Suları kaynatıp veriyoruz demişsiniz ama bildiğim kadarıyla kaynatılıp verilen su olumlu özelliklerinin bir kısmını kaybediyor. hazır su olduğu gibi verilmesi uygun ama ben hayat damacana suyu doğrudan veriyorum...
bu arada mama sandalyenizin markası nedir? memnun musunuz?
mama kutularında suyu en az 10 dk kaynatın yazıyor arkadaşım...
mama sandalyesini ikeadan aldık biz antilop..çok memnunuz fiyatıda çok uygun...internetten sipariş verdik..
mama sandalyesini ikeadan aldık biz antilop..çok memnunuz fiyatıda çok uygun...internetten sipariş verdik..
iiyi geceler..dentinox-jel sormus bi anne.ben kullaniyorum.kizim türkiyeden tatil dönüsü istahsizdi biberonu itiyordu.yemiyor diye döner dönmez dr a götürdüm.diseti acidigi icin yemiyormus.israarla yemege direndiginde ki biliyorum ac,hemen sürüyorum elimi bile yikamadan biberonu veriyorum yavrum 1 siseyi bitiriyor.dis sonucta biz bile dayanamiyoruz.sanmiyorum zarari olucagini.burda yalvarsan ilac yazmiyorlar doktorlar.yetiskinlere bile zararli diye.recetesiz agri kesici bile alamiyosun belli gruplar disinda.degil ki bebek,recetesiz satiliyor dentinox normal market lerde bile var.yani kisacasi beslenmede sorun yasadigim zaman kullaniyorum ac kalmasin zaten acisi var bari cekecek enrjisi olsun yavrumun diye.
zeytinyagi kullanan arkadaslar.bende kullaniyordum yumusatsin diye.asit oranina dikkat ediyorsunuz degil mi?dr a sormadan 2 hafta kullandim.ama daha cok erken oldugunu söyledi.bebeklere özel yag var ciceklerin filizlerinden sindirimi kolay.eger yoksa normal bildigimiz aycicek yagi daha iyi(vitamin b1.)yemegine tuz kullaniyorum ama mutlaka ijotlu.damak tadi icn.ne guzel kahvalti filan baslamissiniz.biz sebze ve et yiyoruz sadece.meyve de yok.annem ilk baslarken seftali ver demisti bende verdim 4 gun dr karsi cikti sebzeyle basliyoruz sonrasinda et en son tahillar ve meyve dedi.sebze et gidiyoruz bakalim ne olcak.
mama sandalyesi..büyüdülerde sandelyeri bile oldu..ben 6 yil once teyzemin kizina mothercare dan masali almistim.cocugu yanimiza koydugumuzda cocuk masa bizden uzakta kaliyordu ayri gayri gibi.yani göreceli bana öyle geldi .kizima stokke tripp trapp aldim direk bizim yemek masamiza dahil oluyor,sirtida dik pozisyonda fiziksel gelisimi durusu acisindan iyi gibi.ama kisisel gelisimi icin bence ayni masada olmamiz cok anlamli..herkese saglikli gunler
günaydın canm int. bende baktım sert görünüyor gerçekten nasıl kullanıyorsun.bebeğin rahat ediyor mu?fiyatıda uygunmuş ama kullanışlı olması önemli.
gunaydinnnn kizlarrrr..
yine ben uzunca bir sure giremedim malum izin donusu bir hayli islerim vardi bunun yanisira disarida cok islerim vardi sukur hallettim artik normal yasantima donmek istiyorumm.Bu arada bebegim artik tamamin benimle uyuyor kizlar sizinkiler nasil emdigi icin gece hep koynumda bende ozaman rahat uyuyamiyorum hersabah belim sirtim agrilar icinde uyaniyorum.
Kizlar beslenme uzmanimiz artik baliga basla dedi gecen gun ogluma balikli mama yaptim mecburen blendirda pure yaptim yedi sukur bayilmadi ama yedirdim.
icine brokkolinin ciceklerini saplarini koyma dedi karin agrisindan dolayi patates havuc pirinc ve biraz misir unu cok az pirasa kaynattim sonradan baliklari ekledim kilciksiz fileto balik sonra pure yaptim haa birazda zeytin yagi.Tere yagini sordum simdilik cok ihtiyaci yok zeytin yagiyla yap mamalarini dedi.
Saol tatlim atlattik sunnet derdinide darisi isteyenlerin basinaselam
cicibebe çifte kavrulduğu için önerilmiyormuş onun yerine pötibör bisküvi deneyebilirsiniz
ben henüz kahvaltıya başlamadığım için tecrübem yok
FDilek mamasandalyeniz hayırlı olsun
bebilşerin günü gecesi tutmuyor Eneste 2 gündür akşam bi yatıyor sabah 7 ye kadar şaşıyorum acıkmıyormu diye hala akşamları anne sütüyle uyutmaya devam edyorum sen başladınmı birşeyler vermeye düzenli olarak?demek mama sandalyesinde daha kolay yedriliyor, yani boğazına kaçar korkusu olmuyor :)
ilenia hoşgeldin Allah kavuştursun sorunsuz bir tatil geçirmene sevindim ayrıca sünnetide yaptırmışsınız hayırlı olsun Allah damatlığını göstersin
canim ben 90cc lik suya 6 kasik mama koyup öyle yapiyorum cok sivi olmuyor muhallebi kivaminda tutuyor yogurt kk da okumustum kesin tutuyor diye bir topikte denedim harika oluyor tabii mama dayanmadigi icin okonuda sorun var 6 ayini tam bitirsin normal mayalicam bende sonucta sekerli oluyor yogurt tadini tanimasi icin normal yapicamcnm seni çok iyi anlıyorum bende öyleydim işyerinde ağlamamak için kendimi öyle sıkıyodumki burnum sızlıyordu resmen ama alışacağız mecburuz.Akşamları bende oğlumu maxsimum 2 saat görüyorum uyumasını bile istemiyorum.benim süt tamamen bitti cnm mert emmediği için sağmak işe yaramadı bende.o yüzden aptamil ve ek gıdayla devam ediyoruz biz.
bizim dr.umuz önerdi cnm bende alerji yapmasından korktum ama bir sorun olmadı.yoğurdu günlük sütle yapıyorum aptamille sıvı oluyor diye.maşallah sevindim sorununuzun çözülmesine bizimkisi de üç kere yapıyor saatleri bile belli hiç şaşmıyor.
cnm ıhlamuru bilmiyordum birde öyle deneyeyim
evet canim bende pekmezle portakal suyu yada meyve puresi veriyorum harnup pekmezine basladim oglumun gelisimi bir anda degisti cocuk boy atti kilo aldi anlatamam size kizlar cunki harnupta cokk kalsiyum varmis nette arastirin bakin okadar faydaliki bizim oh^glan pek seviyor yalniz acayip tok tutuyo soliyayem gece yatarken verin cunki pekmezden sonra benimki beslenmek istemiyordu sonra dank ettiicicibebeyi ve pekmezle sütü karıştırmyıda önermiyorlar birbirinin emilimini azaltıyormuş bence pekmezle süt arasında 1 saat olsunki bebeğine daha çok yarasın
canim kan sayimi yaptirdinmi benim 2 numara oyleydi koynuna alicaksin artik belki senin sicakligi ariyordur5 ayı bugün bitti bebeğimin ama uykudan ağlayarak kalkıyor gaz sorunumuz yok şükür ama uyku problemimiz var en uzun uykusu 1 saat oda nadir uykudan kalkışı içli içli ağlamak bana yardım edin yaa her sabah 5 e kadar böyleyiz
masallahh annesi ona bende bir arkadasdan alicam yuruteci 1-2 ay icin satin almiyayim dedim sonucta 3 numara bu ama kafam hala karisik her kafadan bir ses koy koyma diyeherkese merhabalarrr.. çok sıkıcı bi günnn.. bebişler konuşmaya başladı demek...ne çabuk büyüyolar.. bende bizimkini kısa süreli yürüteçe koyuyorum..bütün evi dolaşıyo nerdeyse pıtır pıtır...
tatlim benim 1 numarada kesin kayma var demisti cocuk doktoru ne aglamistim goz doktoruna gittik olcumler zart zurt derken meger goz kapaklari cinliler gibi oldug icin kayio gibimis bir sey cikmadi hos kizimin simdi goz kaaklari normale donduusağlık ocağındaki hemşiremiz özayı göz dr una götür gözünde kayma var dedi yarın dr a gidicez bakalım umarım önemli bişey çıkmaz
4. aydan sonra biim camasirlarimizla beraber normal deterjanla yikadim cunki diyer ikisinde yaptigim hatayi yapmak istemedim nekadar hassas davranirsaniz bebislere okadar hassas oluyorlar iki yawrumdada ciltlerinde sorun var kisin kupkuru yazin kupkuru ciltleri bir uzmandan dinlemistim hepsi ticari seyler ilk 40 gun sabunla yikayin sonra normal sizinle bir yikansin camasirlari demisti yaptim korkarak vala bisi olmadibebeklerinizin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz kızlar. granül sabun kullanıyordum ama artık deterjana geçmek istiyorum kokusu hiç güzel değil zaten.
bir de yürütec hakkında doktoruna soran var mı kullanacakmısınız siz?
canim neden onermiyorlar ben anlamadim???Bn dalinin sivi detrrjaniyla yikiyorum kokusuda granul sabun gibi kotu olmuyo dalinin bebek yumusaticisida var ama kullanmadim henuz. Yuruteci erkek cocuklar icin onermiyorlar genelde bn kullanmicam
jel kullanmak disin cikmasini yavaslatiyormus kizlar deneyimim yok bir arkadasin doktoru demis ayni dogum gibiymis dogum sancilari azaltmak icin nasil ilac alirsaniz dogum gecikir yavaslar aynen oylemis jel cikmasini yavaslatirmis.. hep diyorum diycem ögrenmenin yasi yokmus 3.bebisim ama hala bilmedigim cok sey var ve hepde buradan cok sey ogrendim.sevgili anneler;
oğlum kaç zamandır huzursuzdu. bugün alttan bir diş çıkarmış olduğunu farkettim. ne kadar heyecanlandım anlatamam=)
ama huzursuzluğu hala geçmedi. doktor dentinox jel önerdi ancak ilerde diş hassasiyetine sebep olabilir zorda kalmadıkça kullanmayın dedi. sizler bu tür jeller kullanıyor musunuz? ne yapsam kararsız kaldım.
Canim ben demir ilaci vermiyorum burada doktorumuz vermedi izmire gittigimde almistim ne olur ne olmaz diye ama simdi harnup pekmezi veriyorum hem demirini tavan yaptirdi hemde gelismi gözle gorunur bir sekilde artirdi epi topu 10 gundur veriyorum acayip degisti ben her hafta gelisim ve beslenme uzmanina gidiyorum sansliyim uzmanimiz evimin karsiisinda bugun yine gidicem bakalim ne dicek..Günaydın Arkadaşlar İlenia benim oğlum devamlı kucağımda uyuyor uyuyunca yatağına yatırıyorum. Biz ek gıdalara tam geçmedik gaz sancılarımız geçmedi üzerine birde demir ilacı çok rahatsız ediyor oğlumu hiç uyumuyor gece neredeyse bende çalıştığım için çok zorlanıyorum...
Arkadaşlar demir ilacı hangi markayı veriyorsunuz ??
simgesel canm ben ferro sanol veriyorum
kızlar kavanoz maması kullanan var mı?sizce sağlıklımı?bu konuda bilgi sahibiolan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?