2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canım inaşşlaah valla hayırlısıyla erkek istiyorum nedense içimede hep erkek doguyor doktorda maşallah gelişimi gayet iyi dediallah hayırlısıyla hepimizinde kalbindekini versin

hadi maşallahh sübhanallahhhhhh allah gönlüne göre versin inş...bende erkek istiyorumm

hadi maşallahh sübhanallahhhhhh allah gönlüne göre versin inş...bende erkek istiyorumm

aminnnn saol canım rabbim seninde gönlüne göre versin ozaman bir ay sonra bakarız birde dedi kesin cinsiyetini söyleyecek ozaman 15.hafta olmuş olacak cinsiyeti belli olur tamamen ama ben 1 ay meraktan çatlarım heraldeCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU

Son düzenleme:

AMİİNN..SENDE SAĞOL...NE BU YAA 15 .HAFTAYA kadar nasıl bekliyeceksin ...allah sabır versin...ben haftaya 11 haftalık oluyorum dr gidicem ...valla cinsiyetine bakmasını rica edicem dr tanıdığım biri nazım geçiyor evir çevir karıştır bak diycem..bakalım allahtan hayırlısı

valla bende sordum daah tam belli olmaz dedi heralde yanılma payı olmasın diye garantiye alıyor birde bana sorsun merakımıCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU

yine açım. gdimde bişiler yiyim midem gurul gurul:icecream:

Turko sen kaç haftalıksın?

Canım iyi şeyleri heryerde söylememek lazım aslında .Ben bi misafirlikte söyledim o kadının nazarının değdiğini arkadaşlarım eskiden anlatmıştı ve akşam bulantım başladıı herkes iyi niyetli değilkii ..İnan şuanda tost yaptım ağzımda büyüdü yerkenn ((

canım ben aslında sana dicektim ama yanlış anlaşılır die söylemedim. nazar değdi sana. ben bulantılarımı anlatırken her seferinde allah kimsenin başına vermesin diorum. burdaki kızlardan nazar değmemiştir ama dışarda değmiştir eminim.

bir de kızlar, doğumdan sonra sütünüz iyiyse sakın dillendirmeyin. direkt kesiliomuş. nazar değmeden ziyade psikolojikmiş bu

bende bu konuda sana katılıyorum...kesinlikle yuvarlak cvplar verilmeli...

ya kıslaaaarrr ....bişey sorucam siz ramazanda oruç tuttunuzmu birde hamileliğinizi öğrendiğinzide oruca devam eden oldumu aranızda ?

günaydın anneler.bana msj yazan herkese teşekkürler allah tan bebegimin birisi saglıklı şükürler olsun.inşallah hepimiz saglıklı bi şekilde kucagımıza alırız.23 ekimde ikili testimiz var ama doktor yanılma payı çok çünkü ikiz eşi dedi.ayrıca 23 ekimde az çok cinsiyetini söylerim dedi.benim için en önemlisi o gün tekrar bebişimi görecek olmam.

Canım burda hepimiz aynı yoldayız artık kaynaştık birbirimizee buradakilerden hiiççç şüphelenmediimm hiç içimi bozmadımm öyle olsa burda nazarı söyleyemezdiimm..Bi arkadaş üzüzcü bişey paylaşsa inan gözlerim doluyoo biz burda zaman geçtikce daha çok bağlanıcaz birbirimize inşallahhh

Dediğin gibi süt olayını bebeğim sakin uyuyoruz falan bunları söylememek lazım içini bilmediğimiz insanların yanında..

subaru canım ben bu sene malesef hiç oruç tutamadım çünkü tedavi görüyodum ve birsürü ilacım vardı

ya kıslaaaarrr ....bişey sorucam siz ramazanda oruç tuttunuzmu birde hamileliğinizi öğrendiğinzide oruca devam eden oldumu aranızda ?

Ben oruç tuttum çok şükür hamileliğim planlıydı testte pozitif çıkana kadar tuttumm.Marmaristeyim çookk sıcaktıı normal sağlıklı birinin bile tutması zorduu Sonra netten çok baktım adetliyken bile tutmayıp sonra kaza yapılıyosa hamileyken tutmamak normal dedim riske atmadımm..öğrendikten sonra Sadece kadir gecesinin günü tuttum.6 gün borcum var..

Ececim yaa senle günlerimiz aynıı bende 20 sinde dr gitcem keşke cinsiyetini görüp söylese yaaaa :))

Son düzenleme:

ben öğrendikten sonra bir gün daha tuttum, sonrada bıraktım. Korktum başlarda, sonrada otomatik olarak tutamadım zaten. sen tuttun mu?

acıkmaya mı başladın seeeeeeeeeeeennnnnnn...ne güzel...ben de acıktım bugün ama.....ne güzel.................olumunekankayizsmile
evet başladım opuyorumnanaktan iştahım açıldı canım =) ama bulantılarım var ondan pek yiyemiyoum. bugün güzelllll bi kahvaltı yaptım. ilk kez tostun sdışında, salatalık zeytin biber yedimmmmm. Allah herkese nasibe tsin
çok üzüldük gerçekten. Allah diğer bebeğini bağışlasın inşallah.

olumunekankayizsmile bulantıların psikolojikte olabilir. çünkü çok konuşuluo bulantılar. ondan etkilenmişte olabilirsin vcanım. geçer yakında:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…