hadi kolay gelsin canım bizim içinde yeee afiyet olsunn becerirsin merak etme
ayy yaptım az öncede yedik ama burnuma o kadar kötü koktu ki pişirirken, yiyemedim..kenarından tırtıkladım durdum :bbo:
Her kokuyu alıyorum tazı gibi oldum.Hersey mi bu kadar kötü kokar bir insana...
Hele sogan kokusu...ayy anlatınca bile kötü oldum benkafamçokkarıştı
Bu arada kızlar benim ellerimdeki ayaklarımdaki derilerim kurudu kaç gündür ya...bilmiyorumkismile
Nemlendirici krem kullanıyorum ama nafile....
Hamilelik le alakası varmıdır?
Yoksa sular mı yapıyordur??
benimde aynı. bütün vucudum pul pul dökülüğyo. özellikle ellerim ve yüzüm. krem nafile
iyi aksamlar kizlar bende islreimi bitirip geldim cogu kisi sogandan tiksinmis bense sogan kavrulurken kokusuna bayiliyom birde coban salatasina bolca sogan dograyip hepsini yedim umarim gece midemi yakmaz bilmiyorumkismile
Rabia, hosgeldin canimm
Evet bende sogandan etkilenenlerdenim...sadece kavururken bana cok kotu kokuyorrr..tarifi mumkun diil:))
Ama yerken hic tiksinmiyorum cok sukur...hem yemeklerde yiyorum hemde salatalarda:)
benimkide bi tuhaf ama bole iste:))
benimde aynı. bütün vucudum pul pul dökülüğyo. özellikle ellerim ve yüzüm. krem nafile
iyi aksamlar kizlar bende islreimi bitirip geldim cogu kisi sogandan tiksinmis bense sogan kavrulurken kokusuna bayiliyom birde coban salatasina bolca sogan dograyip hepsini yedim umarim gece midemi yakmaz bilmiyorumkismile
icinizde tek bende bi gariplik var canim kaydirigubbakcemile3 nevar ne yok yiyorum tatli haric :))) neyseki yiyebiliyorsun sogani canim ,bulantin filan yok bildim kadariyla
Bariz bir bulantim yok hayir, cok nadir arada yoklar gibi oluyor vede cok sukur onunlada kaliyor:))
Sen nasilsin bu arada? Nasil gidiyor? varmi yakin bir tarihte kontrolun?
Valla Allah'tan annem gibi tiksinmiyorum sogandan,çokda hoşlanıyorum kullanmaktan çok şükür..kaydirigubbakcemile5
yok teyzesi havalı degildir utanmıştır annesi bakınca kuzummmmm :)))):ecrin_bebek::kedi:poz veriyo gibi bi hali var sanki :) utanmış galiba turko, yada çok havalı bişey olcak pas vermiyo kameralaraolumunekankayizsmile
valla kafam karıştı kan verdim ama yarın anlayacam ne testleri oldugunu idrarda verdim gelecek ayda bir testdaha varmışturkocum ikili tarama testi yaptırdınmı?:CüvCüv:
valla bende kedi gibi her kokuyu alır oldum valla böylesi berbat bişeymş herşeyin kokusunu herkesten çok hissetmek hemen yüregim büyüyorayy yaptım az öncede yedik ama burnuma o kadar kötü koktu ki pişirirken, yiyemedim..kenarından tırtıkladım durdum :bbo:
Her kokuyu alıyorum tazı gibi oldum.Hersey mi bu kadar kötü kokar bir insana...
Hele sogan kokusu...ayy anlatınca bile kötü oldum benkafamçokkarıştı
Rezua, senide cok merak ediyordum canim, bugun yazmissin hersey yolundaymis, cok sevindim canim. Insallah bundna sonra lekelenmelerin olmaz. Benimde arada oluyor, anlik yani ama cok sukurki ayni gunde kesiliyor...cok korkutuyor beni ama korkunun ecele faydasi yok tabii. Rabbim hakkimizda herseyin hayirisini nasip etsin.
peki hamilelin nasil geciyor canim ? sogandan tiksinmedine göre rahat tahminim
bu ayin 27de terminim var canim,büyük kontrol olucak akabalarda down sendromlu cocuklar oldu icin bendede olma ihtimali varmis ALLAH korusun bu ayin 27de hersey belli olucak ve cok rahat geciyor hamilelim sükür ne tiksinme ne bulanti kokulara hassaslik bile yok nasil hamileysem :)))) senin termin nezman peki canim ?
Bugün bir arkadasımla görüştüm,şuan 4 aylık hamile,3 aylıkken erkek olucagını öğrenmişti,bugün dedi ki kızım olucakmıs,doktor yanılmıs...bilmiyorumkismile
Ay en korktugum sey..
En iyisi beklemek ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?