2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

burdaki dr. diş çıkarken geniz akıntısı yapar oda öksürtür demişti canım..
maşallah ne güzel benim kız saat başı viyaklıyo yaa uyku kalmadı bende...
mama sandalyesinde daha dik pozisyonda durduklarından rahat yiyo..biz akşamları pirinçunlu mama yiyoruz 2 günde bir..ama sana yaramaz canım günde 2-3 kere kaka yapan kızım sabahları yapsada katı ve zorlanarak yapıyo...arkadaş bebe bisküvisini ıhlamurla ıslat dedi..kendim evde yapcam bisküvi bakalım sevecekmii..
evet canım yarım yaşş ..zaman geçiyo anlamadan..bugün yarım yaş pastası kescez kızıma babasıyla:))))
sağol canım benimm...

bizde olmadı hiç ama kapatma bence..

merhaba simgesel canm bizimde gazımız geçmedi.zaten o yüzden bu şekile alıştı.artık ayaktada uykuya zor dalıyor.bu bizim seçimimiz değil ama alıştırabiliriz sanırım yani inş ben uğraşıcam bayram dönüşü bakalım

herada sen en güzelini yapmıışsın sanırım senn bebeğinin gaz problemi yoktu.çünkü gazı olduğu zaman benm oğlum ortalığı ayağa kaldırıyor.çok zor sakinleşiyor.

mama sandalyeleriniz hayırlı olsun.yakında bizde alırız oğluşa.

misela canm benm oğlumunkide aynı kanamıyor ama ucu beyazlamış.bencede kapatma inş bi sorun oluşmaz.
bu arada yarı yaşına giren bebişleri tebrik ediyorum.Rabbim hayırlı ömür versin.

rapunzel Allah kolaylık versin.

dpremde kurtulan azra bebeği gördünüzmü yaa daha 14 günlükk...kıyamam ya ağlayarak izledim...

bugün anons yapıldı belediyeden kızımın bütün kıyafetlerini gönderdim..küçülenler yazlıktı giydirmediğim yünlerdende koydum..Anne olunca bunu giyinecek bebekleri düşününce içim sızlıyo((..

bende gördüm canm bebeği Rabbim korumuş.anne olunca insann canı daha çok yanıyor gerçekten.....oğlumu kucağıma aldım sarıldım..

5 ayı bugün bitti bebeğimin ama uykudan ağlayarak kalkıyor gaz sorunumuz yok şükür ama uyku problemimiz var en uzun uykusu 1 saat oda nadir uykudan kalkışı içli içli ağlamak bana yardım edin yaa her sabah 5 e kadar böyleyiz

günaydın arkadaşlarr ...Kızım bugün sabah baba dedi..Tabi babamızın ağzı kulaklarında..Peşpeşe ba ba arada sadece baba diyo..Aylardır baba diyodum zaten söylemesi için..Bilinçli söylemiyo ama konuşma sesini duymak çok güzeldi..

Bebeğin hepmi böyleydi canım?? Benim kızımın uykuları çok düzenliydi ama bu ara devamlı uyanıyo ..Düzenleri devamlı değişiyo bebeklerin..Bu dönemki sıkıntıları dişten galiba...

rapu allah kolaylık versin

saol canım..

çok özlüyorum elifcim yaa. kafayı bende yicem özlemden..

canım bizimkide tam geçmedi.banyodan sonra özlelikle hafif kanıor. ama kapatma sakın hiç geçmez.

rapunzel Allah kolaylık versin.

teşekkürler mükeyyif. bu arada mükeyyif ne demek

çok iyi yapmışsın allah razı olsun canım..bende azrayı görünce ilk önce dedimki ayy bizimde azramız var adaş bebek..sonra bende oğluşuma sıkıca sarıldım..ağlıyorum hani özlüyorum die..insan o an diorki, tek sağlıklı olsunda ben görmesemde olur..annelik müthiş bişey..

kelin merhemi olsa..memeyle beslenyor sanırım..özlellikle meme alan bebekler böle canım malesef..benim oğlan artık aştı kendini 45 dakika yarım saatte bir ağlıyor..bide ben sabah altıbuçukta kalkıp hazırlanıp onu anneme bırakıp işe geliyorum.sen düşün halimi

ulaşda dün meme dedi öldük gülmekten..aynı azra gibi me me me arealardada meme dio.

günaydınnnnnn herkese

ulaşda dün meme dedi öldük gülmekten..aynı azra gibi me me me arealardada meme dio.

ayyyyy yerimmm ben onları maşallah ikisinede Allahım ne kadar farklı bir duygu bizimkiside kız gibi çığlık atmaya başladı kendi sesini dinliyor

Bende koli hazırlayıp gönderdim canım;3 bebek için biberon,mama,bez,iç çamaşırı vs.temel ihitiyaç malzemeleri koydum.Kızımın kışlıklarından da koymaya kalkınca eşim küçülenleri koy dedi.Küçülen kışlık yok ki; yeniden öreriz biz, onlar ne yapsın dedim.
Çaresizlik çok kötü bir şey;ama bir annenin çaresiz kalması daha kötü;üzerine içindekileri tek tek yazdım;bebeği olanların dışındakilerin işine yaramaz;inşallah yerini bulur...

Son düzenleyen: Moderatör:
Mükeyyif, doğru diyorsun gaz sorunu pek yok kızımın. Umarım bebeğinin gaz sorunu yakında geçer, aralarda rezene veriyor musun iyi gelir.

Demek bebekler baba ve meme demeye başladı. Maşallah

Azra bebeği gördüm. Hele annesi ikinci gün sütüm kesildi ondan sonra tükürüğümle besledim demiş, çok kötü oldum. Allah tüm bebeklere sağlıklı, keyifli, anne ve babalarıyla güzel ömürler nasip etsin.

Fdilek sağolasın, gerçekten bebeklerin küçülenleri bundan daha iyi bir şekilde tekrar kullanılamaz.

Rapunzeln, Allah yardımcımız olsun. Ben ilk günlerde bilgisayarımında desktoptaki fotoğrafına bile bakamıyordum. Arkada bırakıp gittim diye çok yoğun bir özlem ve mahçubiyet duygusu karmaşası içindeydim. Hiçbir zaman çok kolay olmayacak. Ben de sabah azıcık görüyorum akşam eve döndüğümde uyumuş uyuyor, gece beslenirken gözünü açarsa benden mutlusu yok. Bir de senin götür getir durumun varmış, Allah yardımcımız olsun.

Son düzenleme:
günaydınnnnnn herkese

ayyyyy yerimmm ben onları maşallah ikisinede Allahım ne kadar farklı bir duygu bizimkiside kız gibi çığlık atmaya başladı kendi sesini dinliyor

senin oğluşunada maşallah :))

çok ii yapmışsın canım sendende allah razı olsun

eşimin abisi ercişte komiser olarak görev yapıyor çok şükür ki kendilerinde bir şey yok. onlara sorduk bende göndermek istedim bebek eşyaları her şey fazlasıyla geliyor dedi ama jenaratör ihtiyacı varmış bizde ilçedeki öğretmenlerle para toplayıp jenaratör alıcaz. insan dayanamıyor her ne kadar çok da gönderilse bence herkese ulaştıramıyorlar çaresiz kalanlar vardır mutlaka inşallah senin gönderdiklerin ulaşır ihtiyaç sahiplerine...

çok tatlılar ya maşaallah.benm oğluşumda ilk sabah bizi baba diyerek uyandırmıştı.hemde uzatarak acıktığında mamma diyor

mihribann bebeğin daha öncedende mi böyleydi daha sonradan başlamışsa ve ağlıyarak uynıyosa diş olabilir yada uyuduğu ortamı arıyor olabilir.
rapunzel mukeyyif; keyfine düşkün demek

çok iyi yapmışsın allah razı olsun canım..bende azrayı görünce ilk önce dedimki ayy bizimde azramız var adaş bebek..sonra bende oğluşuma sıkıca sarıldım..ağlıyorum hani özlüyorum die..insan o an diorki, tek sağlıklı olsunda ben görmesemde olur..annelik müthiş bişey..
[/QUOTE]

oyy yerim onun dillerinii...çok tatlılar..
Bebeğin adıda azra olunca ayrı bi etkilendim..Annesi sütü kesilince tükrükle beslemiş..Ne büyük bi duygu annelik yaa..
günaydınnnnnn herkese

günaydınn canıımm...o çığlıklar artarak devam ediyoo :)))peşine ikilemeler geliyo:))
Allah razı olsunn canımmm
evet canımm darısı cümlelerin başınaa:)) Yalnız yemek yerken konuşunca tam bi felaket oluyo heryer batıyo :))) Püskürtmeyi çok seviyo benimm kız:))
maşallah azraya bende bekliyorum merakla bizimki çok babacı oldu kıskanıyorum valla
bizim kız aslında şimdilik anneci..Ama kendim ettim kendim buldum:))Baba diye çok tekrarladım aylardır..AMa eşim sevinincede sevdiğinden değil ben öğrettim diyorum :)

günaydın

dün Azra bebeği bende gördüm ağlamamak elde değildi. Enese göstermedim gözyaşlarımı hemen ağlayıveriyor çok duygusal.

Kızlar çok iyi yapmışsınız ben küçülenleri çoktan elimden çıkarmıştım.

Dilek Maşallah süslüye bak ya
rapunzeln senin yakışıklıyada Maşallah
Dilek pirinçunu muhallebiyi kendinmi yapıyorsun yoksa başka bir markamı?Birde deneyeceğin bisküvi tarifini banada özelden veya burdan yazarmısın ?
dün akşam ağrısı hafifleyen bileğimi tekrar acelece iş yetiştiricem derken fena vurdum şu an çok kötü ağrıyor
imdaat diyorum yani sanırım dra gidicem bugün (

maşallah ulaşa tatlım ya çok şeker allah korusun hepsini

amin canım hepimizinki allah korusun.

hereda canım evet bende çok üzülüyorum yüzüne bakamıyorum bizimkide beni emip uyuyor hemen..azcık daha oynayalım istiyorum ama ...

çok tatlılar ya maşaallah.benm oğluşumda ilk sabah bizi baba diyerek uyandırmıştı.hemde uzatarak acıktığında mamma diyor

rapunzel mukeyyif; keyfine düşkün demek

mükeyyif güzelmiş :)) sizinkinede maşallah ayrıca.

günaydın

rapunzeln senin yakışıklıyada Maşallah (

günaydın baharnazcım.sizede maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…