2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kekik yağı (Thymus vulgaris) Rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi olabilir ancak kuru kekik yemeklerde kullanılabilir.

kekik yağı diyoo amaaaa kekiği kaynatıp içmeyi kastetmiyodur heralde...
walla bilmiyorum...ama içmeyeceğim artık....

Hoşgeldin Baharnazcım...Yoktun dün canım..nasılsın?

herkese günaydınlar.. kızlar bişey sorucam, dehşet şekild pırasa aşeriyorum şöyle havuçlu boll limonlu.. acaba pırasa çıktımı ?? gören varmı pazarda falan..? bilmiyorumkismile

herkese günaydınlar.. kızlar bişey sorucam, dehşet şekild pırasa aşeriyorum şöyle havuçlu boll limonlu.. acaba pırasa çıktımı ?? gören varmı pazarda falan..? bilmiyorumkismile

Ben 2 Gün Önce Kilerde Gördüm Canımmmm boshayallersmile

canım ..benimde bulantılarım azaldı allahıma şükürler olsun ...ama ben herşeyime çok dikkat ediyorum...suyu azalttım..çorba içmiyorum..sulu gıdaların hiçbirisini içmiyorum...yatarken çift yastıkla yatıyorum..ssabahları uyandığımda yavaş hareketlerle bir muz alıp yavaş yavaş yiyorum..sabah aç karnına sulu hiçbirşey almayın ani hareketler etmeyin ...bana iyi geldi belki sizede faydası olur

ay hakkaten yaw..olsa da yesek..ben de aşerdim senin yüzünden şimdi....öyle de çok severim ki pırasayı:dance:

Günaydınnn Arkadaşlaarrrrrr olumunekankayizsmile
günaydın deren...
evet benim de azaldı...ama sana katılıyorum..özellikle sabahları yatakta ani dönmeler bile bulantıyı artırıyor...söylediğin şeylerin mutlaka faydası olur...ama ben artık su içiyorum...içmek zorundayım...1 aydan fazladır günde en fazla 2 bardak içebildim...arayı kapatmak istiyorummbayanssulusmile

blue-sky çok şükr iyiym canım hastanede kan testlerimle uğraştım bir kısmı çıktı bir kısmı beklemede

şu pırasaya geçen hafta bende aşermiştim yedim ve o kadar kötü oldumki inşallah siz öyle olmazsınız

Ben 2 Gün Önce Kilerde Gördüm Canımmmm boshayallersmile

Ç.kalede kiler yok ama diğer alışveriş mağazalarında vardır belki.. Eşim bakacaktı bugün, umarım bulur, çok fena canım istiyo ya.. :tomato:

bende çok seviyorum ve aklımda dünden beri yiyemezsem napcam bilmiyorum.. inşallah çıkmıştır vardır.. eyvahedigeldismile

günaydın deren...

Son düzenleme:

hadi yaa.. ama okadar canım istiyorki sanırım aşerme bu işte öleceğimi bilsem yemeliyim, ben böyle bi istek görmedim.. offff :uhm:

kızlar mesajlardan alıntı yapamıyorum daha doğrusu bilmiyorum özlemayd, blue-sky, subaru, baharnaz hepinize teşekkür ederim.. korktum gerçekten nerdeyse 3 aylık olucak bende yeni başlamasına şaşırdım çalıştığım için işyerinde bu duruma düşmekte çok zor .. nane limonuda şunu için sordum ıhlamur ve adaçayı rahimde kasılmaları arttırıyor ve düşük tehlikesi yapyormuş hatta doktorda içme dedi çok ağır grip olduğumda 2 su bardağı içtim inanılmaz bi kalp çarpıntısı yaşadım.normalde çok içerdim ve hiç bişey yaşamamıştım demekki hamilelikten...işte buranın en güzel yanı hepimiz bilinçleniyoruz. BU AKŞAM SAAT 6 DA DOKTOR RANDEVUM VAR BAKALIM NAPIYOR BİZİM YARAMAZ İÇİMDEN YİNE KERATA DEMEK GELDİ:)) ERKEK BU YA KESİNN:) MERAK EDİYORUM ZIPLIYORMU HOPLUYORMU:)) KAN TAHLİLERİ İÇİN NE DİCEK BAKALIM..

Son düzenleme:

aaaa süper fikirr bendeee bayılırımmm bugünnn pazar var evime yakın kocişe söyliyim de alsın sayende bu hafta hepimiz pırasa yicezz.... ayrıcaaa 2 haftadır görüyorum ben pazardaaa..

bulantı olmuyosu bol bol iç ne güzel

yaaaa benim de kızımm olcakkk yaaaa çok hissediyorummm vee eşimin arkadaşlarııı kız babası olcaksınn diye diyee o kadar çok inandırdılar ki artıkk bebiş oğlan olsaaa ikimiz de şok olcazzz...

neden kötü oldun ki acaba canım?bilmiyorumkismile

ay ne içeceğiz yaaaaaaaa....herşey yasak...canım sıcak birşeyler içmek istiyor benim....:gitme:

aaaa süper fikirr bendeee bayılırımmm bugünnn pazar var evime yakın kocişe söyliyim de alsın sayende bu hafta hepimiz pırasa yicezz.... ayrıcaaa 2 haftadır görüyorum ben pazardaaa..

bulantı olmuyosu bol bol iç ne güzel

hala var güzelim...olmaz mı...sadece önceki kadar değil....bol bol içemiyorum yine de...daha çok içiyorum önceye göre..o kadar yanifisfisfis

Canlarım günaydınnnnnnnnnnn

bugün kötü bi mide bulantısı ile uyandım.
belimin ağrısı geçti çok şükür karnımda adet olucakmışım gibi ağrım var. ve rahim ağrım var. bilemiyorum benle aynı şeyi yaşayanlar var mı? benim hamileliğimin ilk dönemlerinde sadece midem bulanırdı. haftam ilerledikçe yeni yeni şeyler çıkıyor :bbo:

Ç.kalede kiler yok ama diğer alışveriş mağazalarında vardır belki.. Eşim bakacaktı bugün, umarım bulur, çok fena canım istiyo ya.. :tomato:günaydın deren...

Bulursun Canım Pazarda Filan Vardır Mutlaka Eğer Bulamazsan Ben Sana Kargolarım Burdan kaydirigubbakcemile5
Ben Hiç Sevmezdim Normalde Ama Sanırım Bende Aldıracam Bu Gidişle sempatiksalakcinni
Canım Çektii Yaff cokacimcoook

Günaydın Canımm opuyorumnanaktan
Çok Geçmiş Olsun Bende de Hafif Kasık Ağrısı Var Canım Ama Rahimde Herhangi Bi Ağrı Hissetmiyorum Doktora Gitsene Bi bilmiyorumkismile

günaydın zonoxcum..benimde sağ kasığımda ağrı başladı dünden beri...neden bilmiyorum..endişelenmek gerekir mi?onu da bilmiyorum...:1no2:

Bursada varsa burdada vardır heralde oraya gelince burayada gelir, 4 saat fark var.. Allahtan bulunacak bişey çekmiş canım yoksa hep beraber şişecekmişiz.. yerimseniben

Teşekkür ederim gerçekten sağol umarım bulur eşim.. Kayınvalidemede söylediM oda bakacak bugün.. sositososito :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…