2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bn dalinin sivi detrrjaniyla yikiyorum kokusuda granul sabun gibi kotu olmuyo dalinin bebek yumusaticisida var ama kullanmadim henuz. Yuruteci erkek cocuklar icin onermiyorlar genelde bn kullanmicam

bende sabah 7 de çıkıyorum akşam 7 de evde oluyorum çok uzun saatler ayrıyız kuzulardan.sen süt iznini nasıl kullanacaksın

canım ben cumaları tüm gün..bugün haftayı bitirorum anlıcan..

tv de izlemiştim.2 saatte birr göğüs boşalırsa süt azalmaz deniyodu canım..

canım iş yerinde 2 saatte bir süt sağmak imkansız 3.3,5 saatte bir ancak..

yürüteç kullanmayı gereksiz buluyorum ben.tembelleştirir bence..kıyafetlerinide doğduğundan beri dalinin deterjanıyla yıkıom arzucum

günaydınnnnn kızlarrrrr gününüz bebelerinizle güzel geçer inşallaaahhhhhh..........

günaydın rabişim..
günaydın kıslar..

bugün oğlumun 6. ay aşısı vardı yaptırdık çok ağlamadı kuzum artık 1 yaşına kadar aşı yok... umarım bu geceyi rahat geçiririz

sağlık ocağındaki hemşiremiz özayı göz dr una götür gözünde kayma var dedi yarın dr a gidicez bakalım umarım önemli bişey çıkmaz
geçmiş olsun canım benimm..kaymalar geçici olur deniyo ama kontrol iyi olur tabiki..Bir arkadaş 6. ay aşısı ateş yapıyo demişti..Sizdede yaptımı...
yürüteç gelişme aşamalarında atlama yapıyomuş ve bebek bocalıyormuş..8. aydan sonra kısa süreli kullanım öneriliyo eğer kullanmak istiyosanız..
günaydınnnnn kızlarrrrr gününüz bebelerinizle güzel geçer inşallaaahhhhhh..........

günaydın canımmm....

Kizlar gunaydin herkese. Rapunzel,zehra ve diger calisan anneler yazdiklarinizi okudukca icim aciyodu simdi bende ayni olucam bir ikiay icinde ise baslicam muhtemelen simdiden o kadar uzuluyorum ki anlataamam bgn ogluma baktikca agladim nasil ayrilicam diye(

6 aydan sonra kullanılabiliyor

günaydınnnnnnn herkeseeee

cnm çalışmak onlardan ayrılmak çok zor ama yine onlar için çalışıyoruz daha iyi olsunlar diye .sen yine şanslısın bebeğin 7 8 aylık olmuş oluyor ben oğlumu 3,5 aylıkken bırakmak zorunda kaldım.hala çok zor geliyor ama mecbur alışmaya çalışıyorum.Allah seninde yardımcın olsum
sağlık ocağındaki hemşiremiz özayı göz dr una götür gözünde kayma var dedi yarın dr a gidicez bakalım umarım önemli bişey çıkmaz
benimde bildiğim kadarıyla 1 yaşına kadar kaymalar normal ama tabi en azından için rahat eder cnm.

ben dalan roxy kullanıyorum çok memnunum.yürüteç için aklım çok karışık alan arkadaşları okuyunca hevesleniyorum sonra vazgeçiyorum erkek bebişlere pek önermiyorlar.

günaydııınnnnn duniiii

Herkese merhaba arkadaşlar ben dalin kullanıyorum sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını çokda memnunum. Şimdilik yürüteç almayı düşünmüyorum.

Arkadaşlar dün gece oğlum hiç uyumadı biraz ateşi yükseldi 37,8 devamlı mızıldadı kucağımdan hiç inmedi sabaha kadar ne olduğunu anlamadım. Niye böyle huyları değişmeye başladı. Sizin bebekler nasıl??

F Dilek canım 6 ay aşıları büşrada ateş yapmadı ama huzursuzluk yaptı oda fazla değil canım.. çok rahat atlattık 4 ay aşılarına göre... aşı yapılırkende sıkıntı olmadı..

Betüş canım göz kayması normal bence arada büşradada oluyor önemsemiyorum açıkcası 1 yaşına kadar olablirmiş... ama sen genede doktora götür için raht etsin

ateşini bilmem ama büşrada hep uyumuyo geceleri diş çıkartıyor olablirmi canım ateş ve huzursuzluk yapar ellerinle damaklarını bir kontrol et benim kızın 3 tane çıktı

benim oğlum da önceden deliksiz uyurdu geceleri ama artık sık sık uyanıyor. kucağıma alıyorum tekrar dalıyor. anne sütünden başka hiç birşey almadığı için karnı tam doymuyor. bu konuda çok sıkıntılıyım. ne yapsam oğluma sevdiremiyorum başka gıdaları.

of sen gercekten cok erken ayrilmissin oglundan bnm o yonden iyi oldu ama bn en azindan kres yasina kdr calismayi dusunmuyordum. İs saatlerim kendi isim olacagi icin biraz daha rahat olur ins ama iste kimin bakicagini bilemiyorum.kayinvalidem baksin istemiyorum yasli annesine flnda bakio.annemde burda ama oda kalbinden rahatsiz dizinden ameliyatli ben bulabilirsek iyi bi bakici baksin istiyorum annem fln surekli kontrol eder ama esim bakici taraftari deil atiyorum 3gun annem 2 gun annesi baksinmis.hem bu sekilde oglum icin iyi olmayacagini dusunuyorum hemde dedigim gibi kvalidemin bakmasini istemiyorum(kucaginaaldiginda bile dogru duzgun tutamio daha). Sizin kim bakiyo bebise? Cok arada kaldim ya

duncan Maşallah süslüne yemesi içmesi daha kolay olur sanırım inciler dizilince :)

simgesel ateşi yüksekmiş 1 tatlı kaşığı calpol içirseydin rahat uyurdu yavrun.

ben dalin kullanıyorum şimdilik böyle gider sanırım

Dilek teşekkür ederim :)

yürüteç henüz almadım mama sandalyeside almadım

Dilek Kabak ve zeytinyağının sizde işe yaramsına sevindim o zaman armutta sizde etkili olur canım. bizde çok etkili olmuyor hergün çorbasına zeytinyağı var birde günlük 40 ml komposto suyu içiriyiorum şekerin ucundan kırıp birazda şeker katıyorum lüp lüp içiyor suyu hala sevdiremedim

arı mama almıştım hala vermedim, sanırım akşam uzun uzun emzirdiğim için şimdilik tok olduğunu düşünüyorum kahvaltı ile başlarım akşam mamasına diye düşünüyorum ama anne sütüyle doyuyorsa mama vermek gereklimi acaba?

Enesinde bazen gözünün kaydığını görüyorum bende çok önemsemiyorum bende 1 yaşına kadar süresi var diye biliyorum.

günaydın rapuuu...1 günde toplamakta iyi yapmışsın iznini...

evet dilekcim büyülşehirde malum yol problemli..1,5 saat erken çıkmak bişeye değmicekti böle yapayım dedim bende..

hakkınızda hayırlısı olsun canım çok zor cidden..

diş çıkarıyor olabilirmi simgesel?

benimkine annem bakıo canım. bencede kayınvalidene bırakma. onlar hep aynı annem annem modunda sever çocuğunu sende sinir olursun..biraz onda biraz bunda kalmasıda doğru değil çocuk bi düzene alışmalı yoksa hep arada kalır hep seni özler. kocana bu açıdan anlat..iyi bakıcı araştırmaya başla bence..annen filan arada yoklar. en sağlıklısı olur. ne iş yapıosun bu arada kendi işim demişsin ama

Cnm benim hamileliğim sorunlu geçmişti 2 ay yatmıştım raporluydum o yüzden ücretsiz izin alamadım benim oğluma annem bakıyor o olmasaydı işten çıkacaktım.Bence çocuğa bir kişinin bakması lazım iki gün orda 3 gün burda olmaz.çocuk için sağlıklı olmaz eğer kayınvalidenin bakmasını istemiyorsan bakıcı ayarla bence cnm.

hu hu...nasılsınız kızlar? nevar ne yok buralarda? biz yoğunuz okulda işler evde ek gıda....6.ay aşısı ateş yapmadı...ama biraz huysuzlandı...öpüyorum hepinizi:)))

iste annem kendime guvenebilse hic dusunmicem ama annem icin zor olacak.kvalidem zaten cok yapmaciktir biliyorum sinir olacagimi. iste biraz anlattim aama insallah bnm gibi dusunmeye baslar esimde. grafik tasarim reklamcilik yapiorum cnm buro acicaz artik arkadasimla...

Hadi ya kotu olmus oncesinde izin alman ama ne guzel annen bakabiliyor.Anne gibisi yok keske kvalidemde annem gibi olabilsede o baksa...iyice arastirip iyi bi bakici bulmam lazim.. umarim helal sut emmis birine rastlariz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…