kızlar yine eltimin oğlu evimdeki bibloyu kırmış. her geldiğinde bişey kırıp gider. ben acaip titiz ve düzenli bi insanım. annemlerin 20 25 yıl önce bana aldıkları bebeklerim bile yepyeni durur. acaba benim çocuğum olunca nasıl bi anne olurum bilemiyorum
ben çok dar bi insanım. heralde çok sinirli ve kuralcı bi anne olurum. eltimde benim tam zıttım. oğlu kaynanamların evinin duvarlarını çizer, kendi evinin duvarlarını çizer umru duymaz. yaratıcı olsun çizsin der. ama ben de çocuğumun eğer duvar çizecekse kendi odasındaki duvarları çiznmesinden yanayım.
sizce kuralcı mıyım. siz nasıl anne olursunuz??? çevrenizdeki çocuk modellerine ve anne modellerine bakarak söyleyin
aynen bende oyle sımarık her aklına gelenı yapan cocukları sevmem ALLAH KISMET EDERSEDE OYLE YETIRSTIRMEK ISTEMEM YAPACAKSA KENDI ODASINDA KENDI ALANI ICINDE YAPSIN HELEKI BASKASININ EVINDE YAPTIRMAM BENDE BIRAZ KURALCI BIR ANNE OLCAM SENINDE BOYLE DUSUNMEM BENCE COK NORMAL COK RAHAT ANNELER VAR BENIMDE GARIBIME GIDER
aynen ben de bunu düşünüyorum ama eltim her seferinde "büyük konuşma, öyle bi anne olursun ki sen bile şaşırırsın" diyo. ama ben çocuğumun bi misafirliğe gittiğinde azman gözüyle bakılmasını istemiyorum. herkrsin ben ve çocuğum evlerine gittiğimizde isteksiz olmasını istemiyorum. kayınvalidem anlattı. bi kadının çocuğundan tüm komşu şikayetçiymiş. kadına bi telefondan mesaj atılmış çocuğunu evlerimize getirme die. isimsiz birinden. ayy valla korkuyorum öyle olmaktan
aynen ben de bunu düşünüyorum ama eltim her seferinde "büyük konuşma, öyle bi anne olursun ki sen bile şaşırırsın" diyo. Ama ben çocuğumun bi misafirliğe gittiğinde azman gözüyle bakılmasını istemiyorum. Herkrsin ben ve çocuğum evlerine gittiğimizde isteksiz olmasını istemiyorum. Kayınvalidem anlattı. Bi kadının çocuğundan tüm komşu şikayetçiymiş. Kadına bi telefondan mesaj atılmış çocuğunu evlerimize getirme die. Isimsiz birinden. Ayy valla korkuyorum öyle olmaktan
zonox tatlım bence kendı cocugunda tamamen farklı dusunursun...
ben de kuralcı ve dısıplınlıyım ama bebegıme gelınce olamam gıbı gelıyo...
Ben çok sinirli ve kuralcı olmayı tercih etmem...
Ama çokda rahat bırakmam...
Ve sözümün geçmesini isterim...
Samimi yaklasımlarla bunu sağlamak isterim....
sogutarak,cezalarla veya dövme ile (ki buna çok karsıyım) birşey yaptırmak istemem...
Ama çocuk neyin dogru neyin yanlıs oldugunu bilmesi içinde elimden geldiğince iyi yönden ögretirim...
Çok sıkmadan yetiştirmek isterim.....
Bunlar olmayınca çocuk ters teper eminim...
Anlattıgın konudada duvar çizme vs bunlar bence kendi odası olsa bile olmamalı...
Düzen bozulmamalı...
Ne bilim aklıma ilk bunlar geldi...
İnşallah arkadas gibi bir anne olurum...Oluruz....opuyorumnanaktan
ev ugg simi dediğin sen nerden kaça aldın?
mızmız, ben de ug alıcam. Eşim tiger almak istiyodu ama fiyatını duyunca almim dedimkaydirigubbakcemile3 ayakkabı değil bilezik alıoruz sanki :)
bu ug ları aldıktan sonra ayağımız büyürse napcaz (ki büyüyor çok iyi biliyorum) acaba b,raz beklesek mi?
.kızlar yine eltimin oğlu evimdeki bibloyu kırmış. her geldiğinde bişey kırıp gider. ben acaip titiz ve düzenli bi insanım. annemlerin 20 25 yıl önce bana aldıkları bebeklerim bile yepyeni durur. acaba benim çocuğum olunca nasıl bi anne olurum bilemiyorum
.ben çok dar bi insanım. heralde çok sinirli ve kuralcı bi anne olurum. eltimde benim tam zıttım. oğlu kaynanamların evinin duvarlarını çizer, kendi evinin duvarlarını çizer umru duymaz. yaratıcı olsun çizsin der. ama ben de çocuğumun eğer duvar çizecekse kendi odasındaki duvarları çiznmesinden yanayımsizce kuralcı mıyım. siz nasıl anne olursunuz??? çevrenizdeki çocuk modellerine ve anne modellerine bakarak söyleyin
ne kadarmıs fıyatını bılıyormusun cnm
bende lına kadın saglıga gıdıyorum
sen ne kadar oduyorsun ozel muayeneye
cnm ben 180 tl ödüyorum her ay
smge sen mayıs annesi misinbilmiyorumkismile
cnm ben nisan sonu annesiyim ama nisan topiği çok karışık geldi bana onun için sizlerleyim
SMGE 2li testle ilgili bilgilerleri bizimle paylaşırsan seviniriz canım İnşallah güzel çıkar herşey
kızlar waıkıkıde super hamıle kıyafetlerı var....gayet hesaplı hem bende gecen etek pantolon bady aldım...rahat oluyo sıs olunca....
.
ayyy ben katlanamam öyle. kuralcı yetişmeli bence çocuklar hem duvar falan çizmek yaratıcılık deil şımarık bence ilerde hiç önüne geçemez.
]
cnm ben 180 tl ödüyorum her ay
cnm ben nisan sonu annesiyim ama nisan topiği çok karışık geldi bana onun için sizlerleyim
iyi etmişsin canım hoşgeldin aramıza:hulya:
Sımge ya cok pahalı degılmı 180 orda sadece utrasonla bakıyor doktor ısler tahlıle gelınce senı hastaneye gonderıyor demı
bende etlıkde oturuyorum zubeyde hanıma gıdecektım bu ıs benı yordu ozele gıdecem doktor sonra kan su bu ıcın gene benı o kalabalıga sokcak zor gelıyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?