Arkadaşlar bu ek gıdaya başlıyoruz 1 çay kaşığı ile sonra hergün biraz daha arttırın deniliyor.Acaba yoğurt-meyva suyu v.s. ek gıdalar en son ne kadar vereceğiz bebeklerimize miktarı ne kadar olacak???
tatilleri sevmiyorum artık....tüm düzenleri bozuluyo...hafta sonu için bile bir düzen oluşmuştu....hepsi uçtu gitti....babasıyla daha güzel vakit geçiriyorlardı....şimdi sadece kucağımda susuyo öyle uyuyo...en kısa zamanda düzelseler bari..günaydın kızlar
geçmiş bayramınız mübarek olsun. bayramda benim bebişim de heba oldu ileri geri bütün düzen alt üst sabah bakıcıyı görüncede ağladı bana gelmek istedi
herkse merhabalar..herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun..
biz berbat bir bayram geçirdik... bebeğim hastalandı ateşi 39 a çıktı ve hastaneye yattık..2 gün hastanede kaldık dün çıktık.. şimdi iyi çok şükür..36,5 lara düştü ateş.. mikrobikmiş.. yani mikrop kapmış vücudu..kanında falan yok çok şükür.. arefeden 2.güne kadar sürekli çıktı ateşi biz düşürüyoruz tekrar çıkıyor aklımız çıktı resmen.. bayramda doktor bulmakta sıkıntı doktorumuzda şehir dışındaymış.. hemen geldi allahtan.. önce bi gözlemledi.. tekrar yükselince yatıralım dedi.. hastanede 38 in üstüne çıkmadan ateş düşürücü vermiyorlar fazla çıkmadan ateşi düşürmek iyi değilmiş..sadece calpol kullandılar.. ne bulursa ağzına soktuğu için bişeyden mikrop kapmış.. işte böyle kızlar.. çok zordu gerçekten..ilk defa hasta oldu miniğim...
biz berbat bir bayram geçirdik... bebeğim hastalandı ateşi 39 a çıktı ve hastaneye yattık..2 gün hastanede kaldık dün çıktık.. şimdi iyi çok şükür..36,5 lara düştü ateş.. mikrobikmiş.. yani mikrop kapmış vücudu..kanında falan yok çok şükür.. arefeden 2.güne kadar sürekli çıktı ateşi biz düşürüyoruz tekrar çıkıyor aklımız çıktı resmen.. bayramda doktor bulmakta sıkıntı doktorumuzda şehir dışındaymış.. hemen geldi allahtan.. önce bi gözlemledi.. tekrar yükselince yatıralım dedi.. hastanede 38 in üstüne çıkmadan ateş düşürücü vermiyorlar fazla çıkmadan ateşi düşürmek iyi değilmiş..sadece calpol kullandılar.. ne bulursa ağzına soktuğu için bişeyden mikrop kapmış.. işte böyle kızlar.. çok zordu gerçekten..ilk defa hasta oldu miniğim...
Saol rapucum hersey yawrular icin.Sukur dun gece ve evelki gece fena degildi grii hafifledi guzumun ama ben anca kendime geliyorum...canım öncelikle bayramın mübarek olsun seninde. osmanada çok geçmiş olsun üşüdümü acaba ne oldunuz ya? kuzular hasta oldumu çok üzülüyorum ama sadece burnu akıosa endişe etme.öksürük olunca kork sen.bide hiçmi uyuyamıosun güselim ya?yani bende az uyuyorum ama idare ediorum. işede başladım ya ben iyice az oldu uyku saatim :s onbir gibi yatıorum ama gecede en az dört sefer kalkıos bis hala..sabahda erkenden hazırlayıp giydirip anneanneye götürüos..zor oluo o yüsden.ama napalım..kuzuların hatrına..
saol canim sukur hafifledi .istahida yerine biraz geldi hatta bu sabah yumurta yapmistim tabagini gorunce ciglik cigliga kaldi kuzum acikmis.eee tek beni emmek onu doyurmuyorkicanım diş ağrı yapıyor olabilir takip et... benimkinin geceuykuları bozulmuştu el sürekli ağızdaydı ...
seninde bayramın mübarek olsun canım... dualarınada bir amin diyeyim... bebene çok geçmiş olsun öyle bir yazmışınki gözümün önüne geldi senin ufaklık... inşallah bir an önce iyileşir...
Saol tatlim masallahh azramiza emekliyo haa benimkide komando gibi agirrrrr agirrr ilerliyorgünaydın kızlarrrr...benim kız tuttu fırlattı şarkısına bayılıyo hadi sizde dinleyin..
[video=youtube;SsFqAxyew28]http://www.youtube.com/watch?v=SsFqAxyew28[/video]
oda toto üstü emeklerr annesi:)))
iliena geçmiş olsun canım miniğine..iyi bayramlar ..
oyyyy oyyy kurban olurum onu yaradana ben kiyamam bebisime handecim ben yeni yeni atlatiyorum gribi bebisimden ki ateslenmedi seni cok iyi anliyorum allah tez zamanda sifasini verir melegininherkse merhabalar..herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun..
herkese merhaba..Ne guzel aylar sonra yeniden burada olmak....Benim velet cok kuduruk..Dişler anamızı aglattı valla..Alttan 2 tane cıktı..Simdi yine alttan bir de üstten patlamıs..Bugun butun gun kucagımdaydı..Kollarım koptu resmen..Simdi koydum tv karsına..Bayılcam artık yorgunluktan....Hamileyken yapmam dedigim cogu seyi yapıyorum valla büyük konusmamak lazımmıs...yok catalla ezip vericem sebzeleri yok tv asla olmıcak hayatımıda..Ama gelin görünki hayat hiç planladıgımız gibi gitmiyo..Ama cok sukur saglıgı yerinde...Öyle böyle büyütücez işte..Sıkıntımız ek gıdalardan yana..Benim yaptıgım hiçbişeyi agzına koymuyo....babymix yogurt seviyo...Hazır meyve pürelerine bayılıyo..ama sebze corba deme..Ögürme bogulma numaraları had safhada..Bugun tarhana yaptım sanırsınız zehir koydum içine nasıl ögürüyor...Sinirimden oturup ben yedim hepsini...Valla bıktım yapıpı dökmekten...Gecen hafta doktorumuza dedim valla aglıcaktım nerdeyse..Hiçbişey yemiyo bu cocuk..Zaten anne sütü almadı mama ile geldik bu zamana...Bakla, inek sütü ve bal hariç hersey ver dedi..Bende bize pişirdigim herseyden ekmege batırıp veriyorum..
Gecen akşam taze fasulye yaptım ondan verdim ımhhımhhh yaptı ve yedi....Ama coook az tabiii..Belli ki bu cocuk ona rejim yemegi yaptıgım yemeklerden nefret ediyo....Off cok dolmusum valla...Her yemek saati bi kabus bizim için....cook sıkıldım cooookkk
Kizlar ben yurutec aldim bir arkadasdan zararli sakin haa diyen cok ama ben 2 numaraya kullandim 6 aylikken bundada isin acikcasi 10 dakika bile olsa soyle ayaklarimi uzatayim diye aldim.Neyse kk da ama tam hatirlamiyorum sanirim cocuk gelisimi ve beslenmesi adli bölümde bir yazi bulmustum bir doktorla yapilan ropörtaj o diyorki ne zararli ne faydali yurutec etkisiz.Dun 5 dakika koydum bugun 3 kere 5 dakikalik koydum.Osman efendi cildirdi ayakta durdugu icin.Aranizda basliyan varmi? yinede vicdan yapmiyo degilim ama dusununce ben bebekken hep yurutectemisim hemde 10 ayliken yurumusum.Neyse bir fikir alayim bilgi alisverisi yapayim dedim bildikleriniz neler?
günaydın kızlarrrr...benim kız tuttu fırlattı şarkısına bayılıyo hadi sizde dinleyin..
[video=youtube;SsFqAxyew28]http://www.youtube.com/watch?v=SsFqAxyew28[/video]
oda toto üstü emeklerr annesi:)))
iliena geçmiş olsun canım miniğine..iyi bayramlar ..
Kizlar ben yurutec aldim bir arkadasdan zararli sakin haa diyen cok ama ben 2 numaraya kullandim 6 aylikken bundada isin acikcasi 10 dakika bile olsa soyle ayaklarimi uzatayim diye aldim.Neyse kk da ama tam hatirlamiyorum sanirim cocuk gelisimi ve beslenmesi adli bölümde bir yazi bulmustum bir doktorla yapilan ropörtaj o diyorki ne zararli ne faydali yurutec etkisiz.Dun 5 dakika koydum bugun 3 kere 5 dakikalik koydum.Osman efendi cildirdi ayakta durdugu icin.Aranizda basliyan varmi? yinede vicdan yapmiyo degilim ama dusununce ben bebekken hep yurutectemisim hemde 10 ayliken yurumusum.Neyse bir fikir alayim bilgi alisverisi yapayim dedim bildikleriniz neler?
tatilleri sevmiyorum artık....tüm düzenleri bozuluyo...hafta sonu için bile bir düzen oluşmuştu....hepsi uçtu gitti....babasıyla daha güzel vakit geçiriyorlardı....şimdi sadece kucağımda susuyo öyle uyuyo...en kısa zamanda düzelseler bari..
bende sevmiyorum artık aynen düzen kalmadı odadan çıkamıyorum biraz sallayınca uyurdu şimdi ne mümkün anlamıyoruzda en son bizim yatağımıza yatırdım döndü yana uyudu beraber uyumaya alıştı tatilde onu istiyormuş cadı
geçmiş olsun canım
yürütaci arkadaşım kullandı oğluna yürüteçle yan gitmeyi öğrenmiş ve ayak tamamen yan basıyordu uğraştılar baya yürüyor artık ama gerekli gibi gelmiyor bana bir de bu düşme olaylarından çok korkuyorum
herkese merhaba..Ne guzel aylar sonra yeniden burada olmak....Benim velet cok kuduruk..Dişler anamızı aglattı valla..Alttan 2 tane cıktı..Simdi yine alttan bir de üstten patlamıs..Bugun butun gun kucagımdaydı..Kollarım koptu resmen..Simdi koydum tv karsına..Bayılcam artık yorgunluktan....Hamileyken yapmam dedigim cogu seyi yapıyorum valla büyük konusmamak lazımmıs...yok catalla ezip vericem sebzeleri yok tv asla olmıcak hayatımıda..Ama gelin görünki hayat hiç planladıgımız gibi gitmiyo..Ama cok sukur saglıgı yerinde...Öyle böyle büyütücez işte..Sıkıntımız ek gıdalardan yana..Benim yaptıgım hiçbişeyi agzına koymuyo....babymix yogurt seviyo...Hazır meyve pürelerine bayılıyo..ama sebze corba deme..Ögürme bogulma numaraları had safhada..Bugun tarhana yaptım sanırsınız zehir koydum içine nasıl ögürüyor...Sinirimden oturup ben yedim hepsini...Valla bıktım yapıpı dökmekten...Gecen hafta doktorumuza dedim valla aglıcaktım nerdeyse..Hiçbişey yemiyo bu cocuk..Zaten anne sütü almadı mama ile geldik bu zamana...Bakla, inek sütü ve bal hariç hersey ver dedi..Bende bize pişirdigim herseyden ekmege batırıp veriyorum..
Gecen akşam taze fasulye yaptım ondan verdim ımhhımhhh yaptı ve yedi....Ama coook az tabiii..Belli ki bu cocuk ona rejim yemegi yaptıgım yemeklerden nefret ediyo....Off cok dolmusum valla...Her yemek saati bi kabus bizim için....cook sıkıldım cooookkk
Slm kızlar.. uyku haram bana.zaten uyumazdı artık iyice fena durumdayız. neredeyse saat başı ayaktayım. tak etti artık.diş çıkacak desem bir belirti yok...uyku tulumuyla uyutmaya başladım, bizimki battaniyesini kokluyordu şimdi koklayamıyor diye de azıyor sanırım...siz battaniye mi örtüyorsunuz, napıyorsunuz?
bende ogluma battanıye kullanıyorum ama cok kıpırdak oldugu ıcın gecede 1000 defa ustunu ortmek zorunda kalıyorum uyku tulumu alma nıyetım var ama hala altı ayaklı olanlardanmı ayaksızlardanmı alsam bılemedım
evımde dogalgazlı fazlasıyla sıcak oluyor
Bırde kızlar cocuklarınız kacta yatıp kactaa kalkıyor (gece kalkmaları harıc)
bende ogluma battanıye kullanıyorum ama cok kıpırdak oldugu ıcın gecede 1000 defa ustunu ortmek zorunda kalıyorum uyku tulumu alma nıyetım var ama hala altı ayaklı olanlardanmı ayaksızlardanmı alsam bılemedım
evımde dogalgazlı fazlasıyla sıcak oluyor
Bırde kızlar cocuklarınız kacta yatıp kactaa kalkıyor (gece kalkmaları harıc)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?