2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Yani göğüs ucu yara olduktan sonra geçmesi çok zor ne yaparsanız yapın.. amaç hiç yara oluşmamamsını sağlamak olmalı..

karnıma da 4 aydan itibaren badem yağı sürdüm doğuma kadar.. hiç çatlağım yok.. ama olacaksa hiç bişi engel olmayıyormuş, öyle diyolar.. bakalım bunda ne olcak...

Valla aynen benim eşimde beni sinir etmek için o bebiş değil göbiş diyor...kaydirigubbakcemile3

Annemde badem yagı kullanmıs,çatlamıs gene ve kıllanmada yapmıs...
Tabi bu istisna olabilir,kullanıp faydasını gören çok var....

VAlla ben deniyecem hepsini inşallah....

selam kızlar....bız uyandık.....
benım dr ummda 16 haftalık olmayınca soylemıyo kesınlıkle tahmın bıle etmek ıstemıyo....normalde erken soylememelerı gerektıgını erkek delılerı kız olunca erken soyleyınce aldırmak ıcın yer arabılıyorlar dedı....
tuylerım dıken dıken oldu n vıcdansızlık deyıl mı? onlar rabbımın bır emanetı kız erkek n fark eder kı....

bıde kızlar karnınızı kremdı surecegım derken cok mıncıklamayın bıyerde okumustum dogumu baslatılabılıyomus....bazılarında...

bebek için onca yıl ugrasan dünyanın parasını harcayan,üstüne bi de manevi yönden hayatının en zor sürecini geciren o kadar insan varken nasıl oluyorda böylesine vicdansız insanlar olabiliyor..Ha bi bıcak alıp birine saplayıp öldürmüşsün, ha bebegi aldırmıssın..Böyle dusunenler yapanlar hiç korkmaz mı Allah' tan yaa....

Ay Banada Öyle Diyo Benim Kocişş
Sinir Ediyo Beni Gerçi Doğruluk Payıda Yok Değil Yani kaydirigubbakcemile3
Olsun Ben Yinede Göbişimi İçime Çekmeden Kasıla Kasıla Yürüyorum Ara Sırada Elini Göbeğime Koydurup Bak Şişko Göbeği Olsa Sert Olmaz Diyorum Ama Nafile İnanmıyo Uyuz :dilcikar:

Bebeklerini aldıranlara insan gözüyle bakamıyorum...!lmaz:
Allah bildigi gibi yapsın...

Tabi doktorlarda en iyisini yapıyorlar....

Gülesram yaşadıkların çok zor. ama üzme kendimi. benim arkadaşım 4aylıkken ufak birşeye üzüldü kanaması geldi. günlerce yataktan kalkamadı. hastanelerde kaldı. şuan iyi gerçi ama senin bebeğin daha küçük. daha risk altında.Allah korusun kendinide bebeğide sıkıntıya sokarsın. sana değer vermeyen insanı sende takma. evlenmişsin aileni kurmuşsun. zaten geride kimsen yok. boşver arama sorma. yazık sana. Allah korusun ummadığın birşey olursa düşmanını sevindirmiş olursun. yapma böyle. çık dışarı kafanı dağıt. yada yat uyu eşin gelene kadar. böyle yapma bebeğine zarar verirsin canım.

biri çatlak kremimi mi dedi:))) ben şimdilik bebe yağı, bir de niveanın badem yağlı kremini aldım.
ne kullanayım kıslar bir diyiverin bana da..

derencim gözün aydın canım bu arada.

ya gülesram, okurken tüylerim diken diken oldu canım..ne zor şeyler yaşamıssın sen de.
ama şöyle düşün, harika bir anne olacaksın sen. bu yaşadıkların seni çok çok daha iyi bir anne yapacak..hiç beddua etme, içini temiz tut..her zorluğun arkasından güzel şeyler gelecek..ben hep buna inanmaya çalışıyorumm

Ayy bende bi kasıla kasıla yürüyorum..Önceden göbegim cıktı mı sıkılırdım..Şimdi koyveriyom gitsin...Pek güzel oluyokaydirigubbakcemile3
Valla diyom eşime..Ben şişsemde 9 ay sonra inecem..Sen kendine bak..Yıllardır şişiyon ve maalesef dogurma sansında yokkaydirigubbakcemile3

Yok be yavrum..Hiç beddua etmedim etmem de..Allahtan korkarım ben...Evet zordu..Yeri geliyo hala zorluyo ama geciyor cok sukur..Canlarımız saolsun diyorum,allaha sıgınıyorum...İnşallah hersey cok daha güzel olacak bebişimle, canım eşimle beraber...Rabbim herkesi ve tüm bebişleri korusun inşallah:Saruboceq:

derencim gözün aydın canım bu arada.

Çok Teşekkürler Canım Darısı Cümlemizin Başına İjnşallah opuyorumnanaktan

Çok İyi Demişsin Canım
Bende Önceden İçime Çeke Çeke Yürürdüm Bende Saldım Hatta Yolda Yürürken Daha Çok Çıkarıyomki Şişko Sanmasınlar Hamile Olduğumu Anlasınlar :roflol:

belim feci ağrıyorrrrrrrrrr. dr.umu aradım telefonu cevap vermedi. muayenehanesi uf

zonox bendede var hafif ağrılar eğilirken bişeye uzanırken oluyo.turkcelldende bilgi mesajı geldi bana bel ağrılarınız başlayabilir diye dikkatli olun diyoduu.Belinizin arkasını otururken destekleyin yerden bişey almaya eğilrken dizlerinizi kırın falan yazıyoduu ..

ewet canım doğumdan evvel hatta doğumhaneye giderkenn kk dada vardı bunu yapanlar ben yapıcam valla hazırlık çantasına ortaboy soğan koyucam hehehe
Ya kızlar benimde gece eğey bir göbişim kaşındı...bilmiyorumkismile
Krem yada bebe yagını kullanmaya baslasam mı acaba?

Ve bebe yagını nasıl kullanıyorsunuz siz?
gezgincim ben hemen duştan sonra daha ıslakken sürüyorumm.Zaten kışta geliyo vücut çok kuru oluyoo bebe yağı çok ii geliyoo mis gibide kokuyoo :))

hangi bebe yağını kullanmak gerek?ben de alacağım da...

kaydirigubbakcemile3

gezgincim ben hemen duştan sonra daha ıslakken sürüyorumm.Zaten kışta geliyo vücut çok kuru oluyoo bebe yağı çok ii geliyoo mis gibide kokuyoo :))

İnşallah bende baslayım hemen,sağolasın...kaydirigubbakcemile5

Ben jhonson kullanıyorum..Sununda adını bi dogru yazamam yaakaydirigubbakcemile3
hem cok guzel kokuyo hem de iyi geliyo..Ben gecen sene kullanmaya basladım..Kışın cildim pul pul dökülürdü..Bana cok iyi geldi artık kuruluk yok..Hamile olunca da basladım sürmeye...Zaten göbüşüm cok kasınıyo..Gögüs uclarımda kocaman oldu...İyi geliyo yagı sürmek...rahatlatıyo

Canım ben jhonson almayı düşünüyodum markette bulamadım bi baktım komilinin var bide %100 zeytinyağlı diyodu kafama yattı onu aldım komilide güvenilir marka bence ..

başla tabi gezgincim nemi tutuyo yumuşacık oluyo göbüşler :)))
kızlar aslında eğer müsaitse vücudumuz oluyomuşş başa gelen çekilirr napalım biz annemize yaptık bizim miniklerde bizde hatıra bırakcak :))

tmm ikisini de göz önünde bulunduracağım...içeriklerine bakıp hangisi daha doğalsa onu kullanayım o zaman...tşk ederim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…