2. ayda yapılması gereken kontroller
•El veya ayaklardaki ödem, varisler için bacak muayenesini de kapsayan ayrıntılı fizik muayene ve pelvik muayene yapılmalı.
•Leğen kemiğinizin yapısı, ölçüleri için pelvik muayene önemlidir.
•Kan tetkikleri; kan sayımı, kızamık, kızamıkçık ölçümü, frengi için serolojik test, hepatit B bakılmalı.
•Kan basıncı, kilonuz ölçülmeli.
•İdrarda şeker, protein, bakteri miktarlarına bakılmalı.
•Pap smear yapılmalı.
•Bel soğukluğu kültürü yapılmalı.
bunu bir siteden aldım ama doktorum bana bunların çoğundan bahsetmedi 2.ay bittikten sonra gel dedi. siz yaptırdınız mı.
kalp atışı ultrasonda nasıl görünüyor.
biz duymadık ama görüldü doktor gördüğünü söyledi ama ben bişey anlamadım nerden anlıyoruz nasıl bir görüntü ortaya çıkıyoki
Herkese günaydııınn....mutlu bir gün ve hafta sonu geçirmenizi diliyorum
günaydın....orda hava nasıl bilmiyorum ama burda çok kapalı ve yağmurlu böyle havaları pek sevmem içim sıkılır bakalım hafta sonu böyle nasıl geçcek.
günaydınn arkadaşlarrr canım kahvaltıya simit istedii alıp gelicemmm :))
anadolu yakasında kadıköy pazarı :) çook güzel şeyler var. bu arada ben bakırköy pazarına gelmiştim. orasıda çok güzel ve uygundu.Günaydın kızlar
Yine güzel bir tarif verilmiş bende hiç yapmadım. Patates korketten denrim birgün inşallah
zonox pazar gezmelerini severimde canım sen taaa nerdesin Anadolu yakasındasın dimi :) en son Bakırköy Cumartesi pazarına gitmiştim uff ne kalabalıktı bir daha gitmiycem dedim :))
selam hanimlar . Doktorum az önce aradi degerim 800lerdeymis . Sizce nasil? rgl geceli tam bir hafta oldu bugün .Doktor normal dedi
evet şahsen benim şahsımda da sessizlik var
zonox daha karşıda herhangi bir pazara gelmedim kısmet olursa gelrim inşallah
bugün simit,krem peynir günü anlaşıldı
evet şahsen benim şahsımda da sessizlik var
zonox daha karşıda herhangi bir pazara gelmedim kısmet olursa gelrim inşallah
bugün simit,krem peynir günü anlaşıldı
keşke canımız istesede bizde yesek hala midem fena :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?