2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar hepınıze ıyı haftasonları.....nasılsınız...

saol cnm iyiyiz sende iyisindir cnm inşallah. gerçi iyiyz demek adet olmuş ben gripten geberiorum ilaçta alamıorum aman dikkat edin kızlar hamileyken hiç çekilmio hastalık

kızlar benim zaten normaldede göbüşüm vardı şimdi de biraz daha belirginleşti erken mi acaba sizce hamileliklerinizi nerden almayı düşünüosunuz erken mi acaba. benim akşamları karnım daha büyük oluo nedense. aslında normal kıyafetlerim denk gelio ama akşamları dar gelio

gecmıs olsun canım....bende cok korkuyorum hasta olmakdan gercı hep yatıyorum eve gelen mısafırlerımle opusmuyorum ama tamamen bagısıklıkla ılgılı.....dıkkat etmeye calısıyorum
ben hasta oldugum zaman cok gec gecıyo ve oksurugumde cokoluyo...
12 haftadan sonra grıp asısı yapılıyomus sanırım bıdahakı randevumda dr uma soracagım....

sımgecıgım gobek benımde cok var suanda 4 aylık gıbıyım ama benım ılacların etkısı tedavıde cok sıstım ve bıde bagırsaklarım cok tembel o yuzden....
aslında gobek ıcın cok erken bı donem bence....

ben pek ilaç içmeyi düşünmüorum. hangi ialcın kimde nasıl etki yapcağı belli olmuo. benim psikolojik oldu heralde hastalanmamam lazım diye herşeyden kendimi koruodum hatta eşimede diodum sakın hastalanma diye ama durduk yere hastalandım

iyiyiz canım sen nasılsın?

Cevap banamıydı canım ?
Neyse elhamd bende iyiyim çok şükür....

Valla benimde akşamları daha çok şişkinlik oluyor,bebiş diyemiyorum çünkü çok erken daha... Ama eskisi gibi göbişsiz de değilim,hafiften çıkmaya baslar,artık 3ü ayımıza dogru gidiyoruz inşallah...
Kıyafet şimdilik almayı düşünmüyorum ben,2 ay geçsin inşallah hevesle atılırım kıyafetlere....zemuszemus

evet tedavi süresinde bende kilo aldım ama bu 3 ay boyunca sadece 1 kilo aldım.

Gezgin hayırlııs olsun canım eşinle biraz daha kalıcaksın ne güzel ...

bende tedavideyken zaten şişmiştim bende de sabahları çok yok ama akşama doğru ve akşam acayip karnım şişiyor gaz galiba diyorum çünkü çok afedersiniz geğiriyorum :kedi: ne yersem yiyeyim oluyor bugünlerde ağır yemekte yemiyorum

bende pantolan falan alıcam şimdilik çünkü bazen kıyafetlerim çok sıkıo en azında rahat hareket ederim

kızlar yine eltimin oğlu evimdeki bibloyu kırmış. her geldiğinde bişey kırıp gider. ben acaip titiz ve düzenli bi insanım. annemlerin 20 25 yıl önce bana aldıkları bebeklerim bile yepyeni durur. acaba benim çocuğum olunca nasıl bi anne olurum bilemiyorum

ben çok dar bi insanım. heralde çok sinirli ve kuralcı bi anne olurum. eltimde benim tam zıttım. oğlu kaynanamların evinin duvarlarını çizer, kendi evinin duvarlarını çizer umru duymaz. yaratıcı olsun çizsin der. ama ben de çocuğumun eğer duvar çizecekse kendi odasındaki duvarları çiznmesinden yanayım.

sizce kuralcı mıyım. siz nasıl anne olursunuz??? çevrenizdeki çocuk modellerine ve anne modellerine bakarak söyleyin

bende pantolan falan alıcam şimdilik çünkü bazen kıyafetlerim çok sıkıo en azında rahat hareket ederim

evet pantolon iyi fikir olabilir,bende tek sorunu bunda yaşıyorum bazen...
Ama aklım hamile kıyafetlerinde,çok imrenirdim giyenlere,inşallah banada nasip olur...olumunekankayizsmile

kızlar waıkıkıde super hamıle kıyafetlerı var....gayet hesaplı hem bende gecen etek pantolon bady aldım...rahat oluyo sıs olunca....

aynen bende oyle sımarık her aklına gelenı yapan cocukları sevmem ALLAH KISMET EDERSEDE OYLE YETIRSTIRMEK ISTEMEM YAPACAKSA KENDI ODASINDA KENDI ALANI ICINDE YAPSIN HELEKI BASKASININ EVINDE YAPTIRMAM BENDE BIRAZ KURALCI BIR ANNE OLCAM SENINDE BOYLE DUSUNMEM BENCE COK NORMAL COK RAHAT ANNELER VAR BENIMDE GARIBIME GIDER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…