hepınıze selam kızlar....
ayyyy cok ozledımmm ben sızı....
ıse basladım hem ıs hem ev hem kuzucuk n zor oluyormus....
bu arada DENIZIM emeklıyoooo....corbalarımızıda kahvaltılarımızıda ıstahla yıyor kucuk kuzum...
herkese kocaman opucukler sekerlıkler....
sagolun kızlar bır gorsenız nasıl gıdıyooo....sevdıgı hayvanları koyuyorum onune agac kurtları gıbı toplanıp toplanıp atıyo kendını one yoruluncada kolunun ustunde gıdıyoooo....
ama ben kızımın emekledıgını bakıcısından duydum cok uzuldum keske ılk gorebılseydımmm....
cnm bnm ya calisan anne olmak boyle bisy malesef bnde yakinda baslicam yazdiklarinizi okudukca icim aciyo ama malesef vazgecmek gibi bi sansimda yok bebislerimizin gelecegi icin mecburuz emekledigini ilk sen gorememissin ama insallah ilk adimini gorursun,..
Arkadaşlar bu ek gıdaya başlıyoruz 1 çay kaşığı ile sonra hergün biraz daha arttırın deniliyor.Acaba yoğurt-meyva suyu v.s. ek gıdalar en son ne kadar vereceğiz bebeklerimize miktarı ne kadar olacak???
,merhaba kızlarr bugün kızım aşı oldu..çok ağladı yaa(( kilosu 8200 boyu 69 cm normalin üstünde dedi...baba dedi ebenin yanındada maşallah erken konuşur dedi ebemiz:))) emeklemeyede başladı iyice...tehlikeler arttı kapı koltuk kenarı falann..
kızım çok gezmeci yaaa..kapıyı yarım açıyorum eliyle tutup kendi açıyoo..çok fena artık çok bilinçli hareketleri oyunları:)))
hayırlı cumalar kızlar
bende hepinizin bayramını kutluyorum.
canım benim sağol...akşam ateşi 37,6 olduğu an şurup verdim..bu sewfer ateş oldu çünkü grip gibiydi ses kısıktı üstüne aşı ağır geldi..ama şimdi iyi...tam tıkır tıkır emeklemiyo..şınav çeker gibi kalkıyo atıyo ileriye ve sürünüyo..,
kuzummm benim daha yeni gördüm mesajı... inşallah sorunsuz atlatmıştır gecesini....emeklemeler başladı demek maaşllahh dilekçim.. bu arada normal dizlerinin üzerinemi emekliyor sürünerek değil yani...
oğlum son bir haftadır kucağımdan hiç inmiyo sürekli ağlıyo. dişmi çıkarcak merak ediyorum. nasıl diş çıkardı sizin minikleriniz böyle mi oldu çok yorgunum hiçbir iş yapamıyorum
Hepimizin bayrami mubarek olsun yawrularimizla berarer nice bayramlara.Bizlerinde bayram sabahlarinda evlatlarimizla torunlarimiz gelinlerimiz damatlarimizla bayramlarimiz olsun....evlerimiz dolsun dolsun ta$sin kizlarrr
Biz hastayiz osmanim 3 gundur grip burunlari cok sümüklü kuzumun aglarken balon bile yapabiliyoruz sümüklerimzle..Dun biraz gezelim dedik ki pismanim yawrum cok huzursuzlandi sanirim bugun yarin evdeyiz yapisti kaldi bana...
gecemiz gunduzumuze karisti temelli yuruyen bir ceset gibiyim ya cok uykusuzum kizlarr sadece bayramlasmak icin iki dakika acdim kk yi.Dunden beri aklimdasiniz icimde hep ay girip bi kizlarla bayramlasayim diye diye bu saati ettik..hayirli ve saglikli bayramlarrrrr...öpüldünüz zuzularrrr
canım benim sağol...akşam ateşi 37,6 olduğu an şurup verdim..bu sewfer ateş oldu çünkü grip gibiydi ses kısıktı üstüne aşı ağır geldi..ama şimdi iyi...tam tıkır tıkır emeklemiyo..şınav çeker gibi kalkıyo atıyo ileriye ve sürünüyo..
herkese iyi bayramlarrr kızlar...
oğlum son bir haftadır kucağımdan hiç inmiyo sürekli ağlıyo. dişmi çıkarcak merak ediyorum. nasıl diş çıkardı sizin minikleriniz böyle mi oldu çok yorgunum hiçbir iş yapamıyorum
Hepimizin bayrami mubarek olsun yawrularimizla berarer nice bayramlara.Bizlerinde bayram sabahlarinda evlatlarimizla torunlarimiz gelinlerimiz damatlarimizla bayramlarimiz olsun....evlerimiz dolsun dolsun ta$sin kizlarrr
Biz hastayiz osmanim 3 gundur grip burunlari cok sümüklü kuzumun aglarken balon bile yapabiliyoruz sümüklerimzle..Dun biraz gezelim dedik ki pismanim yawrum cok huzursuzlandi sanirim bugun yarin evdeyiz yapisti kaldi bana...
gecemiz gunduzumuze karisti temelli yuruyen bir ceset gibiyim ya cok uykusuzum kizlarr sadece bayramlasmak icin iki dakika acdim kk yi.Dunden beri aklimdasiniz icimde hep ay girip bi kizlarla bayramlasayim diye diye bu saati ettik..hayirli ve saglikli bayramlarrrrr...öpüldünüz zuzularrrr
maşallah canım...benim totoşun hiç emeklemeye niyeti yok....yüzüstü yatmaktan hiç hpşlanmıyo....napcaksak...
günaydın kızlarrrr...benim kız tuttu fırlattı şarkısına bayılıyo hadi sizde dinleyin..
[video=youtube;SsFqAxyew28]http://www.youtube.com/watch?v=SsFqAxyew28[/video]
oda toto üstü emeklerr annesi:)))
iliena geçmiş olsun canım miniğine..iyi bayramlar ..
günaydınnnn
herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun.
bu bayram hiç bir yere gidemedik mert o kadar huysuzduki gittiğimiz yerlerde durmadı apar topar kalktık devamlı ağlama mızırdanma diş sıkıntısı iyice arttı kuzumun.Umarım sizlerin bayramı güzel geçmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?