doktor bana her ay yarım kılo al dedı tonbıs olunca anca
teşk ederim canım bakalım yapabilcekmiyim
kızlar öyle bi hapşuruyorum ki, benim minik çileğim içerde sıçrayıp kesenin tavanına vuruyodur kesinkaydirigubbakcemile3
nasıl yapılıyor o çizelge
ay valla arada banada gelıo cok uzuluyorum bebegım sarsılıyor dıye
ısım ne koymayı dusunuryosunuz kızlar
ben erkek olursa poyraz efe kız olursa asya koyacam ALLAH NASIP KISMET EDERSE
ya ben benim çilekle ilgili çok espri yapıorum umarım kızmıodur banakaydirigubbakcemile3
dün akşam eşim doğalgazı açalım soğuk olmasın dedi, ben de yok açmayalım üşümüyorum dedim, eşim dioki bizim çocuk kayakçı olcak bu gidişle
ha birde eşim, bebeği kızımm die sevio. içine doğmuş kesin kız ocak dio. birde oğlansa bizim çilek tribe girmiştir bilelülülülülülü
mızmız, senin düşüğün mü oldu? Kaç haftalıktı
ya benim içime kız doğuyo (istediğim için değil) herkes kızın olur dio. Eşimde kızımız olcak dio. şimdiye dek tek oğlun olur diyen babamdı. Babam, abimin kızınıda bilmişti =) kalbi çok tamizdir kesin oğlan olur.
Eşim oğlan istiyo. Allah gönlüne göre versin. Benim için farketmio. çünkü ben 2 çocuk düşünüyorum bu oğlan olsun diğeri kız. Benim aile ağacımda genellikle böyle ilerlio.
Kız ismi: çağla ya da nazlı
erkek ismi: Arda ya da güney
istiyoruz. Biz ailecek yeni isimlerden nefret edioruz. Yeni ve telafuzu fartklı isimlerden
tamam. afiyet olsunn. ben ilk kez erken yaptım ama midem deli gibi bulanıyorsempatiksalakcinnikizlar kahvalti yapip geliyorum
evet cnm gecen sen mayıs ayında hamıle kaldım hazıranda dustu 6 haftalıkdı
ben 3.gün ugrasmistim yapabilmek icin hep yanlis yapiyordum umarim sen hemen yaparsin :)
kizlar diger hamis topiclerde gördüm hamisler göbis resimlerini ekliyor bizdede böyle bi konu acilsa hatta ayri konulari daha var bebislerine ne aldilarsa onlarin resimlerinide ekliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?