2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada kızlar benim ellerimdeki ayaklarımdaki derilerim kurudu kaç gündür ya...bilmiyorumkismile
Nemlendirici krem kullanıyorum ama nafile....
Hamilelik le alakası varmıdır?
Yoksa sular mı yapıyordur??

hadi kolay gelsin canım bizim içinde yeee afiyet olsunn becerirsin merak etme

ayy yaptım az öncede yedik ama burnuma o kadar kötü koktu ki pişirirken, yiyemedim..kenarından tırtıkladım durdum :bbo:
Her kokuyu alıyorum tazı gibi oldum.Hersey mi bu kadar kötü kokar bir insana...
Hele sogan kokusu...ayy anlatınca bile kötü oldum benkafamçokkarıştı

Canım hamileyken alınan kokular aslında gerçek kokularmıs...sırnaşık şey
Allah'tan her zaman hissetmiyoruz....

Sogan dedin de,annem bundan 7 sene önce hamileyken sogandan fena tiksinmişti,ee bizde sogansız yemek yemezdik,yada salata yapmazdık,bütün yemeklere soganı ben dogrardım,soyulacaksa ben yapardım....
Gel zaman git zaman 3 ay sonra sogandan tiksinen ben oldum....kaydirigubbakcemile3
Annemin tiksintisi geçince bir rahatlamıstım anlatamam...
Hayla unutamıyorum o işkence gibi günleri....
delikafadulden

Bu arada kızlar benim ellerimdeki ayaklarımdaki derilerim kurudu kaç gündür ya...bilmiyorumkismile
Nemlendirici krem kullanıyorum ama nafile....
Hamilelik le alakası varmıdır?
Yoksa sular mı yapıyordur??

benimde aynı. bütün vucudum pul pul dökülüğyo. özellikle ellerim ve yüzüm. krem nafile

iyi aksamlar kizlar bende islreimi bitirip geldim cogu kisi sogandan tiksinmis bense sogan kavrulurken kokusuna bayiliyom birde coban salatasina bolca sogan dograyip hepsini yedim umarim gece midemi yakmaz bilmiyorumkismile

benimde aynı. bütün vucudum pul pul dökülüğyo. özellikle ellerim ve yüzüm. krem nafile

benimde yuzumde pul pul dokulmeler oldu ama simdi bu aralar azaldi cok sukur.

Gunluk nemlendirici krem kullaniyorum, normalde cildim ne yaglidir ne kuru, ideal bi ciltti ama simdi bisiy diyemicemkaydirigubbakcemile

iyi aksamlar kizlar bende islreimi bitirip geldim cogu kisi sogandan tiksinmis bense sogan kavrulurken kokusuna bayiliyom birde coban salatasina bolca sogan dograyip hepsini yedim umarim gece midemi yakmaz bilmiyorumkismile

Rabia, hosgeldin canimm
Evet bende sogandan etkilenenlerdenim...sadece kavururken bana cok kotu kokuyorrr..tarifi mumkun diil:))
Ama yerken hic tiksinmiyorum cok sukur...hem yemeklerde yiyorum hemde salatalarda:)
benimkide bi tuhaf ama bole iste:))

Rezua, senide cok merak ediyordum canim, bugun yazmissin hersey yolundaymis, cok sevindim canim. Insallah bundna sonra lekelenmelerin olmaz. Benimde arada oluyor, anlik yani ama cok sukurki ayni gunde kesiliyor...cok korkutuyor beni ama korkunun ecele faydasi yok tabii. Rabbim hakkimizda herseyin hayirisini nasip etsin.

benimde her yerim sivilce doldu.sırtım popom yüzümdede var.tuhaf bir cilt kuru ama yağlı

icinizde tek bende bi gariplik var canim kaydirigubbakcemile3 nevar ne yok yiyorum tatli haric :))) neyseki yiyebiliyorsun sogani canim ,bulantin filan yok bildim kadariyla

Pul pul dökülme gibi de değil de,kup kuru oldu ya...bilmiyorumkismile

Valla Allah'tan annem gibi tiksinmiyorum sogandan,çokda hoşlanıyorum kullanmaktan çok şükür..kaydirigubbakcemile5

icinizde tek bende bi gariplik var canim kaydirigubbakcemile3 nevar ne yok yiyorum tatli haric :))) neyseki yiyebiliyorsun sogani canim ,bulantin filan yok bildim kadariyla

Bariz bir bulantim yok hayir, cok nadir arada yoklar gibi oluyor vede cok sukur onunlada kaliyor:))

Sen nasilsin bu arada? Nasil gidiyor? varmi yakin bir tarihte kontrolun?

Bariz bir bulantim yok hayir, cok nadir arada yoklar gibi oluyor vede cok sukur onunlada kaliyor:))

Sen nasilsin bu arada? Nasil gidiyor? varmi yakin bir tarihte kontrolun?

bu ayin 27de terminim var canim,büyük kontrol olucak akabalarda down sendromlu cocuklar oldu icin bendede olma ihtimali varmis ALLAH korusun bu ayin 27de hersey belli olucak ve cok rahat geciyor hamilelim sükür ne tiksinme ne bulanti kokulara hassaslik bile yok nasil hamileysem :)))) senin termin nezman peki canim ?

poz veriyo gibi bi hali var sanki :) utanmış galiba turko, yada çok havalı bişey olcak pas vermiyo kameralara olumunekankayizsmile
yok teyzesi havalı degildir utanmıştır annesi bakınca kuzummmmm :)))):ecrin_bebek::kedi:
turkocum ikili tarama testi yaptırdınmı?:CüvCüv:
valla kafam karıştı kan verdim ama yarın anlayacam ne testleri oldugunu idrarda verdim gelecek ayda bir testdaha varmış
valla bende kedi gibi her kokuyu alır oldum valla böylesi berbat bişeymş herşeyin kokusunu herkesten çok hissetmek hemen yüregim büyüyor

Bugün bir arkadasımla görüştüm,şuan 4 aylık hamile,3 aylıkken erkek olucagını öğrenmişti,bugün dedi ki kızım olucakmıs,doktor yanılmıs...bilmiyorumkismile
Ay en korktugum sey..
En iyisi beklemek ...

Sağolsasın cnm, şimdilik herşey yolunda gidiyor.. İnş senin için de sonuna kadar sorunsuz geçer hamişlik... ve hepimiz için tabi ki de.. Sana doktor progestan verdi mi lekelenmeler için??

peki hamilelin nasil geciyor canim ? sogandan tiksinmedine göre rahat tahminim

Elhamd canım şu sıralar çok güzel geçiyor...
Rabbim sıkıntı vermesin...
Tek tük şeylerden tiksinmem var,en basta tavuk...
Nedense tek bu gelince aklıma midem hoş oluyor...bilmiyorumkismile

Elhamd. gerisini rahatlıkla yiyebiliyorum....

Miğde bulantımda 3 kez oldu,çıkardım....:1ninca:
Çok şükür uzun yasamadım....

Şimdilik herşey yolunda,Rabbim nazarlardan korusun...kaydirigubbakcemile3

Senin nasıl geçiyor?
Rahatlıkla yiyebiliyormusun herşeyi?

Bizler o sansli hamilelerden olsa gerek:)) benimde cok sukur hicbirseyden sikayetim yok.

Benim bu ayin 18 inde kan testlerim var, ayrica seker yuklemesi yapilicak, 28 ekimdede 2 li testim var. Insallah hepimizin test sonuclari olumlu cikar..insan ister istemez heyecan yapiyor degilmi..

burda onun icin 16 haftadan önce doktorlarin agzini bicak acmiyor emin olmadan birsey demiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…