2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

zonox merak etme onlara bişey olmaz tam gaz devam et kaydirigubbakcemile

kızlar profilinize hamilelik haftanızı gösteren çizlegeler koysnıza. Birbirimizi takip etmemiz kolay olur

türkiyedeki fiyatlarini hic bilmiyorum canim burda parasiz oldu icin

saol cnm

evet su tehlıkelı donemı atlatsak gerısı hemencık gelırmıs
amin çok teşk ederiz..bende 9 haftayı bitiriyorum inş.hepimiz sağlıklı huzurlu hamilelik geçirip sağlıkla bebişlerimizi kucakalrımıza alırız inş...

amın amın cnm

zonnetye bizim ikimizinde son satimiz 31 temmuz ama sen benden bi gün önde gidiyorsun canim kaydirigubbakcemile3

cnm hamılelıkde bazen olurmus ama kendılıgınden gıdermıs korkma

benim 1 adetimde olmuştu sol yumurtalığımda kistim vardı. adetle birlikte sökülüp gitti.
hamilelikle birlikte olduysa geçer canım. ama bi geçmişi varsa kistinin o zaman bilemiyorum.CADIARZU

niye kiziyorsun kendine caninin istedini ye hamissin ama cok fazla kilo alacak kadar degil ilk aylardayiz :) bende ne bulsam yiyorum tatli sekerli seyler haric

bileyim canım ya sanki yememem gerek gibi geliyor :)
tatlıda yiyorum ama öyle şerbetli şeyler değil çikolata ,muhallebi falan...

benim 1 adetimde olmuştu sol yumurtalığımda kistim vardı. adetle birlikte sökülüp gitti.
hamilelikle birlikte olduysa geçer canım. ama bi geçmişi varsa kistinin o zaman bilemiyorum.CADIARZU

yok canim gecmiste hic olmadim hamile kalmadan 3 ay önce doktora muyaneye gittimde hersey tertemiz cikmisti hamilelikle beraber olusmus

canım ben vrım. nefret ederdim hamur işlerinden. şimdi midemi bastırıo die yiyorum. ama allahtan kilo almıyorumkaydirigubbakcemile2

ay aman almayalım canım ya ben zaten tombikim:)
bu kötü rüyalar normalmiş sanırım canım ya kocişler aynı desene :)

bileyim canım ya sanki yememem gerek gibi geliyor :)
tatlıda yiyorum ama öyle şerbetli şeyler değil çikolata ,muhallebi falan...

eger bulantin filan yoksa ye ben cok yemek yiyorum allahtanki kilo almiyorum :) cikolata usg muyanesine giderkende ye bebek daha cok hareket ediyormus burda okudum kadariyla

rabiacım ya hamilelikle birlikte erir gider diyorlar ya da geçmezse doğumda alıyorlar...
inşallah seninki erir giderde rahatlarsın :)

eger bulantin filan yoksa ye ben cok yemek yiyorum allahtanki kilo almiyorum :) cikolata usg muyanesine giderkende ye bebek daha cok hareket ediyormus burda okudum kadariyla

bulantım yok canım sadece midemde yanma var....
hımmm haftaya gitmeyi düşünüyorum yiyip gideyim o zaman....

rabiacım ya hamilelikle birlikte erir gider diyorlar ya da geçmezse doğumda alıyorlar...
inşallah seninki erir giderde rahatlarsın :)

aynen ya gecmesse dogumdan sonra kilo vermekle ugras :))) bende korkuyorum cok kilo alcagim diye cokta yiyorum ama simdilik almiyorum umarim hep böyle gider desemde alicam galiba ilk 3 aydan sonra :))

ohh afiyet olsun size yiyin bakalımm....çikolatayı ilk defa duydum....

cikolatayi bende burda duydum canim

kizlar simdi siz öglen yemegi ne yicegim diye düsünüyorsunuzdur bense hala kahvalti yapmadim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…