2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar evimin yarısını süpürdüm ama yorgunluktan öldüm. eskiden böyle değildim. hamilelik sanırım yoruyor insanı. sadece ev süpürüp yataklarımın çarşaflarını değiştirdim. soluk soluğayım yahu.

bu arada dün carrefourun içindeki bebe mağazalarına gittim. kendimi bişiler almamk için zor tuttum. eşime anlattım daha erken dedi güldü bana =) eşimde çok heycanlı. dün gece rüyasında karnımı seviomuş kızım die die. sabah kalkınca anlattı. rüyamda bile seviodum diokaydirigubbakcemile3

çok merak ediyorum bebeğim benim gibi kumral,açık kahve gözlü mü olcak, yoksa babası gibi beyaz tenli ela gözlü mü

Allah gönlüne göre versin cnmm.sağlıkla kucağına alırsın inşş.kaç haftalık oldun şimdii..

slm kızlar nasılsınız ben 2 gündür yoktum annemlerdeydim annemle anaannemi hacca gönderdik bugün annemi özlücem valla annesinden uzak olanlara allah sabır versin ilk defa annemi 2 ay görmeyecegim nasıl dayanırım acaba diyorum

bu arada benim karnımı gören anledı bugün sen hamilemisin dedile rewet dedim karnım baya baya belirdi ilk gebeliğimde geç çıkmıştı karnım küçüktü 2 daha büyük olur dediler dogrumu çıkacak ne şimdiden çıktı valla pazarteside randavü aldım dr gidecem valla oynadıgınıda hissediyorum ben bagırsaktı şuydu buydu degil kızımdan antıramanlıyım ama bu erken oldu kızızm geç oynamıştı bunu hissetmeye başladım valla

allah kavuştursun canım allah kabul etsin ne kadar güzel hacca gitmek nasip olmuş darısı bizlerin başına inş. ben ne yapayım 3-4 ayda bir görüyorum annemi gurbet çok zor ama sizinki çok faklı çabuk geçer inşallah..

inşallah canım benim çok saol

benimde kıyafelreim biraz sıkıyo gibi birazdan alışverişe çıkıcam ama ne alıcam nasıl alıcam bilmiyorum kızlar LCW den bahsettiler bi gidip bakayım çalışıyorum ya daha da zor benim için..inş. güzel şeyler bulurum.. bende çok merak ediyorum ne zaman hissedecem acaba oynadığını sabırsızlanıyorum:)

kızlar kocişle arayı düzelttimdi diye soracaksanız geçenlerde ddahada fena olduk evlilik yüzügünü falan çıkar dedi çıkardım annemlere gittim ama beni görseniz berbattım anneme hiçbirşey belli etmedim kaynanamla görümcem arayı gördü anneme çaktırmadık gidecek aklı bende kalmasın diye günlerdir benden ayrı yatan adam bensiz yatmadı ben kızımı aldım yanıma yok onu ayrı yatır dedi istemedim çokk kızgındım zorla yataga girdi işte beni sanki kaç hafta görmemiş gibiydi baya degişmişti geldiğimde bebegi okşadı dr gidelim görelim dedii anaaam adama bir günlük ayrılık yaramış kızıda yanımda götürmüştüm kızınada hiç dayanamaz kızınıda kucagından indirmedi bu erkekler işte sagları solları belli olmuyor şimdilik bir sorun yok gibi ama bana söylediği kelimeleri ve parmagımdan evlilik yüzügümü çıkarttırmasını hala hazmedemedim karnımdakine dua etsin yoksa uzunca kalırdım annemlerde gelmezdim birde kızıma dua etsin ilk günden gidelim anne bbabamı özledim demeye başladı

kızım geç oynamıştı 4 aydan sonra hissetmiştim bu fırlama çıktı hissettiriyor valla kendini maşallah

turko hoşgeldin canım. ben de merak etmiştim neredesin die. annen hayırlısı ile dönsün inşallah Allah kabul etsin ibadetlerini.eşinle aranı düzeltmene sevindim. o kadar abartmayın yahu. sen hamilesin hassasın boşver. takma kafanı. bebeğin seni hissediyor üzme onuda.

bu arada bebeğini hissetmen imkansız hayatım yahu. zaten bebeğinin hareketlerini o büyüdükçe kese duvarlarına vurdukça hissediyormuşsun. seninki damar atması (hamilelikte çok fazlalaşıyor damar atması) kağan kocatepede dinledim =))

ayakları elleri ve vucudu büyüdükçe hissedicez kuzularımızıııı

aminn saol canımm eşimle arama gelince valla 2 günde neler oldu neler bana beebgş aldır iğne yaptır ben bebekte istemiyorum dedi düşün halbuki benden çok istemişti bende hiç konuşmadım evden çıktım aannesine kusura bakmasın bebege hiçbirşey yapmam söyle ogluna dedim dün akşam geldim belli sinirle söylediği gece hep bebegi okşadı sevdi beliki söylediğine bin pişman ama tedavi görürken bu çocugu çok istemşti işte bizimki sinirlenince agzından çıkanı duymaz o huyundan çok dertliyim malesef

hayatım sizin ilk tartışmanız neyden dolayı çıktıda bu kadar büyüdü?

yahu bebeğin günahı ne. aman boşver kocan sinirden söylemiş. lütfen her lafı kafaya takma. bazen insanlar sinirlenince ne sçylediklerinin farkına varmazlar. bazen sanada oluyodur. eminim isteyerek söylememiştir. bak sen de diosun "bebeğini sevdi die"

belki sana anlatmak istemediği içinde yaşadığı sorunları vardır. hamileyiz die bize ekstra hassas olunmasını bekliyoruz, bazen bunu beklerken istemedende olsa insanların duygularını yok sayabiliyoruzakannehir

Bende de vardı 4.haftamda 6. haftada gittim doktor aradı taradı yok dedi..Uctumu buhat mı oldu anlamadım ama doktor bu tarz kistlerden korkma bişey olmaz dedi..Sende gönlünü ferah tut arkadasım

Bende de vardı 4.haftamda 6. haftada gittim doktor aradı taradı yok dedi..Uctumu buhat mı oldu anlamadım ama doktor bu tarz kistlerden korkma bişey olmaz dedi..Sende gönlünü ferah tut arkadasım

Canım benim nasılsın?
Bulantıların ne durumda?Benimde ilk daha sabah oldu içim karışıyor kusma yok ama şimdi azaldı..Ama yine de az da olsa var...

bazı iş stresleri var acısını benden çıkarıyor hamile oldugum adamın aklına bile gelmiyor sanki,, tüm stresi bende çıkarır işte olay büyüdü şimdilik biraz duruldu allahtan yemekten falan kesilmştim dün berbettım teyzem bu halin ne ne olmuş böyle sana dedi çokmu kötü geçiyor hamileliğinde böyle olmuşsun dedi başımdaki sorunu söyleyemedim ki annem çakmasın diye dün berbattım bugün açıldım biraz şükür buarada bugün kasıgım agrıyor agrım olmazdı benim kiraz ona kafayı takıyorum niye agrıyor böyle diye dr aradım randevilar doluymuş pazartesiye kaldı canım yaa bu arada sen nasılsın

turko geçer üzme kendini.

ben de iyiyim ama benim ciddi bi idrar sorunum var. çok sık çıkıyorum birde mesanem boşalınca dayanılmaz bi ağrı oluyor. 2 aydı çok az su içiyorum bulantılardan. sanırım kum döküyorum.

bir desol göğsümün altında çok oturunca bi acı oluyo. sende de var mı bu acı. ağrı ve acı karışık. sol göğsümün hemen altında. bir kaç saat oturim başlıyo acı.

turko cnm benim son olanlardan haberim yoktu neyseki atlatmışsınız. annenlerinde gözü aydın sağlıklı sihhatli geri dönnmeyi nasip eder inşallah

turko gelmişsin

Annenleri hacca yollamışsın Hayırlısıyla sağlıkla gidip gelsinler inşallah Allah kabul etsin canım.
Ben annemi senede 1 yada 2 kez görüyorum Bu arada eşinle aranızın düzelmesine sevindim ama sen biraz hassaslaştığın için olayları abartıyor olablirmisin canım kafana fazla takma eşinin üstünede gitme lütfen sakince kızını bebişini sev. Huzuru yaşa bebişin için gerekli bu.

Selam kızlar,nasılsınız bugün?...
Ben türkiyeye gelemiyorum bir buçuk ay daha sanırım....
HAyır olsun...Eşimle daha fazla zaman geçiricem inşallah....
Tabi türkiyeyi yemeklerden dolayı çok istiyordum....
Az hayel kurmadım....bilmiyorumkismile
Nasip...

Bu arada iştahım fena oldu,tiksinmem ara ara devam ediyor ama herşey canım çekmeye basladı....
Özellikle börek....:gitme:
Burdada yufka bulmam çok zor....
İmtihana bak ya...
Onun dısında her dk yemek sitelerinde geziyorum,sanırım ben uçuyorum....kaydirigubbakcemile3

Canım Rabbim sağ selim kavustursun,annen benim yanıma gelmiş desene....
Ben burda oturuyorum,hac yapmayıda çok istiyorum ama doktoruma danısıcam...
Nasipse olur inşallah...bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…