ama zübeyde hanım çok iyi bi hastane herkes ordan memnun. Lina hakkında da kötü bişey duymadım
gerçekten çok uygunmuş fiyatı
Kızlar nasıl anne olurumu konuşmuşsunuuzzz her hatanın telafisi varda çocuk büyütürken bi ipin ucu kaçtımı daha toparlanmıyoo çok görüyorum etrafımdaa..Ya bazıları kuralları koymuş çocuk evde sakin yaşıyo hiçbişeye saldırmıyo bazıları (ki bunlar kolaya kaçan anneler) evine sanki haciz gelmişş :)) tamamen çocuğun hareketlerine göre evi ve yaşamıı..Çok katı olmamakla birlikte söz dinletmek lazımm herşey bi tarafa yok kavramını bilmeyen çocuklar beni deli ediyooooo...
Turkocum bu arada sende arayı düzeltmişsin hiç üzerine konuşup laf vurma eşinee sadece çok üzüldüğünü belli ett sevgi istediğini hissettirr..
akşam oldu bn yıne yemek yıyemiyorum..
yarın öğlene kadar aç kalıyorum
ne olacak bnm halim bilmiyorum
akşam hafif olur diye meyve yiyebiliyorum ama onu da gece olunca çıkarıyorum
akşamlar ve geceler bnm için kötü oluyor
gündüz iyiyim en azından
normalde bulantılar sabah olur herkste
bende tam tersi gece ve akşam oluyor
inş. 1 aya kadar geçer bu durumum
inşallah canım benim saollasın...ewet bizimkiyle bir olay atlattık gibi :)))turko cnm benim son olanlardan haberim yoktu neyseki atlatmışsınız. annenlerinde gözü aydın sağlıklı sihhatli geri dönnmeyi nasip eder inşallah
aminn tatlım...canım ben abarttıgımı düşünmüyorum çünkü eşim pek naz çeken birisi degil abartıda yapsam hiç kladıramaz işte bazı sorunlar yaşıyor sanki o hamile herşeyi abartıyor canım yaa annesi bababsı ablası beni haklı gördüler ben degil meşim hamile bir stres oda hepsini bana patlıyor ondan bozuşmuştuk haklısın kızımı ve bebişimi düşünmem lazım canım ama insan bazen çatlıyor gözüne bişey gözükmüyor vallaturko gelmişsin
Annenleri hacca yollamışsın Hayırlısıyla sağlıkla gidip gelsinler inşallah Allah kabul etsin canım.
Ben annemi senede 1 yada 2 kez görüyorum Bu arada eşinle aranızın düzelmesine sevindim ama sen biraz hassaslaştığın için olayları abartıyor olablirmisin canım kafana fazla takma eşinin üstünede gitme lütfen sakince kızını bebişini sev. Huzuru yaşa bebişin için gerekli bu.
Selam kızlar,nasılsınız bugün?...
Ben türkiyeye gelemiyorum bir buçuk ay daha sanırım....
HAyır olsun...Eşimle daha fazla zaman geçiricem inşallah....
Tabi türkiyeyi yemeklerden dolayı çok istiyordum....
Az hayel kurmadım....bilmiyorumkismile
Nasip...
Bu arada iştahım fena oldu,tiksinmem ara ara devam ediyor ama herşey canım çekmeye basladı....
Özellikle börek....:gitme:
Burdada yufka bulmam çok zor....
İmtihana bak ya...
Onun dısında her dk yemek sitelerinde geziyorum,sanırım ben uçuyorum....kaydirigubbakcemile3
Canım Rabbim sağ selim kavustursun,annen benim yanıma gelmiş desene....
Ben burda oturuyorum,hac yapmayıda çok istiyorum ama doktoruma danısıcam...
Nasipse olur inşallah...bilmiyorumkismile
kızlar yine eltimin oğlu evimdeki bibloyu kırmış. her geldiğinde bişey kırıp gider. ben acaip titiz ve düzenli bi insanım. annemlerin 20 25 yıl önce bana aldıkları bebeklerim bile yepyeni durur. acaba benim çocuğum olunca nasıl bi anne olurum bilemiyorum
ben çok dar bi insanım. heralde çok sinirli ve kuralcı bi anne olurum. eltimde benim tam zıttım. oğlu kaynanamların evinin duvarlarını çizer, kendi evinin duvarlarını çizer umru duymaz. yaratıcı olsun çizsin der. ama ben de çocuğumun eğer duvar çizecekse kendi odasındaki duvarları çiznmesinden yanayım.
canım valla lafını bile açmıyoruz şimdilik :))) çocuk yetiştirmeye gelince bende kuralcı anneyim kızım gittigi hiçbir yerde vahşice davranmaz şükür hep kızımın nasıl akkılı oldugunu söylerler eşimde bende sevmeyiz öyle şımarık büyüyen çocukları 3yaşında amabir kibar bir güzel konuşur suyu verirler eline saglıgı karıştırır bardagı verirken afiyet olsun der bazen karıştırsana cümleleri çok şeker konuşur sevdirir kendini öyle çocugunu ortalık yere bırakıp kurcalatan kırdıran kadınlardan nefret ederimm ben bir yere gidince gözüm elim devamlı kızımdadır sevginin yeri başkadır disiplinin terbiyenin yeri başkadır kızımıza çok düşkünüz istediği şeyleride agladıgı zaman yapmayız olması ve alınması gerektiğinde alınır her agladıgında aglamasın diye istediği olursa herşeyi aglayarak elde edecegini zanneder şükür biz kızımızı o konuda dogru büyüttüğümüzü düşünüyorum oevin gülü bebegimiz çok seviyoruz sizlerde anne baba oldugunuzda niye bukadar çok yazı yazdıgımı anlarsınız çocugunuzdan bahsetmek bile bir zevk allah esirgesinKızlar nasıl anne olurumu konuşmuşsunuuzzz her hatanın telafisi varda çocuk büyütürken bi ipin ucu kaçtımı daha toparlanmıyoo çok görüyorum etrafımdaa..Ya bazıları kuralları koymuş çocuk evde sakin yaşıyo hiçbişeye saldırmıyo bazıları (ki bunlar kolaya kaçan anneler) evine sanki haciz gelmişş :)) tamamen çocuğun hareketlerine göre evi ve yaşamıı..Çok katı olmamakla birlikte söz dinletmek lazımm herşey bi tarafa yok kavramını bilmeyen çocuklar beni deli ediyooooo...
Turkocum bu arada sende arayı düzeltmişsin hiç üzerine konuşup laf vurma eşinee sadece çok üzüldüğünü belli ett sevgi istediğini hissettirr..
kızlar 6.haftanın ortalarında mide bulantısı geçen varmı.bende sanki yavaş yavaş kayboldu gibi.yoksa bu anormal mi.
slm arkadaslar ben sık giremiyorum.arada okuyabiliyorum bilgileniyorum sayenizde teşekkürler herkese. bu arada mayıs listesine nasıl eklenebilirim?
cnm ne kadara aldın???
merhaba arkadaşlar
benım de SAT 2 ağustos ne zamandır hayal ettıgım sayfayı buldum cok mutluyum bu arada ben pzt tam 11 haftalık oluyorum daha hıc bulantım olmadı sızce bundan sonra olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?