2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese günaydin kizlar,ben daha kahvalti filan yapmadim siz masallah simitleri götürmüssünüz :))) hepinize afiyet olsun :)

ofline canım minicik bir yerde hareket eden bir şey var ileri geri hareket ediyor sanki işte o kalp :)))
minicik canım gittiğinde druna söyle göstersin ben sordum gösterdi...

bugün aşkımın doğum günü ben bayağı özendim kahvaltıya valla
simiti öğleden sonra yiyeceğim kurabiyeyi de
ya arkdaşlar benim gibi hamura çamura düşen var mı kızıyorum kendime ya
ama diğerleri midemi bastırmıyor

niye kiziyorsun kendine caninin istedini ye hamissin ama cok fazla kilo alacak kadar degil ilk aylardayiz :) bende ne bulsam yiyorum tatli sekerli seyler haric

kızlar ben hergün kötü rüyalar görüyorum. bugünde suratıma hızla inen bi tokatla uyandım saat gece 4 te. tuvaletim gelmiş az kalsın altıma ediomuşumkaydirigubbakcemile3 gece gece eşimede kızdım. çapraz yatıo sinir edio beni. bide yorganı kolunun arasına alıo imkansız almak. resmen kafasına vuruyorumda verio töbe yakaydirigubbakcemile3

bol bol dua ederek uyu canim bazen bilinc alti rüyalarda oluyor

kizlar birsey sorcam doktora ilk gittimde sol yumurtamda 4 cmlik kist vardi ve son gittimde sormaya unuttum kist kücüldümü büyüdümü diye bidaki terminde bu ayin 27de gelde bekle

canım ben vrım. nefret ederdim hamur işlerinden. şimdi midemi bastırıo die yiyorum. ama allahtan kilo almıyorumkaydirigubbakcemile2

Selam kizlar....dokturmussunuz yine topikte...yemekler.tariflerr..oohhh sefaniz olsun:))

Nasilsiniz bakalim..hersey yolundadir insallah?? Bulantilar kusmalar azalmistir umarim..

Selam kizlar....dokturmussunuz yine topikte...yemekler.tariflerr..oohhh sefaniz olsun:))

Nasilsiniz bakalim..hersey yolundadir insallah?? Bulantilar kusmalar azalmistir umarim..

kiz zonnetje nerelerdesin sen canim hosgeldin

benim pek bulantim olmadi en fazla 2,3 defa oldu cok korkuyordum kötü gececek diye cok sükür iyi geciyor :) senin hamislik nasil gidiyor ?

canım dua edince daha kötü rüyalar görürm ben. artık besmele çekip yatıorum. çok huzursuzum

zonnetjie hoşgeldin. nasılsınolumunekankayizsmile

ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN eşini yatmadan önce bikaç kere tembihle...rüyana gelincede besmelesiz hiçbişey yapma bol bol dua et yatarken

benım mınık fasulyem 9 haftalık oldu bugun teyzelerı ucuncu ayımıza ayak bastık cok sukur saglıkla devam eder ınsallah hem benım hemde tum karnında bebeklerını tasıyan annelerımız ıcın

canım dua edince daha kötü rüyalar görürm ben. artık besmele çekip yatıorum. çok huzursuzum

zonnetjie hoşgeldin. nasılsınolumunekankayizsmile

Hosbulduk canim...iyiyim cok sukur...sende iyisin insallah? Su ruyalara pek takma sen kafani olurmu canim...duani et, besmeleni cek gerisi Rabbime kalsin. Bende bazen goruyorum tuhaf ruyalar, cogu zaman unutuyorum ne gordugumu uyaninca:)

kiz zonnetje nerelerdesin sen canim hosgeldin

benim pek bulantim olmadi en fazla 2,3 defa oldu cok korkuyordum kötü gececek diye cok sükür iyi geciyor :) senin hamislik nasil gidiyor ?

Rabia canim, bi iki gundur katilamadim topige bende, calisiyorum, aksamlarida evde olmadim pek..esim istanbula ailesini ziyarete gitti
bende burda yanliz kalinca solugu orda burda aliyorum) annemlere gidiyorum, ablama gidiyorum
Bu haftasonu yegenimi aldim yanima) benimle kalicak
Bu sabah 4 yegenimide topladim birguzel kahvalti hazirladim onlara hepberaber yedikkk
Cok super oldu kislar yaaa:))

subaru, kocamı bezdiriorumkaydirigubbakcemile3

mızmız
2 li testin fiyatını hiç sormadım ama renkli ultrason 4d. 150 160 fln die biliorum. heralde 2 li testte 4d kullanıldığı için bu dolaylarda olur.
bu arada bebişinin 9. haftasıda hayırlı olsunnnnnn =) kaldı 3 hafta sonrası riskler minimum ilerlicek inşallahh

benım mınık fasulyem 9 haftalık oldu bugun teyzelerı ucuncu ayımıza ayak bastık cok sukur saglıkla devam eder ınsallah hem benım hemde tum karnında bebeklerını tasıyan annelerımız ıcın

amin çok teşk ederiz..bende 9 haftayı bitiriyorum inş.hepimiz sağlıklı huzurlu hamilelik geçirip sağlıkla bebişlerimizi kucakalrımıza alırız inş...

kizlar bu kist konusunda yardimci olan yokmu bana ? duyumlariniz oldumu hamilelikte kisti yok olup normal dogum edenleri,,benim hamilikten önce yoktu hamilelikle beraber olusmus sol yumurtamda ayni seftali gibiydi ilk gördümde eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…