2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

MAŞALLAH BEBEĞİNE

cnm bnm ya calisan anne olmak boyle bisy malesef bnde yakinda baslicam yazdiklarinizi okudukca icim aciyo ama malesef vazgecmek gibi bi sansimda yok bebislerimizin gelecegi icin mecburuz emekledigini ilk sen gorememissin ama insallah ilk adimini gorursun,..

amın ıns ılk adımını gorurum kuzumun...
haklısın hersey onlara daha guzel bır hayat sunabılmek ıcın dılıyorum rabbım saglıkla hayırla butun mutluluklarını doya doya yasamayı nasıp etsın ıns....

canım arkadaşlarımm bir bayramın daha arifesine eriştik ... şimdiden hepinize hayırlı bayramlar diliyorummm tatlıları börekleri eee haliyle etleri fazla kaçırmayalım (kendimede uyarıda bulunmam lazım ) geçen yıl bu zamanlar minişlerimizin ilk tekmelerini hissetmeye çalışıyorduk karnımızda bazılarımız gazmı değilmi diye düşünürken şimdi şükürler olsun hepimizin bebekleri yanımızda varsın zayıf varsın çokkk şişko olsunlar... hepsi sağlıklı olsun,keseleri para dolsunnnn babişlerle annelerle çokkkk tatlııı bayramları olsuınnnnnnnn....... mucksssssss

özlemmmm kuzummm nasılsıınnnn demek minişin emekliyor ay yavrum benim sabrın sonu selamet.... seni çokkk öpüyorummmm...

Arkadaşlar bu ek gıdaya başlıyoruz 1 çay kaşığı ile sonra hergün biraz daha arttırın deniliyor.Acaba yoğurt-meyva suyu v.s. ek gıdalar en son ne kadar vereceğiz bebeklerimize miktarı ne kadar olacak???

canım ben yediği kadar veriyorummm.. takılmıyorum yani öle 1 çay kaşığı flan en iyi miktarı bebek ayarlıyor zaten

,

kuzummm benim daha yeni gördüm mesajı... inşallah sorunsuz atlatmıştır gecesini....emeklemeler başladı demek maaşllahh dilekçim.. bu arada normal dizlerinin üzerinemi emekliyor sürünerek değil yani...

hayırlı cumalar kızlar
bende hepinizin bayramını kutluyorum.

hayırlı bayramlar tatlım sananda

,

kuzummm benim daha yeni gördüm mesajı... inşallah sorunsuz atlatmıştır gecesini....emeklemeler başladı demek maaşllahh dilekçim.. bu arada normal dizlerinin üzerinemi emekliyor sürünerek değil yani...
canım benim sağol...akşam ateşi 37,6 olduğu an şurup verdim..bu sewfer ateş oldu çünkü grip gibiydi ses kısıktı üstüne aşı ağır geldi..ama şimdi iyi...tam tıkır tıkır emeklemiyo..şınav çeker gibi kalkıyo atıyo ileriye ve sürünüyo..

herkese iyi bayramlarrr kızlar...

oğlum son bir haftadır kucağımdan hiç inmiyo sürekli ağlıyo. dişmi çıkarcak merak ediyorum. nasıl diş çıkardı sizin minikleriniz böyle mi oldu çok yorgunum hiçbir iş yapamıyorum

oğlum son bir haftadır kucağımdan hiç inmiyo sürekli ağlıyo. dişmi çıkarcak merak ediyorum. nasıl diş çıkardı sizin minikleriniz böyle mi oldu çok yorgunum hiçbir iş yapamıyorum

Bizde dis cikartirken oyleydik biraktigim anda basliyodu aglamaya uyku problemi cok yasadik gece yarm saatte bir kalkiodu eli surekli agzinda ve cok huzursuzdu alt iki cikti ust iki kabarik cok zor bu dis olayi ya

Hepimizin bayrami mubarek olsun yawrularimizla berarer nice bayramlara.Bizlerinde bayram sabahlarinda evlatlarimizla torunlarimiz gelinlerimiz damatlarimizla bayramlarimiz olsun....evlerimiz dolsun dolsun ta$sin kizlarrr

Biz hastayiz osmanim 3 gundur grip burunlari cok sümüklü kuzumun aglarken balon bile yapabiliyoruz sümüklerimzle..Dun biraz gezelim dedik ki pismanim yawrum cok huzursuzlandi sanirim bugun yarin evdeyiz yapisti kaldi bana...
gecemiz gunduzumuze karisti temelli yuruyen bir ceset gibiyim ya cok uykusuzum kizlarr sadece bayramlasmak icin iki dakika acdim kk yi.Dunden beri aklimdasiniz icimde hep ay girip bi kizlarla bayramlasayim diye diye bu saati ettik..hayirli ve saglikli bayramlarrrrr...öpüldünüz zuzularrrr

canım öncelikle bayramın mübarek olsun seninde. osmanada çok geçmiş olsun üşüdümü acaba ne oldunuz ya? kuzular hasta oldumu çok üzülüyorum ama sadece burnu akıosa endişe etme.öksürük olunca kork sen.bide hiçmi uyuyamıosun güselim ya?yani bende az uyuyorum ama idare ediorum. işede başladım ya ben iyice az oldu uyku saatim :s onbir gibi yatıorum ama gecede en az dört sefer kalkıos bis hala..sabahda erkenden hazırlayıp giydirip anneanneye götürüos..zor oluo o yüsden.ama napalım..kuzuların hatrına..

maşallah canım...benim totoşun hiç emeklemeye niyeti yok....yüzüstü yatmaktan hiç hpşlanmıyo....napcaksak...

canım diş ağrı yapıyor olabilir takip et... benimkinin geceuykuları bozulmuştu el sürekli ağızdaydı ...

seninde bayramın mübarek olsun canım... dualarınada bir amin diyeyim... bebene çok geçmiş olsun öyle bir yazmışınki gözümün önüne geldi senin ufaklık... inşallah bir an önce iyileşir...

günaydın kızlarrrr...benim kız tuttu fırlattı şarkısına bayılıyo hadi sizde dinleyin..
[video=youtube;SsFqAxyew28]http://www.youtube.com/watch?v=SsFqAxyew28[/video]
maşallah canım...benim totoşun hiç emeklemeye niyeti yok....yüzüstü yatmaktan hiç hpşlanmıyo....napcaksak...

oda toto üstü emeklerr annesi:)))

iliena geçmiş olsun canım miniğine..iyi bayramlar ..

[FONT=Comic Sans MS][B]canım günaydın....kızlar kar yağıyor buraya.....[/FONT][/B]

Son düzenleme:
günaydınnnn
herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun.
bu bayram hiç bir yere gidemedik mert o kadar huysuzduki gittiğimiz yerlerde durmadı apar topar kalktık devamlı ağlama mızırdanma diş sıkıntısı iyice arttı kuzumun.Umarım sizlerin bayramı güzel geçmiştir.

[B]saol canım....senin de geçmiş bayramın kutlu olsun...biz de biyere çıkamadık...evde bile huysuzluğumuz hat safhada...sürekli aaaaadiye çığlık atıyo...dişler çıktı ama huysuzluk devam ediyo...uyku düzensizliği başladı.....saatlerce uykuya dalamıyo yorucuydu bizim için...[/B]

günaydın kızlar

geçmiş bayramınız mübarek olsun. bayramda benim bebişim de heba oldu ileri geri bütün düzen alt üst sabah bakıcıyı görüncede ağladı bana gelmek istedi

Son düzenleme:
herkse merhabalar..herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun..
biz berbat bir bayram geçirdik... bebeğim hastalandı ateşi 39 a çıktı ve hastaneye yattık..2 gün hastanede kaldık dün çıktık.. şimdi iyi çok şükür..36,5 lara düştü ateş.. mikrobikmiş.. yani mikrop kapmış vücudu..kanında falan yok çok şükür.. arefeden 2.güne kadar sürekli çıktı ateşi biz düşürüyoruz tekrar çıkıyor aklımız çıktı resmen.. bayramda doktor bulmakta sıkıntı doktorumuzda şehir dışındaymış.. hemen geldi allahtan.. önce bi gözlemledi.. tekrar yükselince yatıralım dedi.. hastanede 38 in üstüne çıkmadan ateş düşürücü vermiyorlar fazla çıkmadan ateşi düşürmek iyi değilmiş..sadece calpol kullandılar.. ne bulursa ağzına soktuğu için bişeyden mikrop kapmış.. işte böyle kızlar.. çok zordu gerçekten..ilk defa hasta oldu miniğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…