kızlar mesajlardan alıntı yapamıyorum daha doğrusu bilmiyorumözlemayd, blue-sky, subaru, baharnaz hepinize teşekkür ederim.. korktum gerçekten nerdeyse 3 aylık olucak bende yeni başlamasına şaşırdım çalıştığım için işyerinde bu duruma düşmekte çok zor .. nane limonuda şunu için sordum ıhlamur ve adaçayı rahimde kasılmaları arttırıyor ve düşük tehlikesi yapyormuş hatta doktorda içme dedi çok ağır grip olduğumda 2 su bardağı içtim inanılmaz bi kalp çarpıntısı yaşadım.normalde çok içerdim ve hiç bişey yaşamamıştım demekki hamilelikten...işte buranın en güzel yanı hepimiz bilinçleniyoruz. BU AKŞAM SAAT 6 DA DOKTOR RANDEVUM VAR BAKALIM NAPIYOR BİZİM YARAMAZ İÇİMDEN YİNE KERATA DEMEK GELDİ:)) ERKEK BU YA KESİNN:) MERAK EDİYORUM ZIPLIYORMU HOPLUYORMU:)) KAN TAHLİLERİ İÇİN NE DİCEK BAKALIM..
kasık ağrım yok karnım ağrıo. adet görüomuşum gibi. sen nasılsın canım. bebeğini gördün mü?Günaydın Canımm opuyorumnanaktan
Çok Geçmiş Olsun Bende de Hafif Kasık Ağrısı Var Canım Ama Rahimde Herhangi Bi Ağrı Hissetmiyorum Doktora Gitsene Bi bilmiyorumkismile
günaydın zonoxcum..benimde sağ kasığımda ağrı başladı dünden beri...neden bilmiyorum..endişelenmek gerekir mi?onu da bilmiyorum...:1no2:
kasık ağrım yok karnım ağrıo. adet görüomuşum gibi. sen nasılsın canım. bebeğini gördün mü?
Bulamazsam ararım ama
:lepi: aklinialirimsmile
Umarım Önemli Bişey Değildir Canım
Ben İyiyim Çok Şükür Bebeğimi Dün Gördüm Teyzesi 2,5 cm den Biraz daha fazla dedi doktorumuz herşey yolunda çok şükür opuyorumnanaktan
bursa da varrrr ben hepinizee pırasa gönderirirmmmmmm..... bulamayanlar bana ulaşsınn...:))))
aman aman bana yollama :sinifsinif: bana sadece limonunu yollasan yeter :kaydirigubbakcemile3
maşallahh :) benimki 2 cm di. 8+6 da. minicik benim bbeğim minyatür guclubacismile
hareketlerini gördün mü. ben görmüştüm inanılmaz güzeldi. çok mutlu olmuştum
günaydın kızlaarrrr ...
Barıisim benim 11. hafta başlandı bulantılar tiksinmeler ve bende senin gibi şaşırıyorumm.Tavuğu çok severdim artık yiyemiyoruummm..Benim hamileliğim aynı annem gibi geçiyo oda sadece etten tiksinmişş.Kızlar annem çok rahat doğum yaparmışş 5 dakkada :)) inşallah o konudada çekmişimdir şu kemik yapısı annemin çok müsaitmişş benimde öyle olurr inşallahh..Sizde annenizle benzerlik gösteriyomusunuzz??
günaydın kızlarr valla bya bir prasa muhabbeti olmuş daha kahvaltı bile yapmadım nasılda canım çekti limonlu limonlu sabah sabah aklıma düşürdünüz ya bugün alır ben yaparım yada abblama söylerim yapsım yarın gidip yiyeyim..bugün tahlil sonuçlarım var 3.,30da inşallah iyi çıkar bu arad yaa bişey saracam beebgin boyuu usgde CRL diye yazıyor demi şimdi kagıta baktımda yanlış degilse benim minik 4.58cm ewet boyunu işaretlemş dr crl yaazıyor ayy dün gördüm göreli aklımdan çıkmıyor o görüntü maşallah büyümüş kızlar 23.nisanda alabiliriz dedi kızımda 19 mayıs da dogdu bunuda bayrama getirecez aklinialirimsmileturkbayragi
turko bence senin oğlun olucak. kız bebekler geç gelişirlermiş geç kemikleri büyürmüş ve kemik yapıları ince olurmuş. benimki çok küçüktü yüksek ihtimal kzı (kocam duymasın:teytey:)
erkek çocukları çabuk boy atar ve kemikleri çabuk gelişirmiş. bana seninki erkek gibi geliyor:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?