2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gördüğüm kadarıyla birçok kişi mama sandalyesi almış...
Ben ilk doğduğunda kraft dondy almıştım, hem mama sandalyesi hem beşik olarak kullanayım diye. ama oğlum çok hareketli olduğundan dondy i beşik olarak kullanamıyorum artık.
Mama sandalyesi olarak dondy kullananlar varmı? sırt diklik ayarını hangi konumda kullanıyorsunuz... bir de boyu fazla alçak başka bir mama sandalyesi daha almayı düşünen var mı dondy kullanalar içinde? ben yeni bir mama sandalyesi daha mı alayım karar veremedim çünkü

Çok geçmiş olsun Baharnaz. Karpal tünel ağrıları mı? Doktordan sonra haber ver, umarım acilen hafifler ağrın.

saolasın teyzesi tam otursun daha yarım oturuyo kullanıcaz inş.
ulaşda dün meme dedi öldük gülmekten..aynı azra gibi me me me arealardada meme dio.

yerim ben onun meme diyen ağzını

zehra naber vakit geçmioo akşam kaçta gidiosun bide...

idare eder cnm o kadar yoğunum ki başıma ağrı girdi.akşam 6 da çıkıyorum 7 de evde oluyorum sen kaçta evde oluyosun sen şimdi saatleri sayıyosundur ilk günler bende öyleydim.Ulaşı annene mi götürüyosun yoksa annen mi size geliyor

herkese merhabalarrr.. çok sıkıcı bi günnn.. bebişler konuşmaya başladı demek...ne çabuk büyüyolar.. bende bizimkini kısa süreli yürüteçe koyuyorum..bütün evi dolaşıyo nerdeyse pıtır pıtır...

ayy sorma saatleri sayıyorum cidden..bizim evler yakın canım şimdilik ben götürüyorum ama havalar soğuduğunda annem gelicek..bende 6 da çıkıyorum arabayla geldiysem 7-7.15 arası evdeyim ama servisle gelirsem 7.30 u buluyo sabahda 7.30 da ayrılıom kuzumdan..

merhaba canımm sıkıcı çok evet..

rapu süt işini napıyosun? neler veriyo annen ulaşa?
benim sütüm bitmek üzere

canım malum daha yeni başladık süt var o yüzden burda sabah ve öğleden sonra birer kez sağıyorum sütümü ertesi gün gün içinde onu içio biberonla.akşamlarıda emziriyorum.onun dışında sabah kahvaltısı meyvesi yoğurdu öğlen çorbası..oyalanıo işte..

bende sabah 7 de çıkıyorum akşam 7 de evde oluyorum çok uzun saatler ayrıyız kuzulardan.sen süt iznini nasıl kullanacaksın

hazır pirinçunuyla yapıyorum..arı marka sütlü olanından..azra 2 gündür çok az ve katı yapıyodu..bugün çorbasına kabak ve z.yağı koydum galiba ondan içi temizlendi..rahatladım..
ellerim ilk zamanlar ağrıyodu çok zor o ağrı..seninki kronik oldu ama..geçmiş olsun canımm..özelden atayım..ama ben daha denemedim:)))

maşallah bebeğine..yürüteci azrada sevdi..ama almıycam galiba evim müsait değil..hem çabuk yürür belki...
tv de izlemiştim.2 saatte birr göğüs boşalırsa süt azalmaz deniyodu canım..

canım oğlumda öksürüyo ama hastalıktan değil bişeye uzanmak istediğinde yada sıkılınca...

bugün oğlumun 6. ay aşısı vardı yaptırdık çok ağlamadı kuzum artık 1 yaşına kadar aşı yok... umarım bu geceyi rahat geçiririz

sağlık ocağındaki hemşiremiz özayı göz dr una götür gözünde kayma var dedi yarın dr a gidicez bakalım umarım önemli bişey çıkmaz

bebeklerinizin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz kızlar. granül sabun kullanıyordum ama artık deterjana geçmek istiyorum kokusu hiç güzel değil zaten.
bir de yürütec hakkında doktoruna soran var mı kullanacakmısınız siz?

ben sordum canım çok önermiyoruz bebeği tembelleştirdiği için ama çok duraksız bi bebekse benimki gibi:) yemek yaparken yada çok sıkıldığında 15-20 dk koyabilirsin bi sakıncası olmaz dedi.. artık kucakta taşımaktan yorulduk mecburen aldık kısa süreli koyuyoruz,bayılıyo turluyo resmen evin içinde.

granül kullancam canım 1 yaşına kadar...

ben kullancam cnaım ama 10-15 dk günde... en azından oda özgür olmanın tadını çıkarır.. ama yürüteç için çok erken değilmi bildiğim kadarıyla 8 ayda kullanılıyo yürüteç...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…