burda onun icin 16 haftadan önce doktorlarin agzini bicak acmiyor emin olmadan birsey demiyorlar
Elhamd canım şu sıralar çok güzel geçiyor...
Rabbim sıkıntı vermesin...
Tek tük şeylerden tiksinmem var,en basta tavuk...
Nedense tek bu gelince aklıma midem hoş oluyor...bilmiyorumkismile
Elhamd. gerisini rahatlıkla yiyebiliyorum....
Miğde bulantımda 3 kez oldu,çıkardım....:1ninca:
Çok şükür uzun yasamadım....
Şimdilik herşey yolunda,Rabbim nazarlardan korusun...kaydirigubbakcemile3
Senin nasıl geçiyor?
Rahatlıkla yiyebiliyormusun herşeyi?
Sağolsasın cnm, şimdilik herşey yolunda gidiyor.. İnş senin için de sonuna kadar sorunsuz geçer hamişlik... ve hepimiz için tabi ki de.. Sana doktor progestan verdi mi lekelenmeler için??
Oğlumda tam 12 haftalıkken kız gibi ama kesin bişi diyemiyorum, bir sonraki kontrolde kesin söyleyebilirim demişti.. sonra 16. haftada kesin %100 erkek dedi ve bir oğlum oldu
evet canim herseyi yiyorum tiksinmem bulantim olmadi hatta yemek yaparken öyle bi güzel kokusu geliyorki cig cig yicem nerdeyse kaydirigubbakcemile3 simdilik rahat geciyor umarim hep böyle gecer
seninde hamislin baya rahatmis insallahda hep böyle devam eder :)
ikili test bende yaptırmayı düşünmüyorum
amcamın kızı yaptırdı özel hastanede ense kalınlığı çıktı
sonra çapada yeniden test yapıldı galiba karından sıvı aldılar ve ordaki sonuç ense kalınlığı genetikmiş
kızın 7 ay burnundan geldi şuan 2 aylık dünya tatlısı bi kızı var fiziksel hiç bir görüntü bozukluğuda yok
Maşallah canım sanada,Rabbim hep böyle rahatlık versin hepimize.....:lepi:
Darısı diğer arkadaslara inşallah...:Saruboceq:
amin canim insallah sende yurtdisindasin öyle yaziyor ? nerden ?
peki oglunda hamilelin nasil gecti canim ? ve bu hamislin nasil geciyor aynimi belirtileri degilmi ?
Amin canim insallah.
Bana herhangi bir ilac vermediler hayir, yatip dinlen bile demediler. Cok derecede kanama olmadikca endiselenmemi soylediler..ama ister istemez endiseleniyor insan. Benim lekelenmelerimde cok fazla olmuyor canim, bi iki bisiler geliyor sonra kesiliyor..artik oda neden geliyor bilemiyorum...bu lekelenmelerim hep haftaici yogun calistigim gunler oluyor..sanirim stresten olsa gerek isim cok yogun...haftasonlari dinlendigim icin hicbir lekelenmem yok...tuhaf dimi?? Birdahaki kontrolumde bunu gorusucem doktorumla...calismamla bir alakasimi var acaba??
Oğlumda 6. hafta ile 18. hafta arasında aşırı bulantı ve her gün en az 7-8 kez hatta daha fazla kusmam oldu.. yediğim herşeyi kusuyordum.. hem de öyle azcık değil, her seferinde bardak dolusu...:bbo:
Bu seferkinde de bulantım var ama oğlumdaki kadar aşırı değil.. yani bişeyler yiyince hafifliyo.. oğlumda ne yasam kar etmiyordu.. bi de bu seferkinde 4-5 kez çıkardım şimdiye kadar.. o da bir yemek kaşığı kadar.. ama bunda 3 hafta boyunca lekelenmem oldu.. oğlumda hiç olmamıştı.. şimdilik farklar bunlar cnm..
Bu arada kızlar,ben 3 gün önce çok ayakta kaldım,iyiyim diye de ev işi yaptım biraz,oturmak içimden gelmedi.... Gecesine kahverengi lekelenmem oldu...bilmiyorumkismile
Ertesi günde yattım,yormadım kendimi elh geçti...
Sizdede oluyor mu hayla?
kendini ozman sakin yorma canim yorulmak iyi gelmiyor sana bendede 2,3 defa geldi dinlenince gecti
hmm yani farkli geciyor bu hamilelin,cinsiyetini örenince bildir canim merak ettim simdi :)
ben 3 haftadır raporluyum.. benim de hep lekelenmelerim ayakta biraz fazla kaldığım günlerde oldu nedense.. yatınca pek olmuyor.... sen bir doktora sor bakalım..
Bu arada kızlar,ben 3 gün önce çok ayakta kaldım,iyiyim diye de ev işi yaptım biraz,oturmak içimden gelmedi.... Gecesine kahverengi lekelenmem oldu...bilmiyorumkismile
Ertesi günde yattım,yormadım kendimi elh geçti...
Sizdede oluyor mu hayla?
gezgincim, evet canim, bendede oluyor ara ara, kahverengi bile degil resmen kirmizi ama cok az vede sadece silinirken:bbo:
Biraz agir bisiy tasisamda oluyor hafif akinti seklinde...yani vucudum aslinda bana onin sinyalini veriyor, cok kosusturmamam gerektigini vs.
Ama korkmayin diye tavsiye ediliyor hep...bazi kadinlarda 9 ay boyunca bile bu tur lekelenmeler olabiliyormus...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?