kil maskeside hamilelere yasak ..mutlaka araştırın arkadaşımm
canım doktorun crl ölçümüne göre konuşuyor. usg de +/- 3-4 gün yanılma payı var.hesaplamalarıma göre 7+2 sin sen..7 haftalık yanii..ama mesela doktorun 6+5 ölçtüğünden 6 haftalık demiştir.doktoruna sorsaydın geri mi gelişimi diye...merhaba kızlar nasılsınız ? ben hiç sulu yemekler yiyemiyorum ve çok huzursuzum sağlıklı beslenemiyorum hiç.bide bişey sorucam size son adet tarihim 18 ağustos yani ona göre 8 haftalık hamileyim ama salı günü ultrosonda 6 haftalık dedi doktor benim kafaö karıştı ama gelişimi 2 hafta geride mi bebeğimin lütfen bu konuda bana yardım edin...
merhaba arkadaşlar bende mayıs annesiyim inşalllah benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.
ya bukadar yasakla biz nasıl tamamlıcaz hamılelıgı allah yardımcımız olsun dun aksam yemeğinde salata yıyorum dedılerkı sirke koyalımmı salataya ben cok severım cunku valla dedım arastırmam lazım siz bu aksam sadece lımon yağ dökünkaydirigubbakcemile3
kızlar maşallah hepiniz ne güzel yemekler yemişsiniz ben koyuca bir yoğurt çorbası içebildim o kadar :sinifsinif:
Hala çikolata tatlı göresim yok zonox yarasın
slm..yemek yiyemiyorumda bebeğim beslenemiyo diye tedirgin olma bebekler ilk 3 ay kanımızdan besleniyor korkma....bazı drların hesaplama yöntemi farklı..usg çekildiysen altt ctrl diye bi yazı var orda kaç haftalık olduğu yazıyor bak istersen
Ben bir veteriner hekim olarak şunu söyleyebilirim: Toxoplasma normalde %85 oranlarında geçirilen bir hastalık. Evet ciddi sonuçlar doğurabilen bir hastalık ancak evde kedi dahi olsa genel temizlik ve hijyeninize dikkat ettikten sonra endişelenmenize gerek yok. Ellerinizi yıkamadan ağzınıza götürmeyin, sebze ve meyveleri iyice yıkayın yeter :):1rolleyes:
ben araştırdım bilşwy bulamadım.doktorum da pek bi açıklama yapmadı.bildiğin bişey varsa(neden yasak) söyler misin?
şimdi baktım 6w5d yazıyor yani 6 hafta 5 günlük.bugün sağlık ocağına gittim hamilelğimi orda ebe sordu son adet tarihimi bende 18 ağustos deyince 8 haftalık dedi ama 1 hafta oynama olabilr dedi herkesin yumurtlama günü farklıdır dedi off kafam karıştı doktorumu arasam mı acaba ? 6+8 bugün itibariyle ultrosona göre
ben dermokil kullanıyodum hamile kalmadan önce...çok memnundum ileri vadede kullanmak için alacaktım ancak hamilelerin kullanamayacağını söyledi aktar ordan aklımda kaldı...galiba kil maskesinin paket olanalrın arkasındada yazıyodu
hoşbulduk arkadaşlar ben 8+1 haftalık hamileyim.Benimde bulantı ve kusma sorunlarım var.Banada yardımcı olun siz neler yiyosunuz?
kusmaya birşey diyemem bende çok kötü oluyorum bugünlerde ama limon da iyi geliyor mandalinada birde burdaki arkadaşlar yazmışlardı su bulantıyı artırıyor diye doğru söylemişler öğünle içmeye çalışıyorum daha çok boş boş su içmekten kaçınır oldum
şimdi baktım 6w5d yazıyor yani 6 hafta 5 günlük.bugün sağlık ocağına gittim hamilelğimi orda ebe sordu son adet tarihimi bende 18 ağustos deyince 8 haftalık dedi ama 1 hafta oynama olabilr dedi herkesin yumurtlama günü farklıdır dedi off kafam karıştı doktorumu arasam mı acaba ? 6+8 bugün itibariyle ultrosona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?