kızlar patates kroket yapmak istiyorum daha önce yapmıştım ama pek olmamıştı.
Elinde tarif olan çok güzel olan diyen varsa tarif alabilirmiyim???
testte daha önce geçirmediğim çıkmış fakat dr um ben sorana kadar bunu söylemedi bende tabi pek rahhattım bi sorun olsa söylerdi diye açıkçası çokta dikkat etmedim gerçektende 24 yıl boyunca geçirmeyim tam şimdi olmak tam bir piyango gibi bişiy yani 2. toksoplazma testi için erken dedi daha 2 hafta oldu kediyle münasebetim:bbo: ama pazartesi özel hastaneye gidip yaptırmayı düşünüyorum belki erken ama stresten öldüm yaaa
bu arada 3 hafta aralıksız korkunç mide bulantısı ve kusma yaşadım annem geldi istanbuldan bakmaya yataktan yeni çıkmaya başladım ama dr um ısrarla serum vermek istemiyor alışma diye dramamimine verdi 3 kez içiyorum hafifledi sanki ama benden çok daha iyi arkadaşlarım hep serum yemişler beni gören herkes kızıyo niye dr un hala vermiyor serum diye dr umu da çok seviyorum ama şu tokso falsosundan sonra açıkçası gıcığıma gitmeye başladı onlar için ne kolay bişiy olursa alınır bebek iye bakıyorlar
kızlar patates kroket yapmak istiyorum daha önce yapmıştım ama pek olmamıştı.
elinde tarif olan çok güzel olan diyen varsa tarif alabilirmiyim???
şimdi baktım 6w5d yazıyor yani 6 hafta 5 günlük.bugün sağlık ocağına gittim hamilelğimi orda ebe sordu son adet tarihimi bende 18 ağustos deyince 8 haftalık dedi ama 1 hafta oynama olabilr dedi herkesin yumurtlama günü farklıdır dedi off kafam karıştı doktorumu arasam mı acaba ? 6+8 bugün itibariyle ultrosona göre
benimde geriden geliodu. geç döllenme oluyo. hiç endişe edilicek bişi değil. hatta bnim bebeğim aradaki farkı kapatıyor gelişimi ilekaydirigubbakcemile2merhaba kızlar nasılsınız ? ben hiç sulu yemekler yiyemiyorum ve çok huzursuzum sağlıklı beslenemiyorum hiç.bide bişey sorucam size son adet tarihim 18 ağustos yani ona göre 8 haftalık hamileyim ama salı günü ultrosonda 6 haftalık dedi doktor benim kafaö karıştı ama gelişimi 2 hafta geride mi bebeğimin lütfen bu konuda bana yardım edin...
hoşgeldinnnnn. kusanlar kulubumüzün başkanı benim :) biz bulamadık çare. Allah yardımcın olsun. patates haşlaması mideni bulandırmaz ben ve diğer kusmuklu arkadaşlarım yiyolarsempatiksalakcinnihoşbulduk arkadaşlar ben 8+1 haftalık hamileyim.Benimde bulantı ve kusma sorunlarım var.Banada yardımcı olun siz neler yiyosunuz?
baharnaz. kız salı pazarı kuruluo bizim burda gel gidek. bir sürü güzel şey oluo. ben uzun kollu bodyler alıcam. artık almak gerek sanırım. bir kaç hafta sonra tehlikemiz bitiyorzemuszemusben genelde sabahları süt,yumurta,peynir, dom,salat,biber öğlen çorba veya yoğurt meyve özellikle mandalina, elma, armut, ayva bide limon .) ile hep galeta yiyorum yada galeta ile peynir, yada simit peynir, dışarı çıkarsam börek, akşamlarıda kahvaltılık bikaçgündür böyle suyuda az içmeye başladım son yaşanan şiddetli bulantılardan sonra koku hassasiyetimde devam ediyor
sedacım hazır kroket al. eğer miden bulanıosa. çook enfes oluo. ama şimdi aklıma geldi hazır kroketler dondurulmuş gıdaya girio. sen en iyisi kendin yapbilmiyorumkismilekızlar patates kroket yapmak istiyorum daha önce yapmıştım ama pek olmamıştı.
elinde tarif olan çok güzel olan diyen varsa tarif alabilirmiyim???
Elma Bebeğinizi Koruyor!
Hamilelik sırasında annenin yediği elma, bebeği astımdan koruyor.
Hollandalı ve İskoç bilim adamlarının gerçekleştirdiği araştırmada; annelerin gebelikleri sırasında tükettikleri yiyeceklerden, çocukların astıma yakalanmasında koruyucu etkiye sahip tek gıdanın elma olduğu tespit edildi. Thorax dergisinde yayımlanan araştırmada, anneleri haftada 4´ten fazla elma yiyen çocukların astıma yakalanma riskinin, haftada hiç ya da bir elma yiyen annelerin çocuklarından yüzde 53 daha az olduğu belirtildi. Araştırma ayrıca, hamilelik sırasında balık yemenin, çocuklarda egzamaya yakalanma olasılığını azalttığını gösterdi. Haftada bir kez ya da daha fazla balık tüketen gebelerin çocuklarında, diğerleriyle kıyaslandığında egzama riskinin yüzde 43 daha az olduğu açıklandı. alıntıdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?