cnm 61 kilo ile hamile kaldım şu an 67 kiloyum 42 bedene giremiyorummm yahamilelikte 19 kilo aldım ben emzirmediğim için diyete başlamak istiyorum.Cnm ben yoğurdu 3 günde yediriyorum diğer türlü süt açıldıktan sonra çabuk bozuluyor.acaba diğer arkadaşlar nasıl yapıyorlar bende merak ettim şimdi
Sen nasıl verdin bu kiloları benim sadece doğumda 3 kilom gitti sonrada 2 kilom gitti gerisi bana kaldı 15 kilo Ben 55 ile hamile kaldım doğuma 75 kilo ile gittim. Ben 40 beden pantalon giyiyorum demekki vücut yapısına göre değişiyor. İnşallah emzirmem bittiği zaman bu kilolardanda kurtulacağm
Arkadaşlardan bilgisi olan olursa bu günlük süt hakkında bilgi verirse memnun oluruz .Bana sağlık ocağından günlük taze taze yoğurdu yapmamı söylediler biz çalışanlar için zor olacak ama herşey bebeklerimizin sağlığı için
cnm kilolar kendiliğinden gitti hiç bişey yapmadım ama bu 6 kilo gitmiyor bir türlü.pantolonlarda bende 40 giyiyorum hatta doğum öncesi pantolonlarda oluyor etek baktım 42 beden bile olmadı kalıbı dardı sanırım sinirlerim bozuldu kafayı kilolarıma taktım ya herşey batar oldu.sen emziriyosun ne güzel ben emzirmiyorum artık o yüzden de diyete başlamam lazım en acilinden
günaydın kızlar
bugün cnm çok sıkkın bayram için üzerime bişeyler almak istedim neredeyse 1 haftadır gezmediğim mağza kalmadı yok bulamıyorum yakıştıramıyorum bunalıma girdimm şu 6 kilo yapıştı kaldı üzerime nasıl vericem ya hiç bişey yakışmıyor sizde durumlar nasıl.bayramdan sonra acil diyete başlayacağım
sorma.... sen yine iyisin...ben hamileliğim boyunca 24 kilo aldım ve doğum sonrası sasadece 10 kilosunu verebildim...benim hala koskocaman bir göbeğim ve vermem gerekn koskoca bir 14 kilom var
doktorunla görüştünmü bilmiyorum ama ek gıdalara onun talimatlarıyla başlayıp onun söylediği şekilde verseydin keşke...biberon mamasını da mı almıyor...
ben işe başlamadan önce biberona alıştırmaya çalışmıştım.doktorumuz senin kokundan dolayı meme emmek ister başkası versin demişti biberonu o yüzden babası verdi...ama işe başlamadan en az 1 - 2 hafta öncesinden alıştırman şart... madem kilo da almıyor.... hem biberon maması kilosunu destekler hemde sen olmadığında sağacağın anne sütünü verebilirler.
uyutma konusunda kademeli olarak alıştırmaya çalış, ne bileyim emzirdikten sonra bir süre elini tut, yada yanına yat yada sarıl kucağında... yani ilşk önce memeden ayrı uyumasını sağla... senden ayrı uyumasını birşekilde halledersin diye düşünüyorum...
İşe başladığında da tabii ki hiç birşey evdeki gibi olmuyor. ne sabah ne akşam koklaşmaları yetiyor nede hafta sonunu doya doya geçirmek ama bir şekilde alışıyorsun. sonuçta çalışmamız bebişimiz için...
günaydın canm.kilosu ve iştahsızlığıyla ilgili dr gittinmi?benm bildiğim kadarıyla önemli olan boyunun uzaması.sonuçta hrer bebek farklı bir yapıya sahip.yemek konusunda zaten daha bizim bebeklerimiz yeni alışıyorlar bence bu konuda zorlamamak lazım.hem iştahsız olmasının belki farklı bi sebebi vardr.dr sorup sormadığını bilemiyorum.
uykusunu bence şimdiden alıştır.emziriken uyumasını engelle.yani iyice dalmasın sürekli uyar, dalmadan yatağına koyup pışpışla,uykusu açılacak olursa hemen tekrar emzir ve yine dalmadan yatağına koy . aslında bunu sen değil bi başkası yapsın çünkü senin kokunu bilir.eğer bunu yapmak istemezsen emzirirken uyumasına izin verme. emzirdikten sonrada başkası uyutsun.babası akşamları geldiğinde mesela.biz öyle yapıyoruz.eşim akşam gelince oğlumla o ilgileniyor. tabi buna alışması zaman alır.inş kısa zamanda düzelir
bende seni çok özledim zuzu
canım kilosu ile ilgili doktor normalin altında dedimi? yada doktora gittinizmi? belkide minik olduğu için sana öyle geliyordur?
bebeğine kim bakacak bilmiyorum ama memeden şimdiden ayırarak uyutmaya başla..sallayarak..pışpışlayarak vs vs bilemiyorum nasıl tercih edersin..ek gıdayı illaki alacak almıyor die vazgeçme sakın.yoğurt meyve püresi sebze püresi ver o reddettikçe bıkmadan usanmadan ver.bu pirinçunu mamalar ne kadar faydalı bilmiorum ama sen yoğurdu meyveyi ve sebzeyi ihmal etme.yoksa hem anne sütünden ayrılmak hem ek gıdaya geçmek çocuk için çok zor olur.
çalışmaya gelince..hepimiz aynı yoldan geçtik.ilk günü atlat gerisi gelir allahın izniyle.
Günaydın Arkadaşlar Hayırlı Cumalar Bayram boyunca ben internete giremeyeceğim Şimdiden Bayramınız Mübarek olsun.
cnm 61 kilo ile hamile kaldım şu an 67 kiloyum 42 bedene giremiyorummm yahamilelikte 19 kilo aldım ben emzirmediğim için diyete başlamak istiyorum.Cnm ben yoğurdu 3 günde yediriyorum diğer türlü süt açıldıktan sonra çabuk bozuluyor.acaba diğer arkadaşlar nasıl yapıyorlar bende merak ettim şimdi
Günaydın Arkadaşlar Hayırlı Cumalar Bayram boyunca ben internete giremeyeceğim Şimdiden Bayramınız Mübarek olsun.
hepınıze selam kızlar....
ayyyy cok ozledımmm ben sızı....
ıse basladım hem ıs hem ev hem kuzucuk n zor oluyormus....
bu arada DENIZIM emeklıyoooo....corbalarımızıda kahvaltılarımızıda ıstahla yıyor kucuk kuzum...
herkese kocaman opucukler sekerlıkler....
hepınıze selam kızlar....
ayyyy cok ozledımmm ben sızı....
ıse basladım hem ıs hem ev hem kuzucuk n zor oluyormus....
bu arada DENIZIM emeklıyoooo....corbalarımızıda kahvaltılarımızıda ıstahla yıyor kucuk kuzum...
herkese kocaman opucukler sekerlıkler....
sagolun kızlar bır gorsenız nasıl gıdıyooo....sevdıgı hayvanları koyuyorum onune agac kurtları gıbı toplanıp toplanıp atıyo kendını one yoruluncada kolunun ustunde gıdıyoooo....
ama ben kızımın emekledıgını bakıcısından duydum cok uzuldum keske ılk gorebılseydımmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?