burdaki dr. diş çıkarken geniz akıntısı yapar oda öksürtür demişti canım..Arkadaşlar 2 gündür değişik bi huy edindi öksürüp duruyor sizdede böyle bi durum varmı? Acaba hastamı oldu diyorum. Bebeklerinize bitkisel çay veriyormusunuz karın ağrısı-gaz sancısı için öneriniz varmı?
maşallah ne güzel benim kız saat başı viyaklıyo yaa uyku kalmadı bende...FDilek mamasandalyeniz hayırlı olsun
bebilşerin günü gecesi tutmuyor Eneste 2 gündür akşam bi yatıyor sabah 7 ye kadar şaşıyorum acıkmıyormu diye hala akşamları anne sütüyle uyutmaya devam edyorum sen başladınmı birşeyler vermeye düzenli olarak?demek mama sandalyesinde daha kolay yedriliyor, yani boğazına kaçar korkusu olmuyor :)
evet canım yarım yaşş ..zaman geçiyo anlamadan..bugün yarım yaş pastası kescez kızıma babasıyla:))))Fdilek, Yarım yaş ha, maşallah, tebrikler. Azra'nın mama sandalyesini güle güle kullanın, binbir tadı keyifle yesin o sandalyede yavrun. Bebeğinizin susuz kalmadığını en iyi ağzının kuru kalıp kalmamasından anlarsınız demişti doktor. Şu aralar zaten dişle ilgili olarak tükürük salgıları fazla ancak azaldığını hissettiğim zaman biraz rezene katarak da su vermeye gayret ediyorum.
sağol canım benimm...canım benimkide öksürüyor ara ara ben çok çığlık attığı için olduğu düşünüyorum hastalık belirtisi yok çünkü ben uzun zamandır karışık bitki çayı yada rezene veriyorum 2 günde bir hem kabızlığına iyi geliyor hemde inanılmaz seviyor belki bundan karın ağrısı gaz olmuyor çok rahat çıkarıyor
fdilek, nevraa mama sandalyelerinizi güle güle kullanın. benimki çok seviyor mama sandalyesini geçen gün oturtup havuç verdim eline düşürünce kıyameti koparıyor
rapu allah kolaylık versin
bizde olmadı hiç ama kapatma bence..Herkese merhaba;
öğlen kızıma gittim eve.verem aşısı yine kanamış.yara bandı yapıştırdım üzerine.Aile hekimliğinde üzerine bant yapıştırmayın diyorlardı ama;2 ay geçti kabuk bağlıyor,sonra kabuk soyuluyor ve hep kanıyor.Böyle bişyle karşılaşan varmı;mikrop kaptıracağım diye korkuyorum.
Günaydın arkadaşlar Mukeyyif bizim gaz sancımız daha geçmedi ayakta uyumuyor yeteğına yatırsam uyumuyor kucak dışında başka hiçbir şekilde uyutamıyorum tercih ettiğimden değil yeterki bebeğim uyusun
Bebeğin hepmi böyleydi canım?? Benim kızımın uykuları çok düzenliydi ama bu ara devamlı uyanıyo ..Düzenleri devamlı değişiyo bebeklerin..Bu dönemki sıkıntıları dişten galiba...5 ayı bugün bitti bebeğimin ama uykudan ağlayarak kalkıyor gaz sorunumuz yok şükür ama uyku problemimiz var en uzun uykusu 1 saat oda nadir uykudan kalkışı içli içli ağlamak bana yardım edin yaa her sabah 5 e kadar böyleyiz
rapu allah kolaylık versin
Günaydın tatlı anneler
Rapu üzme kendini bol bol sütünü sağ işte. Evde olmakda çok zor büyük oğlan hasta ben 15 gündür evdeyim kafayı yemek üzereyim. Cicibebe konusuna gelince bende cicibebe verme karşısındayım 2 yaşına kadar vermemiştim. sonra kendim evde internetten tarif bulup yaptım.biberondan geçmiyo takılıyor ucuna ama kaşıkla verebilirsiniz pekmezle yapılıyor.
Herkese merhaba;
öğlen kızıma gittim eve.verem aşısı yine kanamış.yara bandı yapıştırdım üzerine.Aile hekimliğinde üzerine bant yapıştırmayın diyorlardı ama;2 ay geçti kabuk bağlıyor,sonra kabuk soyuluyor ve hep kanıyor.Böyle bişyle karşılaşan varmı;mikrop kaptıracağım diye korkuyorum.
rapunzel Allah kolaylık versin.
dpremde kurtulan azra bebeği gördünüzmü yaa daha 14 günlükk...kıyamam ya ağlayarak izledim...
bugün anons yapıldı belediyeden kızımın bütün kıyafetlerini gönderdim..küçülenler yazlıktı giydirmediğim yünlerdende koydum..Anne olunca bunu giyinecek bebekleri düşününce içim sızlıyo((..
5 ayı bugün bitti bebeğimin ama uykudan ağlayarak kalkıyor gaz sorunumuz yok şükür ama uyku problemimiz var en uzun uykusu 1 saat oda nadir uykudan kalkışı içli içli ağlamak bana yardım edin yaa her sabah 5 e kadar böyleyiz
günaydın arkadaşlarr ...Kızım bugün sabah baba dedi..Tabi babamızın ağzı kulaklarında..Peşpeşe ba ba arada sadece baba diyo..Aylardır baba diyodum zaten söylemesi için..Bilinçli söylemiyo ama konuşma sesini duymak çok güzeldi.....
günaydın arkadaşlarr ...Kızım bugün sabah baba dedi..Tabi babamızın ağzı kulaklarında..Peşpeşe ba ba arada sadece baba diyo..Aylardır baba diyodum zaten söylemesi için..Bilinçli söylemiyo ama konuşma sesini duymak çok güzeldi..
Bebeğin hepmi böyleydi canım?? Benim kızımın uykuları çok düzenliydi ama bu ara devamlı uyanıyo ..Düzenleri devamlı değişiyo bebeklerin..Bu dönemki sıkıntıları dişten galiba...
ulaşda dün meme dediöldük gülmekten..aynı azra gibi me me me arealardada meme dio.
ulaşda dün meme dediöldük gülmekten..aynı azra gibi me me me arealardada meme dio.
günaydınnnnnn herkese
ayyyyy yerimmm ben onları maşallah ikisinede Allahım ne kadar farklı bir duygu bizimkiside kız gibi çığlık atmaya başladı kendi sesini dinliyor
Bende koli hazırlayıp gönderdim canım;3 bebek için biberon,mama,bez,iç çamaşırı vs.temel ihitiyaç malzemeleri koydum.Kızımın kışlıklarından da koymaya kalkınca eşim küçülenleri koy dedi.Küçülen kışlık yok ki; yeniden öreriz biz, onlar ne yapsın dedim.
Çaresizlik çok kötü bir şey;ama bir annenin çaresiz kalması daha kötü;üzerine içindekileri tek tek yazdım;bebeği olanların dışındakilerin işine yaramaz;inşallah yerini bulur...
Bende koli hazırlayıp gönderdim canım;3 bebek için biberon,mama,bez,iç çamaşırı vs.temel ihitiyaç malzemeleri koydum.Kızımın kışlıklarından da koymaya kalkınca eşim küçülenleri koy dedi.Küçülen kışlık yok ki; yeniden öreriz biz, onlar ne yapsın dedim.
Çaresizlik çok kötü bir şey;ama bir annenin çaresiz kalması daha kötü;üzerine içindekileri tek tek yazdım;bebeği olanların dışındakilerin işine yaramaz;inşallah yerini bulur...
günaydın arkadaşlarr ...Kızım bugün sabah baba dedi..Tabi babamızın ağzı kulaklarında..Peşpeşe ba ba arada sadece baba diyo..Aylardır baba diyodum zaten söylemesi için..Bilinçli söylemiyo ama konuşma sesini duymak çok güzeldi..
Bebeğin hepmi böyleydi canım?? Benim kızımın uykuları çok düzenliydi ama bu ara devamlı uyanıyo ..Düzenleri devamlı değişiyo bebeklerin..Bu dönemki sıkıntıları dişten galiba...
maşallah azraya bende bekliyorum merakla bizimki çok babacı oldu kıskanıyorum valla
çok iyi yapmışsın allah razı olsun canım..bende azrayı görünce ilk önce dedimki ayy bizimde azramız var adaş bebek..sonra bende oğluşuma sıkıca sarıldım..ağlıyorum hani özlüyorum die..insan o an diorki, tek sağlıklı olsunda ben görmesemde olur..annelik müthiş bişey..ulaşda dün meme dediöldük gülmekten..aynı azra gibi me me me arealardada meme dio.
günaydınn canıımm...o çığlıklar artarak devam ediyoo :)))peşine ikilemeler geliyo:))günaydınnnnnn herkese
ayyyyy yerimmm ben onları maşallah ikisinede Allahım ne kadar farklı bir duygu bizimkiside kız gibi çığlık atmaya başladı kendi sesini dinliyor
Allah razı olsunn canımmmBende koli hazırlayıp gönderdim canım;3 bebek için biberon,mama,bez,iç çamaşırı vs.temel ihitiyaç malzemeleri koydum.Kızımın kışlıklarından da koymaya kalkınca eşim küçülenleri koy dedi.Küçülen kışlık yok ki; yeniden öreriz biz, onlar ne yapsın dedim.
evet canımm darısı cümlelerin başınaa:)) Yalnız yemek yerken konuşunca tam bi felaket oluyo heryer batıyo :))) Püskürtmeyi çok seviyo benimm kız:))Mükeyyif, doğru diyorsun gaz sorunu pek yok kızımın. Umarım bebeğinin gaz sorunu yakında geçer, aralarda rezene veriyor musun iyi gelir.
Demek bebekler baba ve meme demeye başladı. Maşallah
Azra bebeği gördüm. Hele annesi ikinci gün sütüm kesildi ondan sonra tükürüğümle besledim demiş, çok kötü oldum. Allah tüm bebeklere sağlıklı, keyifli, anne ve babalarıyla güzel ömürler nasip etsin.
Fdilek sağolasın, gerçekten bebeklerin küçülenleri bundan daha iyi bir şekilde tekrar kullanılamaz.
Rapunzeln, Allah yardımcımız olsun. Ben ilk günlerde bilgisayarımında desktoptaki fotoğrafına bile bakamıyordum. Arkada bırakıp gittim diye çok yoğun bir özlem ve mahçubiyet duygusu karmaşası içindeydim. Hiçbir zaman çok kolay olmayacak. Ben de sabah azıcık görüyorum akşam eve döndüğümde uyumuş uyuyor, gece beslenirken gözünü açarsa benden mutlusu yok. Bir de senin götür getir durumun varmış, Allah yardımcımız olsun.
bizim kız aslında şimdilik anneci..Ama kendim ettim kendim buldum:))Baba diye çok tekrarladım aylardır..AMa eşim sevinincede sevdiğinden değil ben öğrettim diyorum :)maşallah azraya bende bekliyorum merakla bizimki çok babacı oldu kıskanıyorum valla
maşallah ulaşa tatlım ya çok şeker allah korusun hepsini
Demek bebekler baba ve meme demeye başladı. Maşallah
Rapunzeln, Allah yardımcımız olsun. Ben ilk günlerde bilgisayarımında desktoptaki fotoğrafına bile bakamıyordum. Arkada bırakıp gittim diye çok yoğun bir özlem ve mahçubiyet duygusu karmaşası içindeydim. Hiçbir zaman çok kolay olmayacak. Ben de sabah azıcık görüyorum akşam eve döndüğümde uyumuş uyuyor, gece beslenirken gözünü açarsa benden mutlusu yok. Bir de senin götür getir durumun varmış, Allah yardımcımız olsun.
çok tatlılar ya maşaallah.benm oğluşumda ilk sabah bizi baba diyerek uyandırmıştı.hemde uzatarak acıktığında mamma diyor
rapunzel mukeyyif; keyfine düşkün demek
günaydın
rapunzeln senin yakışıklıyada Maşallah (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?