bugün aşkımın doğum günü ben bayağı özendim kahvaltıya valla
simiti öğleden sonra yiyeceğim kurabiyeyi de
ya arkdaşlar benim gibi hamura çamura düşen var mı kızıyorum kendime ya
ama diğerleri midemi bastırmıyor
kızlar ben hergün kötü rüyalar görüyorum. bugünde suratıma hızla inen bi tokatla uyandım saat gece 4 te. tuvaletim gelmiş az kalsın altıma ediomuşumkaydirigubbakcemile3 gece gece eşimede kızdım. çapraz yatıo sinir edio beni. bide yorganı kolunun arasına alıo imkansız almak. resmen kafasına vuruyorumda verio töbe yakaydirigubbakcemile3
bugün aşkımın doğum günü ben bayağı özendim kahvaltıya valla
simiti öğleden sonra yiyeceğim kurabiyeyi de
ya arkdaşlar benim gibi hamura çamura düşen var mı kızıyorum kendime ya
ama diğerleri midemi bastırmıyor
Selam kizlar....dokturmussunuz yine topikte...yemekler.tariflerr..oohhh sefaniz olsun:))
Nasilsiniz bakalim..hersey yolundadir insallah?? Bulantilar kusmalar azalmistir umarim..
bol bol dua ederek uyu canim bazen bilinc alti rüyalarda oluyor
kizlar birsey sorcam doktora ilk gittimde sol yumurtamda 4 cmlik kist vardi ve son gittimde sormaya unuttum kist kücüldümü büyüdümü diye bidaki terminde bu ayin 27de gelde bekle
kızlar ben hergün kötü rüyalar görüyorum. bugünde suratıma hızla inen bi tokatla uyandım saat gece 4 te. tuvaletim gelmiş az kalsın altıma ediomuşumkaydirigubbakcemile3 gece gece eşimede kızdım. çapraz yatıo sinir edio beni. bide yorganı kolunun arasına alıo imkansız almak. resmen kafasına vuruyorumda verio töbe yakaydirigubbakcemile3
kızlar ya ıkılı testler cokmu pahalı ya ozellerde 120 fılan dıye duydum dogrumu
canım dua edince daha kötü rüyalar görürm ben. artık besmele çekip yatıorum. çok huzursuzum
zonnetjie hoşgeldin. nasılsınolumunekankayizsmile
kiz zonnetje nerelerdesin sen canim hosgeldin
benim pek bulantim olmadi en fazla 2,3 defa oldu cok korkuyordum kötü gececek diye cok sükür iyi geciyor :) senin hamislik nasil gidiyor ?
benım mınık fasulyem 9 haftalık oldu bugun teyzelerı ucuncu ayımıza ayak bastık cok sukur saglıkla devam eder ınsallah hem benım hemde tum karnında bebeklerını tasıyan annelerımız ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?