2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Oğlumda tam 12 haftalıkken kız gibi ama kesin bişi diyemiyorum, bir sonraki kontrolde kesin söyleyebilirim demişti.. sonra 16. haftada kesin %100 erkek dedi ve bir oğlum oldu

burda onun icin 16 haftadan önce doktorlarin agzini bicak acmiyor emin olmadan birsey demiyorlar

En iyisini yapıyorlar....
Diğer türlü kişi içide alısmak zor olur....
Bir kıza hazırla kendini bir erkek çıksın ona hazırla...

Neyse hayırlı zamanda öğreniriz inşallah...kaydirigubbakcemile5

evet canim herseyi yiyorum tiksinmem bulantim olmadi hatta yemek yaparken öyle bi güzel kokusu geliyorki cig cig yicem nerdeyse kaydirigubbakcemile3 simdilik rahat geciyor umarim hep böyle gecer
seninde hamislin baya rahatmis insallahda hep böyle devam eder :)

turko hosgeldin canim gözün aydin bebisini görmüssün :) masallah

Sağolsasın cnm, şimdilik herşey yolunda gidiyor.. İnş senin için de sonuna kadar sorunsuz geçer hamişlik... ve hepimiz için tabi ki de.. Sana doktor progestan verdi mi lekelenmeler için??

Amin canim insallah.
Bana herhangi bir ilac vermediler hayir, yatip dinlen bile demediler. Cok derecede kanama olmadikca endiselenmemi soylediler..ama ister istemez endiseleniyor insan. Benim lekelenmelerimde cok fazla olmuyor canim, bi iki bisiler geliyor sonra kesiliyor..artik oda neden geliyor bilemiyorum...bu lekelenmelerim hep haftaici yogun calistigim gunler oluyor..sanirim stresten olsa gerek isim cok yogun...haftasonlari dinlendigim icin hicbir lekelenmem yok...tuhaf dimi?? Birdahaki kontrolumde bunu gorusucem doktorumla...calismamla bir alakasimi var acaba??

Oğlumda tam 12 haftalıkken kız gibi ama kesin bişi diyemiyorum, bir sonraki kontrolde kesin söyleyebilirim demişti.. sonra 16. haftada kesin %100 erkek dedi ve bir oğlum oldu

peki oglunda hamilelin nasil gecti canim ? ve bu hamislin nasil geciyor aynimi belirtileri degilmi ?

Maşallah canım sanada,Rabbim hep böyle rahatlık versin hepimize.....:lepi:

Darısı diğer arkadaslara inşallah...:Saruboceq:

ya evet canım anlatmaya çalıştığım kısaca buydu aslında son yedi ayım doğana kadar burnumdan geldi diyebilirim eşim hep saçlarının beyazladığından bahseder meraktan yani neyse şükür allaha alıyolar bi kan yok şöle yok böle aslında zoonetteydi arkadaş sanırım bi yerde haklı sadece insanın kendisi alıştırması bakımından katılıorum ona hani bi şok yaşamamak açısından allah herkese sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasib etsin ne diyelim

peki oglunda hamilelin nasil gecti canim ? ve bu hamislin nasil geciyor aynimi belirtileri degilmi ?

Oğlumda 6. hafta ile 18. hafta arasında aşırı bulantı ve her gün en az 7-8 kez hatta daha fazla kusmam oldu.. yediğim herşeyi kusuyordum.. hem de öyle azcık değil, her seferinde bardak dolusu...:bbo:

Bu seferkinde de bulantım var ama oğlumdaki kadar aşırı değil.. yani bişeyler yiyince hafifliyo.. oğlumda ne yasam kar etmiyordu.. bi de bu seferkinde 4-5 kez çıkardım şimdiye kadar.. o da bir yemek kaşığı kadar.. ama bunda 3 hafta boyunca lekelenmem oldu.. oğlumda hiç olmamıştı.. şimdilik farklar bunlar cnm..

ben 3 haftadır raporluyum.. benim de hep lekelenmelerim ayakta biraz fazla kaldığım günlerde oldu nedense.. yatınca pek olmuyor.... sen bir doktora sor bakalım..

hmm yani farkli geciyor bu hamilelin,cinsiyetini örenince bildir canim merak ettim simdi :)

Bu arada kızlar,ben 3 gün önce çok ayakta kaldım,iyiyim diye de ev işi yaptım biraz,oturmak içimden gelmedi.... Gecesine kahverengi lekelenmem oldu...bilmiyorumkismile
Ertesi günde yattım,yormadım kendimi elh geçti...
Sizdede oluyor mu hayla?

kendini ozman sakin yorma canim yorulmak iyi gelmiyor sana bendede 2,3 defa geldi dinlenince gecti

Zonnetje bizim ikimizinde son sat tarihi 31 temmuz ama sen benden 1 gün önce gidiyon canim :))))

kendini ozman sakin yorma canim yorulmak iyi gelmiyor sana bendede 2,3 defa geldi dinlenince gecti

Evet canım öyle gerçekten,genelde hep korktuğum için sık ayakta kalmıyorum,eşimle sık dısarı çıkardık 1 aydır nerdeyse 2-3 kere çıktım...
İlk haftalar geçsin en azından diye...
Kendimi iyi hissettim sanırım aşka geldim o gün...sempatiksalakcinni
Allah'tan geçti elhamd...
Rabbim korusun ya

hmm yani farkli geciyor bu hamilelin,cinsiyetini örenince bildir canim merak ettim simdi :)

tabi yazıcam buraya.. :CüvCüv: ilkinde çok bulantı olunca kız zannetmiştim.. çünkü genelde herkes kızda bulantı çok olur diyordu ama bunun yanlış olduğu kanıtlanmış oldu çünkü oğlan olmasına rağmen aşırı bulantı+kusmam vardı.. üstelik tansiyonum 7-4 civarıydı sürekli .. ayakta duramıyordum...:bbo:

ben 3 haftadır raporluyum.. benim de hep lekelenmelerim ayakta biraz fazla kaldığım günlerde oldu nedense.. yatınca pek olmuyor.... sen bir doktora sor bakalım..

Evet canim, enine boyuna bi gorusucem bu konuyu, bu bebek bana sonucta Rabbimin buyuk mucizesi, hicbirsey bundan onemli degil benim icin..gerekirse isimi bile birakabilirim. Ama isyerimde problem olucagini sanmiyorum, henuz anlatmadim hickimseye, anblatsam kesin anlayis gostericeklerdir.

gezgincim, evet canim, bendede oluyor ara ara, kahverengi bile degil resmen kirmizi ama cok az vede sadece silinirken:bbo:

Biraz agir bisiy tasisamda oluyor hafif akinti seklinde...yani vucudum aslinda bana onin sinyalini veriyor, cok kosusturmamam gerektigini vs.
Ama korkmayin diye tavsiye ediliyor hep...bazi kadinlarda 9 ay boyunca bile bu tur lekelenmeler olabiliyormus...

Öyle ablacım...
Çok yormuyacaz kendimizi,şurada 1 ay belki...
Sonrasında herşey hafiflicek inşallah...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…