2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gezgin, miden yanıo, mide suyun ağzına geliosa reflün olabilir.

zonnetje, sizde iki isim koyun kuzum:icecream: birini sen brini eşin.

ya halimize şükür yinede. bizim zamanımızda isimlerimizi büyükler koyarmış. en azından kendi çocuklarımızın isimlerini kendimiz koyuyoruz.

valla şu mercşimek çorbasını ekmekle yemeyi iyi dedin. yarın acil denicem saol canımmm

Son düzenleme:
2010 mayisda erkek patlamasi yasanmis tahminim 2011 mayisdada kiz patlamasi yasicaz kaydirigubbakcemile3

öylemi olmuş valla doğruluk payı nedir bilmem ama ben2008 kasımda doğum yaptım ve hastanede bi çok doktor hemşire aynı şeyden bahsettiler bu sene kız senesi galiba falan dediler yani beni bbi kız bebeişko daha beklio desenekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hayırlısı rabbimden o herşeyin en güzelini bilir ve verir diyorum

benım askımda hıc karısmıyo....ısım olayına...tamamen bana bıraktı..
gercı bıraktı da n oldu kı butun ruyalarımız yarım kaldı dudaklarımızda ısımler....ayyy kotu hıssettım kendımı cok...

merzeh senin 3. çocuğun mu bu gelen:1shok:

amanınn Allah sağlık versin. biz 1.yi yapamadık sen 3. ye geçmişsin maşallahhhh

evet canım erkek için yorum yapamıycam ama kızlar gerçektende nerdeyse tam zamanında gelio diyebilirim benim kızlar aynen öyle oldu ikinci miniğim erken bile geldi fazla dayanamadı içerde galiba hihoyyythihoyyyt

canim, masallah..Allah bagislasin cocuklarini. Insallah bu bebisinide saglila alirsin kucagina. Sende deneyimli bir annesin, neguzel!
Bakalim bizleri neler bekliyor neler:)))
simdi geceleri mis gibi uyuyoruz
bebisler dogunca nolcek:))

canim, masallah..Allah bagislasin cocuklarini. Insallah bu bebisinide saglila alirsin kucagina. Sende deneyimli bir annesin, neguzel!
Bakalim bizleri neler bekliyor neler:)))
simdi geceleri mis gibi uyuyoruz
bebisler dogunca nolcek:))

saol canım hepberaber inşallah valla bebişinize bağlı arkadaşlar ilkinde inanılmaz rahattım ama ikincide baya sıkıntı çektik uyku yoktu valla bayada nerdeyse yaşına girdi öle düzeldi diyebilirim inşallah bebişkom bu sefer akıllı olur çünki daha yeni yorgunluğumu atmış ken biraz korkuyorum açıkcası bu yönden hayırlısı oda geçio ama

Midem yanıyor,bazen bogazıma kadar çıkıyor yanması..
Su gelmesi olmuyor çok,hatırlıyamıyorum şimdi...bilmiyorumkismile

Mercimek corbası dediniz de canım fena çekti...bilmiyorumkismile
sırnaşık şey

büyüğüm onüç minnoşum iki olcak kasımda teyzesi

Oy yerim ben onları ya,Rabbim analı babalı büyütsün...
Hayırlısı ile kardeslerine kavustursun....
:lepi:

bıkac hafta sonra hepınız benım gıbı olacaksınız.....ben kımın gıbı olacagım acaba

ehehh özlem çok tatlılar. senin kuzun daha tatlı :)

canlarım hepinizi öpüyorum. Allah hepinize hayırlı bi salı sabahı nasib etsin =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…