tabi yazıcam buraya.. :CüvCüv: ilkinde çok bulantı olunca kız zannetmiştim.. çünkü genelde herkes kızda bulantı çok olur diyordu ama bunun yanlış olduğu kanıtlanmış oldu çünkü oğlan olmasına rağmen aşırı bulantı+kusmam vardı.. üstelik tansiyonum 7-4 civarıydı sürekli .. ayakta duramıyordum...:bbo:
Zonnetje bizim ikimizinde son sat tarihi 31 temmuz ama sen benden 1 gün önce gidiyon canim :))))
Öyle ablacım...
Çok yormuyacaz kendimizi,şurada 1 ay belki...
Sonrasında herşey hafiflicek inşallah...:Saruboceq:
amin canim benim insallah.
Beklicez bakalim sabirla bebislerimizi,
Ben inanamiyorum hala yaaa
Benim simdi minnak bi bebisimboshayallersmilemi olucak??
Mis gibi koklayacakmiyim??
Bagrimami basicam???
Evimizin ici mis gibi bebismi kokucak???:asigim:
HAYAK DEGIL DIMI KIZLARRRRRR
amin canim benim insallah.
Beklicez bakalim sabirla bebislerimizi,
Ben inanamiyorum hala yaaa
Benim simdi minnak bi bebisimboshayallersmilemi olucak??
Mis gibi koklayacakmiyim??
Bagrimami basicam???
Evimizin ici mis gibi bebismi kokucak???:asigim:
HAYAK DEGIL DIMI KIZLARRRRRR
Valla tarihlerimiz nerdeyse çogumuzun aynı,ama mayısta eminim aksıcak....sempatiksalakcinni
Erkek 10 gün fazladan kalıyor genelde,kız ise vaktinde geliyor...
Tabi Rabbimizinde takdiri,ne zaman dünyaya gelmesini nasip edicek se o zaman gelicekler...
Bakalım ilk annemiz kim olucak...delikafadulden
kizlar göbüslerinizin resmini nezman ekliceniz :)
2010 mayisda erkek patlamasi yasanmis tahminim 2011 mayisdada kiz patlamasi yasicaz kaydirigubbakcemile3
Göbiş dedin de canım,bugün biraz dar kesim giyindim,garip oldum ya,resmen hafiften göbişim çıkmıs..bilmiyorumkismile
Ayy,heyecanlanıyorum her geçen gün...:lepi:
ben erkenden göbegim cikcak diye cok korkuyom :sinifsinif: dogumdan sonra birde o göbisleri eritmek var kaydirigubbakcemile3
inş hayal olarak kalmayacak :Saruboceq:
Rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etcek inş:Saruboceq:
Valla aynı benim gibisin ablacım....delikafadulden
Eşime diyorum tekmeleri hissetmeden inanmıcam....sırnaşık şey
BAmbaşka birşey....
Zaman geçtikçe duygular dahada pekişiyor içimde....
oy oy...
Elhamd... :asigim:
2010 mayisda erkek patlamasi yasanmis tahminim 2011 mayisdada kiz patlamasi yasicaz kaydirigubbakcemile3
Evet canim, biraz saglamciyiz sanirim sende bende:))) inanamicaz taaki bebisler tekmelemeye baslayincaya kadar:)))
:
Aminnnn...hep soyluyorum..benim icin her ikiside ayni..cunki ne kizim var..nede oglum...Kismetimizde ne varsa o olsun. Ama kiz cocuklarinada bayiliyorummm..Kiz olursa birde takla atarim herhalde:)):asigim:
kızlar açım aççç. tost yemekten imanım gevredi. miden kuru gaz ile dolu. tıka basa yemiş gibiyim ama hepsi gaz. ne yemek yiyebiliyorum, ne de tok durabiliyorum:a015:
bu linke bakmayan hamisle bi baksaniz oraya sizde yazssaniz dogruluk payi nekadar ögrenmis oluduk hep birlikte :))
[/Bhttp://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/391176-bebegin-kesedeki-konumuna-gore-cinsiyet-tahmini.html
kızlar açım aççç. tost yemekten imanım gevredi. miden kuru gaz ile dolu. tıka basa yemiş gibiyim ama hepsi gaz. ne yemek yiyebiliyorum, ne de tok durabiliyorum:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?