benim de kahvaltımın tek ve değişmez menüsü peynir ekmek arkadaşlar sizlerin tansiyonunuz kaç cıkıyor ben kendımı cok halsız hıssedıyorum ve tansiyonum 7 ye 5 cıktı doktor takma kafana dedi ama bence cok duşuk
Canım doktorum bana hastaneye yattıgım zaman METPAMİD vermişti serumun içine..O cok iyi geldi..Sonrada onun tablet olanından yazdı..1 hafta kadar günde 3 kez kullandım..Cok sukur işe yaradı ve kusmadım..3 gündür de hiç içmiyorum...Sık ama az yiyorum..En cok iyi gelen ekmek arası peynir...Gece yatmadan önce yiyorum sabah uyandıgımda midem hiç bulanmıyor..Bir de en ekşi elmalardan yiyorum o da cok iyi geliyor...
benim de kahvaltımın tek ve değişmez menüsü peynir ekmek arkadaşlar sizlerin tansiyonunuz kaç cıkıyor ben kendımı cok halsız hıssedıyorum ve tansiyonum 7 ye 5 cıktı doktor takma kafana dedi ama bence cok duşuk
sağolun kızlar bilgiler için hiçbaşlamayıp 11. haftada olması şaşırtıcı geldii..Benim canım çookk tatlıdırr hiç dayanamıyorumm psikolojim bozulmak üzeree eşimde benle tedirgin oluyoo halimi görüyoo:S:S negüzel laylaylom gidiyodum yaa nerden çıktı şimdiii .. bulantısı olan arkadaşlar ne zormuş çektikleriniz yaaa(((
kızlarr ben geldimm bakın bebegimin resmini avatar yaptım maşşalh ya şaşırdım görünce büyümş doktorda gayet güzel gelişmş dedi güzel bir gebelik dedi size demştim ya kızımda çatlagım olmadı fazla diye doktor bile bugün hiç çatlak yok maşşalh dedi banada çatlak için kremverdi önlemek için kan verdim idrar tahlili verdim yarın sonuçları alacam bu arad bahsettigim lahmacunuda yemeden gelmedim ohh içim rahatladı kızlar ama bizim minik oynamıyordu sakindi dediğim gibi benimki 5 gün önde erken döllenme olduya doktorada dedi hesaptan 5 gün önceewet dedi bu doktora ilk gidişim doktorumu degiştirdim gittigim bu drtan çok mummun kaldım cinsiyete ve 2li teste gelince 1ay sonra gel dedi ozaman testide cinsiyetide belli olacak hayırlısıyla bebegin başı çevresi kol bacak falan hepsinin ölçümü iyi dedi yarın sonuçlardan sonrada daha rahatlıcam kızlarr
Turko çok sevindim. inşallah sonuçlarında güzel çıkar. bebişinede maşallah
kızlarr ben geldimm bakın bebegimin resmini avatar yaptım maşşalh ya şaşırdım görünce büyümş doktorda gayet güzel gelişmş dedi güzel bir gebelik dedi size demştim ya kızımda çatlagım olmadı fazla diye doktor bile bugün hiç çatlak yok maşşalh dedi banada çatlak için kremverdi önlemek için kan verdim idrar tahlili verdim yarın sonuçları alacam bu arad bahsettigim lahmacunuda yemeden gelmedim ohh içim rahatladı kızlar ama bizim minik oynamıyordu sakindi dediğim gibi benimki 5 gün önde erken döllenme olduya doktorada dedi hesaptan 5 gün önceewet dedi bu doktora ilk gidişim doktorumu degiştirdim gittigim bu drtan çok mummun kaldım cinsiyete ve 2li teste gelince 1ay sonra gel dedi ozaman testide cinsiyetide belli olacak hayırlısıyla bebegin başı çevresi kol bacak falan hepsinin ölçümü iyi dedi yarın sonuçlardan sonrada daha rahatlıcam kızlarr
turko canım....cok sevındım....ayyy nasıl heveslendım ben.....ama cok var daha benım dr randevuma...kasım ın 2 sınde...
ıns hep boyle guzel haberlerle donersın canım....
masallah bebısıne...
Hoşgeldin canım...opuyorumnanaktan
NE güzel haberlerle gelmişsin Maşallah....
Bebişinin resmide duygulandırdı beni ya,resmen içimizdeki miniklerimiz şekilleniyor...
Rüya gibi ya herşey...Elhamd...
Rabbim korusun miniklerimizi....
Sonuclarında hayırlısı ile güzel gelir inşallah...
inşallah canım çok saol..kalp sesini duydum kendini gördüm hiç kalkasım gelmedi omakinenin yanından yarım saat izlesem yok demicem çok güzel oluyor bakması ya parmaklarına kadar gösterdi bana dr
Sanki yatıyo burda ve gözlerini görebiliyorum sanırım.. Maşallah canım benim ya.. Bunlar büyüyüp adam olacaklar Allahım nasıl bir mucize bu ne kadar büyük rabbim.. Gözünaydın turko bu arada ..:içelim:
saol canım valla göz burun agız kol bacak maşallah hepsi gözüküyor dediğin gibi bu resimde uyuyor belli :)))) valla uykucumu olacak ne smgi 10 haftalıkken gitmş çok oynuyordu diyordu bizimki uyuyudu heralde hareket göremedim ama dr herşeyi gayrt iyi dedi kalp atış düzeyi falan şükür şimdilik iyi sıra testlerde işte:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?