2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

zonox tatlım bence kendı cocugunda tamamen farklı dusunursun...
ben de kuralcı ve dısıplınlıyım ama bebegıme gelınce olamam gıbı gelıyo...

SMGE 2li testle ilgili bilgilerleri bizimle paylaşırsan seviniriz canım İnşallah güzel çıkar herşey

Ben çok sinirli ve kuralcı olmayı tercih etmem...
Ama çokda rahat bırakmam...
Ve sözümün geçmesini isterim...
Samimi yaklasımlarla bunu sağlamak isterim....
sogutarak,cezalarla veya dövme ile (ki buna çok karsıyım) birşey yaptırmak istemem...
Ama çocuk neyin dogru neyin yanlıs oldugunu bilmesi içinde elimden geldiğince iyi yönden ögretirim...
Çok sıkmadan yetiştirmek isterim.....
Bunlar olmayınca çocuk ters teper eminim...

Anlattıgın konudada duvar çizme vs bunlar bence kendi odası olsa bile olmamalı...
Düzen bozulmamalı...
Ne bilim aklıma ilk bunlar geldi...

İnşallah arkadas gibi bir anne olurum...Oluruz....opuyorumnanaktan

aynen ben de bunu düşünüyorum ama eltim her seferinde "büyük konuşma, öyle bi anne olursun ki sen bile şaşırırsın" diyo. ama ben çocuğumun bi misafirliğe gittiğinde azman gözüyle bakılmasını istemiyorum. herkrsin ben ve çocuğum evlerine gittiğimizde isteksiz olmasını istemiyorum. kayınvalidem anlattı. bi kadının çocuğundan tüm komşu şikayetçiymiş. kadına bi telefondan mesaj atılmış çocuğunu evlerimize getirme die. isimsiz birinden. ayy valla korkuyorum öyle olmaktan

Valla hiç kınamıyalım canım,bende çok şeylere şahit oluyorum,ki bekarken evimize gelip alt üst edilmesine hiç izin vermezdim,hiçde çekinmezdim annelerini uyarmaktan...
Ama şimdi kimseye bakmak ta duymak ta görmek te istemiyorum...kaydirigubbakcemile3
Biz neyi kınasak son kardeslerimde tek tek çıktı:1ninca:
Allah korusun tabi,uslu güzel ahlaklı çocuklar versin hepimize....

herseyın bası sevgı cnm bazı anneler var dayak ceza gıbı seylerle cocukları yola getırmeye calısıyorlar buda arkadasımızın dedıgı gıbı ters teper cocuk ınadına yapar

karsımıza alıp bır cocuk gıbı degılde her zaman bır bırey olarak konusmak en ıyısı bakın benım komsumun kızı 3 yasında kız kardesım unıverısıte okuyor anne abla okuyormu dıye sordu bız olsak evet derız gecıstırır degılmı ama kadın saatlerce oturdu anlattı kızım ablan unıversıte cocuk gelısımı ıkıncı sınıfta okuyor gazı unıversıtesıne gıdıyor su bu boyle olmak lazım

zonox tatlım bence kendı cocugunda tamamen farklı dusunursun...
ben de kuralcı ve dısıplınlıyım ama bebegıme gelınce olamam gıbı gelıyo...

valla kızlar ben rahat bi anne olamam. benim annemde beni öyle yetiştirdi. annemi hiç üzmezmişim (çok şımarık olmama rağmen) bi misafirliğe gittiğimizde yerimden bile kalkmazmışım.

ben çocuğuma ufak cezalar veririm. şuan ceza verilmeden modern yetiştirme tarzını görüyorum. çocuklar nerdeyse annelerinin başlarına pisliceklerkaydirigubbakcemile3
benim yeğenim geleneksel yetiştiriliyo, acaip akıllı uslu. anlatıosun hemen anlıo yapıo. özrü ve hatayı bilio. daha 5 yaşında

ama ailedeki diğer çocuklar amanınnnnnnnnnnnnnn analarını dövüyolar ufacık bacaklarıyla

Bugun bıle kızkardesımle konustuk ıkımızde cocuk gelısımı okudugmuz ıcınmı bılmıyorum hep hayel kuruyoruz bır buyusun ona sunu ogretırır bunu kardesım dedıkı cocuklara tv yerıne bır kalem bır kagıt vermek daha mantıklı ama bızler ne yapıyoruz cocuk oyalansın dıye tv acıp karsısına otuturuyoruz onunla bırlıkte resımler yapsak oyunlar oynasak cocuklarda tv kotu seylere alısmaz sakın cocuklar olur dedı

mızmız, ben de ug alıcam. eşim tiger almak istiyodu ama fiyatını duyunca almim dedimkaydirigubbakcemile3 ayakkabı değil bilezik alıoruz sanki :)

bu ug ları aldıktan sonra ayağımız büyürse napcaz (ki büyüyor çok iyi biliyorum) acaba b,raz beklesek mi?

valla cnm ugg ucuz 10 mılyona bıle bulabılırsınız ıcı pamuklu olanlarındna alın ama super ıyı oluyor

.
ayyy ben katlanamam öyle. kuralcı yetişmeli bence çocuklar hem duvar falan çizmek yaratıcılık deil şımarık bence ilerde hiç önüne geçemez.

]

Sımge ya cok pahalı degılmı 180 orda sadece utrasonla bakıyor doktor ısler tahlıle gelınce senı hastaneye gonderıyor demı

bende etlıkde oturuyorum zubeyde hanıma gıdecektım bu ıs benı yordu ozele gıdecem doktor sonra kan su bu ıcın gene benı o kalabalıga sokcak zor gelıyo bana

cnm ben ankaranın dışında oturuorum ve hep akşam üstü anca müsait olabiliorum ama doktorumdan çok memnunum evet pahalı ama ben aşılamayla hamile kaldım ve bu doktor sayeside oldu şimdi de senle işim bitti başka bi yere gidicem demek olmuo. telefonlada herşeyim sorabiliorum ve çok detaylı incelio. istediğim saatlere alabiliorum randevumu.

ama zübeyde hanım çok iyi bi hastane herkes ordan memnun. lina hakkında da kötü bişey duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…