2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar..biliyorum belki cok erken ama...hic isim uzerinde dusundunuzmu..konustunuzmu eslerinizle???

Isim koymak esimle buyuk bir problem olucak aramizda. nerdeyse baskin cikmaya calisiyor ismini kendisi koyucakmis.....

Ya...babsi oysa anneside benim ama:)))) neden bana hitap eden bir ismi koyamayayimki????

Valla biz henüz konusmadık...
Eşim cinsiyeti belli olmadan konusmuyacak sanırım,öyle görünüyor...

Bende üstüne düşmedim henüz,karamsarım biraz bu konularda,kesin takılıp kalıcam....sempatiksalakcinni

Tabi tek eşimin koymasını istemem,benimde fikrim geçsin isterim...
Sonuçta ikimizin çocugu,seçim iki kişi ile olmalı....

kızlar açım aççç. tost yemekten imanım gevredi. miden kuru gaz ile dolu. tıka basa yemiş gibiyim ama hepsi gaz. ne yemek yiyebiliyorum, ne de tok durabiliyorum:a015:

Bu demektirki..SIK SIK vede az az yemen gerekiyor canim. Sadece bi tostlada olmazki ama...biraz gayret etsen...farkli bisiylerde denesen...?? Meyve yiyebiliyormusun canim??

aynen canım çok doğru allah bagışlasın tamamına erdrirsin inşallah gerçektende zor dönemlerden geçmişsin allah büyük yardımcın olsun inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kizlar ben cikiyorum daha sonra belki yine gelirim hepinize iyi geceler hoscakalin

Bende ciddi sekilde hic dusunmedim canim henuz,
ama bir aksam enine boyuna oylesine konustuk..isimler soyledik
saydigim hicbir ismi begenmiyor...
neymis 2 heceli olucakmis..3 heceli asla istemiyormus beyimiz..
birde beyimizin fikri su:
kendisi 3-5 tane kendi begendigi ismi bana sunucakmis..
bende islerinden 1 tanesinde kendim karar verebilirmisim:)))
ba ba baaa...kendisi cok akillidir...ama bukadarida fazla hahahahah
yerim adamin aklinisempatiksalakcinni

canim hala yiyemiyormusun bulantilarin birazda olsun hafiflemedimi ?

kızlar çıldırcam yok yok yok yiyemiyorum. her sabah büyük bi mutluluk ile bitmiştir die kalkıyorum. bitmemiş. çok kötü görünüyorum. sağlıksız ve paspal. bugün gaz ile dolu midem. sanki tokmuşum gibi ama açım aç. Allahım zoruna gitmesinde. Kimse yaşamasın bu durumu cidden çok zor. Benden kötü olan var mı acaba diğer annelerde. Allah vermesin de

bebeğimiz kızda olsa erkekte olsa ben koyuyorum isimlerini
eşim hiç ısrarcı değil
geçen kız olursa adı; çağla olsun
erkek olursa; arda olsun ddim

çok güzel hayatım iki isimide çok beğendim tabi olabilir dediopuyorumnanaktan kendi beğenmese koydurmaz ama çok beğendi isimleri

bu arada 2. seçeneklerimizde
kız: mercan
erkek:güneyŞeniz

Vayy bastan pazarlıklı demek eşiniz...kaydirigubbakcemile3

Bir isim seçip koyacağınız günü çooook merak ediyorum,şimdiden kolay gelsin size....kaydirigubbakcemile3

Bu demektirki..SIK SIK vede az az yemen gerekiyor canim. Sadece bi tostlada olmazki ama...biraz gayret etsen...farkli bisiylerde denesen...?? Meyve yiyebiliyormusun canim??

zonnetje, yiyemiyorum tostan başka bişey. tost ya da patates. et yemek istemiyorum bu dönemde. zaten riskli benim şu et mevzum. yoksa köfte fln yiyebiliyodum

meyve yiyince midemde gaz oluo. çünkü gün boyu hiçbir şey yiyemediğim için meyve ben de gaz yapıyor. benim mide rahatsızlıklarım var. reflü ve gastrit

çözüm bulamıcanızı biliyorum aslında ama kendime yandaş arıyorum napimdelikafadulden

Rabbim tez zamanda sağlık versin sana canım....
Uzun sürmez inşallah...

Gene zonnect ablamızın dediği gibi azda olsa sık yemeye çalıs,takatin düşmesin....

Ayrıca maşallah eşin çok anlayıslıymıs,tebrik ediyorum....kaydirigubbakcemile5

İsimlerde hoş,inşallah koyacagınız günüde görürüz....opuyorumnanaktan

aminnn canım hepimize nasib etsin Allah:Saruboceq:

Canım valla reflü ve gastriti olanlar daha zor geçiriyormus,heryerde yazıyor...
Bende ikisinden berine sahibim,ama henüz teşhis edilmedi...kaydirigubbakcemile3
Sık yemeye çalışıyorum,arada çok süre olunca miğdem yanmaya baslıyor...
Hamilelikten önce bu kadar hissetmiyordum,şimdi dahada arttı....
Rabbim kolaylık versin bize...

:1ninca:

selam kızlar hepınıze ıyı aksamlar...
ufff bende cok yemısım sanırım....rahatsız oldum ya....

aynen canım çok doğru allah bagışlasın tamamına erdrirsin inşallah gerçektende zor dönemlerden geçmişsin allah büyük yardımcın olsun inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sagolasın canım allah razı olsun....hepımızın yardımcısı olsun bebıslerımızı korusun...

selam kızlar hepınıze ıyı aksamlar...
ufff bende cok yemısım sanırım....rahatsız oldum ya....

Herkeze pat pat cevap yetiştiriyorum ama yazamadan geçemicemkaydirigubbakcemile3

Valla sabırsızlıkla şimdi yemek yemek istiyorum....delikafadulden
Hamişlikte farklı,azda yesek o rahatsızlık vermeye yetiyor...
Genede durmak istemiyrum....sırnaşık şey

Zonox canimmm, sanirim bulantilari en yogun yasiyan anne adaylarindan birisin canim. yazdiklarinizi okuyunca inan bende cok uzuluyorum size..ama malesef bu durumu herkez kendi yasiyor...Rabbim biran once azaltsin bulantilarinizi...baskada birsey gelmiyor sekercim elimden malesef..

Esini tebrik ediyorum canim bu isim konusunda,
neguzel sana birakmis.
Aslinda bende cok gormuyorum esime,
cunki cok cok hevesli,
oda benimle birlikte el ele kol kola yuruduk bu uzun yolda
onunda en azindan benim kadar hakki vardir isim konusundada
ve diger herseyde..

Biz her halukarda..herseyde oldugu gibi
bu konudada variriz muhakkak ortak bir karara.

Ama iste insan istiyorki karar tamamen kendine ait olsun:))) ama benim herifcim aliskin..herseyde kendi fikrini koyar ortaya...
evimize caybardagi dahi alirken...dusun artik:)))

:içelim:

evet canım erkek için yorum yapamıycam ama kızlar gerçektende nerdeyse tam zamanında gelio diyebilirim benim kızlar aynen öyle oldu ikinci miniğim erken bile geldi fazla dayanamadı içerde galiba hihoyyythihoyyyt

evet canım erkek için yorum yapamıycam ama kızlar gerçektende nerdeyse tam zamanında gelio diyebilirim benim kızlar aynen öyle oldu ikinci miniğim erken bile geldi fazla dayanamadı içerde galiba hihoyyythihoyyyt

Oy canım ya,maşallah miniklerine....opuyorumnanaktan
Yasları küçük dimii?

Seceneklerin cok az canim...zor wallahi..Rabbim yardimcin olsun.

Peki...ypgun corbalar yapsan?? Mesela mercimek corbasi..biraz koyuca..icinede 1 dilim ekmek dograsan...bence daha iyi yiyebilirsin...hem cok sulu olup mideni bulandirmaz..hemde hafif gelir midene vede tok tutar.,..bir dene istersen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…