geçmiş olsun canım..ateş eşliğindeyse diş diyolar ama emin değilim..benim kzızmda geceleri çok huzursuzz 1 aydır düzgün değil gece uykuları..Arkadaşlar dün gece oğlum hiç uyumadı biraz ateşi yükseldi 37,8 devamlı mızıldadı kucağımdan hiç inmedi sabaha kadar ne olduğunu anlamadım. Niye böyle huyları değişmeye başladı. Sizin bebekler nasıl??
ya bi arkadaş 6. ay aşıları zor geçti diye yazmıştı şimdiden korkar oldum..inşallah bizde rahat geçiririz..F Dilek canım 6 ay aşıları büşrada ateş yapmadı ama huzursuzluk yaptı oda fazla değil canım.. çok rahat atlattık 4 ay aşılarına göre... aşı yapılırkende sıkıntı olmadı..
Betüş canım göz kayması normal bence arada büşradada oluyor önemsemiyorum açıkcası 1 yaşına kadar olablirmiş... ama sen genede doktora götür için raht etsin
oy maşallahh..gülerken ne tatlı görünüyoduur...ateşini bilmem ama büşrada hep uyumuyo geceleri diş çıkartıyor olablirmi canım ateş ve huzursuzluk yapar ellerinle damaklarını bir kontrol et benim kızın 3 tane çıktı
pirinç tadı anne sütüne en yakın tadmış.denedinmi arkadaşım..belkide bebeğin hazır değildir..bebeğini dinle..benim kzızm sebze çorbasını ilk günler sevmedi.şimdi azar azar yiyo..hiç ısrar etmiyorum bebeğimi dinliyorum ...benim oğlum da önceden deliksiz uyurdu geceleri ama artık sık sık uyanıyor. kucağıma alıyorum tekrar dalıyor. anne sütünden başka hiç birşey almadığı için karnı tam doymuyor. bu konuda çok sıkıntılıyım. ne yapsam oğluma sevdiremiyorum başka gıdaları.
ya azrada geceleri iyi emiyo ama yinede veriyorum..zaten çok fazla yemiyo..Ama bu soruyu en doğru dr. cevaplar galiba..zaten 9-12 aylar arası ev yemeklerine alıştırma zamanı..Ozaman bizim gibi akşam yemeği menüleri olacak..makarnalı pilavlı sulu yemekler falan..mamasızda geçirebilirsin belki..Zaten çokta besleyici değil..Bi dr.dan duymuştum bebeğin doyması değil düzgün beslenmesi önemli demişti..Dilek Kabak ve zeytinyağının sizde işe yaramsına sevindim o zaman armutta sizde etkili olur canım. bizde çok etkili olmuyor hergün çorbasına zeytinyağı var birde günlük 40 ml komposto suyu içiriyiorum şekerin ucundan kırıp birazda şeker katıyorum lüp lüp içiyor suyu hala sevdiremedim
arı mama almıştım hala vermedim, sanırım akşam uzun uzun emzirdiğim için şimdilik tok olduğunu düşünüyorum kahvaltı ile başlarım akşam mamasına diye düşünüyorum ama anne sütüyle doyuyorsa mama vermek gereklimi acaba?
Enesinde bazen gözünün kaydığını görüyorum bende çok önemsemiyorum bende 1 yaşına kadar süresi var diye biliyorum.
merhaba canım..Ne zamandır yazmıyodunnn ..ara ara uğraa..hu hu...nasılsınız kızlar? nevar ne yok buralarda? biz yoğunuz okulda işler evde ek gıda....6.ay aşısı ateş yapmadı...ama biraz huysuzlandı...öpüyorum hepinizi:)))
Hadi ya kotu olmus oncesinde izin alman ama ne guzel annen bakabiliyor.Anne gibisi yok keske kvalidemde annem gibi olabilsede o baksa...iyice arastirip iyi bi bakici bulmam lazim.. umarim helal sut emmis birine rastlariz...
bence bebişine yabancı birinin bakmasındansa kayınvalidenin bakması daha iyidir... benimde oğluma kayınvalidam bakıyor ve bende öncesinde hiç istemiyordum... ama annem rahatsızlığından dolayı bakamayacağından kayınvalidem bakıyor.üstelikte bebeğimi götür getir yapmak istemediğim için bizde kalıyor...oğlum bu kadar küçükken onu bir yabancıya emanet edemedim... sorun yaşanmıyor değil...sonuçta kaynana ama ne yapacaksın...çocuğunun hatırına değil mi zaten herşey....
Orasi oyle bi bakima ama dedigim gibi bide 90kusur yasinda annesi var bakima muhtac afedersiniz altina bez baglaniyo hem onunla hem kaanla ilgilenmesi zor kaanda tam hareketli doneminde kvalidem bize gelemez biz biraksak ev uzak fln birsuru sorun boyle olumcada bnm icime sinmiyor
geçmiş olsun canım..ateş eşliğindeyse diş diyolar ama emin değilim..benim kzızmda geceleri çok huzursuzz 1 aydır düzgün değil gece uykuları..
ya bi arkadaş 6. ay aşıları zor geçti diye yazmıştı şimdiden korkar oldum..inşallah bizde rahat geçiririz..
oy maşallahh..gülerken ne tatlı görünüyoduur...
pirinç tadı anne sütüne en yakın tadmış.denedinmi arkadaşım..belkide bebeğin hazır değildir..bebeğini dinle..benim kzızm sebze çorbasını ilk günler sevmedi.şimdi azar azar yiyo..hiç ısrar etmiyorum bebeğimi dinliyorum ...
ya azrada geceleri iyi emiyo ama yinede veriyorum..zaten çok fazla yemiyo..Ama bu soruyu en doğru dr. cevaplar galiba..zaten 9-12 aylar arası ev yemeklerine alıştırma zamanı..Ozaman bizim gibi akşam yemeği menüleri olacak..makarnalı pilavlı sulu yemekler falan..mamasızda geçirebilirsin belki..Zaten çokta besleyici değil..Bi dr.dan duymuştum bebeğin doyması değil düzgün beslenmesi önemli demişti..
Ha bide azrada suyu hiç sevmiyo yaaaa...demir damlasını katıp verince seviyo sade sevmiyo benim ters kızım:)))
merhaba canım..Ne zamandır yazmıyodunnn ..ara ara uğraa..
o zaman haklısın canım... inşallah güvenilir birini bulabilirsiniz...
Benim kızımda artık ne doğru düzgün emiyor ne yemek yiyor.Mamasına pekmez katıyorum;meme emmeden önce şeker sürüyorum olmuyor.İstemeyince bebek;zaten zorlayınca kusuyor.Umarım geçici bir dönem olur.Çok zor.
bütün anneler ve bebişler uyumuş galiba. ben halen ayaktayım. uyu düzenimiz alt üst oldu. bu saate kadar yatmadım ama halen kızıma kızamıyorum. bakınca içim gidiyor. bu annelik nasıl bir duygu...
Günaydın Güzel Anneler ve onların güzel kuzuları
Uzun zamandan beri giremiyorum işe başladım kuzularımı bırakıp geliyorumbiri okulda biri evde bakıcı ablamızla birlikte ablamızdan memnunuz umarım böylede devam eder..
Çok özlemişim burayı helede simgeleri
Günaydın Güzel Anneler ve onların güzel kuzuları
Uzun zamandan beri giremiyorum işe başladım kuzularımı bırakıp geliyorumbiri okulda biri evde bakıcı ablamızla birlikte ablamızdan memnunuz umarım böylede devam eder..
Çok özlemişim burayı helede simgeleri
günaydın allah kolaylık versin bende kuzumu bırakıp geldim bende çok memnunum bakıcımızdan aynen hep böyle olur inşallah... bakıcı arayan arkadaşlar da inşallah iyi birini bulurlar
Herkese Merhaba Arkadaşlar Oğlumun Ateşi akşam geçti ama uykusuzluğu aynı uyurken ağlayarak uyanıyor sanki bi yeri ağrıyor gibi iştahı fazla yok diş çıkartıyor olsa diş etlerinde şişme kızarma gibi belirtiler olmazmı? İnşallah en kısa zamanda düzene girer zor günler....
Sizin işinizde zor Arkadaşlar bu zamanda iyi bakıcı bulmak çok zor kimseye güvenilmiyor artık Allah yavrularımızı bütün kötülüklerden korusun inşallah..
İnşallah canım..günaydın allah kolaylık versin bende kuzumu bırakıp geldim bende çok memnunum bakıcımızdan aynen hep böyle olur inşallah... bakıcı arayan arkadaşlar da inşallah iyi birini bulurlar
Canım kızarıklıktan ziyade beyazlık olur diş çıkartma döneminde ..Herkese Merhaba Arkadaşlar Oğlumun Ateşi akşam geçti ama uykusuzluğu aynı uyurken ağlayarak uyanıyor sanki bi yeri ağrıyor gibi iştahı fazla yok diş çıkartıyor olsa diş etlerinde şişme kızarma gibi belirtiler olmazmı? İnşallah en kısa zamanda düzene girer zor günler....
Sizin işinizde zor Arkadaşlar bu zamanda iyi bakıcı bulmak çok zor kimseye güvenilmiyor artık Allah yavrularımızı bütün kötülüklerden korusun inşallah..
canım diş konusunu bilmiyorum ama çok geçmiş olsun benimki bir defa hasta oldu nezleydi o zaman çok huzursuz ve iştahsızdı. kulaklarını kontrol ettin mi inşallah düzelir kıyamam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?