2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

6 ağustos benim cnmm benide yazın 2011 mayıss doğumm kısmetseee...darısı tümmm isteyenlereee..

Günaydın kızlar

Yine güzel bir tarif verilmiş bende hiç yapmadım. Patates korketten denrim birgün inşallah

zonox pazar gezmelerini severimde canım sen taaa nerdesin Anadolu yakasındasın dimi :) en son Bakırköy Cumartesi pazarına gitmiştim uff ne kalabalıktı bir daha gitmiycem dedim :))

2. ayda yapılması gereken kontroller

•El veya ayaklardaki ödem, varisler için bacak muayenesini de kapsayan ayrıntılı fizik muayene ve pelvik muayene yapılmalı.
•Leğen kemiğinizin yapısı, ölçüleri için pelvik muayene önemlidir.
•Kan tetkikleri; kan sayımı, kızamık, kızamıkçık ölçümü, frengi için serolojik test, hepatit B bakılmalı.
•Kan basıncı, kilonuz ölçülmeli.
•İdrarda şeker, protein, bakteri miktarlarına bakılmalı.
•Pap smear yapılmalı.
•Bel soğukluğu kültürü yapılmalı.

bunu bir siteden aldım ama doktorum bana bunların çoğundan bahsetmedi 2.ay bittikten sonra gel dedi. siz yaptırdınız mı.

evet canım bende okudum bunları hatta ben kesinlikle bel soğukluğu gibi bi virusten eşimde olabilirmi şüphesine kapıldım onda hiçbir şekilde belirti yok olmuyormuşta zaten ama ben 2,5 yıl idrar yolu enfeksiyonu sistit le mücadele ettim kültür dahi temiz çıkıyordu ama yanmalar huzursuzluk kasık ağrısı onca iğne ve antibiotiğe ragmen geçmemişti ve temizliğime o kadar dikkat ettiğim halde neyse sistoskopi oldum da şimdi iyi sayılırım ama hiçbir doktorun bunu yapmaması beni şimdi deli ediyor .. yani ne şuanki doktorum ne ürolog eşime bana bu tahlilleri yapmadılar ya benimki sadece acaba varmı şüphesi ama hala benim doktorumda yapmadı bu ayın 12 sinde gidicem tek tek söylicem bakalım yapılacakmı?hamile kalmadan önce bi kısmı yapıldı kızamıkçık falan ama net bilgi alamıyoruzki anlamadım valla ben ..

kalp atışı ultrasonda nasıl görünüyor.
biz duymadık ama görüldü doktor gördüğünü söyledi ama ben bişey anlamadım nerden anlıyoruz nasıl bir görüntü ortaya çıkıyoki

kalp atışı ultrasonda nasıl görünüyor.
biz duymadık ama görüldü doktor gördüğünü söyledi ama ben bişey anlamadım nerden anlıyoruz nasıl bir görüntü ortaya çıkıyoki

canım bende duymadan önce gördüm ilk olarak kesenin içinde küçücük bi nokta pıt pıt atıyordu bi kaç dakika sonrada duyduk zaten hatta 149 atıyo dedi doktorum.karnından baktıysa duyulmamış olabilir yada bazı makinalar eski oluyormuş onlarda da 8.haftadan önce duyulmuyormuş doktorun gördüyse sorun yoktur

günaydın....orda hava nasıl bilmiyorum ama burda çok kapalı ve yağmurlu böyle havaları pek sevmem içim sıkılır bakalım hafta sonu böyle nasıl geçcek.

MERHABA..hava çok soğuk ve heran yağmur yağabilir..kar soğuğu var ....iş çıkışı alışverişe gidecektim ama vazgeçtim çok soğuk direk eve giderim ve evden dışarı çıkamama heralde...

Canlarım günaydınnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan

anadolu yakasında kadıköy pazarı :) çook güzel şeyler var. bu arada ben bakırköy pazarına gelmiştim. orasıda çok güzel ve uygundu.
selam hanimlar . Doktorum az önce aradi degerim 800lerdeymis . Sizce nasil? rgl geceli tam bir hafta oldu bugün .Doktor normal dedi

beta HCG 2 günde 2, 2.5 kat artmalı. seninkide artmış :)olumunekankayizsmile

dilekten gördüm gidim simit alim. bir de karper. ohhh missss gelcem kızlarrr

evet şahsen benim şahsımda da sessizlik var

zonox daha karşıda herhangi bir pazara gelmedim kısmet olursa gelrim inşallah

bugün simit,krem peynir günü anlaşıldı

merhaba kızlar nasılsınız?
ben aranıza fazla katılamıyorum okuldan gelince kendimi yatağa atıyorum:)
1. sınıflar olduğu için beni çok yoruyor
siz neler yaptınız, benim doğru düzgün belrtim yok midem yanıyordu o da geçti 2 gündür iyiyim
artık azaliyormuş değil mi?

evet şahsen benim şahsımda da sessizlik var

zonox daha karşıda herhangi bir pazara gelmedim kısmet olursa gelrim inşallah

bugün simit,krem peynir günü anlaşıldı

keşke canımız istesede bizde yesek hala midem fena :kedi:

kızlar simit bulamadım:bbo: ben de mini poaçalardan aldım. karperle enfes olduaklinialirimsmile yanınada lipton bardak çay. ohhhh. valla bunları yedim die midem harap olucak biliorum ama napim zaten yemek yemiorum bari kahvaltımıaklinialirimsmile iyi yapim.

bu arada ben çay içmeye başladım kızlar. kahvaltımı portakal suyu ile yapamıorumboshayallersmile

ben çay içiyorum ama zeytinyağı gibi :)))
ne yapayım havalar soğudu insanın canı çekiyor..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…