2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızım bugün 0,5 yaşına girdii:)))) Hediye olarak babası mama sandalyesi aldı..Çok sevdi miniğimm...Kendi kendine masada oyun kuruyoo ..yemeğini rahat yiyo...Baya bi rahatlattı beni..

Dilek hangi marka aldınız bende bakıyorum ama karar veremedim.Çok pahalı olmasın kullanışlı olsun diye araştırıyorum.

cesaret edememin sebebi yorucu olması ve uzun zaman alacak olması.bende 3 aylık olana kadar kucağımda uyuttum.gaz sorunundan dolayı ayakta sallanarak uyumaya alıştı.çok yorgun olduğum zamanlarda yanıma aldım.ama bana bağımlı olmasından korktum ve şimdi uyuduktan sonra yatağına yatırıyorum.siz sanırım hep kucağınızda uyutmayı düşünüyorsunuz tercih meselesi tabi.ben uygulayan varsa nasıl bi yöntem kullandığını öğrenmek için yazmıştım zaten daha bu aylarda uyuyamazlar ama şimdiden alıştırmaya başlamak gerekiyor.

oyy dilekcim oyyy :2:

Kızım bugün 0,5 yaşına girdii:)))) Hediye olarak babası mama sandalyesi aldı..Çok sevdi miniğimm...Kendi kendine masada oyun kuruyoo ..yemeğini rahat yiyo...Baya bi rahatlattı beni..

yarında biz giricez 0,5 yaşımza :)

Çok zor oluyor seni çok iyi anlıyorum ben işe başlayalı nerdeyse 2 ay olacak alışamadım daha biraz büyüdükleri zaman daha zor olacak

dimi..gitme dicek bırakıp çıkıcaksın :26:

bende aynısını yaptım.. herşeyi kestik... ama pazar sabahı kahvaltısını hazırlarken cicibebe yerine tahıllı mama koydum ve sanki yüzü kızardı...bakalım iyice emin olmak tekrar deneyeceğim

Kızlar havuç,patates ve kabaktan çorba yapıcam bizim küçük hanıma; bir tarif rica edeyim en hızlısından.

ben oğluma küçük bir patates, kabak ve çok az brokoli ile iki havuçtan yapıyorum çorbasını...içine çok az da pirinç atıyorum. bu malzemeleri doktorumuz söylemişti. çok az su ile hepsini haşlıyorum sonra blender dan geçiriyorum. içireceğim zaman 1 çay bardağı çorbaya 1 çay kaşığı zeytinyağ karıştırıyorum....

baby2go aldım canım..asansörlü sırtı 3 kademe yatıyo ve yıkanır kılıflı ve yumuşak yapılı..kraftın aynı özelliklisi 100 lira fazlaydı..
ben bücürükten aldım kadın hiç şikayet almadık dedi..150 liraya aldım..orta halli..aslında nette chicco 199 du. ama netten almak istemedimm..bak benimkinin linkini atayım bak..
Baby 2 Go Mama Sandalyesi-8418 | | Bebefix.com

Güle güle kullanın. Yasınızda hayırlı olsun darısı başımıza inşallah.Bende 2 haftadır mama sandalyesinin yatar pozısyonunda oturtuyorum.

iş yerindeki ilk günüm ve oğlumu çoook özledimmm
rapucum ...İnş çabul geçmiştir günün. oğluşun kolarındadır .. babalar ne kadar zorlanıyor işe giderken .. ama annelerinki bambaşka

hayırlı olsun 6. ayınınz ve mama sandalyeniz..
bizde dün aldık mama sandalyesi .. 5.5 aylık oldu nevra ..daha oturtmuyorum .. dün az biraz yarım oturdu bebek arabasında ..yavaş yavaş alıştırayım ondan sonra ...

herkse merhabalar... çok yorucu bi gündü ve hala işteyim
rapucum çok zorr yaa çok ii anlıyorum seni...

Güle güle kullanın. Yasınızda hayırlı olsun darısı başımıza inşallah.Bende 2 haftadır mama sandalyesinin yatar pozısyonunda oturtuyorum.
sağol canım..Benim kız çabuk sıkılıyo..Yatar pozisyonda sıkılınca dik oturtuyorum tam oturabiliiyo...Oyuncaklarını tepsisine dolduruyorum..Tek tek hepsini aşağı atıyo..yaramazz...
sağol canım beninn güle güle kullansın nevra hanım..Yavaş yavaş alıştır annesi..Ben sıkılınca hemen kaldırıyorum ,sevmez diye korkuyorum...

Kızlar azra kucaktan inmez oldu..Geceleri saat başı uyanıyo..Dün gece artık nevar yaa nevar demişim..Eşim sabah alay ediyo ..kızım annene isyan ettirdin diye..Çok yoruluyorum yaa..huyları çok değişiyo ,tam bir düzene alışıyorum tekrar değiştiriyo...

mutlu sabahlar herkese
bebişlerine kahvaltı veren arkadaşlar ben kahvaltısını aptamille yapıyorum dr.umuz 30 cc aptamile bir tatlı kaşığı pekmez 1 tatlı kaşığı labne peynir çeyrek yumurta sarısı biraz ekmek içi yada 2 tane cici bebe demişti.Sizlerde aptamille mi hazırlıyorsunuz kaç cc aptamil kullanıyorsunuz

rapucum
iş başı yapmışsın Allah kolaylık versin cnm ilk günler biraz zor geçiyor ama daha sonra ister istemez alışıyosun ben başlayalı 2 ay oldu hala özlüyorum oğlumu ilk günler mantıklı düşünemiyordum çok duygusaldım ama şimdi herşey iyi sonuçta onlar için çalışıyoruz

herkese günaydın... kolay bi gün olsun herkese...
gunaydin canim aminn insallah kolay bir gun olur ben simdiden yoruldum 6 dan beri ayaktayim

canim sanada gunaydin... Ben kahvaltida henuz yumurta baslamadim burda 8 aydan once onermiyorlar.sana doktorun soylemis ay bende vereyim o zaman.Ben aptamil ile yogurt mayaliyorum onun icine cici bebe birazda meyve koyup yediriyorum.Yogurdu prebiyotik maya ile mayaliyorum kizlar gun icinde 3 kere kakasini yapiyor super bisey sonunda kaka sorununu cozduk .Ek gidaya basladigimizdan beri kaka problemimiz vardi

Bu arada rapucum is basi yapmissin allah kolaylik versin canim kolay degil bebisinden ayri kalmakk

Nerdeee canim nerdeee kendi kendine uyumak ayakta sallanarak birde husniyesi var yuzune kapiyoruz bide emzik bide emre aydindan son defa sarkisi bunlar olmazsa olmaz oyle uyuor
kendi kendine uyusa hic korkmam atarim yataga uyusun niye cesaret edemicekmisin tatlim birak dene ben cok dnedim olmayinca olmuyo
saol canim harika bir izindi kisa ama öz dü anami babami ulkemi cok ozlemisim .Erkeklige ilk adimi 5 aylikken atti oglusum darisi diyer annelerin basina
Canım hoşgeldin sünnetinizide yaptırmışsınız geçmiş olsun Allah evlenmesinide göstersin bizde özledik seni paylaşımlarını
saol canim Allah herkese yasatsin geriye dügünümüz kaldi onada allah kerimm

oy oy oy azramiz mama sandalyesinde oturuyomusss gule gule kullansin löp löp mamaciklari yesin sandalyesinde

rapucum ...İnş çabul geçmiştir günün. oğluşun kolarındadır .. babalar ne kadar zorlanıyor işe giderken .. ama annelerinki bambaşka..
çokk uzundu nevracım ya..akşamda erkenden uyudu ulaş hiç bi iş yapmadım bende yanuna kıvrıldım..
herkse merhabalar... çok yorucu bi gündü ve hala işteyim
rapucum çok zorr yaa çok ii anlıyorum seni...
hande kaçta evde oluosun senn

herkese günaydın... kolay bi gün olsun herkese...
günaydın canım

çok fenayım zehra ya..ne kadar zormuş cidden..bide senin süt bittimi tamamen? mert memeyi bırakmıştı ama sütü sağmaya devam etmedinmi.

Bu arada rapucum is basi yapmissin allah kolaylik versin canim kolay degil bebisinden ayri kalmakk
saol ilenacım..dönmüşsün sende hoşgeldin

biz kahvaltıyı 6 cicibebe, 1 kaşık labne,1kaşık pekmez..benim sütümle ıslatıp veriyoruz... sütüm yoksa ıhlamurla ıslatıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…