2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

9-7 çıkmıştı. hamilelikte normal dediler. bendede zaten baş dönmesi vs. yoktu. İyiydim önemsemediler.

mümkün olduğunca bulantı ilacını da içmemek gerekiyormuş.ben de dediğin gibi peynir ekmekle geçiştirenlerdenim.bana en iyi gelen o.elma bana pek iyi gelmiyo midemi kazındırıyo resmen aç hissediyorum kendimi elma yiyince.

bu arada kızlar haftasonu doktorum söyledi:alışverş merkezlerindeki güvenlik cihazlarının içinden geçmememiz gerekiyomuş.haberiniz olsunnnnnnnn

benim 6-9 çıkıyor.ama benim normaldede düşük çıkardı zaten

kızlarr ben geldimm bakın bebegimin resmini avatar yaptım maşşalh ya şaşırdım görünce büyümş doktorda gayet güzel gelişmş dedi güzel bir gebelik dedi size demştim ya kızımda çatlagım olmadı fazla diye doktor bile bugün hiç çatlak yok maşşalh dedi banada çatlak için kremverdi önlemek için kan verdim idrar tahlili verdim yarın sonuçları alacam bu arad bahsettigim lahmacunuda yemeden gelmedim ohh içim rahatladı kızlar ama bizim minik oynamıyordu sakindi dediğim gibi benimki 5 gün önde erken döllenme olduya doktorada dedi hesaptan 5 gün önceewet dedi bu doktora ilk gidişim doktorumu degiştirdim gittigim bu drtan çok mummun kaldım cinsiyete ve 2li teste gelince 1ay sonra gel dedi ozaman testide cinsiyetide belli olacak hayırlısıyla bebegin başı çevresi kol bacak falan hepsinin ölçümü iyi dedi yarın sonuçlardan sonrada daha rahatlıcam kızlarr

dilek, biz bulantılardan kurtuluyoruz sen başlıosun. blue_sky da başlıo sanırım. Allah kolaylık versin. benim 3 aydır söyle. yemek içmek haram. sabah akşam tost yemekten bıktımkafamçokkarıştı

Turko çok sevindim. inşallah sonuçlarında güzel çıkar. bebişinede maşallah

kızlar birde sabah eşimle konuştuk kızımız 19 mayıs bayramı dogdu :)) buda 23 nisan olsa dedik dr bugün bana ne dedi hesaba göre 5mayıs ama sezeryan oldugu için 23 nisana bile denk gelebilir dedi güldü bende daha sabah konuşmuştuk eşimle keşke öyle olsa diyorduk dedim allahtan bişey olmazsa heralde 23 nisanda olabilirmş

turko canım....cok sevındım....ayyy nasıl heveslendım ben.....ama cok var daha benım dr randevuma...kasım ın 2 sınde...
ıns hep boyle guzel haberlerle donersın canım....
masallah bebısıne...

Turko çok sevindim. inşallah sonuçlarında güzel çıkar. bebişinede maşallah

inşallahhh canım vala bu kan tahlilleri falan sonuç benklemek çok stresli oluyor hayırlısıyla hepsinide güzel bşekilde atlatırsak saglıklı olduklarını duyarsak hepimizde rahatlarız inşallah sonuçlarımız hep iyi çıkarr

Hoşgeldin canım...opuyorumnanaktan

NE güzel haberlerle gelmişsin Maşallah....
Bebişinin resmide duygulandırdı beni ya,resmen içimizdeki miniklerimiz şekilleniyor...
Rüya gibi ya herşey...Elhamd...
Rabbim korusun miniklerimizi....

Sonuclarında hayırlısı ile güzel gelir inşallah...

turko canım....cok sevındım....ayyy nasıl heveslendım ben.....ama cok var daha benım dr randevuma...kasım ın 2 sınde...
ıns hep boyle guzel haberlerle donersın canım....
masallah bebısıne...

inşallah canım hepimizde güzel haberlerle dönerizzz inşallah

inşallah canım çok saol..kalp sesini duydum kendini gördüm hiç kalkasım gelmedi omakinenin yanından yarım saat izlesem yok demicem çok güzel oluyor bakması ya parmaklarına kadar gösterdi bana dr

ayyyy kızlarrr lahmacunu yedim yedim midem şimdi bulanmaya başladı yaa ne yesem burnumdan geliyor yeken güzelde sonrasııısempatiksalakcinni

Sanki yatıyo burda ve gözlerini görebiliyorum sanırım.. Maşallah canım benim ya.. Bunlar büyüyüp adam olacaklar Allahım nasıl bir mucize bu ne kadar büyük rabbim.. Gözünaydın turko bu arada ..:içelim:

ayyyy kızlarrr lahmacunu yedim yedim midem şimdi bulanmaya başladı yaa ne yesem burnumdan geliyor yerken güzelde sonrasııısempatiksalakcinni

saol canım valla göz burun agız kol bacak maşallah hepsi gözüküyor dediğin gibi bu resimde uyuyor belli :)))) valla uykucumu olacak ne smgi 10 haftalıkken gitmş çok oynuyordu diyordu bizimki uyuyudu heralde hareket göremedim ama dr herşeyi gayrt iyi dedi kalp atış düzeyi falan şükür şimdilik iyi sıra testlerde işte:CüvCüv:

canımm maasallah hep böyle guzel haberler alırız inşallah

coook coook güzel maasallah
İnşallah bende görürüm o gunleri...Cok heyecanlıyım şimdidenopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…