2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım..

Canım kızarıklıktan ziyade beyazlık olur diş çıkartma döneminde ..

Sağol canım bu arada sen nasılsın bayadır görüşemiyoruz işe başladınmı?

Hoşgeldin Canım Evet işe başladım 2 ayı geçti. Diş çıkartırken şişme de olurmuş galiba diş etinde öyle bişeyde yok senin bebiş nasıl benimkisi uykusuz kucakta dolaşmak istiyor hep hiçbir iş yapamıyorum devamlı kucakta gaz sancılarımız devam ediyor

günaydın kızlarrrr nasılsınız....
Azra bu aralar kucakta zıplamak istiyo kol dayanmıyo yaa...ama çok keyif alıyo şarkı eşliğinde..:)))

nerelerdesin canımm..bizde seni özledikk..

bu arada bugün itibari ile bizde yarı yaşımıza girdik. bunada bi olalala
keyifli olduğum çok mu belli ne.. yarım gün old. için mutluyum bu kadar...

Bilmiyorumki ne olduğunu geçen hafta kontrolümüzde vardı dr. iyi demişti. Sanırım demir ilacı çok rahatsız ediyor midesini dışkısının rengide yeşil ishal değil ama anlamadım:44:

elinle hafif bastırarak dene annem öyle yapıyordu. demir ilacı bize de dokunuyor ara ara veriyorum ama bu seferde kendimi kötü hissediyorum

Canım benimde 1 ay oluyor başlayalı işe Bizde bir ara diş sıkıntısı çektik ama şimdi yok ..Çok huysuz değil şimdi teyzesi bizim ilk dönemlerimiz çok kötüydü ..Tek kötü yanımız gece uykuya dalış saatimiz 12'yi buluyor..

günaydın kızlarrrr nasılsınız....
Azra bu aralar kucakta zıplamak istiyo kol dayanmıyo yaa...ama çok keyif alıyo şarkı eşliğinde..:)))

nerelerdesin canımm..bizde seni özledikk..

Canım işe başladım ev iş baya yoğun ee birde 2 kuzu olunca arada girebiliyorum ama çok özledim sizleri:)
Bizimkide öyle çok seviyor özellikle babası ile dans ederken değme keyfine:))

bu arada bugün itibari ile bizde yarı yaşımıza girdik. bunada bi olalala
keyifli olduğum çok mu belli ne.. yarım gün old. için mutluyum bu kadar...

Tebrik ediyoruz yarı yaşınızı:)) bizede yarım gün bendende bir olalaa:))

elinle hafif bastırarak dene annem öyle yapıyordu. demir ilacı bize de dokunuyor ara ara veriyorum ama bu seferde kendimi kötü hissediyorum

Evet düzenli vermek gerekiyormuş demir ilacını 9 damla dedi dr. gelişimleri açısından ama bebeğim rahatsızlanınca bende kestim 2-3 gün vermeyeceğim sonra tekrar başlarız. Annelik kıyamıyoruz bebeklerimize...

merhaba kızlar hayırlı cumalar.....

simgesel geçmiş olsun canm.inş geçici bi durumdr.ne olduğunu anlayaadığın zaman insan daha çok üzülüyor.en kısa zamanda düzelir inş.

çalışan annelere Allah kolaylık versin.

hande84 yarı yaşınız kutlu olsun

kızlar bu demir ilacı dokunuyor mu? ben daha iki gündür veriiyorum.

valla bizimkine dokunmuyor başlarda yüzünü ekşitiyodu artık onuda yapmıyor kaşığa damlatıp veriyorum... yutuyor hemen...

demir ilacı dokunmuyor canım...sadece tadı kötü olduğu için bebişlerimiz sevmiyor...ama onun iyliğini düşündüğüm için ben hergün veriyorum...
kaşığa damlatıyorum bende ve ağzını açıp mümkün olduğunca arkaya dökmeye çalışıyorum ki tadını az alsın...sonrada hemen memesini veriyorum ağzından akıtmasın diye...tadını sevmesede artık alıştı oğluşum

sürekli emmek istiyor ama bün ye bu heran süt üretemiyorum ki. Üstüne bir de çalışıyorum. Bari ben evde değilken başka şeyler yese. Kilo alımı son bir aydı yavaşladı. aç olunca uykuya dalamıyor hemen uyanıyor. İnşallah kolay atlatırız.

pingwings alışır kısa sürede inşallah..çalıştığın için onada sitem ediyo olabilir.Çalışan annelere işe başlamadan ek gıdalara başlayın deniyo bazen..

Hanedcim yarım yaşınız kutlu olsun..Biz pasta kestik..Eşim diyoki 0,75 ne zaman
Mukeyyif bebekler tadını sevmiyo çoğunlukla..Ben sulandırarak veriyorum kızım bayılıyo elime atlıyo resmen..Ama ilk zamanlar sevmiyodu zorlada olsa veriyodum..Çünkü 1 yaşına kadar çok hızlı gelişiyolar ve demir eksikliği ister istemez oluyo ve ciddi sorunlara sebep olabiliyo..İlerde demir eksikliğine bağlı kansızlığın falan tedavisi daha zor diye biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…