2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ama zübeyde hanım çok iyi bi hastane herkes ordan memnun. Lina hakkında da kötü bişey duymadım

yok ıyı ıyıde cok kalabalık zubeyde hanım asısı kalabalık o yuzden gıtmek ıstemıyorum ama dogum orda olacak bu hafta ordada bır dosya actırcam kısmet olursa yoksa bakmıyorlarmıs ama ozelde ıyı ya 35 mılyon muayene utrason yanı mennunum bakalım ne olcak dogum lınada ıkı mılyar oduyemem yoksa dogumuda lınada yapmak ısterdım

Kızlar nasıl anne olurumu konuşmuşsunuuzzz her hatanın telafisi varda çocuk büyütürken bi ipin ucu kaçtımı daha toparlanmıyoo çok görüyorum etrafımdaa..Ya bazıları kuralları koymuş çocuk evde sakin yaşıyo hiçbişeye saldırmıyo bazıları (ki bunlar kolaya kaçan anneler) evine sanki haciz gelmişş :)) tamamen çocuğun hareketlerine göre evi ve yaşamıı..Çok katı olmamakla birlikte söz dinletmek lazımm herşey bi tarafa yok kavramını bilmeyen çocuklar beni deli ediyooooo...

Turkocum bu arada sende arayı düzeltmişsin hiç üzerine konuşup laf vurma eşinee sadece çok üzüldüğünü belli ett sevgi istediğini hissettirr..

offf dün düğün vardı bugün doğum günü evimde akşam geçirmeyi özlediimmm öptüm sizlerii tatlılarr ben bi uğradım çıktıımmm:))
Sİmge bu arada nisan sonu annesiymişsinyaa benimde doğumum nisan sonu olabilir ama ben bu bölümden çıkmamm burdaki arkadaşları bırakmam herkes uyumlu bu topictee maşallahh nazar değmesiinnn

Son düzenleme:

çok güzel açıklamışsın. benim bahsettiğim annede evine haciz gelmiş gibi hergün evi. ona göre bu çocuğunun yaratıcılığıymış, çocuklar çocukluklarını yaşamalıymışakannehir

ama evini görsen kırılmadık biblo, çizilmedik duvar bozulmadık elektronik eşya yokkaydirigubbakcemile3

tabi herkesin yetiştirme tarzı ne dielim:hulya:

akşam oldu bn yıne yemek yıyemiyorum..
yarın öğlene kadar aç kalıyorum
ne olacak bnm halim bilmiyorum
akşam hafif olur diye meyve yiyebiliyorum ama onu da gece olunca çıkarıyorum
akşamlar ve geceler bnm için kötü oluyor
gündüz iyiyim en azından
normalde bulantılar sabah olur herkste
bende tam tersi gece ve akşam oluyor
inş. 1 aya kadar geçer bu durumum

İnşallah canımm,Rabbim güç kuvvet versin,en kısa zamanda geçer inşallah.....

Gene canının çekiceği yada tüketebileceğin şeyleri denesen,bedenin yorgun düşmesin....

turko cnm benim son olanlardan haberim yoktu neyseki atlatmışsınız. annenlerinde gözü aydın sağlıklı sihhatli geri dönnmeyi nasip eder inşallah
inşallah canım benim saollasın...ewet bizimkiyle bir olay atlattık gibi :)))
aminn tatlım...canım ben abarttıgımı düşünmüyorum çünkü eşim pek naz çeken birisi degil abartıda yapsam hiç kladıramaz işte bazı sorunlar yaşıyor sanki o hamile herşeyi abartıyor canım yaa annesi bababsı ablası beni haklı gördüler ben degil meşim hamile bir stres oda hepsini bana patlıyor ondan bozuşmuştuk haklısın kızımı ve bebişimi düşünmem lazım canım ama insan bazen çatlıyor gözüne bişey gözükmüyor valla

Son düzenleme:
kızlar 6.haftanın ortalarında mide bulantısı geçen varmı.bende sanki yavaş yavaş kayboldu gibi.yoksa bu anormal mi.

slm arkadaslar ben sık giremiyorum.arada okuyabiliyorum bilgileniyorum sayenizde teşekkürler herkese. bu arada mayıs listesine nasıl eklenebilirim?

kızlar 6.haftanın ortalarında mide bulantısı geçen varmı.bende sanki yavaş yavaş kayboldu gibi.yoksa bu anormal mi.

Canım garip bir durum,bende ve diğer arkadaslarda 6. haftada basladı zaten bulantı veya diğer belirtiler...boshayallersmile
Ama inşallah geçmiştir senin,kimse bunları uzun yasasın istemeyiz...

slm arkadaslar ben sık giremiyorum.arada okuyabiliyorum bilgileniyorum sayenizde teşekkürler herkese. bu arada mayıs listesine nasıl eklenebilirim?

Hoşgeldin canım...
Listenin son hali şuan güncellenmedi,yvonna nickli arkadasımıza mesaj atabilirsin bilgilerini...Güncellendiğinde senide ekler...yerimseniben

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
benım de SAT 2 ağustos ne zamandır hayal ettıgım sayfayı buldum cok mutluyum bu arada ben pzt tam 11 haftalık oluyorum daha hıc bulantım olmadı sızce bundan sonra olur mu?

merhaba arkadaşlar
benım de SAT 2 ağustos ne zamandır hayal ettıgım sayfayı buldum cok mutluyum bu arada ben pzt tam 11 haftalık oluyorum daha hıc bulantım olmadı sızce bundan sonra olur mu?

Canım hoşgeldin...
Maşallah bebişine...opuyorumnanaktan
Bulantılar normalde 6. haftada daha sık baslayıp yasanıyor,yani sen baya geçmişsin,inşallah bundan sonrada yasamassın...
Kiminin bünyesi değişik oluyor işte...
Ben çok şükür sık yaşamadım,bu sıralarda hiç yok elhamd...
Tiksinme arada oluyor birtek...
Zaten haftamızda ilerliyor,artık azalma zamanları...
Rabbim kolay hamilelik versin hepimize...:Saruboceq:

günaydınnn arkadaşlarrr 1 haftadır falan giremiyordum bayaa yeni gelen arkadaşlar olmuşş hoşgelmişlerr... benimmm bulantılarım geçtiğimiz hafta tavan yaptı gece de 4-5 kez lavaboya çıkar oldumm sabırla bekliycem 2 hafta daha herkeste ne var ne yokk...

merhaba kızlar dün eşimin doğum günüydü dışardaydık giremedim...

kızlar ben grip olmuşum ya ne yapmam gerek? limon çayı içiyorum ama başka ne yapablirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…