2010 mayisda erkek patlamasi yasanmis tahminim 2011 mayisdada kiz patlamasi yasicaz kaydirigubbakcemile3
Oy canım ya,maşallah miniklerine....opuyorumnanaktan
Yasları küçük dimii?
özlem hoşgeldin kuzularınla:icecream:
öylemi olmuş valla doğruluk payı nedir bilmem ama ben2008 kasımda doğum yaptım ve hastanede bi çok doktor hemşire aynı şeyden bahsettiler bu sene kız senesi galiba falan dediler yani beni bbi kız bebeişko daha beklio desenekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hayırlısı rabbimden o herşeyin en güzelini bilir ve verir diyorum
evet canım erkek için yorum yapamıycam ama kızlar gerçektende nerdeyse tam zamanında gelio diyebilirim benim kızlar aynen öyle oldu ikinci miniğim erken bile geldi fazla dayanamadı içerde galiba hihoyyythihoyyyt
hosbuldum canım....tek benım bebısım...
hosbuldum canım....tek benım bebısım...
goruntu bazen aldatıcı olabılıyo....kocaman bır gobusu gorunce...
aşağıda sürüyle kuzuların var ya :dance: diğer kuzun tek onu biliyorum canımmm:hulya:
canim, masallah..Allah bagislasin cocuklarini. Insallah bu bebisinide saglila alirsin kucagina. Sende deneyimli bir annesin, neguzel!
Bakalim bizleri neler bekliyor neler:)))
simdi geceleri mis gibi uyuyoruz
bebisler dogunca nolcek:))
gezgin, miden yanıo, mide suyun ağzına geliosa reflün olabilir.
zonnetje, sizde iki isim koyun kuzum:icecream: birini sen brini eşin.
ya halimize şükür yinede. bizim zamanımızda isimlerimizi büyükler koyarmış. en azından kendi çocuklarımızın isimlerini kendimiz koyuyoruz.
valla şu mercşimek çorbasını ekmekle yemeyi iyi dedin. yarın acil denicem saol canımmm
büyüğüm onüç minnoşum iki olcak kasımda teyzesi
serde var bıseyler bayılıyorum kuzu koyuna...ama cok sevımlıler deyıl mı?
merzeh senin 3. çocuğun mu bu gelen:1shok:
amanınn Allah sağlık versin. biz 1.yi yapamadık sen 3. ye geçmişsin maşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?