Seneler önce hastanede çalışırken doğumhaneye girmiştim. Yengem doğum yapıyordu ona bakmak için girmiştim. belki 30 tane kadın sancı odasında ellerinde serum hepsinin karnı kocaman, hem ağlayıp hem yürüyorlardı.karşılarına geçip çok gülmüştüm hepsi bana çok kötü kötü bakıyorlardı. O an bana komik gelmişti. Küçüktüm ama :)) hamile olduğumu öğrendiğimden beri o an hiç gözümden gitmiyor. Allahım sen beni affet. Ben öyle yapmak istememiştim. Ufaktım ufacıktım. Bir gün benimde orada bulunacağım nereden aklıma gelebilirdi
Seneler önce hastanede çalışırken doğumhaneye girmiştim. Yengem doğum yapıyordu ona bakmak için girmiştim. belki 30 tane kadın sancı odasında ellerinde serum hepsinin karnı kocaman, hem ağlayıp hem yürüyorlardı.karşılarına geçip çok gülmüştüm hepsi bana çok kötü kötü bakıyorlardı. O an bana komik gelmişti. Küçüktüm ama :)) hamile olduğumu öğrendiğimden beri o an hiç gözümden gitmiyor. Allahım sen beni affet. Ben öyle yapmak istememiştim. Ufaktım ufacıktım. Bir gün benimde orada bulunacağım nereden aklıma gelebilirdi
tmm ikisini de göz önünde bulunduracağım...içeriklerine bakıp hangisi daha doğalsa onu kullanayım o zaman...tşk ederim ...
ya kızlar bu bebe yağlarıda çok feci kokuyo nasıl dayanıyosunuz kokusuna effffff:2:
kızlar 11. haftanın içindeyim ve bulantılarım oluyoo varmı bunun mantığı yaaa bu ara herkesin geçiyo benimki başlarsa yandım bennn..Hafif hafif oluyoo inşallah ilerlemez(( varmı böyle olanınız veya duyduğunuz ??
kızlar 11. haftanın içindeyim ve bulantılarım oluyoo varmı bunun mantığı yaaa bu ara herkesin geçiyo benimki başlarsa yandım bennn..Hafif hafif oluyoo inşallah ilerlemez(( varmı böyle olanınız veya duyduğunuz ??
3 ay dolana kadar olurmus böle ara ara..Benim 1 hafta fırtına hatta kasırga seklinde geldi ve gecti..Ama hastanelik oldum tabii.Dehsetti..Simdi ac kalmamaya gayret ediyorum..Aç kalınca kötü oluyorum..ama cok sukur halsizlik gecti..Neydi o gunler yaa..Şu 3 ay bi dolsada hepimiz rahat etsek...
evet yaa 3 ay dolsa bi şu en riskli günler geçsee daha çok keyfine varıcaz yaşadıklarımızınn.tekmeleri cinsiyeti derken tatlı tatlı geçiririz inşallah hamileliklerimizi::CüvCüv:
benimde bulantım cok oluyor altıncı haftada basladım suan 10. haftadayız hala devam ediyor doktorum zofran kullandırıyor ama onun da bir faydası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?