2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hayirlisi olsun canim..,bence bu bebis yormayacak seni...2 numara yormus, bu bebis annesini uzmucek:))

her bebekte ayni olmuyor iste...
herbiri birer mucize..
herbiri birer baska kisilik..

herbiri kendine has bir insan...

bıkac hafta sonra hepınız benım gıbı olacaksınız.....ben kımın gıbı olacagım acaba

Valla seninki şeker gibi ilerlemeye devam edicek bence inşallaahh....:lepi:

ehehh özlem çok tatlılar. senin kuzun daha tatlı :)

canlarım hepinizi öpüyorum. Allah hepinize hayırlı bi salı sabahı nasib etsin =)

Aminn canım,Rabbim rahatlık versin....
Hayırlı geceler...

Sende öpüldün....a.s.

ehehh özlem çok tatlılar. senin kuzun daha tatlı :)

canlarım hepinizi öpüyorum. Allah hepinize hayırlı bi salı sabahı nasib etsin =)

Saolasin sekerr..bizde opuyoruz seni. Iyi bak kendine..bol bol dinlen..yarina zimba gibi kal yataktan insallah:)

marzeh bıle bıle mı? oldu ıstedınız, yaksa kaza mı?

yok canım iki bizim için yeterlidi ama kısmet işte örenince devam etmek en doğrusu benim için ben takvim yöntemi yaptım bu güne kadar ama çokta güvenli deilmiş demekki ilk kızımda doğum kontrol haplarıyla korunmuştum bunda hap kullanmayım dedim artık hayırlısı bundan sonra daha iyi bi yöntem yapcam artık buda sğlıkla gelsinde

ben hala iyileşemedim kızlar ya çok hastayım ((

Canım ya...bilmiyorumkismile

Rabbim saglıgını sıhhatini en kısa zamanda geri versin....
Duacıyım...

İnşallah uzun sürmez...
Çok dikkat et kendine...

Bu arada kızlar ellerim kup kuru demiştim ya,şimdi krem sürdüm resmen elimin üzeri nokta nokta kızarıklıklarla doldu ve fena yanıyor....bilmiyorumkismile
Oy,ne bu şimdi ya...

gecmıs olsun adasım....bu donem cok hassasız dıkkat etmk lazım ama....sanırım bunyelerımız cok zayıf...bagısıklıkda yerlerde....ve hasta oluncada cok gec gecıyo....

herkese iyi geceler kızlar sonra görüşmek üzre minnoşum kaktı

Sanada iyi geceler canim..kolay gele

gezgincim..krem alarjimi yaptiki acep sana...ne kremi surdun? Normal el kremimi??

ben geldim yine kizlar öyle uykum varki uyumamiyom

gezgin dün gece bende yüzüme krem sürdüm kuru diye bi yandi heleki dudaklarim fena aci verdi

Uykusu gelen herkese iyi geceler, tatlı rüyalar

Ozlemilker grip mi oldun, epeydir okuyamadım da .. çok geçmiş olsun.. doktora söyle mutlaka.. gripde kullanılmıyor ama boğazda enfeksiyon filan varsa hamilelere uygun antibiyotik verebilir doktor..

Olabilir canim evet..ama telas yapicak birsey degil..korkma sakin. Yarina gecer kizariklik...belki biraZdan bile gecer..

ben geldim yine kizlar öyle uykum varki uyumamiyom

gezgin dün gece bende yüzüme krem sürdüm kuru diye bi yandi heleki dudaklarim fena aci verdi

İnşallah geçer ya...

Rabiacım evet fena yanıyor...
Hayır olsun...
bilmiyorumkismile

Kızlar ben kaçıyorum,eşim geliyormuş....

Tutmayın beni yemek yicemmmmdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

Hepinize hayırlı ve huzurlu geceler...
Yarın dahada iyi olarak görüşmek üzere...

Selametle...a.s.

Son düzenleme:

afiyet olsun canim hoscakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…