günaydın
dün Azra bebeği bende gördüm ağlamamak elde değildi. Enese göstermedim gözyaşlarımı hemen ağlayıveriyor çok duygusal.
Kızlar çok iyi yapmışsınız ben küçülenleri çoktan elimden çıkarmıştım.
Dilek Maşallah süslüye bak ya
rapunzeln senin yakışıklıyada Maşallah
Dilek pirinçunu muhallebiyi kendinmi yapıyorsun yoksa başka bir markamı?Birde deneyeceğin bisküvi tarifini banada özelden veya burdan yazarmısın ?
dün akşam ağrısı hafifleyen bileğimi tekrar acelece iş yetiştiricem derken fena vurdum şu an çok kötü ağrıyor
imdaat diyorum yani sanırım dra gidicem bugün(
saolasın teyzesi tam otursun daha yarım oturuyo kullanıcaz inş.hande eskiden sanırım çoğu şey doğalmış bilmem nasıl büyüdük ama sağlıklı büyümüşüz gibi düşünüyorum
Herada saol canım prebiyotik yoğurtla deneyeyim, sanırım anneme gittiğimde onun yöntemini deniycem :)
günlük komposto suyuda içiriyorum armutta yediriyorum bir gelişme yok suyuda bol vermeye çalışıyorum pek sevmiyor ama
Eneste çok heyecanlanıyor sabah şurub unu içirirken bile bir heyecan ve öksürük :18: napcaz bilmiyorum
NEVRAA mama sandalyesini kullanmaya başladın hayırlı olsun süslün güzel güzel yesin yarasın.
ulaşda dün meme dediöldük gülmekten..aynı azra gibi me me me arealardada meme dio.
saolasın teyzesi tam otursun daha yarım oturuyo kullanıcaz inş.
yerim ben onun meme diyen ağzını
zehra naber vakit geçmiooakşam kaçta gidiosun bide...
zehra naber vakit geçmiooakşam kaçta gidiosun bide...
idare eder cnm o kadar yoğunum ki başıma ağrı girdi.akşam 6 da çıkıyorum 7 de evde oluyorum sen kaçta evde oluyosun sen şimdi saatleri sayıyosundur ilk günler bende öyleydim.Ulaşı annene mi götürüyosun yoksa annen mi size geliyor
herkese merhabalarrr.. çok sıkıcı bi günnn.. bebişler konuşmaya başladı demek...ne çabuk büyüyolar.. bende bizimkini kısa süreli yürüteçe koyuyorum..bütün evi dolaşıyo nerdeyse pıtır pıtır...
rapu süt işini napıyosun? neler veriyo annen ulaşa?
benim sütüm bitmek üzere
ayy sorma saatleri sayıyorum cidden..bizim evler yakın canım şimdilik ben götürüyorum ama havalar soğuduğunda annem gelicek..bende 6 da çıkıyorum arabayla geldiysem 7-7.15 arası evdeyim ama servisle gelirsem 7.30 u buluyosabahda 7.30 da ayrılıom kuzumdan..
hazır pirinçunuyla yapıyorum..arı marka sütlü olanından..azra 2 gündür çok az ve katı yapıyodu..bugün çorbasına kabak ve z.yağı koydum galiba ondan içi temizlendi..rahatladım..günaydın
dün Azra bebeği bende gördüm ağlamamak elde değildi. Enese göstermedim gözyaşlarımı hemen ağlayıveriyor çok duygusal.
Kızlar çok iyi yapmışsınız ben küçülenleri çoktan elimden çıkarmıştım.
Dilek Maşallah süslüye bak ya
rapunzeln senin yakışıklıyada Maşallah
Dilek pirinçunu muhallebiyi kendinmi yapıyorsun yoksa başka bir markamı?Birde deneyeceğin bisküvi tarifini banada özelden veya burdan yazarmısın ?
dün akşam ağrısı hafifleyen bileğimi tekrar acelece iş yetiştiricem derken fena vurdum şu an çok kötü ağrıyor
imdaat diyorum yani sanırım dra gidicem bugün(
maşallah bebeğine..yürüteci azrada sevdi..ama almıycam galiba evim müsait değil..hem çabuk yürür belki...herkese merhabalarrr.. çok sıkıcı bi günnn.. bebişler konuşmaya başladı demek...ne çabuk büyüyolar.. bende bizimkini kısa süreli yürüteçe koyuyorum..bütün evi dolaşıyo nerdeyse pıtır pıtır...
tv de izlemiştim.2 saatte birr göğüs boşalırsa süt azalmaz deniyodu canım..canım malum daha yeni başladık süt var o yüzden burda sabah ve öğleden sonra birer kez sağıyorum sütümü ertesi gün gün içinde onu içio biberonla.akşamlarıda emziriyorum.onun dışında sabah kahvaltısı meyvesi yoğurdu öğlen çorbası..oyalanıo işte..
Arkadaşlar 2 gündür değişik bi huy edindi öksürüp duruyor sizdede böyle bi durum varmı? Acaba hastamı oldu diyorum. Bebeklerinize bitkisel çay veriyormusunuz karın ağrısı-gaz sancısı için öneriniz varmı?
sağlık ocağındaki hemşiremiz özayı göz dr una götür gözünde kayma var dedi yarın dr a gidicez bakalım umarım önemli bişey çıkmaz
bebeklerinizin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz kızlar. granül sabun kullanıyordum ama artık deterjana geçmek istiyorum kokusu hiç güzel değil zaten.
bir de yürütec hakkında doktoruna soran var mı kullanacakmısınız siz?
günaydınnnnn kızlarrrrr gününüz bebelerinizle güzel geçer inşallaaahhhhhh..........
bebeklerinizin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz kızlar. granül sabun kullanıyordum ama artık deterjana geçmek istiyorum kokusu hiç güzel değil zaten.
bir de yürütec hakkında doktoruna soran var mı kullanacakmısınız siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?