selam kızlar hepınıze ıyı haftasonları.....nasılsınız...
iyiyiz canım sen nasılsın?
kızlar benim zaten normaldede göbüşüm vardı şimdi de biraz daha belirginleşti erken mi acaba sizce hamileliklerinizi nerden almayı düşünüosunuz erken mi acaba. benim akşamları karnım daha büyük oluo nedense. aslında normal kıyafetlerim denk gelio ama akşamları dar gelio
sımgecıgım gobek benımde cok var suanda 4 aylık gıbıyım ama benım ılacların etkısı tedavıde cok sıstım ve bıde bagırsaklarım cok tembel o yuzden....
aslında gobek ıcın cok erken bı donem bence....
Cevap banamıydı canım ?
Neyse elhamd bende iyiyim çok şükür....
Valla benimde akşamları daha çok şişkinlik oluyor,bebiş diyemiyorum çünkü çok erken daha... Ama eskisi gibi göbişsiz de değilim,hafiften çıkmaya baslar,artık 3ü ayımıza dogru gidiyoruz inşallah...
Kıyafet şimdilik almayı düşünmüyorum ben,2 ay geçsin inşallah hevesle atılırım kıyafetlere....zemuszemus
slm sımge sen ıkılı test yaptırdınmı ankaradakı hangı hastaneye gıdıyorsun[/QUOT
mrb cnm ptesi günü gidecem allahın izniylezekai tahir burak hastanesinin doktoru özeline gidiorum kızılayda yeri
bende pantolan falan alıcam şimdilik çünkü bazen kıyafetlerim çok sıkıo en azında rahat hareket ederim
slm sımge sen ıkılı test yaptırdınmı ankaradakı hangı hastaneye gıdıyorsun[/QUOT
mrb cnm ptesi günü gidecem allahın izniylezekai tahir burak hastanesinin doktoru özeline gidiorum kızılayda yeri
ne kadarmıs fıyatını bılıyormusun cnm
bende lına kadın saglıga gıdıyorum
sen ne kadar oduyorsun ozel muayeneye
kızlar yine eltimin oğlu evimdeki bibloyu kırmış. her geldiğinde bişey kırıp gider. ben acaip titiz ve düzenli bi insanım. annemlerin 20 25 yıl önce bana aldıkları bebeklerim bile yepyeni durur. acaba benim çocuğum olunca nasıl bi anne olurum bilemiyorum
ben çok dar bi insanım. heralde çok sinirli ve kuralcı bi anne olurum. eltimde benim tam zıttım. oğlu kaynanamların evinin duvarlarını çizer, kendi evinin duvarlarını çizer umru duymaz. yaratıcı olsun çizsin der. ama ben de çocuğumun eğer duvar çizecekse kendi odasındaki duvarları çiznmesinden yanayım.
sizce kuralcı mıyım. siz nasıl anne olursunuz??? çevrenizdeki çocuk modellerine ve anne modellerine bakarak söyleyin
kızlar erken ama sz bebek odası dşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?