şimdi gözümüz degecek bögürerek kaçacaksın haaaa.....şaka şaka maşallah darısı başımıza afiyet olsun canım yarasın bebişee
Değmesin Turkocum...Aman nolur...Walla haftalardır ilk kez neredyse...Rabbim tüm arkadaşlarımı bulantılarından kurtarsın hayırlısıyla inş....kaydirigubbakcemile2
YA KAÇ GÜNDÜR LAHMACUN DIE BENDE OLUORUM SAKINCASI YOK DIMI YIYEBILIORUZZ...bu arada 2 gundur belım de ağrıyo yaa
bence hiçbir sakıncası yok vitamin deposu canım içindeki etzaten fırında pişmiş oluyor gelde bizim burada bir ye sen doyamıyorsun valla
ya antep lahmacunu gibi var mı?!! mis gibi sarmısak kokar lahmacun..yersiniz yersiniz doyamazsınız...ah ah...senelerdir yiyemedim....:gitme:
canım benim istanbulda öyle bir yer var mı bilmiyorum..ben daha rastlayamadım..gerçi bir kere beylikdüzünde bir restorana gitmiştim hatay yemekleri yapan...bir görev esnasında ama çok oldu...zaten adını bile unuttum..orası güzel yapıyordu..oruk bile ikram etmişlerdi...künefe de tabii ....amanınnnnnnn..canım şekerli de istemeye başlamış benim yaaaaaaaa...eyvahedigeldismile...neyse öyle yani canım....bilmiyorumkismileblue-sky canım merhaba,
yanlış hatırlamıyosam hataylıydın değilmi?
ist.da engüzel ama hakkıyla hatay yemekleri nerde yenir?:1ninca:
valla öyle antebe geldinmi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?