2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Suları kaynatıp veriyoruz demişsiniz ama bildiğim kadarıyla kaynatılıp verilen su olumlu özelliklerinin bir kısmını kaybediyor. hazır suyun verilmesi uygun ama ben hayat damacana suyu doğrudan veriyorum..
bu arada mama sandalyenizin markası nedir? memnun musunuz?

Son düzenleme:

mama kutularında suyu en az 10 dk kaynatın yazıyor arkadaşım...
mama sandalyesini ikeadan aldık biz antilop..çok memnunuz fiyatıda çok uygun...internetten sipariş verdik..

mama sandalyesini ikeadan aldık biz antilop..çok memnunuz fiyatıda çok uygun...internetten sipariş verdik..

mama yaparken ben de suyu kaynatıp ılık hale getiriyorum ancak içme suyunda öyle yapmıyorum. cvp için teşekkürler bir bakayım.

antilop mama sandalyesine baktım şimdi sert görünüyor biraz bebeklerimiz daha küçük değil mi onun için oturabiliyor mu sizin bebeğiniz.

sevgili anneler;

oğlum kaç zamandır huzursuzdu. bugün alttan bir diş çıkarmış olduğunu farkettim. ne kadar heyecanlandım anlatamam=)

ama huzursuzluğu hala geçmedi. doktor dentinox jel önerdi ancak ilerde diş hassasiyetine sebep olabilir zorda kalmadıkça kullanmayın dedi. sizler bu tür jeller kullanıyor musunuz? ne yapsam kararsız kaldım.

ben kraftın mama sandalyesini aldım ayrıca küçülttüğünde sallanan beşik haline geliyor melpdileri filan var çok memnunum 15 gündür mama sandalyesi olarak kullanıyorum çok seviyor sırtınıda ağrıtmıyorr inanın tavsiye ederim hem fonksiyonel hemde çok kullanışlı...

iiyi geceler..dentinox-jel sormus bi anne.ben kullaniyorum.kizim türkiyeden tatil dönüsü istahsizdi biberonu itiyordu.yemiyor diye döner dönmez dr a götürdüm.diseti acidigi icin yemiyormus.israarla yemege direndiginde ki biliyorum ac,hemen sürüyorum elimi bile yikamadan biberonu veriyorum yavrum 1 siseyi bitiriyor.dis sonucta biz bile dayanamiyoruz.sanmiyorum zarari olucagini.burda yalvarsan ilac yazmiyorlar doktorlar.yetiskinlere bile zararli diye.recetesiz agri kesici bile alamiyosun belli gruplar disinda.degil ki bebek,recetesiz satiliyor dentinox normal market lerde bile var.yani kisacasi beslenmede sorun yasadigim zaman kullaniyorum ac kalmasin zaten acisi var bari cekecek enrjisi olsun yavrumun diye.

zeytinyagi kullanan arkadaslar.bende kullaniyordum yumusatsin diye.asit oranina dikkat ediyorsunuz degil mi?dr a sormadan 2 hafta kullandim.ama daha cok erken oldugunu söyledi.bebeklere özel yag var ciceklerin filizlerinden sindirimi kolay.eger yoksa normal bildigimiz aycicek yagi daha iyi(vitamin b1.)yemegine tuz kullaniyorum ama mutlaka ijotlu.damak tadi icn.ne guzel kahvalti filan baslamissiniz.biz sebze ve et yiyoruz sadece.meyve de yok.annem ilk baslarken seftali ver demisti bende verdim 4 gun dr karsi cikti sebzeyle basliyoruz sonrasinda et en son tahillar ve meyve dedi.sebze et gidiyoruz bakalim ne olcak.

mama sandalyesi..büyüdülerde sandelyeri bile oldu..ben 6 yil once teyzemin kizina mothercare dan masali almistim.cocugu yanimiza koydugumuzda cocuk masa bizden uzakta kaliyordu ayri gayri gibi.yani göreceli bana öyle geldi .kizima stokke tripp trapp aldim direk bizim yemek masamiza dahil oluyor,sirtida dik pozisyonda fiziksel gelisimi durusu acisindan iyi gibi.ama kisisel gelisimi icin bence ayni masada olmamiz cok anlamli..herkese saglikli gunler

günaydın canm int. bende baktım sert görünüyor gerçekten nasıl kullanıyorsun.bebeğin rahat ediyor mu?fiyatıda uygunmuş ama kullanışlı olması önemli.

günaydın canım ne güzel dr çok ilgili demekki.çoğu dr klasik herkese söylediği şeyi tekrarlayıp geçiyor.bizim dr öyleydi ben değiştirdim daha sonra. ben zeytinyağını diğer yağlardan daha faydalı diye biliyordum.ve çorbalarına ekliyorum hep.eti nasıl veriyorsun.pütürlü olmuyormu?

günaydın canm int. bende baktım sert görünüyor gerçekten nasıl kullanıyorsun.bebeğin rahat ediyor mu?fiyatıda uygunmuş ama kullanışlı olması önemli.

evet sert bir malzemeden yapılmış ama,minderiyle satan siteler var biz minderiyle aldık çepeçevre sarıyor minder bebeğin belini..çok keyifli onda otururken..yemek yerken yanımıza oturtuyoruz tok bile olsa ne versen yiyor orda...

gunaydinnnn kizlarrrr..

yine ben uzunca bir sure giremedim malum izin donusu bir hayli islerim vardi bunun yanisira disarida cok islerim vardi sukur hallettim artik normal yasantima donmek istiyorumm.Bu arada bebegim artik tamamin benimle uyuyor kizlar sizinkiler nasil emdigi icin gece hep koynumda bende ozaman rahat uyuyamiyorum hersabah belim sirtim agrilar icinde uyaniyorum.
Kizlar beslenme uzmanimiz artik baliga basla dedi gecen gun ogluma balikli mama yaptim mecburen blendirda pure yaptim yedi sukur bayilmadi ama yedirdim.
icine brokkolinin ciceklerini saplarini koyma dedi karin agrisindan dolayi patates havuc pirinc ve biraz misir unu cok az pirasa kaynattim sonradan baliklari ekledim kilciksiz fileto balik sonra pure yaptim haa birazda zeytin yagi.Tere yagini sordum simdilik cok ihtiyaci yok zeytin yagiyla yap mamalarini dedi.

Günaydın Arkadaşlar İlenia benim oğlum devamlı kucağımda uyuyor uyuyunca yatağına yatırıyorum. Biz ek gıdalara tam geçmedik gaz sancılarımız geçmedi üzerine birde demir ilacı çok rahatsız ediyor oğlumu hiç uyumuyor gece neredeyse bende çalıştığım için çok zorlanıyorum...

Saol tatlim atlattik sunnet derdinide darisi isteyenlerin basina
canim ben 90cc lik suya 6 kasik mama koyup öyle yapiyorum cok sivi olmuyor muhallebi kivaminda tutuyor yogurt kk da okumustum kesin tutuyor diye bir topikte denedim harika oluyor tabii mama dayanmadigi icin okonuda sorun var 6 ayini tam bitirsin normal mayalicam bende sonucta sekerli oluyor yogurt tadini tanimasi icin normal yapicam
cicibebeyi ve pekmezle sütü karıştırmyıda önermiyorlar birbirinin emilimini azaltıyormuş bence pekmezle süt arasında 1 saat olsunki bebeğine daha çok yarasın
evet canim bende pekmezle portakal suyu yada meyve puresi veriyorum harnup pekmezine basladim oglumun gelisimi bir anda degisti cocuk boy atti kilo aldi anlatamam size kizlar cunki harnupta cokk kalsiyum varmis nette arastirin bakin okadar faydaliki bizim oh^glan pek seviyor yalniz acayip tok tutuyo soliyayem gece yatarken verin cunki pekmezden sonra benimki beslenmek istemiyordu sonra dank ettii
canim kan sayimi yaptirdinmi benim 2 numara oyleydi koynuna alicaksin artik belki senin sicakligi ariyordur
masallahh annesi ona bende bir arkadasdan alicam yuruteci 1-2 ay icin satin almiyayim dedim sonucta 3 numara bu ama kafam hala karisik her kafadan bir ses koy koyma diye
sağlık ocağındaki hemşiremiz özayı göz dr una götür gözünde kayma var dedi yarın dr a gidicez bakalım umarım önemli bişey çıkmaz
tatlim benim 1 numarada kesin kayma var demisti cocuk doktoru ne aglamistim goz doktoruna gittik olcumler zart zurt derken meger goz kapaklari cinliler gibi oldug icin kayio gibimis bir sey cikmadi hos kizimin simdi goz kaaklari normale donduu
4. aydan sonra biim camasirlarimizla beraber normal deterjanla yikadim cunki diyer ikisinde yaptigim hatayi yapmak istemedim nekadar hassas davranirsaniz bebislere okadar hassas oluyorlar iki yawrumdada ciltlerinde sorun var kisin kupkuru yazin kupkuru ciltleri bir uzmandan dinlemistim hepsi ticari seyler ilk 40 gun sabunla yikayin sonra normal sizinle bir yikansin camasirlari demisti yaptim korkarak vala bisi olmadi
Bn dalinin sivi detrrjaniyla yikiyorum kokusuda granul sabun gibi kotu olmuyo dalinin bebek yumusaticisida var ama kullanmadim henuz. Yuruteci erkek cocuklar icin onermiyorlar genelde bn kullanmicam
canim neden onermiyorlar ben anlamadim???
jel kullanmak disin cikmasini yavaslatiyormus kizlar deneyimim yok bir arkadasin doktoru demis ayni dogum gibiymis dogum sancilari azaltmak icin nasil ilac alirsaniz dogum gecikir yavaslar aynen oylemis jel cikmasini yavaslatirmis.. hep diyorum diycem ögrenmenin yasi yokmus 3.bebisim ama hala bilmedigim cok sey var ve hepde buradan cok sey ogrendim.
Ben diyer cocuklarimda taze soganin beyaz yerini kesip dislerine surerdim bayilirlardi ve acayip rahatlatiyor uyusturuyor azicik sogann kokuyor ama sonucta dogall eski usul benimki isterseniz deneyin derim.Elinde tutmaya basladiklarindada ellerine verirdim kemirdikce zevkten 4 kose olurdu benim sipalar sonucta rahatlatiyor

Canim ben demir ilaci vermiyorum burada doktorumuz vermedi izmire gittigimde almistim ne olur ne olmaz diye ama simdi harnup pekmezi veriyorum hem demirini tavan yaptirdi hemde gelismi gözle gorunur bir sekilde artirdi epi topu 10 gundur veriyorum acayip degisti ben her hafta gelisim ve beslenme uzmanina gidiyorum sansliyim uzmanimiz evimin karsiisinda bugun yine gidicem bakalim ne dicek..

Uyku konusunda banada uzmanimiz yatsin seninle takma kafana dedi ama oluyorum yorgunluktan ben ya sabaha kadar memede.Artik bagimli gibi olduu imdatttttttt diye bagirasim varrrrr

simgesel canm ben ferro sanol veriyorum

kızlar kavanoz maması kullanan var mı?sizce sağlıklımı?bu konuda bilgi sahibiolan varmı?

içme sularını kaynatma dedi doktorumuz. hayat su veya erikli suyu al öylece ver dedi..

simgesel canm ben ferro sanol veriyorum

kızlar kavanoz maması kullanan var mı?sizce sağlıklımı?bu konuda bilgi sahibiolan varmı?

ben sağlıklı olduklarını düşünmüyorum canm ama marka olarak milupa organik ve hipp tavsiye ediliyor. hero babye falan bakma bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…