2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel haberlerle gelirsin inş..

Günaydın Canımm opuyorumnanaktan
Çok Geçmiş Olsun Bende de Hafif Kasık Ağrısı Var Canım Ama Rahimde Herhangi Bi Ağrı Hissetmiyorum Doktora Gitsene Bi bilmiyorumkismile
kasık ağrım yok karnım ağrıo. adet görüomuşum gibi. sen nasılsın canım. bebeğini gördün mü?
günaydın zonoxcum..benimde sağ kasığımda ağrı başladı dünden beri...neden bilmiyorum..endişelenmek gerekir mi?onu da bilmiyorum...:1no2:

ben dün dr.umu aradım. kanama yoksa sorun yok dedi. ama benim sol göğsümün altında kemiğimde bi ağrım var. oturunca ağrımaya başlıyor. bugünde rahmimde ağrım var . karın ağrısı normal, ve kasık ağrılarıda. genişlemeden oluyormuş (yerleşme ağrısı)

zararlı olan: şiddetli bel ağrısı, batmalar ve bunun sonucunda olan kanamalar.akannehir

blu-sky ekşi ekşi bol limonlu pırasayı yedim mutlaka yemem lazımdı yedim :))
sonrası o günü bütün gün malum şey oldu çıkard....m, kokusuda mahvetti beni

önerim ; en azından siz şöyle yapın birine rica edin evinde pişirsin sonra size getirsin belki böyle olmazsınız yada bulantınız yoksa benim gibi olmazsınız benim bulantı ve koku hassasiyetim son hızıyla devam ettiği için olmuş olabilir. Listemden çıkardım pırasayı

kızlar benimde hem kasıklarımda hemde 2 gündür rahmimde ağrılarım var belimde çok uzun sabit durduğumda, ayakta kaldığımda ağrıyor artık dikkat ediyorum oturduğum yerde bel boşluğumu herhangi birşeyle doldurup oturyorum işe yarıyor

bursa da varrrr ben hepinizee pırasa gönderirirmmmmmm..... bulamayanlar bana ulaşsınn...:))))

kasık ağrım yok karnım ağrıo. adet görüomuşum gibi. sen nasılsın canım. bebeğini gördün mü?

Umarım Önemli Bişey Değildir Canım
Ben İyiyim Çok Şükür Bebeğimi Dün Gördüm Teyzesi 2,5 cm den Biraz daha fazla dedi doktorumuz herşey yolunda çok şükür opuyorumnanaktan

Umarım Önemli Bişey Değildir Canım
Ben İyiyim Çok Şükür Bebeğimi Dün Gördüm Teyzesi 2,5 cm den Biraz daha fazla dedi doktorumuz herşey yolunda çok şükür opuyorumnanaktan

maşallahh :) benimki 2 cm di. 8+6 da. minicik benim bbeğim minyatür guclubacismile

hareketlerini gördün mü. ben görmüştüm inanılmaz güzeldi. çok mutlu olmuştum

baharnaz, sanırım onlar yerleşme ağrıları. benim rehim ağrım sanki adet oluyoda ağrıomuş gibi. ciddi bişey olduğunu sanmıyorum.

günaydın kızlaarrrr ...

Barıisim benim 11. hafta başlandı bulantılar tiksinmeler ve bende senin gibi şaşırıyorumm.Tavuğu çok severdim artık yiyemiyoruummm..Benim hamileliğim aynı annem gibi geçiyo oda sadece etten tiksinmişş.Kızlar annem çok rahat doğum yaparmışş 5 dakkada :)) inşallah o konudada çekmişimdir şu kemik yapısı annemin çok müsaitmişş benimde öyle olurr inşallahh..Sizde annenizle benzerlik gösteriyomusunuzz??

dilek hoşgeldin

benim anneme çeken yanım bulantılarım. 3. aya kadar sürüyomuş anneminki. doğumlarıda kolay geçermiş. ama benş sancılarla birlikte 3 saatte doğurmuş.

umarım annene çekmişsindir

maşallahh :) benimki 2 cm di. 8+6 da. minicik benim bbeğim minyatür guclubacismile

hareketlerini gördün mü. ben görmüştüm inanılmaz güzeldi. çok mutlu olmuştum

Seninkide Şimdi Büyümüştür Annesiii
Biraz Nazlandı Ama Gördüm Zıplar Gibi Yaptı bir iki kere doktor teyzesi çok nazlı olacak dedi :kedi:
Gerçekten Mükemmel bi Duygu Sanki Hamileliğimin Daha Yeni Yeni Farkına Varıyorummm opuyorumnanaktan

Ben bir demetçik pırasa istiyorum sadece, yeter o kadar.. olumunekankayizsmile
havuç limon sorun olmayacak.. boshayallersmile
Kızlar bişey sorucam ama hem utanıyorum :kedi: hem sormak istiyorum, ama sormam lazım sanırım.. İlişkiden sonra ağrı hissetmek normalmi acaba bu dönemde? bilmiyorumkismile Bi sorun olabilirmi ? :1no2:

günaydın kızlarr valla bya bir prasa muhabbeti olmuş daha kahvaltı bile yapmadım nasılda canım çekti limonlu limonlu sabah sabah aklıma düşürdünüz ya bugün alır ben yaparım yada abblama söylerim yapsım yarın gidip yiyeyim..bugün tahlil sonuçlarım var 3.,30da inşallah iyi çıkar bu arad yaa bişey saracam beebgin boyuu usgde CRL diye yazıyor demi şimdi kagıta baktımda yanlış degilse benim minik 4.58cm ewet boyunu işaretlemş dr crl yaazıyor ayy dün gördüm göreli aklımdan çıkmıyor o görüntü maşallah büyümüş kızlar 23.nisanda alabiliriz dedi kızımda 19 mayıs da dogdu bunuda bayrama getirecez aklinialirimsmileturkbayragi

inanmıyorum canım11. hafta damı başladı? ya herkes bana aman ne kadar rahatsın ne güzel hiç çıkarmıyosun falan diyodu ya valla nazar değdi dicem şimdi(( benim 9+3 düşün şuan kötüyüm şöyle söyliyim hala midem kalkıyo ve fabrikadaki kokular canımı çıkartıyo resmen aklıma geldikçe yukarı çıkıyo napıcam ben(( inş. sadece buğüne özgüdür ,, benim anneminde doğumu zor olurmuş 2 gün sancı çekermiş inş benimki kolay olur..:sinifsinif:

turko bence senin oğlun olucak. kız bebekler geç gelişirlermiş geç kemikleri büyürmüş ve kemik yapıları ince olurmuş. benimki çok küçüktü yüksek ihtimal kzı (kocam duymasın:teytey:)

erkek çocukları çabuk boy atar ve kemikleri çabuk gelişirmiş. bana seninki erkek gibi geliyor:CüvCüv:

bu arada canım pırasa çekti. kayınvalidemi aradım sipariş verdim:icecream: yarına ben de olur

ayy canım inaşşlaah valla hayırlısıyla erkek istiyorum nedense içimede hep erkek doguyor doktorda maşallah gelişimi gayet iyi dediallah hayırlısıyla hepimizinde kalbindekini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…