2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayy tansiyonun cok düsükmüs o tansiyonla nasil ayakta durcaktin canim,,evet kizda bulanti cok olur diyorlar ama burda okudum kadariyla cok rahat hamilik gecirip kizi olan cok

kahve lekelenme bendede ayakta kaldığım günler yoğun oluyo
ismekte kuaförlüğe yazılmıştım geçen hafta gittim çoğunlukla ayakta kaldım ve eve gelince akıntım artmıştı
doktoruma gittim ve bu dönem kura gitmemi yasakladı mümkün olduğunca evde dinlenmemi söyledi
gerçektende öyle oldu bende progestan içiyorum
ben şimdiye kadar 1 kere yemek yaptım
bu aralar sucuktan nefret ediyorum ve hep tost yemek istiyorum
bu arada 6+7 yim

Valla tarihlerimiz nerdeyse çogumuzun aynı,ama mayısta eminim aksıcak....sempatiksalakcinni
Erkek 10 gün fazladan kalıyor genelde,kız ise vaktinde geliyor...
Tabi Rabbimizinde takdiri,ne zaman dünyaya gelmesini nasip edicek se o zaman gelicekler...
Bakalım ilk annemiz kim olucak...delikafadulden

Öyle ablacım...
Çok yormuyacaz kendimizi,şurada 1 ay belki...
Sonrasında herşey hafiflicek inşallah...:Saruboceq:

amin canim benim insallah.
Beklicez bakalim sabirla bebislerimizi,

Ben inanamiyorum hala yaaa
Benim simdi minnak bi bebisimboshayallersmilemi olucak??
Mis gibi koklayacakmiyim??
Bagrimami basicam???
Evimizin ici mis gibi bebismi kokucak???:asigim:

HAYAK DEGIL DIMI KIZLARRRRRR

inş hayal olarak kalmayacak :Saruboceq:
Rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etcek inş:Saruboceq:

Valla aynı benim gibisin ablacım....delikafadulden
Eşime diyorum tekmeleri hissetmeden inanmıcam....sırnaşık şey
BAmbaşka birşey....
Zaman geçtikçe duygular dahada pekişiyor içimde....
oy oy...
Elhamd... :asigim:

2010 mayisda erkek patlamasi yasanmis tahminim 2011 mayisdada kiz patlamasi yasicaz kaydirigubbakcemile3

Göbiş dedin de canım,bugün biraz dar kesim giyindim,garip oldum ya,resmen hafiften göbişim çıkmıs..bilmiyorumkismile
Ayy,heyecanlanıyorum her geçen gün...:lepi:

ben erkenden göbegim cikcak diye cok korkuyom :sinifsinif: dogumdan sonra birde o göbisleri eritmek var kaydirigubbakcemile3

ben erkenden göbegim cikcak diye cok korkuyom :sinifsinif: dogumdan sonra birde o göbisleri eritmek var kaydirigubbakcemile3

Gidiyor diyorlar,ama kalıcak muhtemelen biraz..
Artık oda bizim çabalarımızla gider inşallah...:lepi:
Sağ selim dogum yaptıgımı göreyim de,gerisi kolay gibime geliyor...bayanssulusmile

Ama bende erkenden çıkmasını istemiyorum,zamanla büyüsün istiyorum...
guclubacismile

inş hayal olarak kalmayacak :Saruboceq:
Rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etcek inş:Saruboceq:

Amin canim insallah. daha ne isterizki rabbimden degilmi...o gunleri bir gorebilsek..anne olmak neguzel bir duygudur oyle..Rabbim bu yolda kolayliklar nasip etsin bize insallah..herbirimiz seneye saglikla alalim bebeklerimizi kucaklarimiza.

Evet canim, biraz saglamciyiz sanirim sende bende:))) inanamicaz taaki bebisler tekmelemeye baslayincaya kadar:)))

2010 mayisda erkek patlamasi yasanmis tahminim 2011 mayisdada kiz patlamasi yasicaz kaydirigubbakcemile3

Aminnnn...hep soyluyorum..benim icin her ikiside ayni..cunki ne kizim var..nede oglum...Kismetimizde ne varsa o olsun. Ama kiz cocuklarinada bayiliyorummm..Kiz olursa birde takla atarim herhalde:)):asigim:

kızlar açım aççç. tost yemekten imanım gevredi. miden kuru gaz ile dolu. tıka basa yemiş gibiyim ama hepsi gaz. ne yemek yiyebiliyorum, ne de tok durabiliyorum:a015:

Aminnnn...hep soyluyorum..benim icin her ikiside ayni..cunki ne kizim var..nede oglum...Kismetimizde ne varsa o olsun. Ama kiz cocuklarinada bayiliyorummm..Kiz olursa birde takla atarim herhalde:)):asigim:

kiz bebisleri cok tatli dokroa muyaneye gittimde kadin dogum etmis daha minicik bi kiz coCugu vardi kucaginda pempislere bürünmüs öyle tatliydiki :)

kızlar açım aççç. tost yemekten imanım gevredi. miden kuru gaz ile dolu. tıka basa yemiş gibiyim ama hepsi gaz. ne yemek yiyebiliyorum, ne de tok durabiliyorum:a015:

canim hala yiyemiyormusun bulantilarin birazda olsun hafiflemedimi ?

bu linke bakmayan hamisle bi baksaniz oraya sizde yazssaniz dogruluk payi nekadar ögrenmis oluduk hep birlikte :))

[/Bhttp://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/391176-bebegin-kesedeki-konumuna-gore-cinsiyet-tahmini.html

YAhu şu hamişler napıp edip cinsiyeti öğrenmek için ne yollara basvuruyorlar ya...kaydirigubbakcemile3
Oysa sabredilse çıkıcak ortaya zamanı gelince....sempatiksalakcinni

Yalnız baktım,geneli tutmus...
Oda güzel....:lepi:

Baska birşey yiyemiyormusun canım?
Miğde bulantın mı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…