2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Sen nasıl verdin bu kiloları benim sadece doğumda 3 kilom gitti sonrada 2 kilom gitti gerisi bana kaldı 15 kilo Ben 55 ile hamile kaldım doğuma 75 kilo ile gittim. Ben 40 beden pantalon giyiyorum demekki vücut yapısına göre değişiyor. İnşallah emzirmem bittiği zaman bu kilolardanda kurtulacağm

Arkadaşlardan bilgisi olan olursa bu günlük süt hakkında bilgi verirse memnun oluruz .Bana sağlık ocağından günlük taze taze yoğurdu yapmamı söylediler biz çalışanlar için zor olacak ama herşey bebeklerimizin sağlığı için

cnm kilolar kendiliğinden gitti hiç bişey yapmadım ama bu 6 kilo gitmiyor bir türlü.pantolonlarda bende 40 giyiyorum hatta doğum öncesi pantolonlarda oluyor etek baktım 42 beden bile olmadı kalıbı dardı sanırım sinirlerim bozuldu kafayı kilolarıma taktım ya herşey batar oldu.sen emziriyosun ne güzel ben emzirmiyorum artık o yüzden de diyete başlamam lazım en acilinden

Bende çok takıyorum ama takmamak gerek aslında çünkü daha çok erken eski kilomuza ulaşmaya en az 1 sene diyorlar tecrübeli arkadaşlar tabi herkesin vücut yapısı biz bu kiloları 9 ayda aldık inşallah aynı süredede vereceğiz herşeyden önemlisi bebeklerimizi kucaklarımıza aldık sağlıklı bebeklerimiz oldu Allaha çok şükür tesellim bu benim..

arkadaşlar teşekkürler yorumlarınız için tavsiyelerinizi deneyeceğim fakat bir haftam var onun da yarısı bayram artık ne kadar yapabilirsem alıştırmaya çalışacağım... :26: Allah yardımcım olsun

herkese güzel,mutlu,sağlıklı bir gün olsun......burda karşı tepeler karla doldu...hava soğuk...

Günaydın Arkadaşlar Hayırlı Cumalar Bayram boyunca ben internete giremeyeceğim Şimdiden Bayramınız Mübarek olsun.

Kızlar ben ilk verdiğimde yoğurdu hergün taze olarak mayalıyodum şimdide iki tane küçük kavanoza mayalıyorum birini birgün birini diğer gün veriyorum.

hepınıze selam kızlar....
ayyyy cok ozledımmm ben sızı....
ıse basladım hem ıs hem ev hem kuzucuk n zor oluyormus....
bu arada DENIZIM emeklıyoooo....corbalarımızıda kahvaltılarımızıda ıstahla yıyor kucuk kuzum...
herkese kocaman opucukler sekerlıkler....

as özlem bebişin emekliyor demek maşaallah çok şekerler ya...

merhaba kızlar

yoğurdu konuşmuşsunuz ben çok tecrübeli değilim bu konuda daha başlamadım tam anlamıyla ek gıdaya denemek için yarım litre günlük sütten yaptım iki küçük cam kaba mayaladım açınca verdim kuzuma 2 gün 2 şer çay kaşığı kadar ama en fazla 3 gün veriliyor diye biliyorum. benim olduğum ilçede günlük sütte yok marketlerde napıcam bilmiyorum bugün kontrolümüz var sorarım doktora geçicek miyiz bakalım ek gıdaya...

kilolar benim kendiliğinden gitti göbeğim çok az kaldı 13 kilo almıştım doğumdan sonra bir kaç hafta içinde 10 kilo gitti ama 3 yapıştı. 55 kiloyum. gider sizinde herkesin bünyesi farklı arkadaşım 30 kilo almıştı senesine eski kilosundaydı ama o diyet de yapıyordu önemli olan emzirmek üzülmeyin

biz bayram tatiline erken başladık anneciğime geldim ne rahatmış nasıl yorulmuşum ev iş bebek derken

maşallah bebişine

sagolun kızlar bır gorsenız nasıl gıdıyooo....sevdıgı hayvanları koyuyorum onune agac kurtları gıbı toplanıp toplanıp atıyo kendını one yoruluncada kolunun ustunde gıdıyoooo....
ama ben kızımın emekledıgını bakıcısından duydum cok uzuldum keske ılk gorebılseydımmm....

merhaba kızlarr bugün kızım aşı oldu..çok ağladı yaa(( kilosu 8200 boyu 69 cm normalin üstünde dedi...baba dedi ebenin yanındada maşallah erken konuşur dedi ebemiz:))) emeklemeyede başladı iyice...tehlikeler arttı kapı koltuk kenarı falann..
kızım çok gezmeci yaaa..kapıyı yarım açıyorum eliyle tutup kendi açıyoo..çok fena artık çok bilinçli hareketleri oyunları:)))

özlemcim nasılsın...maşallah denizee ..
nette bi annenin bloğunda okumuştum ilk adımında yanında değildim diye ((oda akşamları sana gösterir annesi...

ıyıyım dılekcıgım sagol sız nasılsınız azracık nasılll????
ben yenı hayat tempoma alısmaya calısıyorum bakalım hıc kıyamıyorum DENIZIME...

Arkadaşlar bu ek gıdaya başlıyoruz 1 çay kaşığı ile sonra hergün biraz daha arttırın deniliyor.Acaba yoğurt-meyva suyu v.s. ek gıdalar en son ne kadar vereceğiz bebeklerimize miktarı ne kadar olacak???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…