2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım sütümü sağmıyorum ama azaldı diye düşünmenin azalttığını birebir yaşadım...bence sütünün azalmadığına inandır kendini ve uzun süre emzireceğini söyle her emzirme sırasında...
benim için hiç de iyi, bir hafta olmayacağa benziyor....eşimin annesi geldi(((((((((

Hoşgeldin canım iyiyiz bizde :)) bizim henüz dişimiz çıkmadı bakalım bekliyoruz incileri..Bulduğu herşeyi ağzına sokma durumu bizdede var maalesef benimde en büyük korkum abisinin ufak parçalı oyuncaklarını bulup alması..

Merhaba ; Bende nerdeyse 4,5 aydan beri sağarak veriyorum dediğin gibi zor bir durum sağma olayı biberon kaynat vb.. kolay gelsin sana..

Benim canım kızımın ismi Duru amin canım Allah sağlık sihat versin tüm kuzulara:)

Canım bozma moralini süt olayı kesinlikle psikolojik benim kızçem 2,5 aylıkken bıraktı beni emmeyi çok üzüldüm çevremdeki herkes tühh kötü olmuş anne sütü alamayacak vb..bir sürü morali bozan şeyler söylediler ama ben inat ettim o zamanlar evdeydim birde sütümü 3 saat aralıklara sağdım ve azalacağına sütüm arttı bile ..Çok zor bir olaydı evde 1 tanede bebeğim daha var biliyorsun zamannım büyük çoğunluğunu süt sağarak geçiriyordum nerdeyse gece gündüz..Demem oki üzme kendini hem artık ek gıdada alıyorlar sağabildiğin kadar sağ olmadı devam sütleri ile devam edersin bozma moralini..Soruna gelince ben baya azalltım süt sağma aralarını işler yoğun evde keza öyle günde 3 kere sağıyorum toplamıda 350-500 ml arasında değişiyor sağdığım süt miktarları...

Canım + 1 diyorum yazdıklarına.. Bide kolay gelsin diyorum canıım hemde çok

Canım aranız iyi değilmi yoksa stres yapmak yok

tanıdığım bütün durular cimcime bişey seninkide öyledir sanırım çok kilolu değil normal işeymi seninkide...ben tombiş olsun istiyorum ama malesef minyon bişey olcak sanırım...öptüm duruşunu..

Merabalarr mayis guzelleriiii

ahanda osman uyandi bakim bi

Merhaba canım..Öpüyorum osmancığı:))

selam annelerrr hepinizeee....
Ela ada kolay gelsin canım takma kafanaa
Selam canım nasılsın?

herkese merhabalar...
çok sıkıcı bir hafta başlangıcı oldu...
umarım değişir bi an önce...
Sanada iyi haftalar canım,umarım sorunların hallolur biran evvel sıkma canını..

Aynen canım tamda tarif ettiğin gibi :))) minyon bir kızçem var Allah sağlık versin gerisi önemli değil ..Bende kızımın adaşını kocaman öptüm:)))

Annelik çok değişik bişey..Bugün azrayı yatağımda uyuttum yanlarına yastık koydum..Genelde uyanınca ağlar yada hemen mırıldanır sessiz kalmaz hemen yanına giderim..bugün sanki içime doğdu..banyoya geçiyodum kapının deliğinden bakayım dedim..bi baktım bizimki uyanmış yatağın ucunda...anlık geciksem düşücekti yere..artık gündüz uykusundada beşiğe koycam..beşiğinde kısa uyuyo diye geniş yatağa koyuyodum...

yeniden merabalarr...Biz artik yapisik ikiz olduk kizlar uyudugunda birseyler yaparsam yapabiliyorum yoksa beyimiz beni hep yaninda isdiyor halida beraber emekliyoroyuncaklarla oynuyor hep bir arada oluyoruz ay wc ye bile gidemiyorum ya arkamdan basiyo cigligi ya yurutece koyucam mutfakda orda burda yanimda olcak yada mama sandalyesinde baglandik iyice.Ilk bebegim olsa neyse ama bizim ev kalabalik sanirim ben simartiyorum kiyamiyorum son bebem olunca.

tomurcukum Osmanda seni opuyo teyzesi ama arkadan yanaklari silmen gerek salyalarimiz $elalee

elacim hersey beyinde biter cok var sutum dedigin surece cogaliyor emin ol hersey beyinde bitiyor

Canimm allah korumuz azramizi AHH ahh ayni dert bizdede var benim yatagimda daha iyi uyuo osmanda ama artik yatirmiyorum gunduzleri korkuyorum dusucek diye.Gecen gece bende yatagin ucunda yakaladim osmani ayagindan bir cektim kendime sipa gece yarisi nasil yatakta emekleyerek kaciyo gorme gitsin nerdese dusucekdi ya

ela adanın paylaştığı linktede yazıyodu hızlanacak hareketleri diye,Allah korudu gerçektenn Birde kafasına biyeri koyduysa çeksemde aynı yere gidiyo..Sehpa örtülerim boncuklu onlara taktı buara...
geceleri azra bizim yatakta uyuyo bende korkmuyo değilim .seni hayal ediyorumda karanlıkta peşinden yakalıyosun:))Ben hemen ayağından çekiyorum :)))Artık gözümü üzerinden ayıramıyorum.:Eskiden koyduğumuz yerde kalırlardı hey gidi günlerrr heeyyy!!!

Son düzenleme:

Dilekcim nasılsın artık pek uğrayamıyorum buralara malum sıpalar hareketlendi artık pek bilgisayara bakamıyorum geçmiş olsun azracığıma canım benim annelik böyle birşey gerçektende hissediyorsun Rabbim hiçbirimizi evlatlarımızın acılarıyla sınamasın...

Allah yardım etsin canım. benim korkulu rüyam :)

Geçmiş olsun tatlım. Allah korumuş. Bundan sonra çok daha dikkatli olmamız gerekiyor. Dün de bizim oğlanı babası minderinin üzerine oturtmuş oynasın diye sağına soluna destek koymuş ama bir geldim ki bizimki halının üzerinde yatıyor. resmen yuvarlanmış tosbaaaa.

selam ilenia... demek sizinki emekliyor maşallah.. benimki de seninkiyle beraber ama bizimki daha yeni dönmeye başladı... biz ona bile çok sevindik... emeklemesi nasıl olacak acaba

günaydın kıslar..
oğluşum nezle oldu. burnu akıyor.tıkanıyor..baya huysuzdu iki gündür. dün izin aldım işe gitmedim.biraz toparladı.şimdi annem bakıyor aklım evde.birde dün gece yataktan düştü oğlum hasta olduğu için babamız salonda yattı rahat rahat yatın siz die. yatağımızda baya geniştir.kenarlarada yastık koymuştum ama bir anda hani sanki resmen düşerken uyandım..patt die düştü yavrum.uyku sersemi ne olduğunu şaşırdı yavrucak o ağladı ben ağladım çok kötüydü yaa..bişey olmadı şükür ama ömrümden ömür gitti..allah yavrularımızı bize bağışlasın:26:

Amin canımm Allah korusun hepimizin bebeklerini...bende azra emerken alıyorum laptopu yanıma,dediğin gibi hayat zorlaştı yaa.zaman nasıl geçiYO anlamıyorumm..Büşra nasıl annesi..Malum kış geldi artık dışarı çok çıkmıyorum bizimki çok sıkılıyooo

:)))Ah canımm kıyamam yaaa..Onlar bi şekilde kendilerini korumayı biliyolar ama...
Günaydın canım..2 gündür azradada burun akıntısı çok fazla ama başka belirti yok...
Çok geçmiş olsunn ya insan çok kötü hissediyo kendisinii..Azrada yataktan düşmüştü..Hatta dünde tehlike atlattık.Artık yastık falan güven olmuyo geçiyolar üstünden...

Günaydın Arkadaşlar hasta olan bebeklerimize acil şifalar yataktan düşen bebeklerimizi Allah korumuş onlar bi melek olduğu için rabbim koruyor çok dikkatli olmak gerekiyor artık. Arkadaşlar sizin bebekleriniz gece düzenli uyuyorlarmı artık bizimki dün gece hiç uyumadı nerdeyse her saat başı kalktık bu uykuları ne zaman düzene girecek???

Arkadaşlar devam sütü Bebelac2 kullanan varmı?? Hep Aptamil2 kullanıyordum dün deneme amaçlı bebelac2 aldım biberondan geçmedi biberon ucunuda orta akışkan mamalar için olanını aldım gene geçmedi siz nasıl yediriyorsunuz bebeğinize??? Aptamil2 dışında önereceğiniz başka marka varmı memnun kaldığınız???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…