Zehra kuzum nasılsın görüşmeyeli
İnşallah canım..
Canım kızarıklıktan ziyade beyazlık olur diş çıkartma döneminde ..
Sağol canım bu arada sen nasılsın bayadır görüşemiyoruz işe başladınmı?
vardı canım köprüde 9'da işyerindeydim:)iyiyimm şekerimsen nasılsın çok trafik varmıydı
tünaydınnn herkese
çalışan annelere kolay gelsinnn
nerelerdesin canımm..bizde seni özledikk..Günaydın Güzel Anneler ve onların güzel kuzuları
Uzun zamandan beri giremiyorum işe başladım kuzularımı bırakıp geliyorumbiri okulda biri evde bakıcı ablamızla birlikte ablamızdan memnunuz umarım böylede devam eder..
Çok özlemişim burayı helede simgeleri
herkes burada ne güzel..herkese merhabalar.. bugün yarım gün olalala
Bilmiyorumki ne olduğunu geçen hafta kontrolümüzde vardı dr. iyi demişti. Sanırım demir ilacı çok rahatsız ediyor midesini dışkısının rengide yeşil ishal değil ama anlamadım:44:
Hoşgeldin Canım Evet işe başladım 2 ayı geçti. Diş çıkartırken şişme de olurmuş galiba diş etinde öyle bişeyde yok senin bebiş nasıl benimkisi uykusuz kucakta dolaşmak istiyor hep hiçbir iş yapamıyorum devamlı kucakta gaz sancılarımız devam ediyor
günaydın kızlarrrr nasılsınız....
Azra bu aralar kucakta zıplamak istiyo kol dayanmıyo yaa...ama çok keyif alıyo şarkı eşliğinde..:)))
nerelerdesin canımm..bizde seni özledikk..
bu arada bugün itibari ile bizde yarı yaşımıza girdik. bunada bi olalala
keyifli olduğum çok mu belli ne.. yarım gün old. için mutluyum bu kadar...
elinle hafif bastırarak dene annem öyle yapıyordu. demir ilacı bize de dokunuyor ara ara veriyorum ama bu seferde kendimi kötü hissediyorum
merhaba kızlar hayırlı cumalar.....
simgesel geçmiş olsun canm.inş geçici bi durumdr.ne olduğunu anlayaadığın zaman insan daha çok üzülüyor.en kısa zamanda düzelir inş.
çalışan annelere Allah kolaylık versin.
hande84 yarı yaşınız kutlu olsun
kızlar bu demir ilacı dokunuyor mu? ben daha iki gündür veriiyorum.
merhaba kızlar hayırlı cumalar.....
simgesel geçmiş olsun canm.inş geçici bi durumdr.ne olduğunu anlayaadığın zaman insan daha çok üzülüyor.en kısa zamanda düzelir inş.
çalışan annelere Allah kolaylık versin.
hande84 yarı yaşınız kutlu olsun
kızlar bu demir ilacı dokunuyor mu? ben daha iki gündür veriiyorum.
elacım dişiniz hayırlı olsun canım..
kızlar bebek diş çıkarırkende iştahsız olabilirmiş..
pingwings sütünden almıyomu bebeğin..Aç olduğunu ağlıyo falanmı ordanmı anlıyosun?kilo alımı nasıl..inşallah bu süreci kolay atlatırsınız...
bizede demir ilacı karın ağrısı yapıyor çok huzursuz oluyor veremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?