2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah almayız özlem.

benim dr. 4. aya kadar kilo almamı istemiyor. 4. aydan sonra her ay 2 şer kilo

kızlar öyle bi hapşuruyorum ki, benim minik çileğim içerde sıçrayıp kesenin tavanına vuruyodur kesinkaydirigubbakcemile3

ısım ne koymayı dusunuryosunuz kızlar

ben erkek olursa poyraz efe kız olursa asya koyacam ALLAH NASIP KISMET EDERSE

nasıl yapılıyor o çizelge

ay valla arada banada gelıo cok uzuluyorum bebegım sarsılıyor dıye

ya ben benim çilekle ilgili çok espri yapıorum umarım kızmıodur banakaydirigubbakcemile3

dün akşam eşim doğalgazı açalım soğuk olmasın dedi, ben de yok açmayalım üşümüyorum dedim, eşim dioki bizim çocuk kayakçı olcak bu gidişle

ha birde eşim, bebeği kızımm die sevio. içine doğmuş kesin kız ocak dio. birde oğlansa bizim çilek tribe girmiştir bilelülülülülülü

Benımkıde ılk duuskde kızım kızım dıye severdı
sımdı oglummmmmmmmmmmmmmmm dıye dıye dıye kızsada oglan edecek

benimde icimden kiz geciyor esiminde rüyasinda gördüm zaten kizim olucak ama ismi ne olucak onu hic bilmiyom kaydirigubbakcemile3

mızmız, senin düşüğün mü oldu? kaç haftalıktı

ya benim içime kız doğuyo (istediğim için değil) herkes kızın olur dio. eşimde kızımız olcak dio. Şimdiye dek tek oğlun olur diyen babamdı. babam, abimin kızınıda bilmişti =) kalbi çok tamizdir kesin oğlan olur.

eşim oğlan istiyo. allah gönlüne göre versin. benim için farketmio. çünkü ben 2 çocuk düşünüyorum bu oğlan olsun diğeri kız. benim aile ağacımda genellikle böyle ilerlio.

kız ismi: çağla ya da nazlı
erkek ismi: arda ya da güney

istiyoruz. biz ailecek yeni isimlerden nefret edioruz. yeni ve telafuzu fartklı isimlerden

evet cnm gecen sen mayıs ayında hamıle kaldım hazıranda dustu 6 haftalıkdı

kizlar kahvalti yapip geliyorum
tamam. afiyet olsunn. ben ilk kez erken yaptım ama midem deli gibi bulanıyorsempatiksalakcinni
evet cnm gecen sen mayıs ayında hamıle kaldım hazıranda dustu 6 haftalıkdı

geçmiş olsun. bu seferki iyi tutunmuş mızmız :hulya:

kızlar ben de gidip evimi toparlim. b..k götürüo evi. hem oturmak iyi değilmiş. dr.um dedi. hareket etmemi önerdi. baya bi hareket edicem bugün ehehe

görüşürüz canlarımmm

Simitler peynirler yarasın bebeklerinizee ben ısmarladım sayın

Kızlar bugün 2 ayı yeni biten kız bebeği sevdim komşumdaa Allahımm o ne güzel kokuu ama kucağımda tutarken çok kastım kendimii :)) bakıyo gülüyo kendi kendineee baya bi sevdim maşallahhh benim bebeğimde yaza böyle olur inş. dedim içimdennn

kızlar biraz okudum yazdıklarınızı malum ben cumarteside çalışıyorum ve diğer günlerden farklı değil benimde içime oğlum olacakmış gibi ama herkes de öyle diyor daha kzın olacak diyen yok,, aslında kız istiyodum ama allah hayırlısını versin hatta karnımı severken bile kerata beni çok yoruyor falan diyorum.. çin takvimine görede erkek hayırlı bi evlat olsun şansı güzel olsunda kısmetli olsun sağlıklı olsun hiç farketmez diyorum..şimdi inanılmaz bi isim telaşındayım aklımda var 2-3 tane ama eşimle bi anlaşabilsek:)

kizlar diger hamis topiclerde gördüm hamisler göbis resimlerini ekliyor bizdede böyle bi konu acilsa hatta ayri konulari daha var bebislerine ne aldilarsa onlarin resimlerinide ekliyorlar

kizlar diger hamis topiclerde gördüm hamisler göbis resimlerini ekliyor bizdede böyle bi konu acilsa hatta ayri konulari daha var bebislerine ne aldilarsa onlarin resimlerinide ekliyorlar

bende takip ediyorum gördüm o konularıı ama daha bebeğine bişey alan yok bildiğim kadarıylaa göbüşlerde yeni yeni çıkıyoo bizde paylaşırız tabii aldıkca hem kiloları hem cicileri :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…