2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar maşallah hepiniz ne güzel yemekler yemişsiniz ben koyuca bir yoğurt çorbası içebildim o kadar :sinifsinif:

hala çikolata tatlı göresim yok zonox yarasın

canım doktorun crl ölçümüne göre konuşuyor. usg de +/- 3-4 gün yanılma payı var.hesaplamalarıma göre 7+2 sin sen..7 haftalık yanii..ama mesela doktorun 6+5 ölçtüğünden 6 haftalık demiştir.doktoruna sorsaydın geri mi gelişimi diye...

merhaba arkadaşlar bende mayıs annesiyim inşalllah benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.

hoşgeldin cnm

sırnaşık şey

ozaman kızlar ben nazlanıorum ya mıdem bulanıo dıe şükredıyım çoğu arkadasımız yemek yıyemıo maşallah öğleden sonra bi başlıorum yemeye yatana kadar devammm.kızlar allh yardım etsın sıze

hoşbulduk arkadaşlar ben 8+1 haftalık hamileyim.Benimde bulantı ve kusma sorunlarım var.Banada yardımcı olun siz neler yiyosunuz?

kızlar maşallah hepiniz ne güzel yemekler yemişsiniz ben koyuca bir yoğurt çorbası içebildim o kadar :sinifsinif:

Hala çikolata tatlı göresim yok zonox yarasın

canım afiyet olsun..sende katı yemeğe dikkat et..bu çorbalar zeytinyağlılar sebzeler bulantıları artırıyor ..çorba içmek istersende ekmek doğra hiç suyu kalmasın bu şekilde belki rahatsız olmazsın

şimdi baktım 6w5d yazıyor yani 6 hafta 5 günlük.bugün sağlık ocağına gittim hamilelğimi orda ebe sordu son adet tarihimi bende 18 ağustos deyince 8 haftalık dedi ama 1 hafta oynama olabilr dedi herkesin yumurtlama günü farklıdır dedi off kafam karıştı doktorumu arasam mı acaba ? 6+8 bugün itibariyle ultrosona göre

testte daha önce geçirmediğim çıkmış fakat dr um ben sorana kadar bunu söylemedi bende tabi pek rahhattım bi sorun olsa söylerdi diye açıkçası çokta dikkat etmedim gerçektende 24 yıl boyunca geçirmeyim tam şimdi olmak tam bir piyango gibi bişiy yani 2. toksoplazma testi için erken dedi daha 2 hafta oldu kediyle münasebetim:bbo: ama pazartesi özel hastaneye gidip yaptırmayı düşünüyorum belki erken ama stresten öldüm yaaa

bu arada 3 hafta aralıksız korkunç mide bulantısı ve kusma yaşadım annem geldi istanbuldan bakmaya yataktan yeni çıkmaya başladım ama dr um ısrarla serum vermek istemiyor alışma diye dramamimine verdi 3 kez içiyorum hafifledi sanki ama benden çok daha iyi arkadaşlarım hep serum yemişler beni gören herkes kızıyo niye dr un hala vermiyor serum diye dr umu da çok seviyorum ama şu tokso falsosundan sonra açıkçası gıcığıma gitmeye başladı onlar için ne kolay bişiy olursa alınır bebek iye bakıyorlar

ben araştırdım bilşwy bulamadım.doktorum da pek bi açıklama yapmadı.bildiğin bişey varsa(neden yasak) söyler misin?

ben dermokil kullanıyodum hamile kalmadan önce...çok memnundum ileri vadede kullanmak için alacaktım ancak hamilelerin kullanamayacağını söyledi aktar ordan aklımda kaldı...galiba kil maskesinin paket olanalrın arkasındada yazıyodu

ben genelde sabahları süt,yumurta,peynir, dom,salat,biber öğlen çorba veya yoğurt meyve özellikle mandalina, elma, armut, ayva bide limon .) ile hep galeta yiyorum yada galeta ile peynir, yada simit peynir, dışarı çıkarsam börek, akşamlarıda kahvaltılık bikaçgündür böyle suyuda az içmeye başladım son yaşanan şiddetli bulantılardan sonra koku hassasiyetimde devam ediyor

eğer son adetin 18 ağustossa zaten 8 haftalık deılsın 7+2 sin

anladım canım.ben yarın doktoruma gidince daha detaylı bilgi almak için sorcam tekrar.

hoşbulduk arkadaşlar ben 8+1 haftalık hamileyim.Benimde bulantı ve kusma sorunlarım var.Banada yardımcı olun siz neler yiyosunuz?

kusmaya birşey diyemem bende çok kötü oluyorum bugünlerde ama limon da iyi geliyor mandalinada birde burdaki arkadaşlar yazmışlardı su bulantıyı artırıyor diye doğru söylemişler öğünle içmeye çalışıyorum daha çok boş boş su içmekten kaçınır oldum

havalarda soğudu ben 2 lt su içmekte zorlanmaya başladım 1,5 da kalıorum heraldeeyvahedigeldismile

diane canım sen şuan zaten sat a göre 7+2 sin
o zaman kağıtta 6+5 yazıyomuş 3 gün geçmiş ultrasona göre 7+1 sin
benimde 1 günüm oynuyo ultrasona göre mesela
telaşlanacak birşey yok.8 hafta diye şaşırmışlar herhalde

7+2 zaten 8 haftalık deniyo kızlar biten hafta değil içindeki söyleniyo..

Son düzenleme:

a evet herkesin yumurtlama günü farklı sıkma canını arkadaşım...

Ben hiç su içemiyorum arkadaşlar burnum çokk hassaslaştı herşeyden tiksinir oldum Allah yardıcımız olsun.Birde benim bebiş alttaymış çook endişeleniyorum bu sorunla karşılaşan varmı?mafoldumben

kızlar patates kroket yapmak istiyorum daha önce yapmıştım ama pek olmamıştı.
elinde tarif olan çok güzel olan diyen varsa tarif alabilirmiyim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…