cesaret edememin sebebi yorucu olması ve uzun zaman alacak olması.bende 3 aylık olana kadar kucağımda uyuttum.gaz sorunundan dolayı ayakta sallanarak uyumaya alıştı.çok yorgun olduğum zamanlarda yanıma aldım.ama bana bağımlı olmasından korktum ve şimdi uyuduktan sonra yatağına yatırıyorum.siz sanırım hep kucağınızda uyutmayı düşünüyorsunuz tercih meselesi tabi.ben uygulayan varsa nasıl bi yöntem kullandığını öğrenmek için yazmıştım zaten daha bu aylarda uyuyamazlar ama şimdiden alıştırmaya başlamak gerekiyor.
biz kahvaltıyı 6 cicibebe, 1 kaşık labne,1kaşık pekmez..benim sütümle ıslatıp veriyoruz... sütüm yoksa ıhlamurla ıslatıyoruz...
cnm seni çok iyi anlıyorum bende öyleydim işyerinde ağlamamak için kendimi öyle sıkıyodumki burnum sızlıyordu resmen ama alışacağız mecburuz.Akşamları bende oğlumu maxsimum 2 saat görüyorum uyumasını bile istemiyorum.benim süt tamamen bitti cnm mert emmediği için sağmak işe yaramadı bende.o yüzden aptamil ve ek gıdayla devam ediyoruz biz.günaydın canım
çok fenayım zehra ya..ne kadar zormuş cidden..bide senin süt bittimi tamamen? mert memeyi bırakmıştı ama sütü sağmaya devam etmedinmi.
bizim dr.umuz önerdi cnm bende alerji yapmasından korktum ama bir sorun olmadı.yoğurdu günlük sütle yapıyorum aptamille sıvı oluyor diye.maşallah sevindim sorununuzun çözülmesine bizimkisi de üç kere yapıyor saatleri bile belli hiç şaşmıyor.gunaydin canim aminn insallah kolay bir gun olur ben simdiden yoruldum 6 dan beri ayaktayim
canim sanada gunaydin... Ben kahvaltida henuz yumurta baslamadim burda 8 aydan once onermiyorlar.sana doktorun soylemis ay bende vereyim o zaman.Ben aptamil ile yogurt mayaliyorum onun icine cici bebe birazda meyve koyup yediriyorum.Yogurdu prebiyotik maya ile mayaliyorum kizlar gun icinde 3 kere kakasini yapiyor super bisey sonunda kaka sorununu cozduk .Ek gidaya basladigimizdan beri kaka problemimiz vardi
biz kahvaltıyı 6 cicibebe, 1 kaşık labne,1kaşık pekmez..benim sütümle ıslatıp veriyoruz... sütüm yoksa ıhlamurla ıslatıyoruz...
Afiyet olsun canım ama cicibebeyi bebeklerde önermiyorlar kk de yazmışlardı arkadaşlar. Sütle pekmezi karıştırmamak gerekiyormuş birbirinin emilimini azalttığı için nasıl ve ne vereceğimizi şaşırdık artık:44:
selam
cicibebe çifte kavrulduğu için önerilmiyormuş onun yerine pötibör bisküvi deneyebilirsiniz
ben henüz kahvaltıya başlamadığım için tecrübem yok
bunları duydukça biz şansa büyüyüp bugünlere gelmişiz heralde diyorum:)
cicibebe mi önerilmiyor? karıştırmak mı hepsini..anlayamadım da...
cicibebe mi önerilmiyor? karıştırmak mı hepsini..anlayamadım da...
simgesel arada biizmkide öksüürüyor hastamı diye düşünmüyorum canım başka birşey olmayınca
Arkadaşlar 2 gündür değişik bi huy edindi öksürüp duruyor sizdede böyle bi durum varmı? Acaba hastamı oldu diyorum. Bebeklerinize bitkisel çay veriyormusunuz karın ağrısı-gaz sancısı için öneriniz varmı?
Herkese selamlar,
Rapunzeln, demek ilk günündü işte. Hiçbir gün ilk günkü kadar koymuyor insana ama yine de her gün insan gözü arkada kalarak ayrılıyor evden. Gün güne nispeten daha kolay olacak, zoru atlatmışsın.
günaydınnn kuzularr umarım herkesler iyidir....
Herkese merhaba;
öğlen kızıma gittim eve.verem aşısı yine kanamış.yara bandı yapıştırdım üzerine.Aile hekimliğinde üzerine bant yapıştırmayın diyorlardı ama;2 ay geçti kabuk bağlıyor,sonra kabuk soyuluyor ve hep kanıyor.Böyle bişyle karşılaşan varmı;mikrop kaptıracağım diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?