sağlık ocağındaki hemşiremiz özayı göz dr una götür gözünde kayma var dedi yarın dr a gidicez bakalım umarım önemli bişey çıkmaz
bebeklerinizin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz kızlar. granül sabun kullanıyordum ama artık deterjana geçmek istiyorum kokusu hiç güzel değil zaten.
bir de yürütec hakkında doktoruna soran var mı kullanacakmısınız siz?
bende sabah 7 de çıkıyorum akşam 7 de evde oluyorum çok uzun saatler ayrıyız kuzulardan.sen süt iznini nasıl kullanacaksın
tv de izlemiştim.2 saatte birr göğüs boşalırsa süt azalmaz deniyodu canım..
bebeklerinizin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz kızlar. granül sabun kullanıyordum ama artık deterjana geçmek istiyorum kokusu hiç güzel değil zaten.
günaydınnnnn kızlarrrrr gününüz bebelerinizle güzel geçer inşallaaahhhhhh..........
bugün oğlumun 6. ay aşısı vardı yaptırdık çok ağlamadı kuzum artık 1 yaşına kadar aşı yok... umarım bu geceyi rahat geçiririz
geçmiş olsun canım benimm..kaymalar geçici olur deniyo ama kontrol iyi olur tabiki..Bir arkadaş 6. ay aşısı ateş yapıyo demişti..Sizdede yaptımı...sağlık ocağındaki hemşiremiz özayı göz dr una götür gözünde kayma var dedi yarın dr a gidicez bakalım umarım önemli bişey çıkmaz
yürüteç gelişme aşamalarında atlama yapıyomuş ve bebek bocalıyormuş..8. aydan sonra kısa süreli kullanım öneriliyo eğer kullanmak istiyosanız..bebeklerinizin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz kızlar. granül sabun kullanıyordum ama artık deterjana geçmek istiyorum kokusu hiç güzel değil zaten.
günaydınnnnn kızlarrrrr gününüz bebelerinizle güzel geçer inşallaaahhhhhh..........
granül kullancam canım 1 yaşına kadar...
ben kullancam cnaım ama 10-15 dk günde... en azından oda özgür olmanın tadını çıkarır.. ama yürüteç için çok erken değilmi bildiğim kadarıyla 8 ayda kullanılıyo yürüteç...
cnm çalışmak onlardan ayrılmak çok zor ama yine onlar için çalışıyoruz daha iyi olsunlar diye .sen yine şanslısın bebeğin 7 8 aylık olmuş oluyor ben oğlumu 3,5 aylıkken bırakmak zorunda kaldım.hala çok zor geliyor ama mecbur alışmaya çalışıyorum.Allah seninde yardımcın olsumKizlar gunaydin herkese. Rapunzel,zehra ve diger calisan anneler yazdiklarinizi okudukca icim aciyodu simdi bende ayni olucam
bir ikiay icinde ise baslicam muhtemelen simdiden o kadar uzuluyorum ki anlataamam bgn ogluma baktikca agladim nasil ayrilicam diye (
benimde bildiğim kadarıyla 1 yaşına kadar kaymalar normal ama tabi en azından için rahat eder cnm.sağlık ocağındaki hemşiremiz özayı göz dr una götür gözünde kayma var dedi yarın dr a gidicez bakalım umarım önemli bişey çıkmaz
ben dalan roxy kullanıyorum çok memnunum.yürüteç için aklım çok karışık alan arkadaşları okuyunca hevesleniyorum sonra vazgeçiyorum erkek bebişlere pek önermiyorlar.bebeklerinizin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz kızlar. granül sabun kullanıyordum ama artık deterjana geçmek istiyorum kokusu hiç güzel değil zaten.
Arkadaşlar dün gece oğlum hiç uyumadı biraz ateşi yükseldi 37,8 devamlı mızıldadı kucağımdan hiç inmedi sabaha kadar ne olduğunu anlamadım. Niye böyle huyları değişmeye başladı. Sizin bebekler nasıl??
günaydınnnnnnn herkeseeee
cnm çalışmak onlardan ayrılmak çok zor ama yine onlar için çalışıyoruz daha iyi olsunlar diye .sen yine şanslısın bebeğin 7 8 aylık olmuş oluyor ben oğlumu 3,5 aylıkken bırakmak zorunda kaldım.hala çok zor geliyor ama mecbur alışmaya çalışıyorum.Allah seninde yardımcın olsum
günaydın rapuuu...1 günde toplamakta iyi yapmışsın iznini...
Kizlar gunaydin herkese. Rapunzel,zehra ve diger calisan anneler yazdiklarinizi okudukca icim aciyodu simdi bende ayni olucam
bir ikiay icinde ise baslicam muhtemelen simdiden o kadar uzuluyorum ki anlataamam bgn ogluma baktikca agladim nasil ayrilicam diye (
Arkadaşlar dün gece oğlum hiç uyumadı biraz ateşi yükseldi 37,8 devamlı mızıldadı kucağımdan hiç inmedi sabaha kadar ne olduğunu anlamadım. Niye böyle huyları değişmeye başladı. Sizin bebekler nasıl??
of sen gercekten cok erken ayrilmissin oglundanbnm o yonden iyi oldu ama bn en azindan kres yasina kdr calismayi dusunmuyordum. İs saatlerim kendi isim olacagi icin biraz daha rahat olur ins ama iste kimin bakicagini bilemiyorum.kayinvalidem baksin istemiyorum yasli annesine flnda bakio.annemde burda ama oda kalbinden rahatsiz dizinden ameliyatli ben bulabilirsek iyi bi bakici baksin istiyorum annem fln surekli kontrol eder ama esim bakici taraftari deil atiyorum 3gun annem 2 gun annesi baksinmis.hem bu sekilde oglum icin iyi olmayacagini dusunuyorum hemde dedigim gibi kvalidemin bakmasini istemiyorum(kucaginaaldiginda bile dogru duzgun tutamio daha). Sizin kim bakiyo bebise? Cok arada kaldim ya
of sen gercekten cok erken ayrilmissin oglundanbnm o yonden iyi oldu ama bn en azindan kres yasina kdr calismayi dusunmuyordum. İs saatlerim kendi isim olacagi icin biraz daha rahat olur ins ama iste kimin bakicagini bilemiyorum.kayinvalidem baksin istemiyorum yasli annesine flnda bakio.annemde burda ama oda kalbinden rahatsiz dizinden ameliyatli ben bulabilirsek iyi bi bakici baksin istiyorum annem fln surekli kontrol eder ama esim bakici taraftari deil atiyorum 3gun annem 2 gun annesi baksinmis.hem bu sekilde oglum icin iyi olmayacagini dusunuyorum hemde dedigim gibi kvalidemin bakmasini istemiyorum(kucaginaaldiginda bile dogru duzgun tutamio daha). Sizin kim bakiyo bebise? Cok arada kaldim ya
benimkine annem bakıo canım. bencede kayınvalidene bırakma. onlar hep aynı annem annem modunda sever çocuğunu sende sinir olursun..biraz onda biraz bunda kalmasıda doğru değil çocuk bi düzene alışmalı yoksa hep arada kalır hep seni özler. kocana bu açıdan anlat..iyi bakıcı araştırmaya başla bence..annen filan arada yoklar. en sağlıklısı olur. ne iş yapıosun bu arada kendi işim demişsin ama
Cnm benim hamileliğim sorunlu geçmişti 2 ay yatmıştım raporluydum o yüzden ücretsiz izin alamadım benim oğluma annem bakıyor o olmasaydı işten çıkacaktım.Bence çocuğa bir kişinin bakması lazım iki gün orda 3 gün burda olmaz.çocuk için sağlıklı olmaz eğer kayınvalidenin bakmasını istemiyorsan bakıcı ayarla bence cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?