2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende kacıyorum...hepınıze allah rahatlık versın...tatlı ruyalar....

Ozlemcim, gezgincim..ii geceler kizlarr..

bende cikiyorum, saat 10 bucuk olmus...yatayim bari bende..yarin izin gunum evdeyim..sabah erkenden kalkarim ama yine..yarin kismetse biraz adam gibi temizlik yapicam evde! Insallah sonradan acisi cikmaz benden..ama mecburum...

optum kizlar..i bakin kendinize vede bebislerinize

selametle..

canım ya allah senden razı olsun sağol...
benimde yüzümde oldu pul pul dküldü ama şimdi geçti şükür seninde geçer inşallah...
Oy oyy gecmis olsun canimm
cokmu agir geciriyorsun gribi??
Rabbim versin sifani insallah..

terleyebilseydin bi aticaksin uzerinden gribi ama..
Cok kotuysen yinede bi doktoruna danis canim, riske atma emi.
evet canım ya çok kötü çocuklardan geçti okulda kaçış yok
aslında terledimde ama atamadım canım ya
sağol fıstığım benim
gecmıs olsun adasım....bu donem cok hassasız dıkkat etmk lazım ama....sanırım bunyelerımız cok zayıf...bagısıklıkda yerlerde....ve hasta oluncada cok gec gecıyo....
aynen öyle tatlım ya inşallah hemen geçer aman ha dikkat et kendine çok fena oluyor
evet canım (( sağol canım benim evet ilaç kullanmıyorum boğazımda ağrı falan yokta hapşırıp duruyorum ilaç almayı hiç istemiyorum ama mecbur kalırsam bilemem
kızlar bende kacıyorum...hepınıze allah rahatlık versın...tatlı ruyalar....

allah hepinize sağlık versin inşallah
tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

herkese hayırlı geceler
bnde uykudan yeni kalktım
bi daha nasıl uyacam bilmiyorum
2 gündr 8 de uyuyup gece bu saatlerde kalkıyorum
ve gece yıne mide bulantılarım başlıyor
bugun dışarı çıktım uzun zamandır çıkmamıştım
sadece markete gittim ve kırtasiyeye uğradım
ve belim çok kötü ağrıyor
biraz dinlendim geçti gbi ama yıne ağırlık var üstümde

aman dikkat et
işleri azar azar dinlenerek yap
bana iş yapmak yasak maalesef
saolsun ablam yardımcı oluyor
hayırlı geceler

günaydın kızlar hamileliğim boyunca ilk kez bu sabah kustum ölüyorum çok korkunç bişey resmen sarı safra çıkardım acı zehir gibiydi,, çok zormuş ya inanılır gibi değil .. nane limon içsem olurmu nanenin zarırı olurmu? 9+3 oldum şimdi bulantı olması normalmi?

günaydın hamişler...kahvaltınızı yaptınızmı ?benim ne zamandır canım tatlı istiyordu..bugün ekmek arası bal kaymak çikolata yedim...ohhhhh sefamm olsun...yedikten sonra tatlı beni baydı ama olsun allahıma şükürler olsun keyifle yiyebildim...darısı sizlerin başına

günaydınnnnnnnn herkeseeeee havaa çokkk soğukkkk biz bu kış napıcazz koca kocaa göbişlerlee karın üstündee yaaa....

o safrayı açlıktan ya daa üşütmekten çıkarıyosun cnm bilirimmm iğrençç bişeyyy bende de çokkk oluyooo naneden ziyadee ıhlamur iç canımm ben kekik falan içiyordum işyerine bir komşumm sakın nane kekik içme ilk 3 ay dedi valla bilmem ne derece doğruuu bideee bulantıı tamamen yapı meselesii ne zmn başlayıp biteceği belli olmuyorr zorrr...

canım bu bulantı işleri hiç belli olmuyor..geçen haftadan beri ilk kez ben de bu sabah kustum...aynen senin gibi...boş mideden ne çıkar ki...bulantı ve kusma olması normal...inş bir daha yaşamazsın ama..korkma...çok normal canım...

afiyet bal şeker olsun..ben hala tatlı birşeyler yiyemiyorum pek..özellikle kahvaltıda...çok özendim sana ama...ne güzel walla...şu bulantılar-kusmalar geçse de ben de yiyebilsem ağzımın tadıyla...ağzımdaki acılıktan tatlı yeyince birşey anlamıyorum ki...daha kötü oluyor bilakis...Çok üzgünüm çoook

ben hergün bir bardak kekik içiyorum....zararı olduğunu da duymadım...:sm_confused:

ben hergün bir bardak kekik içiyorum....zararı olduğunu da duymadım...:sm_confused:

iştee dediğim gibii komşu öle dedi onlar idrar söktürücü yağ sökücü bebeğin rahat tutunamaz gibi de bişiler dedii... biz bakmayalım onaa bi araştıralım iyisi:))

Kekik yağı (Thymus vulgaris) Rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi olabilir ancak kuru kekik yemeklerde kullanılabilir.

kekik yağı diyoo amaaaa kekiği kaynatıp içmeyi kastetmiyodur heralde...

günaydın

barısımm benim bulantılar hala devam ediyor sende de olması normal

yeşil su genelde açlıktayken çıkıyor

kızlar ayrıca nane limon kekik ıhlamur içmeseniz iyi olur hatta papatyada dün diyetisyenim içme hiçbirini dedi ben geceleri pek uyuyamadığım için içebilceğim birşey varmı diye sormuştum ıhlamur, papatya f,lan hayır dedi kesinlikle içilmemeli dedi. bilginiz olsun

dün akşam geçmişi okudum

ece canım hayırlısı herşeyin Allahın takdiri diğer bebişin sağlıkla dünyaya gelsin inşallah canım

turko maşallah bebişine canım muayenenin iyi geçmesine sevindim

SMGE senin 2li test vardı dün canım birşey yazmadın sanırım merak ediyordum muayenen nasıl geçti diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…