subaru, kocamı bezdiriorumkaydirigubbakcemile3
mızmız 2 li testin fiyatını hiç sormadım ama renkli ultrason 4d. 150 160 fln die biliorum. heralde 2 li testte 4d kullanıldığı için bu dolaylarda olur.
bu arada bebişinin 9. haftasıda hayırlı olsunnnnnn =) kaldı 3 hafta sonrası riskler minimum ilerlicek inşallahh
türkiyedeki fiyatlarini hic bilmiyorum canim burda parasiz oldu icin
subaru, kocamı bezdiriorumkaydirigubbakcemile3
mızmız 2 li testin fiyatını hiç sormadım ama renkli ultrason 4d. 150 160 fln die biliorum. heralde 2 li testte 4d kullanıldığı için bu dolaylarda olur.
bu arada bebişinin 9. haftasıda hayırlı olsunnnnnn =) kaldı 3 hafta sonrası riskler minimum ilerlicek inşallahh
amin çok teşk ederiz..bende 9 haftayı bitiriyorum inş.hepimiz sağlıklı huzurlu hamilelik geçirip sağlıkla bebişlerimizi kucakalrımıza alırız inş...
kizlar bu kist konusunda yardimci olan yokmu bana ? duyumlariniz oldumu hamilelikte kisti yok olup normal dogum edenleri,,benim hamilikten önce yoktu hamilelikle beraber olusmus sol yumurtamda ayni seftali gibiydi ilk gördümde eyvahedigeldismile
kizlar bu kist konusunda yardimci olan yokmu bana ? duyumlariniz oldumu hamilelikte kisti yok olup normal dogum edenleri,,benim hamilikten önce yoktu hamilelikle beraber olusmus sol yumurtamda ayni seftali gibiydi ilk gördümde eyvahedigeldismile
cnm hamılelıkde bazen olurmus ama kendılıgınden gıdermıs korkma
niye kiziyorsun kendine caninin istedini ye hamissin ama cok fazla kilo alacak kadar degil ilk aylardayiz :) bende ne bulsam yiyorum tatli sekerli seyler haric
benim 1 adetimde olmuştu sol yumurtalığımda kistim vardı. adetle birlikte sökülüp gitti.
hamilelikle birlikte olduysa geçer canım. ama bi geçmişi varsa kistinin o zaman bilemiyorum.CADIARZU
canım ben vrım. nefret ederdim hamur işlerinden. şimdi midemi bastırıo die yiyorum. ama allahtan kilo almıyorumkaydirigubbakcemile2
kızlar ben hergün kötü rüyalar görüyorum. bugünde suratıma hızla inen bi tokatla uyandım saat gece 4 te. tuvaletim gelmiş az kalsın altıma ediomuşumkaydirigubbakcemile3 gece gece eşimede kızdım. çapraz yatıo sinir edio beni. bide yorganı kolunun arasına alıo imkansız almak. resmen kafasına vuruyorumda verio töbe yakaydirigubbakcemile3
kızlar profilinize hamilelik haftanızı gösteren çizlegeler koysnıza. Birbirimizi takip etmemiz kolay olur
bileyim canım ya sanki yememem gerek gibi geliyor :)
tatlıda yiyorum ama öyle şerbetli şeyler değil çikolata ,muhallebi falan...
eger bulantin filan yoksa ye ben cok yemek yiyorum allahtanki kilo almiyorum :) cikolata usg muyanesine giderkende ye bebek daha cok hareket ediyormus burda okudum kadariyla
rabiacım ya hamilelikle birlikte erir gider diyorlar ya da geçmezse doğumda alıyorlar...
inşallah seninki erir giderde rahatlarsın :)
nasıl yapılıyor o çizelge
eger bulantin filan yoksa ye ben cok yemek yiyorum allahtanki kilo almiyorum :) cikolata usg muyanesine giderkende ye bebek daha cok hareket ediyormus burda okudum kadariyla
ohh afiyet olsun size yiyin bakalımm....çikolatayı ilk defa duydum....
burdan bakarak yapabilirsin canim
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?