kızlar bende kacıyorum...hepınıze allah rahatlık versın...tatlı ruyalar....
canım ya allah senden razı olsun sağol...Canım ya...bilmiyorumkismile
Rabbim saglıgını sıhhatini en kısa zamanda geri versin....
Duacıyım...
İnşallah uzun sürmez...
Çok dikkat et kendine...
Bu arada kızlar ellerim kup kuru demiştim ya,şimdi krem sürdüm resmen elimin üzeri nokta nokta kızarıklıklarla doldu ve fena yanıyor....bilmiyorumkismile
Oy,ne bu şimdi ya...
evet canım ya çok kötü çocuklardan geçti okulda kaçış yokOy oyy gecmis olsun canimm
cokmu agir geciriyorsun gribi??
Rabbim versin sifani insallah..
terleyebilseydin bi aticaksin uzerinden gribi ama..
Cok kotuysen yinede bi doktoruna danis canim, riske atma emi.
aynen öyle tatlım ya inşallah hemen geçer aman ha dikkat et kendine çok fena oluyorgecmıs olsun adasım....bu donem cok hassasız dıkkat etmk lazım ama....sanırım bunyelerımız cok zayıf...bagısıklıkda yerlerde....ve hasta oluncada cok gec gecıyo....
evet canımUykusu gelen herkese iyi geceler, tatlı rüyalar
Ozlemilker grip mi oldun, epeydir okuyamadım da .. çok geçmiş olsun.. doktora söyle mutlaka.. gripde kullanılmıyor ama boğazda enfeksiyon filan varsa hamilelere uygun antibiyotik verebilir doktor..
kızlar bende kacıyorum...hepınıze allah rahatlık versın...tatlı ruyalar....
Ozlemcim, gezgincim..ii geceler kizlarr..
bende cikiyorum, saat 10 bucuk olmus...yatayim bari bende..yarin izin gunum evdeyim..sabah erkenden kalkarim ama yine..yarin kismetse biraz adam gibi temizlik yapicam evde! Insallah sonradan acisi cikmaz benden..ama mecburum...
optum kizlar..i bakin kendinize vede bebislerinize
selametle..
günaydın kızlar....bulantısız neşeli günler herkese...a.s.
günaydın kızlar hamileliğim boyunca ilk kez bu sabah kustum ölüyorum çok korkunç bişey resmen sarı safra çıkardım acı zehir gibiydi,, çok zormuş ya inanılır gibi değil .. nane limon içsem olurmu nanenin zarırı olurmu? 9+3 oldum şimdi bulantı olması normalmi?
canım bu bulantı işleri hiç belli olmuyor..geçen haftadan beri ilk kez ben de bu sabah kustum...aynen senin gibi...boş mideden ne çıkar ki...bulantı ve kusma olması normal...inş bir daha yaşamazsın ama..korkma...çok normal canım...günaydın kızlar hamileliğim boyunca ilk kez bu sabah kustum ölüyorum çok korkunç bişey resmen sarı safra çıkardım acı zehir gibiydi,, çok zormuş ya inanılır gibi değil .. nane limon içsem olurmu nanenin zarırı olurmu? 9+3 oldum şimdi bulantı olması normalmi?
günaydın hamişler...kahvaltınızı yaptınızmı ?benim ne zamandır canım tatlı istiyordu..bugün ekmek arası bal kaymak çikolata yedim...ohhhhh sefamm olsun...yedikten sonra tatlı beni baydı ama olsun allahıma şükürler olsun keyifle yiyebildim...darısı sizlerin başına
o safrayı açlıktan ya daa üşütmekten çıkarıyosun cnm bilirimmm iğrençç bişeyyy bende de çokkk oluyooo naneden ziyadee ıhlamur iç canımm ben kekik falan içiyordum işyerine bir komşumm sakın nane kekik içme ilk 3 ay dedi valla bilmem ne derece doğruuu bideee bulantıı tamamen yapı meselesii ne zmn başlayıp biteceği belli olmuyorr zorrr...
ben hergün bir bardak kekik içiyorum....zararı olduğunu da duymadım...:sm_confused:
iştee dediğim gibii komşu öle dedi onlar idrar söktürücü yağ sökücü bebeğin rahat tutunamaz gibi de bişiler dedii... biz bakmayalım onaa bi araştıralım iyisi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?