Alma canım..Bebe yagı cok işe yarıyor..ama bir an önce baslamak lazım sürmeye..anlamadan sişeriz valla..Benimde göbüşüm cok kasınmaya basladı..Eşimde diyo ki bebişten diil o kasınma senin kilolardansırnaşık şey
Yani göğüs ucu yara olduktan sonra geçmesi çok zor ne yaparsanız yapın.. amaç hiç yara oluşmamamsını sağlamak olmalı..
karnıma da 4 aydan itibaren badem yağı sürdüm doğuma kadar.. hiç çatlağım yok.. ama olacaksa hiç bişi engel olmayıyormuş, öyle diyolar.. bakalım bunda ne olcak...
selam kızlar....bız uyandık.....
benım dr ummda 16 haftalık olmayınca soylemıyo kesınlıkle tahmın bıle etmek ıstemıyo....normalde erken soylememelerı gerektıgını erkek delılerı kız olunca erken soyleyınce aldırmak ıcın yer arabılıyorlar dedı....
tuylerım dıken dıken oldu n vıcdansızlık deyıl mı? onlar rabbımın bır emanetı kız erkek n fark eder kı....
Alma canım..Bebe yagı cok işe yarıyor..ama bir an önce baslamak lazım sürmeye..anlamadan sişeriz valla..Benimde göbüşüm cok kasınmaya basladı..Eşimde diyo ki bebişten diil o kasınma senin kilolardansırnaşık şey
Ay Banada Öyle Diyo Benim Kocişş
Sinir Ediyo Beni Gerçi Doğruluk Payıda Yok Değil Yani kaydirigubbakcemile3
Olsun Ben Yinede Göbişimi İçime Çekmeden Kasıla Kasıla Yürüyorum Ara Sırada Elini Göbeğime Koydurup Bak Şişko Göbeği Olsa Sert Olmaz Diyorum Ama Nafile İnanmıyo Uyuz :dilcikar:
biri çatlak kremimi mi dedi:))) ben şimdilik bebe yağı, bir de niveanın badem yağlı kremini aldım.
ne kullanayım kıslar bir diyiverin bana da..
derencim gözün aydın canım bu arada.
ya gülesram, okurken tüylerim diken diken oldu canım..ne zor şeyler yaşamıssın sen de.
ama şöyle düşün, harika bir anne olacaksın sen. bu yaşadıkların seni çok çok daha iyi bir anne yapacak..hiç beddua etme, içini temiz tut..her zorluğun arkasından güzel şeyler gelecek..ben hep buna inanmaya çalışıyorumm
derencim gözün aydın canım bu arada.
Ayy bende bi kasıla kasıla yürüyorum..Önceden göbegim cıktı mı sıkılırdım..Şimdi koyveriyom gitsin...Pek güzel oluyokaydirigubbakcemile3
Valla diyom eşime..Ben şişsemde 9 ay sonra inecem..Sen kendine bak..Yıllardır şişiyon ve maalesef dogurma sansında yokkaydirigubbakcemile3
belim feci ağrıyorrrrrrrrrr. dr.umu aradım telefonu cevap vermedi. muayenehanesi uf
Şuanda bile dayanılmaz göğüslerimdeki sancılar, yüzüstü yatmıyorum zaten yatamam..adet öncesi gibi sızlıyorlar ve uçları çok çokkk acıyo.. dokunulmuyo asla.. aklinialirimsmile Allah yardımcımız olsun.. eyvahedigeldismile Soğanı ne zaman sürmemiz gerekiyoki Fdilek.. Doğumdan evvelmi?
gezgincim ben hemen duştan sonra daha ıslakken sürüyorumm.Zaten kışta geliyo vücut çok kuru oluyoo bebe yağı çok ii geliyoo mis gibide kokuyoo :))Ya kızlar benimde gece eğey bir göbişim kaşındı...bilmiyorumkismile
Krem yada bebe yagını kullanmaya baslasam mı acaba?
Ve bebe yagını nasıl kullanıyorsunuz siz?
zonox bendede var hafif ağrılar eğilirken bişeye uzanırken oluyo.turkcelldende bilgi mesajı geldi bana bel ağrılarınız başlayabilir diye dikkatli olun diyoduu.Belinizin arkasını otururken destekleyin yerden bişey almaya eğilrken dizlerinizi kırın falan yazıyoduu ..
ewet canım doğumdan evvel hatta doğumhaneye giderkenn kk dada vardı bunu yapanlar ben yapıcam valla hazırlık çantasına ortaboy soğan koyucam hehehe
gezgincim ben hemen duştan sonra daha ıslakken sürüyorumm.Zaten kışta geliyo vücut çok kuru oluyoo bebe yağı çok ii geliyoo mis gibide kokuyoo :))
Ayy bende bi kasıla kasıla yürüyorum..Önceden göbegim cıktı mı sıkılırdım..Şimdi koyveriyom gitsin...Pek güzel oluyokaydirigubbakcemile3
Valla diyom eşime..Ben şişsemde 9 ay sonra inecem..Sen kendine bak..Yıllardır şişiyon ve maalesef dogurma sansında yokkaydirigubbakcemile3
gezgincim ben hemen duştan sonra daha ıslakken sürüyorumm.Zaten kışta geliyo vücut çok kuru oluyoo bebe yağı çok ii geliyoo mis gibide kokuyoo :))
hangi bebe yağını kullanmak gerek?ben de alacağım da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?