kızlar evimin yarısını süpürdüm ama yorgunluktan öldüm. eskiden böyle değildim. hamilelik sanırım yoruyor insanı. sadece ev süpürüp yataklarımın çarşaflarını değiştirdim. soluk soluğayım yahu.
bu arada dün carrefourun içindeki bebe mağazalarına gittim. kendimi bişiler almamk için zor tuttum. eşime anlattım daha erken dedi güldü bana =) eşimde çok heycanlı. dün gece rüyasında karnımı seviomuş kızım die die. sabah kalkınca anlattı. rüyamda bile seviodum diokaydirigubbakcemile3
çok merak ediyorum bebeğim benim gibi kumral,açık kahve gözlü mü olcak, yoksa babası gibi beyaz tenli ela gözlü mü
slm kızlar nasılsınız ben 2 gündür yoktum annemlerdeydim annemle anaannemi hacca gönderdik bugün annemi özlücem valla annesinden uzak olanlara allah sabır versin ilk defa annemi 2 ay görmeyecegim nasıl dayanırım acaba diyorum
allah kavuştursun canım allah kabul etsin ne kadar güzel hacca gitmek nasip olmuş darısı bizlerin başına inş. ben ne yapayım 3-4 ayda bir görüyorum annemigurbet çok zor ama sizinki çok faklı çabuk geçer inşallah..
benimde kıyafelreim biraz sıkıyo gibi birazdan alışverişe çıkıcam ama ne alıcam nasıl alıcam bilmiyorum kızlar LCW den bahsettiler bi gidip bakayım çalışıyorum ya daha da zor benim için..inş. güzel şeyler bulurum.. bende çok merak ediyorum ne zaman hissedecem acaba oynadığını sabırsızlanıyorum:)
turko hoşgeldin canım. ben de merak etmiştim neredesin die. annen hayırlısı ile dönsün inşallah Allah kabul etsin ibadetlerini.eşinle aranı düzeltmene sevindim. o kadar abartmayın yahu. sen hamilesin hassasın boşver. takma kafanı. bebeğin seni hissediyor üzme onuda.
bu arada bebeğini hissetmen imkansız hayatım yahu. zaten bebeğinin hareketlerini o büyüdükçe kese duvarlarına vurdukça hissediyormuşsun. seninki damar atması (hamilelikte çok fazlalaşıyor damar atması) kağan kocatepede dinledim =))
ayakları elleri ve vucudu büyüdükçe hissedicez kuzularımızıııı
kizlar bu kist konusunda yardimci olan yokmu bana ? duyumlariniz oldumu hamilelikte kisti yok olup normal dogum edenleri,,benim hamilikten önce yoktu hamilelikle beraber olusmus sol yumurtamda ayni seftali gibiydi ilk gördümde eyvahedigeldismile
Bende de vardı 4.haftamda 6. haftada gittim doktor aradı taradı yok dedi..Uctumu buhat mı oldu anlamadım ama doktor bu tarz kistlerden korkma bişey olmaz dedi..Sende gönlünü ferah tut arkadasım
hayatım sizin ilk tartışmanız neyden dolayı çıktıda bu kadar büyüdü?
yahu bebeğin günahı ne. aman boşver kocan sinirden söylemiş. lütfen her lafı kafaya takma. bazen insanlar sinirlenince ne sçylediklerinin farkına varmazlar. bazen sanada oluyodur. eminim isteyerek söylememiştir. bak sen de diosun "bebeğini sevdi die"
belki sana anlatmak istemediği içinde yaşadığı sorunları vardır. hamileyiz die bize ekstra hassas olunmasını bekliyoruz, bazen bunu beklerken istemedende olsa insanların duygularını yok sayabiliyoruzakannehir
slm kızlar nasılsınız ben 2 gündür yoktum annemlerdeydim annemle anaannemi hacca gönderdik bugün annemi özlücem valla annesinden uzak olanlara allah sabır versin ilk defa annemi 2 ay görmeyecegim nasıl dayanırım acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?