez..bakalım ne olacak...
Kızlar havuç,patates ve kabaktan çorba yapıcam bizim küçük hanıma; bir tarif rica edeyim en hızlısından.
iş yerindeki ilk günüm ve oğlumu çoook özledimmm
Allah yardımcın olsun canım...bugünü hayırlısyla atlat yarın daha kolay geçer....
rapucum ...İnş çabul geçmiştir günün. oğluşun kolarındadır .. babalar ne kadar zorlanıyor işe giderken .. ama annelerinki bambaşkaiş yerindeki ilk günüm ve oğlumu çoook özledimmm
sağol canım..Benim kız çabuk sıkılıyo..Yatar pozisyonda sıkılınca dik oturtuyorum tam oturabiliiyo...Oyuncaklarını tepsisine dolduruyorum..Tek tek hepsini aşağı atıyo..yaramazz...Güle güle kullanın. Yasınızda hayırlı olsun darısı başımıza inşallah.Bende 2 haftadır mama sandalyesinin yatar pozısyonunda oturtuyorum.
sağol canım beninn güle güle kullansın nevra hanım..Yavaş yavaş alıştır annesi..Ben sıkılınca hemen kaldırıyorum ,sevmez diye korkuyorum...hayırlı olsun 6. ayınınz ve mama sandalyeniz..
bizde dün aldık mama sandalyesi .. 5.5 aylık oldu nevra ..daha oturtmuyorum .. dün az biraz yarım oturdu bebek arabasında ..yavaş yavaş alıştırayım ondan sonra ...
herkese günaydın... kolay bi gün olsun herkese...
gunaydin canim aminn insallah kolay bir gun olur ben simdiden yoruldum 6 dan beri ayaktayimherkese günaydın... kolay bi gün olsun herkese...
mutlu sabahlar herkese
bebişlerine kahvaltı veren arkadaşlar ben kahvaltısını aptamille yapıyorum dr.umuz 30 cc aptamile bir tatlı kaşığı pekmez 1 tatlı kaşığı labne peynir çeyrek yumurta sarısı biraz ekmek içi yada 2 tane cici bebe demişti.Sizlerde aptamille mi hazırlıyorsunuz kaç cc aptamil kullanıyorsunuz
rapucum iş başı yapmışsın Allah kolaylık versin cnm ilk günler biraz zor geçiyor ama daha sonra ister istemez alışıyosun ben başlayalı 2 ay oldu hala özlüyorum oğlumu ilk günler mantıklı düşünemiyordum çok duygusaldım ama şimdi herşey iyi sonuçta onlar için çalışıyoruz
Nerdeee canim nerdeee kendi kendine uyumak ayakta sallanarak birde husniyesi var yuzune kapiyoruz bide emzik bide emre aydindan son defa sarkisi bunlar olmazsa olmaz oyle uyuormerhaba kızlar
bende ilk defa bugün oğluma çorba verdim.geri çıkarmadan yedi maşallah.ne çabuk büyüyorlar.
kızlar bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz.kendi kendine uyuyan bebiş var mı?ben öğretmek istiyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum.çok yorucu olacak çünkü.
kendi kendine uyusa hic korkmam atarim yataga uyusun niye cesaret edemicekmisin tatlim birak dene ben cok dnedim olmayinca olmuyoNiye cesaret edemiyorsunki? Keşke kendi kendine uyusalar benimki kucağımda uyuyor evin içinde dolaşarak artık kiloları ağırlaşıyor zor oluyor kucakta. Benimki devamlı kucakta olmak istiyor uyumasada yatırınca ağlıyor sizinki nasıl??
saol canim harika bir izindi kisa ama öz dü anami babami ulkemi cok ozlemisim .Erkeklige ilk adimi 5 aylikken atti oglusum darisi diyer annelerin basinageçmişolsun canım...Sünnetinide çoğu anne yaptırdı anlatırlar tecrübelerini..Kız annesi olmamıza rağmen ben bile öğrendim herşeyi:))
sağol canım..Allah kazlaardan korusun miniklerimizi..
Ne çabuk büyüyolar değilmi..Tv ye uzun süre bırakma canım..Ben hiç izletmeme taraftarıydım.Ama mama yerken sıkılınca açıyorum ve dalınca yiyo..Teoriyle pratik tutmuyo yani...Bizde baby first kanalı var onu açıyorum..Nesneler çok yavaş hareket ediyo ve müzikler var dinlendirici..Normal kanallar çok uygun değil gibi..
merhaba canımm ..ALlah kavuştıursun tekrar iyi değişiklik olmuş senin için..Ben iştah açıcılara karşıyım ya..Bebeğim nekadar isterse okadar veriyorum..Teklif var ısrar yok :))
Canım yaaa kıyamam sana..Alışıcan canım benim...Hem annen bakıyo o konuda şanslısın..
Benim yanına yatıyorum memede uyuyo..Çok uykusu geldiyse kucağımda kafasını boynuma gömüp uyuyo..tek başına eminim uyumaz çok fazla memeci..Bana 2 gün önce mesaj geldi..uykusu çok geldiğinde beşiğine koyun pışpış yapın uyusun diyodyu..Ama sonuç almamız bazen aylar sürebilirmiş...
saol canim Allah herkese yasatsin geriye dügünümüz kaldi onada allah kerimmCanım hoşgeldin sünnetinizide yaptırmışsınız geçmiş olsun Allah evlenmesinide göstersin bizde özledik seni paylaşımlarını
çokk uzundu nevracım ya..akşamda erkenden uyudu ulaşrapucum ...İnş çabul geçmiştir günün. oğluşun kolarındadır .. babalar ne kadar zorlanıyor işe giderken .. ama annelerinki bambaşka..
hande kaçta evde oluosun sennherkse merhabalar... çok yorucu bi gündü ve hala işteyim
rapucum çok zorr yaa çok ii anlıyorum seni...
günaydın canımherkese günaydın... kolay bi gün olsun herkese...
çok fenayım zehra ya..ne kadar zormuş cidden..bide senin süt bittimi tamamen? mert memeyi bırakmıştı ama sütü sağmaya devam etmedinmi.mutlu sabahlar herkese
bebişlerine kahvaltı veren arkadaşlar ben kahvaltısını aptamille yapıyorum dr.umuz 30 cc aptamile bir tatlı kaşığı pekmez 1 tatlı kaşığı labne peynir çeyrek yumurta sarısı biraz ekmek içi yada 2 tane cici bebe demişti.Sizlerde aptamille mi hazırlıyorsunuz kaç cc aptamil kullanıyorsunuz
rapucum iş başı yapmışsın Allah kolaylık versin cnm ilk günler biraz zor geçiyor ama daha sonra ister istemez alışıyosun ben başlayalı 2 ay oldu hala özlüyorum oğlumu ilk günler mantıklı düşünemiyordum çok duygusaldım ama şimdi herşey iyi sonuçta onlar için çalışıyoruz
saol ilenacım..dönmüşsün sende hoşgeldinBu arada rapucum is basi yapmissin allah kolaylik versin canim kolay degil bebisinden ayri kalmakk
mutlu sabahlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?