canımm maasallah hep böyle guzel haberler alırız inşallah
canım az kalmış göreceksin inşallahhh bak daha ne heyecenlar yaşayacaksın hele büyüsün annesi tekmeler atsın allah yüregin kalkıyor çok garip bir duygu pkadarını tahmin etmezdim diyeceksiniz kızımda ben öyle oldum maşşalh birde oynardı ki kızım karnım şekil degiştirirdi resmen sizlerde yaşayınca anlayacaksınız inşallahcoook coook güzel maasallah
İnşallah bende görürüm o gunleri...Cok heyecanlıyım şimdidenopuyorumnanaktan
turko canım çok sevindim herşey çok güzel maaşallah
çok tatlı gözüküyo uykucu
ne tatlı telaşlar bunlar
hayatımda ilk defa yaşadığım bir duygu ve gerçekten annelik başka hiçbirşeye benzemiyo bunu anladım
turko canım çok sevindim herşey çok güzel maaşallah
çok tatlı gözüküyo uykucu
ne tatlı telaşlar bunlar
hayatımda ilk defa yaşadığım bir duygu ve gerçekten annelik başka hiçbirşeye benzemiyo bunu anladım
kızlar birde sabah eşimle konuştuk kızımız 19 mayıs bayramı dogdu :)) buda 23 nisan olsa dedik dr bugün bana ne dedi hesaba göre 5mayıs ama sezeryan oldugu için 23 nisana bile denk gelebilir dedi güldü bende daha sabah konuşmuştuk eşimle keşke öyle olsa diyorduk dedim allahtan bişey olmazsa heralde 23 nisanda olabilirmş
Kısslar ben cıkıyorum..Taze fasulye pişircem..Uzuuuun bi aradan sonra ilk kez mutfaga girip yemek pişircem..İnşallah basarılı olurum :)
Herkes kendine ve bebişlere iyi baksın ve allaha emanet olsun....
Turko yazmak için baya çaba sarfettim. sayfada hata oldu. açılmadı ama pes etmedim. belli olmaz belki bebişin 3gün geç gelir. Anneciğine anneler günü hediyesi olur :))
dilek, biz bulantılardan kurtuluyoruz sen başlıosun. blue_sky da başlıo sanırım. Allah kolaylık versin. benim 3 aydır söyle. yemek içmek haram. sabah akşam tost yemekten bıktımkafamçokkarıştı
başlamasııınnnn benimki psikolojik olabilir devamlı dinliyorum kendimi başlıycakmı diyee sizi çok ii anladım valla ne zormuşş ki benim çok az bulanıyooo..ben şimdiden pes ettim ya benim canım çok tatlı ben nasıl doğuruccaammmmmmm
Turkocum hayırlı haberlerle gelmişsin çok sevindimm..Ya ben bu usg lerden bişey annamıyomm bebek nerdee:))))
ayy canım bebek yatıyor agız burun göz hepsi gözüküyor ya şekerim bak kafası solda yatıyor bıcırık
sale sen de kayseridensin doktorun kim hangi hastaneye gidiyorsun
turko maşşallah bebişin kendini belli etmeye başlamış
kesenin soluna yakın duruyo erkekmi olacak ne
böyle bir topic varda
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-kesedeki-konumuna-gore-cinsiyet-tahmini.html
benimde boğazım çok fena yutkunamıyorum geceden beri çok kötüyüm
saol canım ewet solda 7.haftada sagdaydı ben otopiğe giriyorum ama 11. haftalık olmuyormuş en fazla 9 ewet erkek olsun istiyorum hayırlısıyla bir kızım var şükürr bakalım gelecek gidişte belli olacakmış bu arada sanada geçmş olsun doktorunu arasan yanına gitsen ona gere ilaç veir bence
Kaybolmus herkez...boshayallersmile
Çooook acıktım,ama ne yiyeceğimi henüz bulamadım....
Eşimi bekliyorum,işten gelince beraber yiyelim diye....
Ama ne yesemde midemi bastırmıyor ya,şişicem bu gidişle....delikafadulden
Ahh canimm..kocisi beklermis yemek yemeden:))
Cok varmi daha gelmesine?
dayanamiyorsan azicik atistiriver bisiyler.
bende az evvel abimlerde yedim geldim yemegimi:)))
soylemesi ayip mangal yapmislar,
yanyana oturdugumuz icin beni yanliz birakmiyorlar hic
yedim yemegimi kactim eve
simdi cay demleyip icicemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?