Kizlar..biliyorum belki cok erken ama...hic isim uzerinde dusundunuzmu..konustunuzmu eslerinizle???
Isim koymak esimle buyuk bir problem olucak aramizda. nerdeyse baskin cikmaya calisiyor ismini kendisi koyucakmis.....
Ya...babsi oysa anneside benim ama:)))) neden bana hitap eden bir ismi koyamayayimki????
kızlar açım aççç. tost yemekten imanım gevredi. miden kuru gaz ile dolu. tıka basa yemiş gibiyim ama hepsi gaz. ne yemek yiyebiliyorum, ne de tok durabiliyorum:a015:
hamılelık basdan sona zor bı donem 12 haftaya kadar olan kayıplar sanırım cok olan bı donem....ama gebelıgın ılerleyen donemlerındede ıstemesekde yasayabılıyoruz...rabbım bebıslerımızı bıze bagıslasın...aslında hersey kısmet
Valla biz henüz konusmadık...
Eşim cinsiyeti belli olmadan konusmuyacak sanırım,öyle görünüyor...
Bende üstüne düşmedim henüz,karamsarım biraz bu konularda,kesin takılıp kalıcam....sempatiksalakcinni
Tabi tek eşimin koymasını istemem,benimde fikrim geçsin isterim...
Sonuçta ikimizin çocugu,seçim iki kişi ile olmalı....
kizlar ben cikiyorum daha sonra belki yine gelirim hepinize iyi geceler hoscakalin
canim hala yiyemiyormusun bulantilarin birazda olsun hafiflemedimi ?
kızlar çıldırcam yok yok yok yiyemiyorum. her sabah büyük bi mutluluk ile bitmiştir die kalkıyorum. bitmemiş. çok kötü görünüyorum. sağlıksız ve paspal. bugün gaz ile dolu midem. sanki tokmuşum gibi ama açım aç. Allahım zoruna gitmesinde. Kimse yaşamasın bu durumu cidden çok zor. Benden kötü olan var mı acaba diğer annelerde. Allah vermesin deYAhu şu hamişler napıp edip cinsiyeti öğrenmek için ne yollara basvuruyorlar ya...kaydirigubbakcemile3
Oysa sabredilse çıkıcak ortaya zamanı gelince....sempatiksalakcinni
Yalnız baktım,geneli tutmus...
Oda güzel....:lepi:
Baska birşey yiyemiyormusun canım?
Miğde bulantın mı var?
Kizlar..biliyorum belki cok erken ama...hic isim uzerinde dusundunuzmu..konustunuzmu eslerinizle???
Isim koymak esimle buyuk bir problem olucak aramizda. nerdeyse baskin cikmaya calisiyor ismini kendisi koyucakmis.....
Ya...babsi oysa anneside benim ama:)))) neden bana hitap eden bir ismi koyamayayimki????
Bende ciddi sekilde hic dusunmedim canim henuz,
ama bir aksam enine boyuna oylesine konustuk..isimler soyledik
saydigim hicbir ismi begenmiyor...
neymis 2 heceli olucakmis..3 heceli asla istemiyormus beyimiz..
birde beyimizin fikri su:
kendisi 3-5 tane kendi begendigi ismi bana sunucakmis..
bende islerinden 1 tanesinde kendim karar verebilirmisim:)))
ba ba baaa...kendisi cok akillidir...ama bukadarida fazla hahahahah
yerim adamin aklinisempatiksalakcinni
Bu demektirki..SIK SIK vede az az yemen gerekiyor canim. Sadece bi tostlada olmazki ama...biraz gayret etsen...farkli bisiylerde denesen...?? Meyve yiyebiliyormusun canim??
kızlar çıldırcam yok yok yok yiyemiyorum. her sabah büyük bi mutluluk ile bitmiştir die kalkıyorum. bitmemiş. çok kötü görünüyorum. sağlıksız ve paspal. bugün gaz ile dolu midem. sanki tokmuşum gibi ama açım aç. Allahım zoruna gitmesinde. Kimse yaşamasın bu durumu cidden çok zor. Benden kötü olan var mı acaba diğer annelerde. Allah vermesin de
bebeğimiz kızda olsa erkekte olsa ben koyuyorum isimlerini
eşim hiç ısrarcı değil
geçen kız olursa adı; çağla olsun
erkek olursa; arda olsun ddim
çok güzel hayatım iki isimide çok beğendim tabi olabilir dediopuyorumnanaktan kendi beğenmese koydurmaz ama çok beğendi isimleri
bu arada 2. seçeneklerimizde
kız: mercan
erkek:güneyŞeniz
Rabbim tez zamanda sağlık versin sana canım....
Uzun sürmez inşallah...
Gene zonnect ablamızın dediği gibi azda olsa sık yemeye çalıs,takatin düşmesin....
Ayrıca maşallah eşin çok anlayıslıymıs,tebrik ediyorum....kaydirigubbakcemile5
İsimlerde hoş,inşallah koyacagınız günüde görürüz....opuyorumnanaktan
zonnetje, yiyemiyorum tostan başka bişey. tost ya da patates. et yemek istemiyorum bu dönemde. zaten riskli benim şu et mevzum. yoksa köfte fln yiyebiliyodum
meyve yiyince midemde gaz oluo. çünkü gün boyu hiçbir şey yiyemediğim için meyve ben de gaz yapıyor. benim mide rahatsızlıklarım var. reflü ve gastrit
çözüm bulamıcanızı biliyorum aslında ama kendime yandaş arıyorum napimdelikafadulden
aynen canım çok doğru allah bagışlasın tamamına erdrirsin inşallah gerçektende zor dönemlerden geçmişsin allah büyük yardımcın olsun inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam kızlar hepınıze ıyı aksamlar...
ufff bende cok yemısım sanırım....rahatsız oldum ya....
kızlar çıldırcam yok yok yok yiyemiyorum. her sabah büyük bi mutluluk ile bitmiştir die kalkıyorum. bitmemiş. çok kötü görünüyorum. sağlıksız ve paspal. bugün gaz ile dolu midem. sanki tokmuşum gibi ama açım aç. Allahım zoruna gitmesinde. Kimse yaşamasın bu durumu cidden çok zor. Benden kötü olan var mı acaba diğer annelerde. Allah vermesin de
bebeğimiz kızda olsa erkekte olsa ben koyuyorum isimlerini
eşim hiç ısrarcı değil
geçen kız olursa adı; çağla olsun
erkek olursa; arda olsun ddim
çok güzel hayatım iki isimide çok beğendim tabi olabilir dediopuyorumnanaktan kendi beğenmese koydurmaz ama çok beğendi isimleri
bu arada 2. seçeneklerimizde
kız: mercan
erkek:güneyŞeniz
Valla tarihlerimiz nerdeyse çogumuzun aynı,ama mayısta eminim aksıcak....sempatiksalakcinni
Erkek 10 gün fazladan kalıyor genelde,kız ise vaktinde geliyor...
Tabi Rabbimizinde takdiri,ne zaman dünyaya gelmesini nasip edicek se o zaman gelicekler...
Bakalım ilk annemiz kim olucak...delikafadulden
evet canım erkek için yorum yapamıycam ama kızlar gerçektende nerdeyse tam zamanında gelio diyebilirim benim kızlar aynen öyle oldu ikinci miniğim erken bile geldi fazla dayanamadı içerde galiba hihoyyythihoyyyt
zonnetje, yiyemiyorum tostan başka bişey. tost ya da patates. et yemek istemiyorum bu dönemde. zaten riskli benim şu et mevzum. yoksa köfte fln yiyebiliyodum
meyve yiyince midemde gaz oluo. çünkü gün boyu hiçbir şey yiyemediğim için meyve ben de gaz yapıyor. benim mide rahatsızlıklarım var. reflü ve gastrit
çözüm bulamıcanızı biliyorum aslında ama kendime yandaş arıyorum napimdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?